Találatok a következő kifejezésre: Az egyik oldalon láttam egy hirdetést (2 db)

Az egyik baba oldalon láttam egy hirdetést hogy vérvételből kiszürik a nyitott gerincet és a down szindrómát. ez a vizsgálat helyetesiti a magzatvizvételt. Igaz ez?

Legjobb válasz: Szia, A legjobb hogyha a 12. héten mész mert akkor 95%-os az eredmény.Én megcsináltattam az istenhegyi magánklinikán, és megnyugodhattam mert nagyon jók lettek az eredményeim.Akinek rossz lessz azt küldik tovább a magzatvízvételre.Tehát helyettesíteni nem helyettesíti de kiszûri a bajt.28 e ft-ot fizettem és kaptam grátsizba egy felvételt a picirõl.Szerintem ha idõben vagy mindenképp csináltasd meg. 23 hetes kismami

Szia, A legjobb hogyha a 12. héten mész mert akkor 95%-os az eredmény.Én megcsináltattam az istenhegyi magánklinikán, és megnyugodhattam mert nagyon jók lettek az eredményeim.Akinek rossz lessz azt küldik tovább a magzatvízvételre.Tehát helyettesíteni nem helyettesíti de kiszûri a bajt.28 e ft-ot fizettem és kaptam grátsizba egy felvételt a picirõl.Szerintem ha idõben vagy mindenképp csináltasd meg. 23 hetes kismami
Én is most megyek integrált tesztre, szerintem érdemesmeg csináltatni.Nálamúgy csinálják, hogy ultrhang utána 12-13 hét között vesznek le vért, és utána 16-18 hét közöt, és értékelik.Én a Bolgárkerék út 3 ba csináltatom, ott 25 ezret kérnek.
Szia! A nyitott gerinc viszgálatot a kötelezõ terhesgondozáson mindenkinek megcsinálják, az az AFP....A Down-szûrést csak 35 év feletti kismamákank, azt valóban saját magadnak kell intézned, ha nem vagy még ennyi idõs...
Szia, elsõ válaszoló vagyok.Nekem azért volt 28 e ft mert az a kominált teszt volt.1.5 órát kellett várnom és megvolt az eredmény.azt mondták, hogyha akarom akkor visszamehetek a 16. héten és leveszik azt a vért is, így lenne integrált teszt.azt persze már csak grátiszba.
A down kór szûrést mindenkinek megcsinálják a 12. heti UH-n(tarkóredõ vizsgálat), ha ezen túlmenõen még kérsz vérvételt, akkor az 1. váûlaszolóval egyetértek ezt zuglóban a Bolgárkerék u.-ban csinálják külön kérésre pénzért. Ez az ún. Integrált teszt. Ha már lekésted azaz túl vagy a 12. héte akkor lehetõséged van a Quartett tesztre a 16.héten (nem mentesít majd az AFP alól).Ez is külön kérésre és fizetõs. Egyik sem függ a te saját életkorodtól.

Szeretnék venni egy német juhász kutyát, de ahány hirdetést láttam, annyi az ár, a kennelek oldalán meg nem szokták kiírni. Tudom, hogy a tenyésztő tudja pontosan az árat, de mégis mire számítsak, kb. mennyibe kerülhet?

Inkább tenyésztőtől vennék, mert az egyik ismerősöm kutyáján is csak később kezdett látszódni, hogy keverék, kicsinek olyan volt, mint egy német juhász.

Legjobb válasz: 100 ezertõl a csillagos ég, attól függ, hogy milyen a kölykök vérvonala. De "hobbi célra", családtagnak/házikedvencnek olcsóbban odaadhatják az esetleg hibás kiskutyákat (ne mutációra meg hasonlókra gondolj a hiba alatt, hanem olyan hibák ezek amik miatt nem lehetne vele kiállításra menni vagy vizsgára alkalmatlan lenne)

100 ezertõl a csillagos ég, attól függ, hogy milyen a kölykök vérvonala. De "hobbi célra", családtagnak/házikedvencnek olcsóbban odaadhatják az esetleg hibás kiskutyákat (ne mutációra meg hasonlókra gondolj a hiba alatt, hanem olyan hibák ezek amik miatt nem lehetne vele kiállításra menni vagy vizsgára alkalmatlan lenne)
ma 17:17 Tévedsz, mert tenyésztik és hivatalosan.
Én 60-ért vettem, törzskönyvvel, német vérvonalú. Chip oltások mindene megvolt és gyönyörû.
Inkább 60 mert nem keresett fajta.A divatosabb kutyuk drágábbak.
60-80 ezertõl már kaphatsz hobbi célra jó tenyésztõtõl német juhász kiskutyát.
A kérdező hozzászólása: Van az árban eltérés, hogy normál vagy hosszú szõrû?
Lehet tévedek, de szerintem a hosszú szõrût, azaz az ónémetjuhászt nem tenyésztik Mo-n, mert hivatalosan nem elfogadott.
Nincs különbség a szõrváltozatok között árban.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!