Találatok a következő kifejezésre: Az egyik osztálytársam (557 db)

Tetszik az egyik osztálytársam mit csináljak?

Van egy lány osztálytársam és nekem nagyon bejön.....észre vettem hogy mindig figyel és amikor arra nézek hirtelen úgy marad és szemezünk...a haverommal dobáltunk repûlöket és nem tdok hajtani és õ hajtott nekem meg ma a suliban kifejezetten kereste a társaságom.:)) jelent ez valamit?:

Legjobb válasz: Jelent, egy próbát megér fiam :D De.. attól függ hanyadikos vagy.. mert; én már jártam osztálytárssal, és nem volt egy leány álom.. azért jó, mert állandóan talizunk/taliztok, de azért pedig ROSSZ mert (fõleg ha titkolni akarjátok) NEM fog menni :D Az osztálytársak szétszednek.. stb.. stb.. nem lebeszélni akarlak, mert életed szerelmét ne miattam veszítsd el, de készülj fel h nem lesz egyszerû :)

Jelent, egy próbát megér fiam :D De.. attól függ hanyadikos vagy.. mert; én már jártam osztálytárssal, és nem volt egy leány álom.. azért jó, mert állandóan talizunk/taliztok, de azért pedig ROSSZ mert (fõleg ha titkolni akarjátok) NEM fog menni :D Az osztálytársak szétszednek.. stb.. stb.. nem lebeszélni akarlak, mert életed szerelmét ne miattam veszítsd el, de készülj fel h nem lesz egyszerû :)
Szia! Szerintem még ne vedd biztosra hogy õ is szeret, mert lehet hogy csak kalandnak kellesz neki.De persze lehet hogy én tévedek.És amúgy hányadikas vagy?Ezenkívül történt valami köztetek?

Múlthéten volt a szülinapom és az egyik osztálytársam szül. Napja egy napon születtünk. Egy másik osztálytársam, tegnap meglepte egy tortával . De nekem nem hozott semmit, pedig teljesen jó barátok vagyunk. Mi a véleményetek?

Legjobb válasz: Érdekes.. Adhatta volna azt a tortát mindkettõtökek is... vagy 2 kicsit 1 nagy helyett. Ez akkor nem barát. Persze, nem várja el az ember, hogy elhalmozzák mindennel, de hogy felköszöntsék, fõleg ha tudja mikor van és a másiknak vitt is ajándékot, -bunkóság volt a részérõl. Ne foglalkozz vele, de elmondhatod nekik, hogy rosszul esett.

Érdekes.. Adhatta volna azt a tortát mindkettõtökek is... vagy 2 kicsit 1 nagy helyett. Ez akkor nem barát. Persze, nem várja el az ember, hogy elhalmozzák mindennel, de hogy felköszöntsék, fõleg ha tudja mikor van és a másiknak vitt is ajándékot, -bunkóság volt a részérõl. Ne foglalkozz vele, de elmondhatod nekik, hogy rosszul esett.
Meg ne sértõdj már. Nem várhatod el senkitõl, hogy elhalmozzanak mindennel ilyenkor.
nem lehet hogy nem tudja hogy mikor van a szülinapod? O.o
A kérdező hozzászólása: Nem:(
A kérdező hozzászólása: Egyáltalán nem várom el, hogy elhalmozzanak ajándékokkal.Csak rosszul esett tõle, hogy rám nem gondolt.Pedig tudta, hogy akkor van. Kedves 2.válaszoló:nem vártam el tõle, semmit.De azért kiváncsi lennék, neked hogy esne, ha veled is ezt csinálná valaki, fõleg ha az egy tök jó BARÁTOD.De mostmár mindegy, csak akkor érzékenyen érintettm, még sirtam is, hogy mivel érdemeltem ezt ki.De mindegy mostmár beletörõdtem:(

A legjobb barátnõmnek 2 legjobb van : én és az egyik osztálytársam . Amúgy már 3 éve LB-k vagyunk és õ az osztálytársam aki 2 hónapja LB-je a legjobb barátnõmnek azt pletykálta rólam hogy én nyomulok az LB-re. HM?

Szerintetek ?

Legjobb válasz: Az a lány egy paraszt kis senki akinek nem volt barátja most meg van és azt egyedül.akarja beszélj a legjobb barátnõddel.

Az a lány egy paraszt kis senki akinek nem volt barátja most meg van és azt egyedül.akarja beszélj a legjobb barátnõddel.
Így lehet tönkretenni egy barátságot. Ki az "Ellbé" meg ki nem, meg kinek ki. Nekem már ment tönkre barátságom rivalizálás miatt. Hidd el nem éri meg. Többet vesztesz mint amennyit nyersz. Úgysem azon múlik, hogy kapsz egy plecsnit, hogy na akkor te vagy a legjobb. A barátság arról szól, hogy számíthatsz másokra és mások is számíthatnak rád. Bajban és örömben. Ez nem címkézésrõl szól. Ha mégis akkor az már régen rossz...
Szerintem a helyedbe akar férközni, azt akarja, hogy az õ legjobb bnõje legyen az LB-d. Vigyázz vele..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen , és sajnálom a barátságod végét !


Tudtok nekem segíteni? Kb 4hónapja szerelmes vagyok egy tanáromba aki 41. Azt vettem észre hogy az egyik osztálytársam kezd felfigyelni rám és rájöttem nekem sem közömbös. De amikor arra gondolok hgy lépnem kéne mindig az említett tanár jut eszembe

Nem szeretné azokat a megjegyzéseket kapni h egy kis k..va vagyok. Abból már elég. Igazi használható tanácsokat kérnék. Vagy azok nem itt vannak?

Legjobb válasz: Hát lelkiismeret furdalás nélkül próbáld meg az osztálytársad, a tanárt ki nem szarja le, úgysem lesz köztetek semmi !!!!

Hát lelkiismeret furdalás nélkül próbáld meg az osztálytársad, a tanárt ki nem szarja le, úgysem lesz köztetek semmi !!!!
Kizárt, hogy egy 41 éves pasival össze jöjj...Azért gondolj bele 20 év mulva milyen lesz :) Vagy mit tom én képzeld el, milyen egy 60 éves bácsi, logó pöpivel egész nap, naaagy rácos seggel :D Hát, nem hiszem h, ez lenne a vágyad h, egy ilyen nyalogasson körbe :D
A kérdező hozzászólása: Igazatok van! Tudom. Ez nem is az a szerelem amibõl eskuvo vagy akar kapcsolat lesz... Ez az a fajta ami a legmeghatarozobb lesz egesz eletembe. Amig majd az unokamnak fogok meselni.. De akkor is valami nem engedi h tovabb lepjek. Mi ez a valami??
A rajongás !!!!
A kérdező hozzászólása: Rajongas? Nem hiszem. Voltam mar szetelmes. Nem sokszor de pont elegszer ahhoz h tudjam milyen. Es ez pont OLYAN. Szoval rajongas kilove. Egyeb otlet?

Van egy osztálytársam aki 15 éves mint én. Az egyik osztálytársam is mondta hogy mi lenne ha járnánk ő meg elpirult és csak néztük egymás szemét mélyen. Mit csináljak? Hogy mondjam el? Hogy szeretem!

Nem úgy hogy mindjárt odamegyek hozzá és megkérdezem akarsz e járni mert én szeretlek!

Legjobb válasz: Hívd el valahova, ha benne van, akkor szerintem erõsen van esélyed =) 1-2 alkalom után szerintem érezni fogod, mennyi esélyed van, drukkolok! =)

Hívd el valahova, ha benne van, akkor szerintem erõsen van esélyed =) 1-2 alkalom után szerintem érezni fogod, mennyi esélyed van, drukkolok! =)

Miért viselkedik így az egyik osztálytársam?

Van egy osztálytársn?m, aki tavaly májusban jött az osztályba. Akkor még mindenki szerette, meg jófejnek tartotta, de mostanra mindenki utálja.

Legjobb válasz: Feltünési. - Ott, ahonnan jött, nem tudott beilleszkedni / nem kapott elég törõdést, esetleg otthon nem kap. Így megpróbálja magára vonni a figyelmet, keresi a szeretetet, egy csatlóst. De nem jön össze neki, mert senki sem kedveli... Volt hasonló osztálytársam. :D 16/L

Feltünési. - Ott, ahonnan jött, nem tudott beilleszkedni / nem kapott elég törõdést, esetleg otthon nem kap. Így megpróbálja magára vonni a figyelmet, keresi a szeretetet, egy csatlóst. De nem jön össze neki, mert senki sem kedveli... Volt hasonló osztálytársam. :D 16/L
Ideig óráig talán, de nem hosszú távra. Egy két patronra, azt csá...
Egy idõ után, miután lecsengett ez az egész, úgy is megunják. Majd jön egy másik csaj, aztán ugyanez lesz.:)
való igaz...
Nem rossz indulatból mondom de mit mégis honnét a rákból tudhatnánk h miért viselkedik így ez a lány??-.-
azért mert csak, egyébként a fiúk is a 17 évesnek látszó lányokat kedvelik jobban... (lehet lepontozni lányok)
Nekem is pont így volt jött egy új lány és élbõl 3 sráccal smárolt-.-" 8.-osokkal lógott onnan is lett egy csomó hapija de egy fél év után elmúlt neki ez a feltûnésije mivel mindenki megutálta xd én szeretem õt mostmár jófej de az összes fiú utálja.:S...majd egyszer elmúlik..ha nem ....akk tényleg k*rva

Az egyik osztálytársam azt álmodta, hogy megölte két másik osztálytársamat. Szerintetek ez normális?

Legjobb válasz: Miért ne lenne?! Én már azt is álmodtam hogy lelõttek és meghaltam.. :D de ez csak álom. :)

Miért ne lenne?! Én már azt is álmodtam hogy lelõttek és meghaltam.. :D de ez csak álom. :)
A kérdező hozzászólása: Õ ölte meg õket, nem õk õt.
Arról nem tehet az ember, hogy mit álmodik, az csak úgy jön.
Igen. Az embernek vannak érzései, vágyai stb. amit az álmok gyakran megjelenítenek. Persze társadalmilag nem tûnik normálisnak ha valaki arra gondol hogy megölne valakit de az hogy vannak érzései amik legyenek akár pozitívak akár nagatív az normális.
14 osztálytársamból 10 álmodta már azt, hogy megölt valakit. Ettõl még a valóságban nem tennék meg, ha emiatt aggódnál.
Én is álmodtam már hasonlót és ennél durvábbat is. Az ember nem tudja irányítani, hogy mit álmodik. Szerintem teljesen normális az osztálytársad, ettõl még nem lesz belõle sorozatgyilkos. :)

Beleszerettem az egyik osztálytársamba. Elmondjam neki hogy mit érzek vagy ne?

Én 14/f vagyok õ 13/l

Legjobb válasz: Ha úgy gondolod, hogy õ viszonozza az érzéseidet, és lehet még belõle valami, akkor esetleg elmondhatod. De osztálytárssal nem jó kezdeni, gondolom, errõl hallottál már...

Ha úgy gondolod, hogy õ viszonozza az érzéseidet, és lehet még belõle valami, akkor esetleg elmondhatod. De osztálytárssal nem jó kezdeni, gondolom, errõl hallottál már...
A kérdező hozzászólása: Igen de tisztára beleszerettem :)
Osztálytárssal SOHA nem járunk.!
Hiába az osztálytársad, attól még nyugodtan lehet vele kezdeni, nem kell másokra hallgatni, csak mert nekik rossz tapasztalatuk volt! :/ Ez sokkal inkább személyiségfüggõ dolog, semmi köze ahhoz, hogy honnét ismeritek egymást! Ne habozz, ha tetszik neked, légy õszinte, egyenes, és mondd el neki! Ha nem mered mondani, akkor inkább írd meg neki! (sms, e-mail, facebook, vagy csak simán toll és papír - számtalan módja van) De ha nem kezdeményezel, akkor nagyon kicsi az esélye, hogy összejöttök. Ha egy kicsit is érdekled, akkor vagy igent mond, vagy fokozatosan meg akar ismerni téged, de ha nem, akkor nem is érdemes kezdeni vele, sok szép lány van még. Én azért szurkolok nektek, hajrá, tedd meg a kellõ lépéseket! :) 26/F
A kérdező hozzászólása: Jó de nagyon szeretem
A kérdező hozzászólása: #4 Köszönöm :)
Figyelj oda nyelvtan órán!
Ha b.nkóságokat írogattok, attól nem kap választ... -.-" Na figyi :) Nekem is volt ilyen, én 17 leszek mingyárt. Én is halálosan szerelmes vagyok egy fiúba, akivel együtt is vagyok és bármit megtenne értem [sajnos egyszer ezt késsel bizonyyította... o.O] és megtetszett más is... Hogy léptem túl rajta? Leégettem magamat a másik fiú elõtt, úgy hogy hozzám sem akar szólni, nemhogy tetszek neki. Ezzel megkönnyítette a dolgomat és miután parasztkodni kezdett, már nem bírtam kedvelni.
aSZT?? ASZT??? 16 évesen nemtudod leírni hogy azt?? Ember te inkább... áh.. igen figyelj oda nyelvtanórána z lefoglal up a felettem lévõnek.
Mi lenne, ha nem hülyítenéd azt, akivel együtt vagy, miközben valaki másra gerjedsz?
A kérdező hozzászólása: Meg lehet hogy aszt a masikat jobban szeretem mindekinel.
A kérdező hozzászólása: koszonom az utolsonak a valaszt ;x

Mit szólnál ha az egyik osztálytársad a macskádat metszőollóval dobálná?

Van egy fogyatékos osztálytársam és a macskámat megdobta metsz?ollóval. A macskának vérzett a lába, de els?nek azt hittük hogy a feje, mert az orrához tartotta a mancsát. Mit mondanál ennek az idióta baromnak? Ja és megkérdeztem, hogy mért utálja a macskákat és azt mondta hogy azért mert nyarvognak.

Legjobb válasz: Sztem az osztálytársad nagyon elburjánzott

Sztem az osztálytársad nagyon elburjánzott
Én is azt a véleményt osztom, hogy igen is érezzen már az az idióta is fájdalmat. Engem apum is arra nevelt, ha megütnek üssek vissza, ne hagyjam magam, mert rám fognak szállni. Lányok közül egyedül engem nem mertek a fiuk a hóba megfürdetni... :-D Szal én a kérdezõ helyébe nem hagynám annyiba, és nem csak elbeszélgetnék vele, mert az ilyen magasról le..ja.
miért is?
addig ütném amíg mozog...egyszer a kisöcsém egyik haverja mondta a kutyámra, hogy "orrbavágom azt a rohadt dögöt" én meg teljesen véletlenül meghallottam...azóta nem mer 5 méternél közelebb jönni a kissrác.
Megmondanám hogy mégegy ilyen húzás, és nagyon szarul jár, mert rendõrségi ógyet fogsz csinálni belõle. Errõl a gyerek szüleit is tájékoztatnám. Hatásosabb ha mindezt a szüleid intézik.
Elbeszélgetnék vele... Az én kutyámat egyszer a szomszéd csúzlival + kövekkel lövöldözte. Azt hittem szétvet az ideg...
addig ütném amíg marad ép testrésze
Én szétverném a helyedben.
elõször is megverném mert állatkínzó másodszor is megverném mert az én macskámat bántotta harmadszorra a metszõ ollóval okoznék neki fájdalmat negyedjére meg gondolnám, hogy életben hagyom-e (NEM VICCELEK!)
2. és utolsó: gondolkozzatok már, hogy mit írtok! A metszõollóval dobálózós srác sem komplett, de ti még rajta is túltesztek!
Szerintem a fogyatékos jelzõt a suliban idiótának értik.
Mondd azt hogy legalább megverted. Ha nem én megteszem helyetted is
rugd ugy meg a hereit hogy o is csak nyavogni tud majd
Én is megdobálnám a metszõollóval aztán akkora pofont kapna, hogy csak másnap kelne fel a barom!
Miket hordtok már össze? Rendõrség? :D Egy állítólagos megdobott macska miatt mikor fogják szerintetek a kisujjukat is megmozdítani? Nagy pofont a kis köcsögnek és ha beköpne akárkinek, szépen letagadni hogy te voltál! Ennyi! A lényeg hogy azonnal meg kell torolni, mert késõbb, akár fél óra múlva is már okafogyottá válhat a "bosszú", vagyis nem érsz el vele komolyabb változást.
23:22-es és 23:42-es vagyok, és valaki eltévesztette a házszámot :D
nem érdekelne, hogy elmegyógyintézetbe vagy börtönbe kerülnék, de személy szerint ha bántanának elõttem egy állatot, azt az "embert" kegyetlen brutalitással gyilkolnám meg!
Megmondanám neki hogy, hé vigyázzon mert még eltörik az az olló.
Azt azért megírhatnád hogy mit takar hogy fogyatékos. Azért ez nem elhanyagolható szempont. Persze ez sem mentené fel a cselekedete alól, de így nagyon árnyalt a kép.
"Bocs elkapott az ideg" - ezt szolnam, miutan felsegitettem a foldrol, ahova egy reflexszeruen leadott álbavágás utan kerult volna. Utanna kedvesen megkernem, ilyet ne tegyen tobbe, mert a repulo metszoollo ezt a idegrendszeri valaszt valtja ki belolem. Es meg kell ertenie, o a nyavogas problemajat nem tudja kontrolalni, en meg ezt...
Elõször kapna egy mocskos nagy maflást, aztán utána beszélgethetünk.
23:22-es egyáltalán nem viccbõl írtam, és nem teszek túl egy állatkínzón, de az biztos, hogy megkapná a kegyetlen büntetését, ha egy kóbor állattal tenné akkor is
Miért rosszabbak a válaszadók mint az említett srác? Aki élvezi, hogy kínozhat egy nála gyengébb lényt az valahol nagyon degenerált. Ha nem találkozik súlyosabb következményekkel nem fogja abbahagyni, sõt.
Megdobálnám metszõollókkal. Sokkal, sokszor.
Én írtam, hogy rosszabbak. Hogy miért? Itt az arányokról van szó. Valaki megdob egy macskát, akinek lesz egy kis vágás a lábán, erre a válaszoló már azon gondolkozik, hogy (miután szétverte) életben hagyja-e? Szerintem kissé ironikus és visszatetszõ dolog, hogy valaki ilyen elkötelezett, nagy emberséges állatvédõ, de az embertársát lelkiismeret furdalás nélkül megölné. Az ilyen nekem ne beszéljen erkölcsrõl, igazságosságról, hanem gondolkodjon el a viselkedésén!
én biztos agyonverném. Az én cicámat nem bánthatja senki, nem ártott neki.
Ok, meg én se ölném ez igaz. Viszont két nagy pofont kapna, csak hogy ne érezze azt, bármit megtehet mert valami gyengébb nála.
pofán b.sznám, de keményen. aztán meg megpróbálnék amolyan Hannibal Lecteresen hatni az elméjére is puszta szavakkal...
A kérdező hozzászólása: Utolsó: Ilyenek rohadjanak meg. Amúgy bevertem kettõt a srácnak. Nagyon jól tetted hogy elkaptad õket, kis szaroson megtanulják hogy ilyet nem lehet. Nem értem hogy mi jó van abban ha a másikat bántják ok nélkül.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!