Találatok a következő kifejezésre: Az egyik oldalon láttam egy (57 db)

Régebben itt az oldalon láttam egy kérdést, amiben egy srác nagyon sok horror filmet sorolt fel, de nem találom, ha valaki lementette könyvjelzőként vagy bárhogy, az tudná linkelni?

Nem emlékszek pontosan, de a kérdező azt írta, hogy .... Van pár ismeretlen cím majd megnézem. De tényleg ipari mennyiségű címet felsorolt.

Legjobb válasz: Megtaláltam!! Köszönöm szépen!

A kérdező hozzászólása: Megtaláltam!! Köszönöm szépen!

Mi a véleményetek az online szerencsejátékokról. Láttam egy oldalt, amelyen azt hirdetik, hogy nagyon jól bevált módszerrel ki lehet játszani a számítógépes online kaszinókat. Vonzó dolog a pénz, amit ígérnek, de napi 1200 EU. Bedőljek neki?

Legjobb válasz: Sokszor az online kaszinók adják fel ezt a hirdetést, lehet hogy az elején hagynak nyerni egy kicsit, de utána elbuksz mindent. A pénzt sehol sem adják ingyen, ebben biztos lehetsz.

Sokszor az online kaszinók adják fel ezt a hirdetést, lehet hogy az elején hagynak nyerni egy kicsit, de utána elbuksz mindent. A pénzt sehol sem adják ingyen, ebben biztos lehetsz.
http://hu.wikipedia.org/wiki/Martingale-m%C3%B3dszer Az elsõ jól írta - így csalogatnak oda, de a módszer nem mûködik. Lásd link!
Ne dõlj be. Az online játékoknál meg van határozva, hogy bizonyos játékoknál, pl rulett, póker, hányszor kell kockáztatnod a pénzt, mielõtt felveheted a nyereményedet, illetve minimum mekkora összeget vehetsz fel. Olyanok a követelmények, hogy elõbb-utóbb tuti elvérzel.
Ha szerencsét akarsz próbálni tudok ajánlani valamit amit ingyen tudsz tesztelni két hónapig. Még bónuszt is kapsz, de kell érte dolgozni napi 10 percet.
ja, és az ingyen bónusz is átverés, mert ha nyersz is vele, pénzt kell beraknod, és kockáztatnod, hogy átvehesd a nyereményt.
A kérdező hozzászólása: Üdvözlöm az összes jó barátomat, akik válaszoltak a kérdésemre. Hasznos volt. Lehet csináltam volna valami nagy baromságot. Régen pókeresztem, na onnan aztán tudom milyen a szerencsejáték. Többet vesztettem, mint amennyit nyertem. Úgyhogy el is hagytam. Nehezen, de sikerült. Azért kérdeztem ezt az online kaszinó dolgot, mert annyira meggyõzõ, hogy majdnem el is hittem, de amúgy az én tapasztalataim is azt súgták, hogy kamu dolog az egész. Na ennyit errõl. Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a hozzászólásokat. Szevasztok!
Jól tetted, hogy rákérdeztél, minden jót!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm és minden jót!
Sajnos igazuk van az elõttem szólóknak! Számos csaló weboldal született melyeknek egyetlen érdeke, és célja, hogy minél hamrabb elveszítessék a játékosokkal befizetett összegeket. Mi a http://interneteskaszinok.hu -nál azt mondjuk, hogy valóban lehet nyerni online kaszinókban, de azt semmi esetre sem online jövedelemszerzésként, hanem inkább szórakozásként fogd, fogjátok fel. Lehet nyerni, nyertek is már! De ez nem munka, ez szabadidõ eltöltésre szolgál!!!

Melyik ez az oldal? Régebben láttam egy oldalt ahol micosft office-vel mutattak dolgokat vieókon.

pl.: hogy kell átlagot számolni excel-ben. Tudja valaki az oldal nevét vagy linkjét?

Legjobb válasz: Köszi a válszokat.

A kérdező hozzászólása: Köszi a válszokat.
próbáld a GOOGLE keresést rengeteg gyakorló videók vannak. http://www.google.hu/search?q=micosft+office+tutorials&ie=ut.. hátha köztük van... Boldog Karácsonyt.
http://dvdx.hu/index.php?option=com_remository&Itemid=190&fu.. ***** -el NEM tudod letölteni!)* Automatikusan eltávolított tartalom.
utóbbit, (I.Explorer -el NEM tudod letölteni!) valamiért lemaradt!


Az író nem magyar, de ez ugrott be. [link]
A kérdező hozzászólása: Ez sajbos nem az :( teljesen latszott a lany arca es hosszu barna leengedett haja volt (:
Nem emlékszel, milyen oldalon láttad? Esetleg bõvebb info? :)
A kérdező hozzászólása: Az a baj hogy csak a borítót láttam de asszem a librin volt

Új hűtőszekrényt szeretnék venni: A+-os és No Frost legyen. Az egyik oldalon láttam Hotpoint Ariston hűtőt, ami ilyen. Van valakinek tapasztalata ezzel a márkával?

Legjobb válasz: Utolsó, :D nem a no frost rendszerrel van baj,sokkal hatákonyabb hûtéstechnikailag mint a régebbi technológia, mindenhol egyforma a hõmérséklet, nem kell leolvasztanod soha az életbe, és ezek mellet higénikusabb is a rendszer, a levegõ keringetés miatt, szimplán az Ariston hûtõk egy nagy rakás sz....-ok. Nekünk 2 no frost hûtõ, és egy no frost fagyasztó van, semmi bajuk, tökéletesen üzemelnek, és nem árasztanak semmiféle rossz szagot :D

Utolsó, :D nem a no frost rendszerrel van baj, sokkal hatákonyabb hûtéstechnikailag mint a régebbi technológia, mindenhol egyforma a hõmérséklet, nem kell leolvasztanod soha az életbe, és ezek mellet higénikusabb is a rendszer, a levegõ keringetés miatt, szimplán az Ariston hûtõk egy nagy rakás sz....-ok. Nekünk 2 no frost hûtõ, és egy no frost fagyasztó van, semmi bajuk, tökéletesen üzemelnek, és nem árasztanak semmiféle rossz szagot :D
Saját véleményem az, hogy ha nem 1-2-3-4 évre szeretnél hûtõt venni akkor inkább nézzél ki inkább egy samsungot, siemenset, liebherrt!!!!! Ezek tuti mûködni fognak neked egy ideig biztos, persze ha nem gyári hibásba húzol bele, mert azok mindig vannak az minden típusnál. :D
Igen, van. Nekem Hotpoint Ariston nofrost hûtõm van, felül fagyasztós, majdnem 2 éve. Kb 8 hónappal a megvétel után elkezdett valami iszonyatos bûzt árasztani. Azóta (kb 10 hónapja) sehogy sem lehet megszüntetni, hiába takarítom, ecetezem, hagyom szellõzni. Ha bekapcsolom, árasztja magából az émelyítõ szagot, amit az elõtt soha nem éreztem sehol. A garanciális szerviz persze azt mondja rá, hogy "ételszag", ami persze nem igaz, de nem lehet bebizonyítani, hogy nem az, nekik meg ez elég, hogy ne csináljanak vele semmit. Azt mondták, mehetek a fogyasztóvédelemhez, de az alapból 28 ezer forint. Szóval én nem vennék ilyet a helyedben. Egyébként semmilyen NoFrostot nem ajánlok. Nekem ez a második nofrostom, de az elsõt is megbántam. A hûtõrendszere elfoglal egy csomó hasznos helyet, és ha valami ilyen baja lesz, mint nekem, nem tudsz vele mit csinálni, vagy kidobod, vagy szagolod a bûzt meg a büdös kajákat évekig. Egy sima hûtõnél ilyen nem fordulhat elõ, mert a hûtõrendszer teljesen el van választva az ételeket tároló tértõl. A pár havonta esedékes leolvasztás meg nem olyan nagy ügy, fõleg ha van benne automatikus olvasztó. Én soha többé nem veszek nofrostot.

Az egyik baba oldalon láttam egy hirdetést hogy vérvételből kiszürik a nyitott gerincet és a down szindrómát. ez a vizsgálat helyetesiti a magzatvizvételt. Igaz ez?

Legjobb válasz: Szia, A legjobb hogyha a 12. héten mész mert akkor 95%-os az eredmény.Én megcsináltattam az istenhegyi magánklinikán, és megnyugodhattam mert nagyon jók lettek az eredményeim.Akinek rossz lessz azt küldik tovább a magzatvízvételre.Tehát helyettesíteni nem helyettesíti de kiszûri a bajt.28 e ft-ot fizettem és kaptam grátsizba egy felvételt a picirõl.Szerintem ha idõben vagy mindenképp csináltasd meg. 23 hetes kismami

Szia, A legjobb hogyha a 12. héten mész mert akkor 95%-os az eredmény.Én megcsináltattam az istenhegyi magánklinikán, és megnyugodhattam mert nagyon jók lettek az eredményeim.Akinek rossz lessz azt küldik tovább a magzatvízvételre.Tehát helyettesíteni nem helyettesíti de kiszûri a bajt.28 e ft-ot fizettem és kaptam grátsizba egy felvételt a picirõl.Szerintem ha idõben vagy mindenképp csináltasd meg. 23 hetes kismami
Én is most megyek integrált tesztre, szerintem érdemesmeg csináltatni.Nálamúgy csinálják, hogy ultrhang utána 12-13 hét között vesznek le vért, és utána 16-18 hét közöt, és értékelik.Én a Bolgárkerék út 3 ba csináltatom, ott 25 ezret kérnek.
Szia! A nyitott gerinc viszgálatot a kötelezõ terhesgondozáson mindenkinek megcsinálják, az az AFP....A Down-szûrést csak 35 év feletti kismamákank, azt valóban saját magadnak kell intézned, ha nem vagy még ennyi idõs...
Szia, elsõ válaszoló vagyok.Nekem azért volt 28 e ft mert az a kominált teszt volt.1.5 órát kellett várnom és megvolt az eredmény.azt mondták, hogyha akarom akkor visszamehetek a 16. héten és leveszik azt a vért is, így lenne integrált teszt.azt persze már csak grátiszba.
A down kór szûrést mindenkinek megcsinálják a 12. heti UH-n(tarkóredõ vizsgálat), ha ezen túlmenõen még kérsz vérvételt, akkor az 1. váûlaszolóval egyetértek ezt zuglóban a Bolgárkerék u.-ban csinálják külön kérésre pénzért. Ez az ún. Integrált teszt. Ha már lekésted azaz túl vagy a 12. héte akkor lehetõséged van a Quartett tesztre a 16.héten (nem mentesít majd az AFP alól).Ez is külön kérésre és fizetõs. Egyik sem függ a te saját életkorodtól.

Isoteq-ból szeretnék házat épiteni! Az oldalán láttam egy pár tervet, de nem tudom, hogy mit jelent az hogy: szerkezetkész ár és bővített szerkezetkész ár?

Legjobb válasz: Mi is ebbõl szeretünk volna építeni,utána is számoltunk(mind a 3 ilyen termékforgalmazó áránál)és nem ezek az árak jõnek ki.A prokoncept meg a bauland konrét árat is tudott mondani alaprajz alapján.

Mi is ebbõl szeretünk volna építeni, utána is számoltunk(mind a 3 ilyen termékforgalmazó áránál)és nem ezek az árak jõnek ki.A prokoncept meg a bauland konrét árat is tudott mondani alaprajz alapján.
Ja és a készültségi ár mindenkinél mást takart.
A kérdező hozzászólása: Ennél több vagy kevesebb?
A prokonceptnél tõbb, a Baulandnál kevesebb de õk tüköztek és náluk figyelni kell a tervezésnél mert bevisznek az erdõbe
csak 1 jó tanács ne használd patkány és egér tanya lesz a házad:S
Azért utolsótól megkérdezném, mit látott/hallott!
nem személyes élmény csak mondta 1-2 kömüves meg festõ hogy nehasználjuk mert egértanya lesz:)
hja, hát azok értenek mindenhez!:) az a bajuk vele, hogy túlnõtt rajtuk a technológia. Egyrészt nem kell falazni, nem kell vakolni. Ezzel a kõmûves munkája kész, mehet kertet ásni, vagy mittomén. Aztán pedig gipszkarton az egész belseje, tehát a festõnek glettelnie sem kell (csak a hézagokat, de az meg házimunka szintû feladat), õrá sincs szükség. Az egérmizéria hülyeség! Kb annyira, mint hogy "bedunsztolod a házat", meg hogy penészedni fog! Marhaság mind!
A kérdező hozzászólása: Utolso egyet értek:) ))))

Valaki segít nekem csábításból jeles akciópont és dollár hacket találni? Én láttam egy videót és meg is találtam azt az oldalt, de nem engedi, hogy letöltsem.

Legjobb válasz: "Én láttam egy videót és meg is találtam azt az oldalt, de nem engedi, hogy letöltsem." Mert az ilyen mind vírusos sz#ar kamu. Amúgy nincs rá hack, játsz normálisan.

"Én láttam egy videót és meg is találtam azt az oldalt, de nem engedi, hogy letöltsem." Mert az ilyen mind vírusos sz#ar kamu. Amúgy nincs rá hack, játsz normálisan.
A kérdező hozzászólása: Kössz azért, de ha valaki tud még valamit lécci szóljon. Elõre is kössz!!!
Melyik részét nem értetted annak hogy nincs rá hack?

Szükségem lenne egy visszaszámláló scriptre, ami ha nullára ér, akkor kiirja pl. Vége. Van egy oldal ahol láttam, és egy pontosan olyat szeretnék. Az oldal:betfree.hu (ja és wordpressbe raknám) Leírnátok hogy hogyan másoljam?

Legjobb válasz: nézd meg az oldal forrását és meg fogod találni a scriptet, valamint arra is rá fogsz jönni, hogyan kell használni. Ebbõl jó sokat tanulhatsz.

nézd meg az oldal forrását és meg fogod találni a scriptet, valamint arra is rá fogsz jönni, hogyan kell használni. Ebbõl jó sokat tanulhatsz.
A kérdező hozzászólása: Én néztem a forrást, de ezen kívül nem találtam semmit: <td align="center"><span><div class="countbox" style="display:none;">19:00</div></span></td> Ez meg így semmi..
Ott volt az a script egy külön fájlban hivatkozással, sajnos nem tudom megmutatni neked, mert már mást mutat az oldal.
A kérdező hozzászólása: Persze a chatroulette.hu oldalon szoval a magyar oldalon nem az angolon ezt elfelejtettem mondani ....
akkor változtass ip-t


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!