Találatok a következő kifejezésre: Az egyik nagyon (8560 db)

A sok kicsi karácsonyi ajándék a jó ajándék, vagy az egy nagy karácsonyi ajándék a jó ajándék?

Legjobb válasz: Attól függ. Ha az a nagy olyan, amire nagyon vágytam, akkor úgyis csak az érdekel. Ha nincs olyan, akkor jó a sok kicsi vagy az egy nagy is, a lényeg, hogy gondoltak rám.

Attól függ. Ha az a nagy olyan, amire nagyon vágytam, akkor úgyis csak az érdekel. Ha nincs olyan, akkor jó a sok kicsi vagy az egy nagy is, a lényeg, hogy gondoltak rám.
Utolsó buta vagy. Egy gyereket, kamaszt elkényeztetni nem tárgyi javakkal, hanem rossz neveléssel lehet. Na meg tudod, pénztárca kérdése is. Ha valakinek van, akkor mit garasoskodjon? Vegyen a gyermekének egy csokit, holott megtehetné, hogy megvegye neki álmai ajándékát? Nem azt mondom, hogy mindent meg kell venni, de ha valaki megteheti, miért ne vehetné meg a gyerekének, amire vágyik? Ha egyébként a gyerek normális, jó tanuló, megérdemli. Ne legyél általánosító, buta, és irigy.
Én nekem már "szinte" meg van mindenem ezért inkább a nagyobb dolgot díjjazom mert már tele vagyok sok kicsi kacattal. Egyébként én telefont fogok kapni és már tudom hogy milyet de tavaly egész addig nem tudtam mit kapok amíg ki nem bontottam az ajándékom ami egy lcd tv volt. Elképzelhetitek mennyire örültem neki :) Amúgy F/14
Amire az illetõ vágyik. Az ajándék nem méret, és nem mennyiség kérdése, soha.
Attól függ.Én mindkettõt szeretem.De jobban szeretek kapni sok kicsit.És ajándékozni is így szoktam karácsonyra.
Attol fugg, ki kapja. Egy oteves is es egy 15 eves is maskepp eli meg. Lehet, hogy a 15 eves jobban orul egy valami nagy dolognak, amire regota vagyik, az oteves pedig jobban orul, ha 10 kulonbozo aprobb dolgot kap.
1 nagy az egész családnak... de olyan amit biztos gyakran használtok és hasznos is. pl: 5.1 a TV-hez, USB-s DVD lejátszó az tök jó nem kell DVD-t írni állandóan, wii amivel az egész család játszhat és megmozgat, légkondi a nyárra :) , lábmasszirozó a stressz ellen....
elõzõ - apád gyurcsány feri? LCD tv karácsonyra csak neked? Nem vagy te elkényeztetve kicsit?
Ha vágyik valami nagyra, akkor az. Ezek lehetnek telefon, mp3, mp4, könyvek, szettek, Monopoly társasjáték, stb. Apróbb dolgok példul a kozmetikai szerek, dísztárgyak (bér attól függ, milyen a dísztárgy), kis ékszerek, dvd-k, cd-k... Ki a szerencsés? Barát? Családtag? Mennyi idõs? Ezektõl mind függ, és Te ismered õket legjobban. :)
17:34-es vagyok. Képzeld nem és nem egy embertõl kaptam hanem az egész családtól ami kb 20 ember...
18:40-nek teljesen igaza van. Az lehet kicsit elvagyok kényeztetve a tárgyi dolgokban de meg is "tanulok érte": 1-2 4-es kivételével csak 5-ösöm van.
Attól függ. Egy 6-7 évesnek az az igazi, ha sok kicsi dolog van a fa allatt, egy tinédzsernek vagy egy dlnõttnek pedig valami egy db, de komoly ajándék. pl egy Tablet, vagy az az emlegetett TV.

Az termeszetes, hogy ugyebar akinek porckorongserve van, annak gyogytornat javasolnak es, hogy amint csinalni kezdi az egyen, nagyon kezd fajni?

Legjobb válasz: Igen lehetséges. Ezért csak nagyon fokozatosan lehet a gyógytornát csinálni. Azt neked kell érezni, hogy melyik gyakorlat nem megfelelõ. Az is lehet, hogy fel kell függeszteni a tornát. Nekem is porckorongsérvem van egyébként és hasonló cipõben járok. Ha begyulladt, akkor pihentetni kell! Egyenesen kell a háton feküdni és az alsó lábszár alá egy megfelelõ méretû dobozt, vagy mûanyag ládát kell helyezni. A gerinc és a comb derékszöget zárjon be. Ha van Tens Omron készüléked, akkor azzal naponta kell kezelni. Ha nagyon be van gyulladva, akkor vizes zsebkendõvel kell borogatni. A leghatásosabb szerintem a Bioptron lámpa.

Igen lehetséges. Ezért csak nagyon fokozatosan lehet a gyógytornát csinálni. Azt neked kell érezni, hogy melyik gyakorlat nem megfelelõ. Az is lehet, hogy fel kell függeszteni a tornát. Nekem is porckorongsérvem van egyébként és hasonló cipõben járok. Ha begyulladt, akkor pihentetni kell! Egyenesen kell a háton feküdni és az alsó lábszár alá egy megfelelõ méretû dobozt, vagy mûanyag ládát kell helyezni. A gerinc és a comb derékszöget zárjon be. Ha van Tens Omron készüléked, akkor azzal naponta kell kezelni. Ha nagyon be van gyulladva, akkor vizes zsebkendõvel kell borogatni. A leghatásosabb szerintem a Bioptron lámpa.
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszt! Jo par eve szenvedek vele! Hol jobb hol rosszabb, attol fuggoen mennyit dolgozok!😓

Az egyik nagyon jó barátom nem keres már két hete. Nagyon nagyon hiányzik, de félek, hogy zavarom. Keressem?

legutóbb is, két hete én kerestem és azelõtt is. Rengetegszer keresett õ. Egy olyan idõszakban amikor nehéz volt neki, mindennap keresett. Tudom, most fesztivál van meg minden... Nyár... Ha nem keres már akkor nem vagyok fontos neki?

Legjobb válasz: Ez nagyon ismerõs nekem. Velem is ez van. De én úgy vagyok vele,hogy 2x kerestem az utóbbi 3-4 napban és most megvárom míg õ keres engem,ha nem akkor így jártam és többet én sem fogom keresni. Tehát beletörõdök és keresek valami elfoglaltságot. És a kérdésedre válaszolva próbáld meg még egyszer keresni és utána szerintem várd meg míg õ keres téged. És azt nem állítanám,hogy nem vagy fontos neki,de lehet,hogy talált új barátokat vagy valami. Próbálj meg vele találkozót szervezni és ha belemegy menjetek el valahova és élõben jobban megtudod állapítani,hogy mi a szitu.

Ez nagyon ismerõs nekem. Velem is ez van. De én úgy vagyok vele, hogy 2x kerestem az utóbbi 3-4 napban és most megvárom míg õ keres engem, ha nem akkor így jártam és többet én sem fogom keresni. Tehát beletörõdök és keresek valami elfoglaltságot. És a kérdésedre válaszolva próbáld meg még egyszer keresni és utána szerintem várd meg míg õ keres téged. És azt nem állítanám, hogy nem vagy fontos neki, de lehet, hogy talált új barátokat vagy valami. Próbálj meg vele találkozót szervezni és ha belemegy menjetek el valahova és élõben jobban megtudod állapítani, hogy mi a szitu.
Keresd
Keresd...Akkor, majd meglátod, hogy viszonyul hozzád..ha úgy ahogy szokott akkor nincs probléma, de ha furcsa a viselkedése vagy kifogásokat keres valami gond van..Esetleg nem bántottad meg valamivel ?
Ha nem is keresitek egymást és félsz hogy zavarod õt akkor hogy nevezheted "nagyon jó" barátodnak?
Ha csak olyakor keres amikor csak problémája van, akkor az kissé gyanus.Azért keresd, azután várd meg, hogy ö keres e vagy sem.Ha nem keres akkor ennyi volt ebben, eddig tartott a közös utazás.
A kérdező hozzászólása: az volt... de nyár van... fesztiválozik meg bulizik. már nem nevezném így :(


nekem volt gekkom és nem lszz semi balya nyugi
nem lesz baja nyugi minden állatnál van olyan hogy nagyon bekajál csak kell neki egy kis idõ hogy megeméssze mármint kiszarja
A kérdező hozzászólása: köszönöm, és abban tudnátok segíteni, hogy a másik gekkó pedig megvágta magát valamivel, a farkánál, és vmi lágy szövet kijött... és hogy megtudná menteni-e állat orvos... mert állítólag nem varrható össze a bõrük...és hát olyan cuki...:( létszi írjatok! fontos lenne...:$
nem lehet hogy az az , izéje, ha a farka alatt van és hím akkor az az lehet

Nagy bunkóság lenne élő harcsát ajándékozni az egyik nagyon jó haveromnak az általános iskolai ballagására?

Szóval a haverokkal ezt találtuk ki neki, mert szerintünk nagyon hasonlít egy harcsára. És valami egyedit szeretnénk neki adni. Nagy bunkóság lenne? Mi a véleményed err?l? Te mit szólnál, ha poénból kapnál egy él? harcsát?

Legjobb válasz: Én szeretem a halakat, de azt hiszem nem örülnék neki. Kell neki akvárium berendezve, egy hely ahova az aksi tudja tenni. Én nem tudnék megfelelõ helyet találni még egy akváriumnak. És a harcsát nem lehet társas aksiba tenni. Valamint élõ állatot nem illik ajándékozni, csak az illetõ nem vágyik rá...

Én szeretem a halakat, de azt hiszem nem örülnék neki. Kell neki akvárium berendezve, egy hely ahova az aksi tudja tenni. Én nem tudnék megfelelõ helyet találni még egy akváriumnak. És a harcsát nem lehet társas aksiba tenni. Valamint élõ állatot nem illik ajándékozni, csak az illetõ nem vágyik rá...
szerintem nem valami jo otlet elo halat adni ballagasra, ezt jobb otlet szuletesnapra vinni. Hat tulajdonkeppen en nem orulnek egy elo harcsanak. Ha mindenkeppen harcsat akartok venni akkor szerintem vegyetek neki plus vagy gumi vagy valami ilyesmi harcsat:)
xD ha ennyire harcsásan néz ki legalább a ballagásán ne báncsátok :)
Biztos, hogy abba a helyzetbe ez humoros.De én nem adnék élõ harcsát neki a helyetekbe, mert hiába egyedi, úgyis másnap beviszi egy kereskedésbe vagy valami olyan helyre ahol.."levágják"...és ennyit az egyedi ajándékról. Probáljatok valami más vicces cuccot venni, vagy harcsát ábrázoló vmit
szerintem ez jó. : D.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat :) Nem bántani szeretnénk, csak poénból :D Szerintem õ is poénnak venné :)
most találtam a beirásotokat.na mit adtatok neki?sikerült harcsát?azt hogy értitek, hogy hasolit a harcsára a gyerek?
A kérdező hozzászólása: nem nagyon tudok választani köztük:/ ......
igen nagy baj, legalábbis szerintem.
A kérdező hozzászólása: azt úgy értettem, hogy majd randizunk találkozunk, akkor úgy írtam volna hogy találkoztunk és randiztunk.
Gyöppös agyu, hülye pi&sa vagy! Remélem megszívod velük!
A kérdező hozzászólása: hát hagyjuk, látom nem érti a többség....amugy meg vagy te a hülye pi..csa!!:S
Nyugi!!!! félreérthetõ volt a kérdésed ki írása, én is csak most jöttem rá hogy ez jövõbeni randizásról szól. Ha még csak most akarsz vele, az egyikkel kapcsolatot, de tudod hogy milyen, jobb el se kezdeni. De nem akarlak lebeszélni róla, hátha mégis bejön. Ha meg nem akkor a saját bõrödön tanulsz, ez nem lesz kellemes. Már én is jártam így, míg magamtól rá nem jöttem hogy a pasi nem nekem való, elég volt túl lépni rajta. utólag azt mondom jobb más kárán tanulni, mint a sajátunkon. Ha azóta megvolt a randi, írd meg milyen volt és ki mellett döntöttél. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: még nem volt meg:) amúgy meg az egyik tud a másikról...
AZ az egyik aki tud a másikról, az mit szól ahhoz hogy rajta kívül más is tetszik neked? Osztálytársak vagytok?
A kérdező hozzászólása: nem vagyunk osztálytársak, hát mert csak ismerkedtünk, és akkor kérdezte hogy mért nincs barátom, mert elég jól nézek ki, és akkor elmondtam neki a másik esetet, és hogy nem valószinû hogy abból lesz valami, a fent leírtak miatt.
A kérdező hozzászólása: de én még nem randiztam velük!!!!!! Akkor most melyik igaz??? "Hát kavarok, úgy van hogy találkozunk is, randizunk is, " Írsz hülyeségeket...
"Hát kavarok, úgy van hogy találkozunk is, randizunk is, " Ezek a sorok azt sugallták , de nem tudom , hogy miért ...
A kérdező hozzászólása: de én még nem randiztam velük!!!!!! és mindkettõvel nem is akarok, csak egyikkel max, amelyikkel nincs annyi gond.
Hát a leírtak alapján szerintem egyiket se válaszd, inkább keress normális srácot, aki esetleg még szeret is, és nem csak kihasználna.
A kérdező hozzászólása: igen igen, csak nem szeretnék úgy tûnni, mint aki szórakozik a srácokkal, fõleg egyszerre...
Vállalj be még kettõt, aztán majd eldöntöd! Erkölcsök etalonja!
Te is pont olyan vagy mint õk szóval hol itt a probléma???
A kérdező hozzászólása: én mért lennék olyan mint õk? csak egyszerre jöttek, és nem tudok választani, de mindegyikkel van probléma:/
Pedig pontosan azt csinálod mint õk..Kihasználod õket, és becsapod mindkettõt, hiszen egyszerre kettõvel kavarsz..Meg is érdemled...Azt kapod amit adsz...
Mind a kettõvel randizol , szóval ugyanúgy ejted át õket ahogyan õk csinálták mással , a randizás elõtte kell választani, két ló közül a kettõ közé fogsz ülni!
Keress egy olyat aki nem bunkó és nem használ ki mást. Ezt a kettõt meg felejtsd el.
Talán ez a normálisabb fickó, akkor válaszd ezt.
A kérdező hozzászólása: 13/f
szerintem írhatsz neki egy szerelmes levelet és ha tudod akkor dobd be a szekrényébe vagy a padjába vagy talán kérj meg valakit hogy adja oda neki. Mert ha tényleg tetszik akkor nehéz lenne így elé állni ezzel. ha véletlenül nemtudod hogy mit írhatnál neki akk megkérdezhetsz privátban mert én is lány vagyok csak mondj részleteket :)
Baráti halál? :D:D:D:D

Anyukám állandóan hajtogatja, hogy majd' megőrül, mennyire elege van, milyen magas a vérnyomása, semmire nincs ideje és hasonlók. Nagyon szeretem őt, de ez az egy nagyon idegesít. Mit mondjak neki, hogy ne bántsam meg?

Attól semmi nem lesz jobb, hogy fennhangom ismételgeti, hogy milyen rossz. Miért nem lehet ezt megérteni? Ezzel másnak a hangulatát is elrontja.

Legjobb válasz: de talán valaki észbe kap és segít rajta, nem?

de talán valaki észbe kap és segít rajta, nem?
Én is anyuka vagyok, biztos idegesítõ számodra , de én meg tudom õt érteni.A legtöbb embernek a mai világban annyi baja gondja van, hogy csoda ha él.Kedveskedj neki, hátha az megnyugtatja.Rám az hat, ha ideges vagyok.
Valószínûleg ezzel a módszerrel próbálja elérni, hogy magadtól felajánld neki a segítségedet.
Szoktál neki segíteni? Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 20 éves vagyok. Ha megkér, segítek, de amikor ilyeneket mond, akkor általában olyan dolgokkal kell foglalkoznia, mint a számlák, pénzügyek, orvos, idõpiontra kell mennie valahova, stb. Ilyenekben nem tudok neki segíteni... egyszerûen túlságosan be van szervezve a napja, túl sok mindent kell elintéznie.
20 évesen a számlafizetésbe(legalább a postán való sorbanállásba) nyugodtan besegíthetsz. Egyébként tényleg, ilyenkor a legegyszerûbb odalépni, és megkérdezni, hogy "segítene-e az rajta, ha most megcsinálnád ezt vagy azt?" Vagy ha nincs konkrét ötleted, akkor egyszerûen: "tudok valamit könnyíteni, segíteni neked?"
Szegény, evvel csak a saját sorsát nehezíti. Meg a körülötte lévõknek sem boldogság. Valami(k) nem tetszik neki, és nem tud rajta segíteni.
20 évesen felnõtt vagy, átvehetnéd a gondok egy részét. Együtt éltek?

A Hullámtörés c. filmbe milyen zene szól? Tudom, több is, de az egyik nagyon megfogottkb.55 percnél tart a fikm mikor ez szól. Nagyon régi szám, talán a DOORS játssza, nem tudom.

Legjobb válasz: ehhez most ki kellene keresnem a hullámtörést. de ehhez túl lusta vagyok. ha belinkelnéd a filmbõl ezt a részt, akkor könnyebb lenne segíteni neked.

ehhez most ki kellene keresnem a hullámtörést. de ehhez túl lusta vagyok. ha belinkelnéd a filmbõl ezt a részt, akkor könnyebb lenne segíteni neked.
Valóban több is, 12 zene szólal meg benne. Itt a soundtrackje, szerintem Youtubeon fent vannak: 1. In A Broken Dream - Python Lee Jackson 2. Hot Love - T-Rex 3. Child In Time - Deep Purple 4. Suzanne - Laonard Cohen 5. Virginia Plain - Roxy Music 6. All The Way From Memohis - Mott The Hoople 7. He's Gonna Step On You Again - John Kongos 8. Whisky In The Jar - Thin Lizzy 9. Whiter Shade Of Pale - Procul Harum 10. Goodbye Yellow Brick Road - Elton John 11. Cross Eyed Mary - Jethro Tull 12. Siciliana - J.S. Bach
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm!Megnézem, és megírom melyik volt az:)
A kérdező hozzászólása: Megvan!!!Köszi szépen! Gyönyörû!!!! Whiter Shade Of Pale - Procul Harum
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó válaszolóm, elárulod, hol találtad meg a számok listáját?
Pontosan ennyit írtam be a googleba mint tetro, és speciel az amazon.comról másoltam be neked a track listát:) Amúgy igazán nincs mit, én köszi a könnyû kérdést:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!