Találatok a következő kifejezésre: Az egyik most töltötte (28 db)

Van még itt más ekkora baba is? Babám most töltötte az egy évet és 12 kiló!

Most voltunk az 1 éves státusz vizsgálaton és 11 kiló 90 dekának mérték a kincsem! Itthon nem szoktam méregetni, de ezt kicsit soknak tartom. 2 hónapja 11,2 kg volt, azóta nem eszik többet, de sokkal aktívabb, többet mozog, mászik, most kezdett járni. Doki mondta diétáztassam.... amúgy nem kövér, mert elég hosszú hozzá, 80 cm körül. Ismerek nála sokkal hurkásabb kicsiket is. Van másnak ilyen "nagy " babája? Titeket is megszólnak néha?

Legjobb válasz: Megdöbbentem azon amit a gyerkorvos mondott. hogy mondhat ilyet egy 1 évesnek? Agyma ledobom. Az én kisfiam aki most 2 éves 17 kg. ' évesen 13 kg volt. Ki milyen alkat a csladában? Van kainek a magasságát örökölhette? Vagy az alkatát? Hány kg val született. Igazná nem kell aggódni nyúlik sokat. Majd ha 10 évesen 145 cm és 78 kg lesz akkor aggódj. most egyen életkodának megfeleõen annyitr ami jól esik és mozogjatok sokat.. vagyis had futkosson kint. Diet anyuka.

Szia az én kislányom is most volt egy éves, a státuszvizsgálaton 77, 5 centihez 10, 58kg volt, tehát kb ugyanolyan alkatú mint a te babád. Van egy kis pocakja, és combocska. De semmi extra hurka, én nem látom kövérnek, és az orvos se mndott rá soha semmit. Ne hallgass a tiédre. Szerintem dinka.
Megdöbbentem azon amit a gyerkorvos mondott. hogy mondhat ilyet egy 1 évesnek? Agyma ledobom. Az én kisfiam aki most 2 éves 17 kg. ' évesen 13 kg volt. Ki milyen alkat a csladában? Van kainek a magasságát örökölhette? Vagy az alkatát? Hány kg val született. Igazná nem kell aggódni nyúlik sokat. Majd ha 10 évesen 145 cm és 78 kg lesz akkor aggódj. most egyen életkodának megfeleõen annyitr ami jól esik és mozogjatok sokat.. vagyis had futkosson kint. Diet anyuka.
Elsõ vagyok. Egyáltalán nem látom kövérnek. A mi dokink meg van vele elégedve. Inkább erõs baba. Olyan hasizma van, hogy mi is megirigyeljük :-) Mennyivel született? Mi 5250g, 58 cm.
Szia! Fiam 6 hónapos 10 kg és 74 cm :-)
Szerintem a dokira hallgass, bárkit kérdezel akinek nagy babája van soha nem fogja bevallani, hogy túlsúlyos a kicsi, mindig lesz vmi indok, hogy miért nagy... Amúgy ha most kitágul a pici gyomra, baromi nehéz lesz a késõbbiekben fogynia, amikor már õt is zavarja.
13.11-es vagyok. Persze, így is van, ne agonizálj ezen! Szeritntem is meg fog nyúlni. Még mi sem tartunk ott de a 2 éves kislány akit említettem így volt. Olyan volt mintha fogyott volna egy csomót (még a férjem is észrevette pedig az nagy szó) pedig nem csak nõtt vagy 5 cm-t. Pelenkából is kisebbet kellett neki venni (Pampers 4+ helyett 4-est) a nyólás miatt kifolytak a dolgok.
A kérdező hozzászólása: "Kitágul a gyomra", igen ez nekem is eszembe jutott, na de mit csináljak, ha már a születése óta nagy az igénye? Még javában anyatejes volt, amikor nagyobb adagokat evett. Doki elsõ héten mondta álljunk át a 4 óránkénti szopizásra. Na ja de nem neki kellett hallgatni és látni ahogy sír a gyerek mert éhes (kevés tejem volt). Sosem tömtem, de ennél kevesebbet nem lehet adni egy ilyen korú, ilyen mozgékonyságú gyereknek.
Már nem tudm melyik válaszoló vagyok..akinek vékony a lánya.:-) Unokatesóm fia 3300 grammal született, három hónaposan 6.5 kg volt és 68 centi. Semmi mást nem ad neki csak anyatejet, 4, van hogy csak 5 óránként eszik. Na ilyen esetben mit kéne csinálni? Levenni cicirõl félúton, hogy eleget ettél fiam, és hallgatni, hogy sír? Ez marhaság!
Szia! Az én kislányom most múlt 11 hónapos, 82 cm, és 12 kg. Szerintem egyáltalán nem kövér, de nagyon cuki kis hurkái vannak, és édes pocija!
az én babám, 4 hósan 8, 5 kg volt, azóta nem etetem állandóan, nem akarom hogy nagyon pufi legyen, amúgy 4 kg mal is született, és 58 cm, rel, . most 10 kg 7 hónaposan
Na az örök kérdés ami foglalkoztatja az anyukákat..vagy a fura orvos vagy pedig a "jóakarók" miatt. Te tudod mit eszik a gyereked, ahogy írtad semmi felesleges marhasággal nem tömöd. akkor nincs gond, egyszer csak nem hízni hanem nyúlni fog. Én is egyet értek abban, hogy nem nagoyn lehet neki azt mondani, hogy nem ehetsz többet...ha téged zavar a súlya, akkor lehet cselezni laktató, de kevesebb tápértékû kajákkal. Bár szerintem nem érdemes egy évesen ezzel sakkozni. az én lányom 1 évesen 82 cm volt és 8000 gramm..sehol egy hurka, pocakja sem volt, csak a buksijára növesztett jókora pofazacskókat. Az utcán volt aki megszólt, hogy látszik, hogy szeret a gyerek enni, mert milyen kövér...Úgyhogy értem mire gondolsz, nekem is rosszul esett.:-(
13.11.-es vagyok. Még annyit szeretnék mondani, hogy diétázni szerintem egészségtelen egy ilyen kicsi gyereknek (persze ne kapjon csokit stb. de írtad, hogy nem kap). Nem tudsz vele mit csinálni, ekkora és kész. Én sem tudok vele mit csinálni hiába szeretném, hogy legalább 1 kilóval legyen nagyobb, nem lehet megtömni!
Hát szerintem egy kicsit nagyocska de ha 80cm akkor nem lehet kövér max. babásan pufi. Az enyémhez képest hatalmas de Õ meg kicsike bár minket nem piszkálnak pedig 2 orvosunk van. 16 hónapos, 9kg és 78cm. A szomszéd kislány 2 éves, Õ 12 kiló, nekik azt mondták, hogy pont átlagos a súlya.
Baromságot írt az elsõ oldal legutolsója. Az én gyerekem kifejezetten rossz evõ. Azt mondta az orvos hogy nagyon jól hasznosít.
12.22-es-nek. Van gyereked? Hogy mondod meg egy évesnek, hogy nem ehetsz többet? Ha te is éhes vagy eszel nem?
1 évesen 13 kg volt fiam, és 83 cm. 15 hónaposan 14 kg és 85 cm.Nekünk ilyet a dokink sosem mondott, hogy diétáztassam. Majd ha megy le mozogja. Jó pofa, diétáztasd, idióta egy nõ lehet. Ne hogy éheztesd szegény gyereket.
Az én lányom 3000gmal, és 52 cm el született, most 1 éves, és 78 cm, 9000g, van pár hurka a kezén:) , egy kis pocak Nekünk meg azt mondták, hogy a magasságához képest kevesebb a súlya!A dokid az nem normális!Az igaz, hogy a nehezebb babák nehezebben állnak fel, kúsznak, másznak a "súlyú" miatt, de amíg a mozgásában nem zavarja(ezt a gyógytornászunk mondta!)
Megint az elsõ vagyok. Most lassúlt a súlygyarapodás, viszont egyre hosszabb. Általában 1 évesnek nézik. Kilóg a babakocsiból a lába. Apja 192 cm. Rá hasonlít a termete. Még jó, hogy fiú :-)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi lányok, hogy megnyugtattatok :) Tudom én, hogy nem kövér, csak mégis rosszul esett...de már nem elõször mondta ezt az orvos :( Pedig, már nyúlt is! Fél évesen a 10 kiló körüli súlyával tényleg jó húsban volt, pufi képpel :) De aztán elkezdett mászni, felállni és teljesen megváltozott, már nem rakódik le rá annyi, lemozogja és megnyúlt . Természetesen nem fogom diétáztatni, hisz növésben, fejlõdésben van!
Fiam 1 évesen 12, 2 kilós és 82 centi volt akkor (10 éve) nagynak számított, most már teljesen átlagos lenne. De nem szóltak meg Õ 4, 4 kilóval és 57 centivel született, az is eléggé rikta volt, de ma már ez sem lenne az. Nehogy diétáztatsd már. Fél évesen 10 kiló na az már szerintem kicsit sok, de 1 évesen 12 nem az, fõleg hogy fióú, a csontjai is erõsebbek, mint egy lánynak. (A fiam mindig nagy maradt (párom 193 és 170 centi vagyok) õ most 10 évesen 150 centi és 45 kiló 39-es lábbal) Van egy lányom is most 15 hónapos, 11, 4 kiló, szintén 82 cm.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyunk magas család, de alacsony, túlsúlyos sem, tök átlagos, normális. 3330 g-al született. :) Elsõ perctõl kezdve nagyon jó étvágyú baba volt :)
A kérdező hozzászólása: :) Igen, mi is hasonló súlyban voltunk ennyi idõsen :) Örülök, hogy nem vagyunk egyedül :) Doki szerint "tömöm" a gyereket :S :( "Túl sokat eszik".... ez nem igaz, mert napi 4x-5x kap enni, napi 2x tápszert (210-220 ml), ebédre fõzelék, friss zöldségekbõl, cukor és egyéb ízfokozó nélkül, közte meg csak zöldség, gyümölcs. Nem kap csokoládét, édes pudingokat vagy kekszet! Egyszerûen ilyen "vasgyúró" alkat :)
Szia!hát az én 6 hónapos kisfam is 9800 gramm és 74 cm, biztos lessz õ is ekkora 1 évesen.

Az egyik barátnőm most töltötte a 14-et és van pasija, de annyira megváltozott, ez mitől van?

Szval eléggé elszállt magától!És 3 hét után már leszopta a pasit,?t pedig kinyalták és megujjazták.Nem korai ez kicsit?:S Ráadásul a játszótéren...:S

Legjobb válasz: Én egy 15 éves lánnyal csináltam egy bevásárlóközpont tetején. És igen, kezdtem félni, hogy megrontom szegény lányt. Utánna még csináltuk nállunk is. És egyszer csak egy másik oldala kezdett elõjönni amikor hazakísértem, egy gátlástalan perverz oldala. Az utca közepén kezdett el fogdosni. Kezdtem megilyedni tõle. Biztosan változtat valamit az ember személyiségén a sex. Az enyémen is változtatott. Akkor nagy kujon voltam. Mostmár inkább hosszútávú, érzelmi kapcsolatot keresek. Mi a férfiak nagyon kívánjuk a sexet. Itt belül valami folyton kattog és azt mondja: sex sex sex sex sex Ettõl még nem vagyunk rosszak. A lányokra inkább jellemzõ, hogyha hamar szexelnek valakivel akkor érzelmileg már nem jelent nekik annyit. Számomra a szex csak jobban elmélyíti a kapcsolatot. Az a baj hogy a lány számára nem és ez késõbb problémákhoz vezet. A fiúknak és a lányoknak is azt tudom javasolni, hogy húzzák el a szexet ameddig szak lehet. Késõbb annál jobban fog esni. Addig pedig érdemes érzelmileg minél közelebb kerülni egymáshoz. A lányoktól pedig kicsit több hûséget kérek. Ha egy fiú udvarol nektek becsüljétek meg jobban mint azt aki egybõl le akar teperni. De ha csak az utóbbi áll rendelkezésre. Õt sem kell elitélni, hanem mindkettõtök értekében húzni a szexet amíg lehet.

Én egy 15 éves lánnyal csináltam egy bevásárlóközpont tetején. És igen, kezdtem félni, hogy megrontom szegény lányt. Utánna még csináltuk nállunk is. És egyszer csak egy másik oldala kezdett elõjönni amikor hazakísértem, egy gátlástalan perverz oldala. Az utca közepén kezdett el fogdosni. Kezdtem megilyedni tõle. Biztosan változtat valamit az ember személyiségén a sex. Az enyémen is változtatott. Akkor nagy kujon voltam. Mostmár inkább hosszútávú, érzelmi kapcsolatot keresek. Mi a férfiak nagyon kívánjuk a sexet. Itt belül valami folyton kattog és azt mondja: sex sex sex sex sex Ettõl még nem vagyunk rosszak. A lányokra inkább jellemzõ, hogyha hamar szexelnek valakivel akkor érzelmileg már nem jelent nekik annyit. Számomra a szex csak jobban elmélyíti a kapcsolatot. Az a baj hogy a lány számára nem és ez késõbb problémákhoz vezet. A fiúknak és a lányoknak is azt tudom javasolni, hogy húzzák el a szexet ameddig szak lehet. Késõbb annál jobban fog esni. Addig pedig érdemes érzelmileg minél közelebb kerülni egymáshoz. A lányoktól pedig kicsit több hûséget kérek. Ha egy fiú udvarol nektek becsüljétek meg jobban mint azt aki egybõl le akar teperni. De ha csak az utóbbi áll rendelkezésre. Õt sem kell elitélni, hanem mindkettõtök értekében húzni a szexet amíg lehet.
Szia! Nem vagyok benne biztos, hogy belõled nem-e csak az "irigység"beszél.A változás természetes dolog, a szexuális érdeklõdés is az.Mindenkinél egyéni az, hogy a szexualitás vágya mikorra érik meg...és, hogy éppen a játszótéren?Ha senki nem látta és ott esett jól:) Miért ne?És miért változott meg?Azért mert a kislányok elõbb utóbb elkezdenek nõvé érni!
Igaza van az elöttem szólónak, én mondjuk 17 vagyok jó pár évet vártam hogy együtt legyek a barátommal. Neked van barátod? Vagy 14? Te még nem voltál sráccal?Mert ha ezekre nem a válasz, akkor légy türelemmel, és örülj neki, hogy a barátnõd boldog, bár nem hinném, hogy egy 14 éves kislány tudja, hogy mit csinál. Nállam is próbálkozott akkor egy srác, és eszméletlemül imádtam, de amikor emgpróbálta, akkor egy hatalmas pofon lett az egész vége.De ha te 14 elmültál, vagy valamire igen lett a válasz, a kkor elnézést. Csak amikor ott van a fiúval, lehet hogy csak azt próbálja követni, amit rengeteg veletek egykorú lány:azt hiszik, hogy a sex az csak egy jó idõtöltés, vagy hogy lépést kell atrtani a csajokkat. És nem veszik komolyan a dolgot, mert nagyon rosszul is élsülhet ez az egész, akár baba is lehet a vége, vagy egy felelõtlen töntés miatt egy fertõzés, vagy akármi. 14 éves fejjel élvezni kéne az életet, mivel ezek után jön csak a neheze. nekem MINDEN barátnõm/ismerõseim 14-15-ödiket betöltve megváltozoztt az életük, és nagyon nem a jó oldalára. Utálni foglyátok az életet, ne igy lefyen, csak ez alól nincs igazán kivétel. És mivel most ilyen könnyen adja magát, azért lehet hogy a jövõbeli szakmályát is most alapozza meg. De azért remélem hejrejön a barátnõd esze, sok sikert...
A szexuális érdeklödés mindenkinél elö fordul. Ha szeretik egymást, és ki elégitették egymást, védekeztek, akkor semi gond nem lehet belöle. Hallotam én már olyat is hogy egy 11 éves lányt szexelt egy fiuval. De manapság...
Szia lehet hogy korai de ha szeretik egymás és kész vannak rá akkor az õ dolguk ... el kell hogy türd hogy ienkor nem te vagy a középpontba... nekem is rosszul esett amikor al egjob barátom a barátnõjével is foglalkozott nem csak velem de elfogadtam és már igy jobb beszéljétek meg ti is...
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek aki írt.de már az 5. hét után szakítottak :D szval most már nem vészes a dolog :)

Az a helyzet, hogy most töltöttem le egy poroniflm packot és van közte egy nagyon régi koreai home video kb a 2000 évek elejéből származhat és amikor a csaj elkezdett vetkőzni a videon a háttérbe ment egy nagyon szép és fülbemászó koreai dal. (? )

Hogy találjam meg ezt a dalt?

Legjobb válasz: kocka valasz kovetkezik: ha van okostelefonod (mar pedig miert ne lenne :) ), toltsd le ra a shazam nevu programot es amikor a filmben a dal megy, "hallgattasd meg" a telefonoddal+shazammal. ha benne van a dal adatbazisban, akkor meg fogja talalni es megtudod az eloadot+szamcimet.

kocka valasz kovetkezik: ha van okostelefonod (mar pedig miert ne lenne :) ), toltsd le ra a shazam nevu programot es amikor a filmben a dal megy, "hallgattasd meg" a telefonoddal+shazammal. ha benne van a dal adatbazisban, akkor meg fogja talalni es megtudod az eloadot+szamcimet.
A kérdező hozzászólása: a refrén vmi ilyesmi dallamú nanananana-nanana-nananana-na-na-na-nananana-nanana-na

Eddig mindig az IDM-mel töltöttem le videókat youtube-ról, de most ha elindítok egyet, akkor csak annyit hoz fel, hogy audió letöltése és a videót nem tudom sehogy. Miért van ez? Vagy hogyan állíthatom vissza?

Legjobb válasz: Volt már egyébként egy ilyen kérdés. Én azt ajánlottam neki, hogy tölts le egy másik progit, amivel letudod szedni a dolgokat. ***** Nagyon egyszerû a program és nagyon király ;) * Automatikusan eltávolított tartalom.

Volt már egyébként egy ilyen kérdés. Én azt ajánlottam neki, hogy tölts le egy másik progit, amivel letudod szedni a dolgokat. ***** Nagyon egyszerû a program és nagyon király ;)* Automatikusan eltávolított tartalom.
Free studio manager ?
A kérdező hozzászólása: nem ismerem, köszi :)
Uuuuhhhh... "aszt"? Értelmezd már egy kicsit, ami oda van írva...
A kérdező hozzászólása: bocs hogy félregépeltem -_-
A feldolgozva szó azt jelent h fel lett dolgozva, vagyis már elfogadták. De ha valami baj lett volna akkor felhívtak volna mert a barátnõm is rosszul töltött fel egy dokumentumot és õt értesítették.
A kérdező hozzászólása: köszi.. paráztattak ismerõsök..

Van egy fiam, PAPÍRON, most töltötte a 18. évét. Soha nem láttam, az anyja a nyakamba varrta a gyereket, van még 6 testvére 6 különbözõ apától. Gyerektertás megszûntetését kérhetem ÉRDEMTELENSÉG miatt?

Betöltötte január elején a 18-at azóta sem keresett,tõlem azóta is vonják a gyerektartást.Anno nem volt több száz ezer forintom a genetikai vizsgálatra így lett az enyém,holott kifizettem a nõnek az abortuszt õ azt mondta elveteti,mégsem tette.

Legjobb válasz: rosszul írtam,novemberben volt tárgyalás,akkor derült ki hogy iskolába jár a gyerek újra

A kérdező hozzászólása: rosszul írtam, novemberben volt tárgyalás, akkor derült ki hogy iskolába jár a gyerek újra
Kerdezö, en hiszek neked. Van a környezetemben is egy ilyen ferfi, aki igy jart. Az a vicces, hogy a törtenet is majdnem stimmel, mert az ismerösöm is a katonasag alatt volt együtt egy ilyen nöszemellyel es az ö "fia" is kb most 18.Ö is azt mondta, hogy nagyon draga volt anno az apasagi teszt. A targyalasukon kb 5 pasi jelent meg, hogy vegül is kie lehet a gyerek. En lattam a fiut, es hasonlit az ismerösömre nagyon is. Szerintem ha csinaltatsz most egy tesztet, akkor anyuka fizetheti vissza az eddig felvett gytartast.
"a második szakma megszerzését célzó tanulmányok is szükséges tanulmányoknak minõsülnek, ha az elsõ szakma gyakorlása egészségügyi szempontból a gyermek számára veszéllyel jár" Érdemtelenségre nem hivatkozhatsz, hiszen te nem voltál kíváncsi a gyerekre 18 évig, így nem várhatod el, hogy most õ keresse veled a kapcsolatot (a kapcsolat nem tartása amúgy önmagában sem ok az érdemtelenségre).
Talán túl késõ, de vanb egy 6 betûs szó, hogy ezeket a helyzeteket megelõzd: ÓVSZER. Az abortusz nem fogamzásgátlás, és az egy dolog, hogy kifizetted neki, de inkább nem kellett volna létrehozni. Az abortusz nem olyan dolog, hogy befekszem, kikaparják, másnap hazamegyek. Az abortuszra mindig emlékezni fognak, számontartják, és minden évben arra gondolnak, hogy most lenne 3-5-7-9 éves. Ne higyjétek azt, hogy ez olyan, mint leszedni egy szemölcsöt. Honnan tudod, hogy nem a tied a gyerek? Hisz nem védekeztél. Ráadásul a képek alapján még hasonlít is rád. És ha tényleg a tied? Egy pillanatig sem érdekel? Hogy belõled van egy élet, aki félig te vagy? Nekem ez szomorú és furcsa.
na szegény gyerek..Aztán mit csinálsz ha kiderül a tied mégis?Olyan megvetéssel beszélsz róla, pedig Õ aztán nem tehet semmirõl.Az anyját útálhatod meg az egész esetet de a gyerekre igazán nem haragudhatsz.lehet a tied és ki hagytad az életedbõl.Azért írd majd meg ha megvan a dns eredmény.
Akkor kell továbbra is tartásdíjat fizetni, ha a megszerzett szakmájánál magasabb szintû képzésbe kezd bele. Ha valaki elvégez egy közgazdasági középiskolát, ahol leérettségizik, és mellé kap valami nagyon alapszintû papírt, de elmegy közgazdasági fõiskolára utána, akkor a tartásdíj jár továbbra is.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Új törvény módosul! Március 25.-én lép életbe miszerint max 20 év a korhatár. Az Új Ptk.-ból… 2014. március 15. napján lép hatályba Magyarország új Polgári törvénykönyve, a 2013. évi V. törvény (a továbbiakban új Ptk.). A törvény számos jelentõs változást hoz és újdonságnak számít abból a szempontból is, hogy magában foglalja és egyúttal külön könyvben szabályozza a családi jogot, vagy legalábbis annak egy jelentõs szegmensét. A kiskorú gyermek tartásának szabályai az új Ptk-ban Az új Ptk. 4:213. § -a kimondja, hogy a szülõknek a kiskorú gyermekükkel szemben fennálló tartási kötelezettségére a rokontartás közös szabályait az e fejezetben foglalt eltérésekkel kell alkalmazni. Ennek során pedig a gyermek tartásra való rászorultságát, a gyermek mindenek felett álló érdekével összhangban, vélelmezni kell. Az új Ptk. a mai életviszonyokkal összhangban, figyelemmel arra, hogy sok gyermek a 18. életéve betöltésének az idõpontjában még középiskolai tanulmányokat folytat, azt a szabályozási módszert alkalmazza, hogy a rászorultság vélelme a gyermek nagykorúságának az elérését követõen is – legfeljebb a huszadik életévéig - fennáll, amennyiben a gyermek középfokú iskolai tanulmányokat folytat. A Csjt. a 69/A. § -ban zsinórmértékként tartalmazza azt a szabályt, miszerint a szülõ a saját szükséges tartásának rovására is köteles megosztani kiskorú gyermekével azt, ami közös eltartásukra rendelkezésre áll. Az új Ptk. megfogalmazása szerint a kiskorú gyermek tartására a szülõ a saját szükséges tartásának korlátozásával is köteles.
Utolsó! Ez a kiskorú gyerek után fizetendõ gyerektartásra vonatkozó szabálymódosítás, ami arról szól, hogy nem szûnik meg a gyerektartás a 18. életév betöltésével, ha a gyerek nem fejezte be a középiskolát (ennek lehet oka, hogy 7 évesen kezdte az iskolát, 5 éves képzésbe jár, stb.). Amirõl mi beszélünk, az már nem gyerektartás, hanem rokontartás, ami bizonyos feltételekkel akkor is megilleti a gyereket, ha az már befejezte a középiskolát.
Szerintem egy sz*r alak vagy ha csak egy par alkalomra is de addig jo volt a holgy. Aztan mikor terhes lett (nahat ki gondolta volna hogy ha nem vedekezel gyerek lehet a szexbol) azt varod hogy menjen el abortuszra.. en is elkertem volna a no helyeben a penzt es vettem volna magamnak vagy a gyereknek valami szepet. Ha ugy gondolod hogy valoban nem a tied akkor a 18ev alatt tudtal volna egy dns tesztet csinaltatni... a not aki meg nem tepette egy orvossal darabokra a gyereked tisztelned kene es nem ugy irni rola mint egy rongyrol...
1. 18 éves kor után NEM gyerektartás, hanem rokontartás járHAT! De ennek feltételei vannak. 2. Ha a gyerek már nem az elsö képzését végzi, nem vagy köteles neki semmit fizetni. 3. Kérheted akár most is az apaság vélelmének megdöntését a bíróságon. Ott elrendelik a DNS vizsgálatot, a költségét annak kell fizetnie, aki elveszti a pert, azaz ha te vagy az apa, akkor neked, ha nem te vagy, akkor az anyának. 4. Ennekm azért is van értelme, mert ha jogilag a te gyereked, akkor örököl utánad.
Miért hazudnék?? Én 18 évvel ezelõtt egészen pontosan 22 ezer forintot fizettem a DNS vizsgálatért. Igen volt akkor is több fajta DNS vizsgálat különbözõ árban. Ahogy ma is. Az árak 18 év alatt nem csökkennek le annyira ahogy te írod, hogy 140 ezerrõl ma 35 ezerre.. Ilyen nincs.. A mai árakat nézve nem sokkal volt több a 18 évvel ezelõtti ár, csak éppen 18 évvel ezelõtt a fizetésünk nem több százezer volt vagy 150 ezer hanem jóval kevesebb. Nekem még a 40 forintos órabérem sem volt meg 18 évvel ezelõtt (közalkalmazottként dolgoztam) Itt megtalálod a mai árak.. és itt is látni, hogy igaz 18 év óta emelkedett de nem igazán csökkent. [link]
A kérdező hozzászólása: Nálad annyi volt, nekem ennyi lett volna....a történetem valós, nem ferdítettem el az igazságot, pont az a lényeg, hogy segítséget kértem, ezért vázoltam a dolgokat valósan.
A kérdező hozzászólása: nyáron még azt mondta az ANYJA HOGY BEFEJEZTE A TANULMÁNYAIT, NEM MEGY TOVÁBB ISKOLÁBA DOLGOZNI FOG....aztán gondolom kiokosította valaki ....
Már nem kell fizetned, nem csak érdemtelenség miatt..hanem mert 2. Szakmáját csinálja, 18 éves koráig ha a 100-adikat csinálta vona is köteles lettél volna fizetni..(tavaly augusztusban még csak 17 volt) Hagy ne mondjak véleményt!!! Gyerektartást pedig csak akkor kell fizetned, ha a bíróság elrendelte, gondolom, Ráadásul egy apasági teszt 60e ft jelenleg Volt havi x ezred a gytartásra de egy apaságitesztre nem.?(a bíróság felé sem egyszerre kell kifizetni, ha méltányossagot kérsz, hanem részletben átalában a felét ha jogos a kérelem)
A kérdező hozzászólása: köszönöm.Anno 18 éve több százezer forint volt a vizsgálat díja.Most ha már nem kell fizetnem, össze fogom tenni rá a pénzt és mindenképp megcsináltatom.
Ugye a bírósági rész a történetednek nem igaz. Mert 18 éves korig jár a gyerektartás majd ha a gyerek továbbtanul akkor az elsõ szakmája vagy diplomája megszerzéséig jár a rokontartás max. 24 éves koráig. Ha a gyerek úgy dönt, hogy 30 évesen is tanul tovább (újabb szakma, még egy diploma, akkor már nem jár) Az apasági teszt évekkel ezelõtt sem került több százezer forintba. 18 évvel ezelõtt 22 forintba került.
Ez amúgy fontos, mert ha hivatalosan a gyereked, akkor õ örököl utánad.....
Off. Sajnalom az ilyen pasikat. Mert bar 50%-ig te is ludas vagy benne, de ez akkor is gusztustalan.
A kérdező hozzászólása: Most konkrétan emlékszem 140ezer forint volt az apasági teszt.Nekem akkor volt 45ezres keresetem.Megköszönném, ha nem hazudtolnál meg.
ma 11:22 vagyok javítok. 18 évvel ezelõtt 22 ezer forintba került (tudom, én ennyit fizettem 18 évvel ezelõtt.. Mondjuk ez is elég nagy összeg volt, a 35 forintos órabéremhez képest)
Pedig bizony volt az 100 fölött is az apasági teszt. Én is emlékszem! 10-15 évvel ezelõtt.
linkeld a csomagot amiben vagy
honnan telefonálsz és hova, milyen számot hívsz?
Különféle kapcsolási díjak is vannak, amik ország/város- és telefonszámfüggõk. A mobil számokért sokat levesznek. Pl. Magyarország/Budapest vezetékes: 2, 2c, mobil 20, 9c !
Bocsi! Nem jót néztem, ezek a percdíjak, tehát mobilszám esetében a percdíj a sokkal több. A kapcsolási díj 4, 9c vezetékesre, 8, 9 mobilra Magyarországi számok esetében.

Most töltöttem a 16-ot, nem volt még barátom, ennek több oka is van, mit tehetnék, hogy egy fiúba ne azt lássam a ki bántani akar?

Legjobb válasz: Talán eddig a fiúk/férfiak csak bántottak? Miért csak bántani akarna? Úgy érted kihasználni? Bocsi, hogy így kérdéssel válaszolok, de ezt azért elõtte magadban is tisztázni kellene...

Talán eddig a fiúk/férfiak csak bántottak? Miért csak bántani akarna? Úgy érted kihasználni? Bocsi, hogy így kérdéssel válaszolok, de ezt azért elõtte magadban is tisztázni kellene...
A kérdező hozzászólása: Eddig az 2 alkalom volt összesen, és sexuálisan zaklatás szerintem bántásnak minõsül.
Õszintén sajnálom, hogy ez történt veled, de így már lehet választ adni, hogy elõbb ezeket a szörnyûségeket kell feldolgozni, valamilyen szinten túljutni rajta. Aztán valahogy elfogadni, hogy jöhet egyszer egy olyan férfi/fiú, aki majd bebizonyítja azt, hogy vannak még rendes emberek, akikben bízni lehet, nehéz és hosszú folyamat. Meg kell ismerni az embereket, ahhoz hogy bízni tudj bennük.
Beszélj vele, beszéljetek az érzéseitekrõl.
A barátságotoknak ígyis, úgyis annyi. Beszélj vele, hátha õ is érez valamit, és akkor próbáljátok meg kapcsolatban.
Sosem értettem az ilyet. Az ember nem fekszik le normális esetben a legjobb barátjával, legalábbis én egy határozott, erkölcsös irányvonalat képviselek e témában. Szexre alapozni olyan, mint mocsárra kastélyt húzni. Idõvel ráunsz a másikra, ahogy a kastély is eltûnik a mocsárban idõvel. Érted? Nem hiszem.
A kérdező hozzászólása: Hááát... az elõzménye annyi volt, hogy szombaton buli elõtt beszéltük mindketten mennyire ki vagyunk már éhezve... Mondta, hogy benne lenne velem a szexben is, majd elmentünk bulizni. Jól berúgtunk, az éjszakát nálam töltötte és nagyon tetszett, hogy nem nyomult, én kezdeményeztem. Reggel sokat csókolóztunk, alig bírtam hazazavarni. Ha beszélek vele errõl lehet egy barátságot rontok el, nem tudom mennyire jobb ha felfogom szimpla barátság kiegészítésnek a dolgot.
Az utolsó pár szavad mindent elárult. Köszönöm.
szerintem érdemes folytatni 22l
Férfi és nõ között NINCSEN barátság, az egyik mindig többet akar mint a másik (Karinthy). Pár éve én is lefeküdtem az akkori barátkozós nõmmel, elõtte órákon keresztül csókolóztunk, de nem szexeltünk végül, õ szerette volna én nem engedtem. utána egy évekig tartó huzavona következett. Olyan szerelmes lettem bele mint az ágyú. Nagyon rossz volt nélküle. Tanulság? Soha nem barátkozom nõvel szex elõtt. talán így túl lehet élni.

Van egy Samsung SP0812N merevlemezem és szalag kábelhibája van, az a baj hogy megrendeltem de csak kedden hozzák ki, most le töltöttem a hardisk sentinelt és múlt héten még 100%volt a teljesítmén most 92% mitől lehet ez? Addig használhatom a gépemet?

Legjobb válasz: nyugottan használd,bár érdekes hogy ilyen gyorssan le esett a teljesítménye.. lehet hogy sok partició hiba van és csak ugy ugrál rajtuk az írófaj és az eredményezhet ilyen nagy teljesítmény csökkenést.

nyugottan használd, bár érdekes hogy ilyen gyorssan le esett a teljesítménye.. lehet hogy sok partició hiba van és csak ugy ugrál rajtuk az írófaj és az eredményezhet ilyen nagy teljesítmény csökkenést.
*írófej
A kérdező hozzászólása: Létre hoztam egy C: particiót az 64 GB-os, egy D: particiót az 10 GB-os és egy 7, 84 Mb-os amit magától hozott létre. Amúgy most megált 92 százaléknál most mit csináljak??

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!