Találatok a következő kifejezésre: Az egyik nagyon tetszik, de (334 db)

Van egy fiú az osztályban nagyon tetszik de nemtudom hogy közeledjek felé valaki segíteni?

Legjobb válasz: van két lábad egyiket a másik után rakod és közelíteni felé :-) remélem okos tanácsot adtam LOL

van két lábad egyiket a másik után rakod és közelíteni felé :-) remélem okos tanácsot adtam LOL
Hány éves vagy? És õ? Általános vagy középiskola? Nem tudjuk, milyen típusú a fiú, és milyen típusú vagy te. Nem tudjuk a körülményeket. Privi? 14/L
A kérdező hozzászólása: 12 éves vagyok ált iskolás általában az a fiú fél a lányoktól
Hahóó :) osztálytársal nem kezdünk :DD
4-es: Miért nem? Én beleestem az osztálytársamba, és szívesen kezdenék vele :) . Szerintem hagyd a dolgokat alakulni egy darabig, légy nyitott, próbálj kommunikálni vele.

Van egy fiú, aki nekem nagyon tetszik, de tudom, hogy neki fontos az, hogy a barátnője tudjon csókolózni, stb. (Lent bővebben írtam róla) Mit tegyek?

Sosem volt pasim, nyárra terveztem az els?t.

Legjobb válasz: Elõször is döntsd el, hogy mit akarsz! 1, Nagyon tetszik. 2, Nem szeretnél járni vele. Ezeket Te mondtad. Nincs is semmi hiba, nem kell mindenkivel járnod, aki nagyon tetszik. Még egy darabig csodáld Õt messzirõl, hátha közben megtanulsz csókolózni is. Mással. Az élet nem egyszerû. Tudom.

Elõször is döntsd el, hogy mit akarsz! 1, Nagyon tetszik. 2, Nem szeretnél járni vele. Ezeket Te mondtad. Nincs is semmi hiba, nem kell mindenkivel járnod, aki nagyon tetszik. Még egy darabig csodáld Õt messzirõl, hátha közben megtanulsz csókolózni is. Mással. Az élet nem egyszerû. Tudom.
szia ez az "ezt hallottam rola" meg "azt mondták, hogy õ..."... garantálom fele sem igaz... csókolózni mindenki tud...összetezsel két szájat és majd lesz vmi... hidd el, nem azért lettek azok a csajok dobva, max hogy legyen vmi indok... pasit meg nem tervezni kell, ugy sose lesz, jön magátol Járni meg miért ne járhatnál vele? nem döl össze a világ ha mégsem jo együtt
Most ballagott... ált suli vagy középsuli? Az elsõ opción se lennék meglepve ebben a mai világban :) Egyébként a csókolózást nem lehet tanítani, arra ráérez az ember, csak úgy jön magától. Lehet, hogy azt a lányt azért hagyta ott, mert rosszul csókolt. De van olyan is, hogy valaki életében nem smárolt, az elsõ csókja mégis olyan jól sikerül, hogy hú. Lehet, hogy veled is így lenne, de ha a biztosra akarsz menni, és nem akarsz csalódást, szerintem hagyd! Nézz másik fiú után. Annyi olyan srác van, akinek még életében nem volt kapcsolata. Sokkal több, mint ahány ilyen csaj! Én pl. 18 éves fiú vagyok, nem csókolóztam, nem volt még barátnõm, se szexuális kapcsolatom senkivel. És úgy érzem, hogy semmirõl se vagyok lekésve. Igaz, kort nem írtál, de feltételezem, hogy fiatalabb vagy... Miért pont Te lennél lekésve bármirõl is?
Hát ha nem szeretnél vele járni akkor mit szeretnél? De értem hogy gondolod.Az elsõn túl kell lenni, de ne úgy fogd fel, hogy muszáj vagy ilyesmi.Figyelj én pl. úgy voltam hogy az életemben nem fogk csókolózni mert [email protected] meg stb. és amikor adakerült a dolog az elsõ kicsit komolyabb barátommal, tök automatikusan jött.Szinte mintha nem is én lettem volna.Ne félj kérlek mert nincs mitõl! És ha még valamirõl így gondolkoznál akkor gondolj arra, hogy ezek most nem azok az emberek akikkel te 17-18 évesen leszel, tehát nem kísér végig az életedben:) .Ha olyan rohadtul szarul s smárolsz majd akkor mivan?Elmondja egy haverjának vagy valami...Pöff. és a legrosszabb eset is az hogy mondjuk 2 hónapig ez téma aztán elfelejtik.DE ez tényleg a lehetõ lerosszabb eset! NE FÉLJ:) ))))) sok sikert
Nem éppen érett és a lányokat tisztelõ gondolkodásra vall, ha valaki ilyen feltételeket szab. Könyörgöm, ez nem "vizsga", hogy megfelelt, vagy nem felelt meg! Ha szeretsz valakit, nem így mûködik, akkor majd együtt beletanultok a csókolózásba is!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. :'(
Ha nem ír neked, akkor felejtõs. Ez azt jelenti, hogy nem jössz be neki, nem akar hozzád közelebb kerülni, mert még félreértenéd. Mert akkor még neki lenne ciki kimagyarázni, hogy hát õ valójában nem is akar semmit, barátként kezel, csak jól el tud beszélgetni idegenekkel. Azt mondom, keress olyan fiút, aki élvezi a társaságodat, akivel megtaláljátok a közös hangot, jókat tudtok beszélgetni. De lehetõleg ne msn-en tegyétek, mert annál trébb ismerkedési mód nem igazán van. Csak a pofára eséseknek, meg a semmibe kiáltott szavaknak ad otthont.
ilyenkor tudom értékelni, h kisiskolásként még csak hallomásbol ismertem az internetet...telefon is csak 14évesen..."muszáj" volt "élõben" ismerkedni 22/L
Nézd, lehet, h kicsit röhejes, de igaz: "nem szeretnék járni vele, mert tudom, úgyis szakítana". Ha nem jöttök össze? Egyedül maradsz. Ha összejöttök, és szakít veled, egyedül maradsz. Ugyanott vagy. Õszintén, mi vesztenivalód van? Semmi. Ha nem jön össze mégsem, majd visszazökkensz a régi kerékvágásba: legalább megpróbáltad, legalább tapasztalatot szereztél. Ha összejön, akkor meg tök boldogság, nem? :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Szeretnék vele járni, vagyis nem tudom! Nagyon félek mindentõl! :( Kiderítettem, minden igaz amit leírtam! Általánosból ballagott el most! 13 éves vagyok :D Még az a nagy gondom, hogy fennt van nálam MSN-en, de sosem ír nekem! És akárhányszor írok, sosem tudunk mirõl beszélni! Hogy vagy, mit csinálsz, aztán semmi... :( Mirõl tudnánk beszélni? És hogy mondjam meg neki hogy tetszik?
Figyelj. Úgy próbáld meg kideríteni , hogy bejössz-e neki , hogy mond azt neki , hogy nincs kivel felmenned a városba(bár nem tudom , hogy szoktál-e csavarogni)és elhívod. Aztán már ott szemtõl szemben ráfogsz jönni. Mert azt látod egy fiún ha bejösz neki. Ha azt veszed észre , hogy igen akkor rajta. Indulhat a flörtölés:)

13 eves vagyok es a suliba van egy fiu aki nekem nagyon tetszik. De az a baj hogy ennek a fiunak egy masik lany tetszik. De en nagyon megszerettem es akar hogy is probalom sese tudom kiverni a fejembol. Hogy tudnam elerni hogy jarjunk?

Legjobb válasz: Hát talán hasznos lenne valahogyan tudatni vele az érzéseidet ha még nem tudja. Mert ha legalább tudná, akkor már elõbbre lenne a dolog! De ha tudja, és így sem érdekled, akkor sajnos kevés az esély. De ki tudja! Meg kell próbálni, sosem lehet tudni. Ennél többet nem tudok tanácsolni, én csak egy költõnõ vagyok! :)

Hát talán hasznos lenne valahogyan tudatni vele az érzéseidet ha még nem tudja. Mert ha legalább tudná, akkor már elõbbre lenne a dolog! De ha tudja, és így sem érdekled, akkor sajnos kevés az esély. De ki tudja! Meg kell próbálni, sosem lehet tudni. Ennél többet nem tudok tanácsolni, én csak egy költõnõ vagyok! :)
ÓÓÓÓÓÓ Szerelmem! Jöjj velem! Jöjj velem és számodra csakis én leszek a végtelen! Karjaimban megnyugvásra lelsz, Álmaidban én velem szárnyra kelsz! Nem kell, hogy ez mind csak álom legyen! Gyere velem és megmutatom milyen is az igaz szerelem! (magánköltemémy):)
A kérdező hozzászólása: Szep...de nincs vlami hasznosabb tanacsod?? :)
A kérdező hozzászólása: azert koszonom...:)
Talán segítene néhány csinibb ruha meg mongyuk hívd meg moziba de ha nem használna mutass kicsit többet magadból!
A kérdező hozzászólása: es nem ciki hogy en hivom el ot mondjuk moziba...??
Szerintem nem de elõtte pl beszélgess vele meg ilyenek nálunk (6.oszt) úgy jött össze 1 fiú meg 1 lány hogy a lány hívta moziba meg randira(nem személyes)


Online-filmek. Cc/go/film/28703 Ennek a LOL cimű filmnek az elején vagy egy szám részlet ami nagyon tetszik de sehol se találom melyik lehet?

Legjobb válasz: 1. Helyesírás, ingyen van. 1.1. Linket tudjunk beírni: ***** - Ctrl+c, Ctrl+v 1.2. "A LOL címû film elején van egy szám részlet, ami nagyon tetszik, de sehol sem találom. Valaki kérem, segítsen!" 2. Ha önhibádon kívül nem megy a helyes írás/fogalmazás, elnézést, vedd semmisnek a fentebbieket!:) A szám címe pedig "Little Sister", Jean Philippe Verdin-tõl.;) * Automatikusan eltávolított tartalom.

1. Helyesírás, ingyen van. 1.1. Linket tudjunk beírni: ***** - Ctrl+c, Ctrl+v 1.2. "A LOL címû film elején van egy szám részlet, ami nagyon tetszik, de sehol sem találom. Valaki kérem, segítsen!" 2. Ha önhibádon kívül nem megy a helyes írás/fogalmazás, elnézést, vedd semmisnek a fentebbieket!:) A szám címe pedig "Little Sister", Jean Philippe Verdin-tõl.;)* Automatikusan eltávolított tartalom.
Nem ez inkább? Ingrid Michaelson - Everybody Csak, mert ez az elsõ szám a filmben. http://www.youtube.com/watch?v=TlFCfkyuQM0
az elején melyik résznél?

Mit tegyek? Nagyon tetszik az egyik osztály társam, de a volt pasim is hiányzik nagyon, pedig vele már novemberben szakítottunk. Mi legyen?

a volt barátomnak van bn?je de nem vmi boldogok és már 2x szakítottak is azt hiszem:Sés hát volt barátommal még nem voltam ien jóba mint vele...és hiányzik

Legjobb válasz: Szia! Az azért nem mindegy, hogy szereted, vagy csak tetszik! De ha a volt pasid reménytelen, akkor csessz rá, és kezdd el jobban megismerni az osztálytársadat. :) Eleinte cikizni fognak a tobbiek, de nem kell veluk foglalkozni!

Szia! Az azért nem mindegy, hogy szereted, vagy csak tetszik! De ha a volt pasid reménytelen, akkor csessz rá, és kezdd el jobban megismerni az osztálytársadat. :) Eleinte cikizni fognak a tobbiek, de nem kell veluk foglalkozni!
A kérdező hozzászólása: köszi a választ! várom a tanácsokat!:D
Én is hasonló helyzetben vagyok és csak azt tudom javasolni hogy várj egy kicsit hátha õ lép.Ha pedig nem akkor neked kell cselekedni.Próbálj közelebb férkõzni hozzá de ne nyomulj.És a bugyis dolog szerintem azt jelenti hogy odafigyel rád és nem akarja hogy cikis helyzetbe kerülj.Mondj el neki pár személyes dolgot magadról hogy érezze hogy bízol benne.Remélem összejöttök!!Szijaa, 0, , , , , ,
Most akkor undorító vagy tetszik? :DDDD
Vagy tetszik neked hogy undorító? :)
A kérdező hozzászólása: tetszik, mert néha megpróbáltam elfelejteni de nem sikerült.. de van h néha büdös.. de nagyon ritka..és h éreztessem vele, az volt a kérdés
Vegyél neki dezodort
A kérdező hozzászólása: Hahaha, valaki devicces!!!

Az egyik osztálytársnom tetszik, és nagyon szeretnék vele járni, és az idosebbeket kedveli. De most is Valentin-napra vettem neki csokoládét, és nincs pasija. Szerettem volna, ha egy kicsit azt érzi, hogy torodnek vele. Van esélyem, mit tegyek?

Legjobb válasz: Ennyibõl még nem lehet tudni.esetleg bõvebb info?Az idõsebbeket kedveli és Te vagy az idõsebb?Mért akarod azt éreztetni vele hogy törödsz vele?Elvégre még nem vagy neki senkije.INkább legyél vele kedves,.és bókolj neki.Szemezz vele,keresd a tárasaságát.De ne törödj vele ugy mintha már járnátok.Ezekbõl észre fogja venni hogy tetszik neked.MAjd hagyj neki egy kis idõt,ne keresd.Néhány nap múlva bukkanj fel és hívd el randizni.Egy-két randi után el is mondhatod hogy mit érzel.Azt hogy van e esélyed azt nem lehet ennyibõl megmondani.

Ennyibõl még nem lehet tudni.esetleg bõvebb info?Az idõsebbeket kedveli és Te vagy az idõsebb?Mért akarod azt éreztetni vele hogy törödsz vele?Elvégre még nem vagy neki senkije.INkább legyél vele kedves, .és bókolj neki.Szemezz vele, keresd a tárasaságát.De ne törödj vele ugy mintha már járnátok.Ezekbõl észre fogja venni hogy tetszik neked.MAjd hagyj neki egy kis idõt, ne keresd.Néhány nap múlva bukkanj fel és hívd el randizni.Egy-két randi után el is mondhatod hogy mit érzel.Azt hogy van e esélyed azt nem lehet ennyibõl megmondani.
akkor tudsz nála nagyon bevágódni midnen téren, ha együttérzel vele, fogod a pártját.. onnantól hogy közös vonalon vagytok ( még ha nem is tetszik neked az adott téma) onnantól már gyerekjáték lesz az egész; õis beszél majd, nyitottabb lesz, többet fogtok beszélgetni, uitána meg uge aminek jönnie kell.. ;)
Na neki is így fogalmaztál, sehogy! Nem is nagyon érthette mirõl beszélsz!
Sehogy.
Már sehogy..
Bárhogy is, a retorikai képességedre ne hagyatkozz...
taps. Ez a kérdés már túl bonyolult, fuss neki mégegyszer.
akkor a haverod tetszik neki...
osztálytárssal ne foglalkozz
A kérdező hozzászólása: amúgy lány vagyok
A kérdező hozzászólása: és a haverom meg fiú
Lehet, hogy csak az újdonságod miatt. :) De miért nem mersz beszélni vele? Ha a haveroddal vagy, lehet csak azt nézi, hogyan viselkedsz vele. Egyébként az elõttem szólónak igaza van, osztálytárssal ne nagyon próbálj párkapcsolatba lépni, ha rosszul sül el, nagyon kínos lesz. De azért szurkolok.
A kérdező hozzászólása: koszonom a hasznos tanacsot es a biztatast is egyben
Alap szabaj osztálytársal ÉS lehetoleg sulitársal sem járunk mert az nincs kínos ha szakitotok és unalmassá is válik a kapcsolatotok ha folyton együtt vagytok
13 évesen áthívtad HOZZÁTOK??? ehhez anyukád mit szólt...?
én nem is mondtam, hogy mûködni fog a barátság, csak azt, hogy fura neveltetésben részesült... mondjuk azért 13 éves vagy mégiscsak... ennyi idõsen... hát nem tudom, manapság már ez a menõ. én 20 vagyok, 13 évesen már tetszettek pasik, de eszembe nem jutott volna, hogy áthívjam akármelyiket is, vagy bármi komolyabb legyen... :D
Akik szerinte így mûködni fog a barátság, azok valahol nagyon el vannak tájolva. Ha a 13 éves kislánynak már tetszik a srác, akkor teljesen kizárt, hogy ebbõl barátság legyen. Legföljebb nem történik semmi, de attól még tetszeni fog neki, és nem barátilag.
õ 16évesen érettebb és komolyabb, mint te 13(!!) évesen. ebbe ne menj bele, nem fog mûködni. a barátság viszont igen.
A kérdező hozzászólása: Mit nem értesz?.... Csak barátkoztunk, dehát ha egyszer tetszik :/
úgy, hogy 13 évesen nem kellene komolyabb dolgokat tervezned vele... de anyukádat sem értem...
A kérdező hozzászólása: "Továbbra is nézzetek animét..." Ezt nem igazán tudom hogy értetted...
A kérdező hozzászólása: -.- Kösz...
akkor továbbra is nézzetek animét
A kérdező hozzászólása: Megengedte ^^ Mert már egy ideje ismerem a srácot, és nagyon hasonlítunk is mindketten odavagyunk az Animékért :)
Igen, ezzel mondjuk én is így vagyok. 15 évesen volt az elsõ "megfogom a kezed" típusú diákszerelmem, de még négy évig nem hívtam át pasit, mert nem volt annyira komoly. Az a rossz, hogy a szülõk kb. fenyegetve érzik magukat: ha tiltják, akkor juszt is találkoznak titokban. Így sokan inkább azt választják, hogy házon belül találkoznak a gyerekek. De az is igaz, hogy ha valaki erre kényszerül, akkor már valami ott korábban félrement...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!