Találatok a következő kifejezésre: Az egyik néha (948 db)

A 2.1-es hangszórónak az egyik hangszórója tökéletes a másik alig szól, néha jó néha néma. A 3, 5-ös jack tekergetésével néha megszólal. Mi baja lehet?

Legjobb válasz: Eltört a nyaknál a hibásnak tûnõ hangszóró felé menõ vezeték. Vissza kell vágni a kábelt és egy tekerõs-forrasztható jack-ot kell rátenni.

Eltört a nyaknál a hibásnak tûnõ hangszóró felé menõ vezeték. Vissza kell vágni a kábelt és egy tekerõs-forrasztható jack-ot kell rátenni.

Néha még egy nagyon jó alakkal rendelkező nő is izgatóbb, ha csak sejteti a formáit. Csak én gondolom így hogy néha a kevesebb az több néha?

Érdekekes ez,meglátok egy csinos nőt pld miniben a formás lábait,vagy a mély dekoltázsát,és mégis jobban izgat amikor pld meglátok egy kivillanó szép formás combot a ruha alól,vagy amikor csak a ruha sejteti a nő alakját..

Legjobb válasz: Jól gondolod!

Jól gondolod!
Egyetértek.
Nem kell, hogy kint legyen az egész húsbolt ahhoz, hogy erotikus látványt nyújtson egy nõ. Elég ha sejtet bizonyos dolgokat, pl. ha csipkézett felsõrészt, finoman ívelt dekoltázzsal hord. Nem kell 10centis szoknya meg melltartó méretû top...

Kislányom érdekes dolgot csinál néha, pár napja azt csinálja néha hogy pl. a hintában középen van egy "zsinór" és annak nekifeszül és erőlködik és a járókába is leül és szintén.Megijeszt.Miért csinálhatja? 11 hónapos.vélemény?

Legjobb válasz: Igen, mintha azt csinálná, de csak néha és nappal és nekem nem természetes, sõt ijesztõ.Ezt minden kislány csinálja? Ha nem, ki az aki igen és vajon miért? Meddig?

A kérdező hozzászólása: Igen, mintha azt csinálná, de csak néha és nappal és nekem nem természetes, sõt ijesztõ.Ezt minden kislány csinálja? Ha nem, ki az aki igen és vajon miért? Meddig?
Nem kell megijedni tõle, tényleg természetes.Én megkérdeztem errõl a gyerekorvost.Tulajdonképpen azért csinálja, mert rájött, hogy jól esik neki.Az én kicsim is napközben csinálta bárhol, és teljesen zavarba voltam mikor vendégeink voltak, és nekiállt.Ahogy nagyobb és értelmesebb lett, megbeszéltük, hogy nem csinálja senki elõtt.Az orvos szerint nem szabad büntetni, vagy tiltani neki.Tereld el a figyelmét olyankor, és próbáld majd Te is megértetni vele, hogy közönség elõtt ne csinálja.Azt nem tudom, hogy minden kislány csinálja-e, de a dokink szerint sokan. Üdv, 2-ik voltam
Konkrét választ senki nem merte leírni, akkor majd én: a lányod önkielégítést végez. De ettõl nem kell megijedni, mint az elõttem is írták. Nyugi !
Hogy érted azt, hogy erõlködik? Mintha nyomná a kakit? Ne haragudj, de nem értem mire gondolsz...
Én értem, dörzsöli a nuniját.Ettõl nem kell megijedni, természetes.Az én 3 éves lányom így alszik el.Megbeszéltem vele, hogy szabad csinálni, ha jól esik, de csak úgy, hogy ne lássa senki, az ágyában.Õ is Ilyen idõs korában kezdte mint a tiéd.


A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy a neten nem voltr rajta sehol a megfejtések. Am köszi azért. :)
Én azt kérdezném tõlük, hogy ha tényleg istenek, akkor minek szobroznak itt és miért nem csinálnak valami értelmeset a hatalmukkal.
bazz ez nehéz, mondd el a megoldást, ha tudod, légyszi :)
A kérdező hozzászólása: Szerintem am ígyvan. Sok gondolkodás után..:D Sorrend balról jobbra: füllentés, hazugság, igazság. _:)
nem értelek, te kérdés nélkül is kilogikáztad hogy melyik melyik? :D
Megkérdezem tõlük melyik melyik. A hazug azt mondja az igazat mondó vagyok, az igazat mondó azt mondja, hogy igazat mondó és a füllentõtõl (a harmadiktól, aki maradt) azt kérdezem melyik a hazug? a füllentõ (sose mond igazat sztm xD azért füllentés) azt mondja hogy az egyik hazudik. akkor az mond igazat. és már kilehet logikázni^^ :O
"Megkérdezem tõlük melyik melyik. A hazug azt mondja az igazat mondó vagyok, az igazat mondó azt mondja, hogy igazat mondó és a füllentõtõl (a harmadiktól, aki maradt) azt kérdezem melyik a hazug? a füllentõ (sose mond igazat sztm xD azért füllentés) azt mondja hogy az egyik hazudik. akkor az mond igazat. és már kilehet logikázni^^ :O" Jó, tegyük fel akkor, az elsõ azt mondja, hogy õ az igazmondó, a második hogy õ az igazmondó. A harmadik, hogy az elsõ hazudik. Nade, ebbõl lehet hogy, az elsõ hazug, a második füllentõ, a harmadik igazmondó, vagy: az elsõ igazmondó, a másik füllentõ, a harmadik hazug. szóval nem lehet akkor tudni. Arról nem beszélve, hogy a kérdésben le van írva hogy a füllentõ azt jelenti hogy néha hazudik néha nem.
a kérdés szar (a kérdezõtõl bocsánat) de a füllentés nem ezt jelenti :D és és a többi dologban igazad van :$ várj agyalok xd
Meg kérdezném tõlük hogy "szeretsz?" a hazug azt mondja hogy igen az igaz mondó hogy nem a füllentõ meg azt mondaná hogy picit^^:D ez jó?XD
2 dolog lehet. Tetszel neki, csak még nem tudja mit csináljon mivel van kapcsolata. Dugni akar.
A kérdező hozzászólása: Köszi:) más vélemény még?
egyetértek az elsõ válaszolóval
A kérdező hozzászólása: thnx

Mitol csinalja azt egy 700 ccm3as 2 hengeres hoszan h az eggyik henger mindig jol megy a masik csak neha neha?

Legjobb válasz: Karbiszinkron el van mászva ha karbis, az egyik gyertya döglött, vagy egyéb mechanikai probléma van az egyik hengerrel.

Karbiszinkron el van mászva ha karbis, az egyik gyertya döglött, vagy egyéb mechanikai probléma van az egyik hengerrel.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszod ! Remélem nagy baj nincs vele..
Gyújtáskábelt kihagytam, arra is nézz rá.
A kérdező hozzászólása: Holnep egsézet megnézem.
A kérdező hozzászólása: egészet*

Mitől van az hogy néha egyszer kel fel éjjel az egy hónapos babám néha meg 2x-3x?

Fürdetés mindig 7 körül van vacsi pedig 7-8 között fürcsi után

Legjobb válasz: Értem:). Egyrészt mi felnõttek sem mindig ugyanolyan "minõségû" alvással alszunk, pörgõsebb, stresszesebb nap után a mi álmunk sem olyan mély, csak mi már sokszor nem ébredünk fel teljesen, mert az idegrendszerünk értt ahhoz, hogy a mikroébredésekbõl visszaaludnunk, és sokszor nem is emlékezünk ezekre. A babák viszont még éretlen idegrendszerrel nehezebben vagy nem tudnak ezekbõl segítség nélkül visszaaludni. Ez a segítség pedig lehet a szopizás is, hiszen az anyai közelség és az anyatej a leghatásosabb "nyugtató":). Tehát ha kicsivel több inger éri aznap a babát, akkor esetleg többször ébred. Ez így van rendjén, normális:). A másik, hogy nõnek, igen nagy ütemben a kicsik, tehát ha egyik nap elég volt a teli pocakhoz az egy éjjeli szopizás, a másik napon már nem biztos, hogy elég:). Erre nagyon jól "Kitalálta" a természet, hogy többször ébred- többet szopizik- így növelve a tejmennyiséget a megnövekedett igényéhez:). Az éjszakai szoptatás, fõleg a picurkáknál nagyon jó hatással van a tejtermelésre, hiszen bizonyos hormonok éjjel nagyobb mértékben termelõdnek az anyukában, illetve az éjszakai te sûrû, zsÍros, laktató:).

Értem:) . Egyrészt mi felnõttek sem mindig ugyanolyan "minõségû" alvással alszunk, pörgõsebb, stresszesebb nap után a mi álmunk sem olyan mély, csak mi már sokszor nem ébredünk fel teljesen, mert az idegrendszerünk értt ahhoz, hogy a mikroébredésekbõl visszaaludnunk, és sokszor nem is emlékezünk ezekre. A babák viszont még éretlen idegrendszerrel nehezebben vagy nem tudnak ezekbõl segítség nélkül visszaaludni. Ez a segítség pedig lehet a szopizás is, hiszen az anyai közelség és az anyatej a leghatásosabb "nyugtató":) . Tehát ha kicsivel több inger éri aznap a babát, akkor esetleg többször ébred. Ez így van rendjén, normális:) . A másik, hogy nõnek, igen nagy ütemben a kicsik, tehát ha egyik nap elég volt a teli pocakhoz az egy éjjeli szopizás, a másik napon már nem biztos, hogy elég:) . Erre nagyon jól "Kitalálta" a természet, hogy többször ébred- többet szopizik- így növelve a tejmennyiséget a megnövekedett igényéhez:) . Az éjszakai szoptatás, fõleg a picurkáknál nagyon jó hatással van a tejtermelésre, hiszen bizonyos hormonok éjjel nagyobb mértékben termelõdnek az anyukában, illetve az éjszakai te sûrû, zsÍros, laktató:) .
Engem is érdekelne, nálunk ugyanez a helyzet.
A kérdező hozzászólása: Akkor várjuk a tanácsokat :)
Az a kérdés, hogy miért ébred egyáltalán, vagy a sûrûség változása:) ? A kérdést tudtam értelmezni:) , csak pontosítani szeretnék.
A kérdező hozzászólása: Igazából azt nem értem, hogy 2-3 napig felkel mondjuk 1x hajnalban 4-5 között enni. Utána 1-2 napig meg felkel 12kor meg 5kor is. Hogy van az hogy egyszer szinte végig alussza az éjszakát egyszer meg felkel többször is hogy éhes?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen kielégítõ volt a válaszod :)
Szivesen:) .

Mennyire normális jelenség egy 6 hetes terhességnél a petefészek szurka? Hol az egyik, hpl a másik szúrkál. Hol enyhébben, hol erősebben, mintha tűvel böködnének, Nem folyamatosan, néha néha, de zavar. Normális ez?

Legjobb válasz: Szia! Kitartás, ez még egy ideig lesz is. Nekem is van és én is ebben az hétben vagyok. Ez egy teljesen normális tünet, a mindjárt megjön érzéssel együtt. Lazíts! Jó babavárást!

Szia! Kitartás, ez még egy ideig lesz is. Nekem is van és én is ebben az hétben vagyok. Ez egy teljesen normális tünet, a mindjárt megjön érzéssel együtt. Lazíts! Jó babavárást!
Normális, ne aggódj! Nekem is fájt elég sokat az elsõ 15 hétben, néha le kellett feküdnöm, annyira fájt. Én felemeltem a magne B6-ot (védõnõ tanácsára) 3x2-re. Pihenj le egy kicsit, ha nagyon fáj. Jó baba várást! 22 hetes kismama
Szia én 6 hetesen tudtam meg hogy terhes vagyok, én is éreztem ezeket a majdnem megjön dolgokat, de aztán elmúlt.Pihenj sokat, hamarosan úgyis rád tör a krónikus álmosság :-)
Szia! Én 9 hetes terhes vagyok, és még mindig érzem. Normális, mivel nõ a méhed, és a szalagok is nyúlnak. A mindjárt megjön érzések nekem inkább akkor vannak, amikor a mensim idõpontja lenne.

FIUK! Velemeny? Beszelgettek egy fiuval akivel mar van kozos multunk. (csok, tapi, jaras. ) ugy erzem mindketten megvaltoztunk es minden jo menne, DE miert van az hogy neha kimutatja hogy odaigvan ertem? Maskor meg tok atlagos velem?

Legjobb válasz: Tudod, ez olyan mint amikor a gyujtó nehezen gyullad meg. elõször csak néha szikrázik, majd dob egy kis lángot, végül fellángol :) 17f

Tudod, ez olyan mint amikor a gyujtó nehezen gyullad meg. elõször csak néha szikrázik, majd dob egy kis lángot, végül fellángol :) 17f
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszt :) ) ment a zold kez :D

Miért van az, hogy néha, amikor meglátok egy öreg nénit vagy bácsit az utcán vagy bárhol annyira megsajnálom, hogy sírni is tudnék?

Ma is néztem ki az ablakomon és sétált egy id?s bácsi lassan,szegény már alig tudott járni és annyira megsajnáltam.Vagyis nem is tudom sajnálat-e ez az érzés,de ahhoz tudnám hasonlítani.Sokszor történik ez meg,nem is kell megszólaljon vagy nem is kell tudjak róla semmit,akkor is sajnálom.Ez miért van?Ti éreztetek már ilyet?

Legjobb válasz: Ha tényleg olyan, mint amilyennek mutatja magát, azaz egy öreg, de kedves ember, akkor én is szoktam néha sajnálni, hogy biztos nehéz neki már a mindennapi élet. Ellenben azokkal az idõsekkel, akik megjátszák, hogy nehéz nekik, de a villamos után futva simán lehagy engem.

Ha tényleg olyan, mint amilyennek mutatja magát, azaz egy öreg, de kedves ember, akkor én is szoktam néha sajnálni, hogy biztos nehéz neki már a mindennapi élet. Ellenben azokkal az idõsekkel, akik megjátszák, hogy nehéz nekik, de a villamos után futva simán lehagy engem.
Kedves, együttérzõ, melegszívû ember lehetsz, akit megérintenek mások problémái, bajai. Ha ennyire képes vagy az emberekkel együttérezni, ezt talán kamatoztatni lehetne valami olyasféle munkában, amiben erre szükség van. Biztos nagyon jó lennél az egészségügyben, az oktatás területén, de akár szociális területen is. Bárcsak több ilyen lenne, mint te. Áldjon meg az Isten!
A kérdező hozzászólása: Orvos szeretnék lenni. :) Köszönöm szépen.
Nekem is van ilyen sokszor...látom, hogy szegény hogy küszködik még a sétával is, akkor nagyon meg tudom sajnálni õket..:/.... Sõt néha ha több táskát is cipel, azon gondolkodok, hogy milyen jó lenne, ha több idõm lenne, akkor segíthetnék neki hazacipelni azt a sok cuccot amit szegény alig bír el...:/.. csak hát a sulim több órára van az otthonomtól , a buszok óránként járnak a lakhelyemen és mindig el kell érnem a buszt idõben... Orvos...dicséretes szakma:) 17/L
nem élte volna meg az jobb lenne? :O


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!