Találatok a következő kifejezésre: Az egyik néha sötétebb mint (2 db)

Az egyik mellbimbóm néha sötétebb mint a másik, ez így mit jelenthet?

eddig rendszeresen megjött,csak legutóbb mensi el?tt nagyon fájt a mellem,de megvoltam fázva rendesen,sokat izzadtam azóta kicsit furi a mellem,nem akarok babát,a mellbimbóm teteje néha kifehéredik,és az egyik sötétebb mint a másik!Ez mi?

Legjobb válasz: Valakinek meg egyik nagyobb mint a másik. De ha megjött normálisan nem hiszem hogy terhes lehetsz. azt hogy mitõl van kérdezd meg a dokit.

Valakinek meg egyik nagyobb mint a másik. De ha megjött normálisan nem hiszem hogy terhes lehetsz. azt hogy mitõl van kérdezd meg a dokit.

Mi lehet és gond-e? Az lenne a gondom hogy a péniszem végén a hugycsőnyílástól balra van egy kis pont ami néha kicsit sötétebb színü mint a makkom.

Volt hogy egész fekete/sötétzöld lett, de van hogy teljesen olyan színü mint a makkom, és kicsit ki is dudorodik. Voltam dokinál és megnézte, aztmondta hogy az semmise, de én mégis aggódom, mert azért mégis sötétteb színü néha mint a rendes. Valaki találkozott már ilyennel, vagy ez esetleg zavarhatja-e a n?ket?

Legjobb válasz: KEdves Kérdezõ! Lehet, hogy ott kicsit több a véredény a makkod vékony bõre alatt. Azért egy bõrgyógyászati megtekintés nem ártana. Üdv: dr. Szalai Krisztián

KEdves Kérdezõ! Lehet, hogy ott kicsit több a véredény a makkod vékony bõre alatt. Azért egy bõrgyógyászati megtekintés nem ártana. Üdv: dr. Szalai Krisztián
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ, valószínü ez lesz az, ha megszorítóm a makkom még sötétebb színü lesz. A kérdés már csak az hogy mit gondolnak ilyenrõl a nõk, ugyanis most fogok összejönni valakivel. Várom a válaszokat
Hello! Ha az egy kiütése, akkor szerintem nem feltétlenül kell bõrgyógyászhoz menni. Velem hasonló probléma volt az elmúlt idõszakban. Ezt a videót haverom találta: http://www.videoklinika.hu/video/a_ferfi_nemi_szerv_kiutesei.. Ha itt követed az elhangzottakat, elmúlhat (ezt tapasztalatból mondom neked). De tök jó, mert ha még kérésed van akkor a honlapon keresztül megkérdezhetsz bármit nem ciki:) Egy próbát szerintem megér

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!