Találatok a következő kifejezésre: Az egyik nagyon tetszik, de nemtudom (5 db)

Van egy fiú az osztályban nagyon tetszik de nemtudom hogy közeledjek felé valaki segíteni?

Legjobb válasz: van két lábad egyiket a másik után rakod és közelíteni felé :-) remélem okos tanácsot adtam LOL

van két lábad egyiket a másik után rakod és közelíteni felé :-) remélem okos tanácsot adtam LOL
Hány éves vagy? És õ? Általános vagy középiskola? Nem tudjuk, milyen típusú a fiú, és milyen típusú vagy te. Nem tudjuk a körülményeket. Privi? 14/L
A kérdező hozzászólása: 12 éves vagyok ált iskolás általában az a fiú fél a lányoktól
Hahóó :) osztálytársal nem kezdünk :DD
4-es: Miért nem? Én beleestem az osztálytársamba, és szívesen kezdenék vele :) . Szerintem hagyd a dolgokat alakulni egy darabig, légy nyitott, próbálj kommunikálni vele.

Az egyik ismerősöm nagyon tetszik, de nemtudom hogy én is tetszem-e neki. Érezhet vmit irántam?

Szoktunk beszélgetni, de úgy különösebben nem találom azt a témát, ami ?t is érdekelné. Viszont amikor beszélünk, akkor néha szokott ilyesmit kérdezni, hogy csókolóztam-e már stb.. Rohadtul béna vagyok csajozás terén, nem is volt még csajom, úgyhogy sztem alap, h parázok, de jelenthet ez vmit? :S Nincs nagy pofám, szal nem vagyok ilyen parasztrapper, hogy odamegyek azt tolok neki vmit aztán letapizom (mint egyesek környezetemben), mert becsülöm a n?ket. Bocsi a hülye kérdésért, de tényleg nemtudom már, hogy mit csináljak és kezdek összezavarodni.

Legjobb válasz: Elsõ alkalommal én is ugyanebben a cipóben jártam, mint most te. Ha leültök beszélgetni egy padra egymás mellé és amikor éppen nem beszél egyikõtök se, akkor fogd meg gyengéden a kezét és mosolyogj rá. Onnantól minden sinen lesz :) Nem kell utána egybõl lesmárolni, azzal még várhatsz, de meg lesz a kezdõ lökés.

Elsõ alkalommal én is ugyanebben a cipóben jártam, mint most te. Ha leültök beszélgetni egy padra egymás mellé és amikor éppen nem beszél egyikõtök se, akkor fogd meg gyengéden a kezét és mosolyogj rá. Onnantól minden sinen lesz :) Nem kell utána egybõl lesmárolni, azzal még várhatsz, de meg lesz a kezdõ lökés.
Szereti veled tölteni az idõt vagy valamilyen programra együtt menni ? mert ha igen, az legalább azt jelenti hogy szimpi vagy neki és az jó kezdés... szerintem is próbálj egy egyszerû kézfogással kezdeni és nézni hogy arra, hogy reagál :) ha nem rohan el az jó jel :) utána szép lassan alakul a dolog
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, nagyon bíztatóak. Meglátjuk mi lesz belõle. :)


Fb-on fent van egy lány nagyon tetszik de nem ismerjük egymást megszeretném ismerni nemtudom hogyan kezdjem el az ismerkedést valaki tud ebben segíteni?

andi

Legjobb válasz: kérdezd meg kedvesen aranyosan, hogy figiy nagyon tetszel nekem nem foshatnék a nyakadba?manapság a bunkóság a menõ:D

kérdezd meg kedvesen aranyosan, hogy figiy nagyon tetszel nekem nem foshatnék a nyakadba?manapság a bunkóság a menõ:D
Bökd meg kezdésképp.
A kérdező hozzászólása: köszi mindenki, egész jól ment holnap talizunk remélem összejön a dolog :)
kérdezd meg milyen volt a napja meg ilyenek, az még témát is adhat, csupa általános dologról kérdezd, ha ilyennel kezded hogy SZÍVESEN MEGISMERNÉD már a legtöbbnél el is vágod magad sajnos, mert felfeded a lapjaidat, ne kérdezd hogy miért van így, mert am is tudják, hogy miért írsz nekik, de egyszerûen ha ki is mondod akkor felvonják a kapukat
Szia :) Na hogy ment? egyik válaszoló vagyok :)
Ne legyél tolakodó, mert azt nagyon utálják a lányok. FB-n nehéz igazi kapcsolatot kialakítani, de nem lehetetlen. Hívd ki párbajra valamilyen játékban, vagy ilyesmi, gyorsan ki fog egyébként derülni, ha le akar koptatni, ha ez a helyzet, ne teperj és keress 3Ds csajokat a közeledben.
Ha van közös érdeklõdésetek (zene, film , könyv, sorozat), akkor írj üzenetet vmi ilyen szöveggel: "jaj, gõzöm sincs, hogy keveredtem hozzád, de látom te is szereted a xy-t!" éééés ennyi, pár levél, aztán a többi már sínen van. nekem ez elég sokszor bejött, bár nem lett belõle kapcsolat, attól még jóba lettünk és találkoztunk is sokszor.
A kérdező hozzászólása: köszi ;) hát azért bunkó nem leszek
Írd neki azt, hogy: - Sokáig nézegettem a képeidet, és rájöttem, hogy te más vagy, mint a többi lány. - Miért, milyen a többi lány? - Szép! vagy: - Szia, azért jelöltelek be, mert te vagy a legszebb lány, akit valaha láttam és szeretnélek jobban megismerni. - Jajj de cukkki  :$ (L) (meg még mittudom én milyen jelek)
HÁt én így kezdtem egy ismeretlen csajnál: Szia! Megláttam az adatlapodat megtetszettél, szeretnélek jobban megismerni. :) Erre a lány: HÚzzál vissza any*dba! Nem érdekelsz! Manapság tényleg a bunkóság a nyerõ, NE ess abba a hiába, amibe én. :D Legközelebb úgy nyitok: Szia kicsim kõõ kóla, gyere ülj a farkamra! :D
A kérdező hozzászólása: igen de nemtudom hogy mit írjak neki...
el nem hinnéd, de ennyi: nem baj, hogy bejelöltelek? (mûködik)
A kérdező hozzászólása: 16 vagyok
Abba nem halsz bele, ha írsz neki pár sort kezdésképpen, mondjuk én elõtte leellenõrizném, hogy mi van fent rólam, milyen kép, hozzászólás stb...Mert ha van esze, akkor megnézi az oldaladat, mielõtt visszaír, ha visszaír! 2gyerekes anyuka
hány éves vagy? :)
zsír, grat

Van egy fiu az osztályban nagyon tetszik nekem de nemtudom, hogy hogyan mondjam el neki. Mit javasoltok, mit tegyek?

Legjobb válasz: Írd le neki egy levélben és ad neki oda, vagy menj oda hozzá beszélgetni.

Írd le neki egy levélben és ad neki oda, vagy menj oda hozzá beszélgetni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsot megpróbálom.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!