Találatok a következő kifejezésre: Az egyik meg van (6340 db)

Van egy upc modemem az egyik jó van rajta net de a másik ki van kapcsolva. A kérdés az hogy ha a jó modemnek amin van internet annak a ügyfél adatait adom meg akkor lesz rajta net?

Legjobb válasz: "Van egy upc modemem az egyik jó van rajta net de a másik ki van kapcsolva." ha egy van,akkor a másik ,hogy lehet kikapcsolva ? kiscsillag ,te olyan zavarosan kérdezel,hogy még érteni sem lehet a problémádat ,

"Van egy upc modemem az egyik jó van rajta net de a másik ki van kapcsolva." ha egy van, akkor a másik , hogy lehet kikapcsolva ? kiscsillag , te olyan zavarosan kérdezel, hogy még érteni sem lehet a problémádat ,

Szeretnék verekedni, mivel szeretném megvédeni a saját becsületemet egy konfliktusban, de viszont nincs elég bátorságom hozzá remegés és egyebek, mit tegyek mert az erőm meg van hozzá?

Pl: ha szidják az édesanyámat...amit utálok bármilyen formában...nem szeretnék meghátrálni....tapasztalatok és tippeket kérek!

Legjobb válasz: Ha az erõ meg van hozzá akkor ne ölre menj hanem osszál ki egy kemény pofont aztán lesz ami lesz! Vagy anyázz vissza!Mond meg hogy beleinél fogva feltekered egy fára !

Ha az erõ meg van hozzá akkor ne ölre menj hanem osszál ki egy kemény pofont aztán lesz ami lesz! Vagy anyázz vissza!Mond meg hogy beleinél fogva feltekered egy fára !
Az én tanácsomhoz idõre van szükség: járjál valami kûzdõsportra, hogy szokjad a konfliktusokat, és megtanuld higgadtan kezelni. Valamilyen kûzdõtéren megtanulsz pofonokat kapni, és adni úgy, hogy közben nem gurul el az orvosságod. Hogy milyen sport legyen? Karate, cselgáncs, bírkózás, box. Bármelyik jó lehet, amelyikhez kedved van, és ami elérhetõ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a vàlaszokat :)
Akkor vagy igazán erõs, ha nem verekszel!
#4 Ezt akkor mondd, amikor te magzatpózba kuporodva fekszel a földön, a "gyengék" meg rugdosnak.
Nekem is remeg a kezem néha ha ilyen van.. Kerülj a s*gg mögé, és egy nagy ütés/rugás a halántékra! Biztos hogy nem lessz magánál pár percig..Vagy szaladgálj egy pillangóval és ha ilyen van játsz vele! Félni fognak. :)
#7 Vagy bekattan a kés láttára az ellenfél, és felnyomja a seggedbe.
az erõdet kb b-aszhatod egy ilyen helyzetben, max arra jó, hogy a földön hemperegj a másikkal ha nagyon nagydarab de képzetlen vagy. az emberi természet olyan, hogy az idegen helyzetekre stresszel reagál. ezért értelem szerûen ha az a célod ami, akkor meg kell ismerned a helyzetet. ökölvívó edzésen tanítanak meg rendesen bunyózni. szóval semmit nem ér az erõd. a harci tapasztalat számít a technika és a rutin.
1 anyázásért még nem kell ütni

Pszichologiat szeretnek tanulni, de most mar szinte biztos, hogy nem lesz meg a kello pontszamom, igy egy evet most kihagyok. Mit csinaljak ebben az egy evben? Vannak meg masok hasonlo helyzetben?

Termeszetesen dolgozni fogok, nem szeretnek anyukam nyakan eloskodni. Meg kb 30-40pont hianyzik (attol fugg mennyit emelnek), ezt mivel szedhetnem ossze? Gondoltam nyelvvizsgara, mellette valami okj-s tanfolyamra, de azok altalaban ket evesek nem? Nagyon el vagyok keseredve, egyszeruen nem tudom mihez kezdjek..

Legjobb válasz: Sajnos nekem sem jött össze ebben az évben, de én még nagyon reménykedek a Károli szociológiában..Én tuti, hogy meg csinálnom a felsõfokúmat ha nem sikerül és újraérettségizem emelten töribõl és középszinten bioszból..Én ráadásul vidéki vagyok, itt nincs sok lehetõség. Szóval fogalmam sincs, hogy mit csináljak, hol dolgozozzak egyáltalán.. A tesóm szerencsére már 5 éve Pesten van, benne bízok, hogy keressünk vm munkát, de nagyon nem szeretnék már itt maradni..

Sajnos nekem sem jött össze ebben az évben, de én még nagyon reménykedek a Károli szociológiában..Én tuti, hogy meg csinálnom a felsõfokúmat ha nem sikerül és újraérettségizem emelten töribõl és középszinten bioszból..Én ráadásul vidéki vagyok, itt nincs sok lehetõség. Szóval fogalmam sincs, hogy mit csináljak, hol dolgozozzak egyáltalán.. A tesóm szerencsére már 5 éve Pesten van, benne bízok, hogy keressünk vm munkát, de nagyon nem szeretnék már itt maradni..
Egyébként az nyugtasson engem is az nyugtat, hogy nagyon sokan vannak így, akiknek nem sikerül elsõre és újrapróbálkoznak. Az átlag életkor 19 év, szóval ne add fel az álmaidat: )
Próbáld újra az érettségit õsszel, ha rossz lett az emelt, akkor azt, ha jó lett akkor egy másik emeltet. Nyelvvizsgád van már egy?
Vannak 1 éves okj-k is, bár elég kevés, de vannak. Én ilyet csináltam idén, mivel engem sem vettek fel tavaly. Nekem ez most pluszpont, de nem minden okj ad minden szakhoz pluszpontot! Csak a hasonló képzési területû szak ad pluszpontot, szóval nagyon meg kell nézni. Szerintem nyelvvizsgával, nyelvvizsgákkal, esetleg felsõfokú nyelvvizsgával többre mennél. Az okj-k nem sokat érnek, ellenben a nyelvvizsga a diplomához is kell majd. Nem tudom mit akarsz dolgozni, de csak egy érettségivel állást találni nem könnyû. Én diákmunkát javasolnék, ami viszont úgy kivitelezhetõ, ha még is csak beiratkozol egy okj-re. Nálunk nagyon sokan voltak amúgy okj-n, akik beiratkoztak, tehát hallgatói jogviszonyuk lett de alig-alig jártak be órákra, még is egész évben benne voltak a rendszerben, tehát végig volt diákuk stb. Diákigazolvány nélkül is elég drága az élet, ennyibõl is megérné.
A kérdező hozzászólása: Nyelvvizsgam ugy van, hogy angolbol csinaltam emeltet, ami kb 70% lesz, es ez ugye ad nyelvvizsgat, emelle szeretnek meg egyet. En sajnos azzal rontottam el, hogy elorehozottat csinaltam anno tarsadalomismeret tantargybol, es csak kesobb neztem utana, hogy ezt sajnos nem fogadjak el valasztott tantargynak (ami szamomra erthetetlen, hiszen a tetelek fele pszichologia..). Valoszinu jovore csinalok egy biologia emeltet, vagy fogalmam sincs.. Koszonom szepen a valaszokat, remelem mindenkinek sikerul a kovetkezo felveteli!:)
hol fogsz addig dolgozni?
Szia Mivel a felvételinél nem számítják be az OKJ-s képzéseket, a helyedben inkább vagy újraérettségiznék valamibõl, vagy megcsinálnék még egy nyelvvizsgát.Érdemes lenne bioszból érettségizned, ha az jól megy neked, mert bõven lesz biológia az egyetemen. pszichológus hallgató

Megtudom valahogy szüntetni az előfizetésemet? Még van egy év hátra és most 0 ft a xperia x10 és azt akarom de az már sok lenne hogy előfizu egy szere

Legjobb válasz: Az egy év minden bizonnyal arra vonatkozik, hogy aláírtál annak idején 2 évet azért hogy kaphass egy telefont részletre. Ha kifizeted a részleteit, akkor vehetsz másikat, de nem kapod meg 0 forintért, hiszen 2 évet kellene aláírnod, de az elõzõ sem telt le. Így csak dominóval veheted meg maximum.

Az egy év minden bizonnyal arra vonatkozik, hogy aláírtál annak idején 2 évet azért hogy kaphass egy telefont részletre. Ha kifizeted a részleteit, akkor vehetsz másikat, de nem kapod meg 0 forintért, hiszen 2 évet kellene aláírnod, de az elõzõ sem telt le. Így csak dominóval veheted meg maximum.
és két évig azt is fizetned kell, mert aláíratják a hûségpapírt.
Nem tudom honnan vetted azt az 1850-et... Ha nulla forintért veszed, akkor elõ kell fizetned a média mánia xl díjcsomagra, ami havi 16ezer ft.
Míg a másikon van részletfizetés, addig nem, hiszen két évre írtad alá. Ha felbontod, akkor kötbért fizettetnek veled.
A készülékváltást csak a hûségidõ lejárta után tudod érvényesíteni !!!Most csak annyit tudsz tenni hogy dominóban megveszed és átrakod a kártyád.
A kérdező hozzászólása: Hát az úgy volt hogy 6*990ft kellet fizetni és most volt 12-én egy éve hogy megvetem annak a telónak a részletfizetése lejárt csak még a hûség nyilatkozott van még egy évig Ha anya vagy valaki a családtagból veszi meg akkor neki is csak 1850 et kell fizetni az elõfizetés díját?
A kérdező hozzászólása: http://webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/stores/ProductDisplay?.. akkor most ezt nem hozhatom ki 0-ft-ért???
Jelenleg két lehetõséged van. -A saját elõfizetéseddel megveheted nélkül 12 hó X 4170 Ft áron, úgynevezett készülékváltással. Ebben az esetben hosszabbodik a hûségidõ is. -Dominó díjcsomagban 84 990 Ft, ugyanez webshopon keresztül 80 741Ft Sok sikert az új telefonodhoz.
Egy szó benne maradt fölöslegesen: nélkül. Jelenleg két lehetõséged van. -A saját elõfizetéseddel megveheted 12 hó X 4170 Ft áron, úgynevezett készülékváltással. Ebben az esetben hosszabbodik a hûségidõ is. -Dominó díjcsomagban 84 990 Ft, ugyanez webshopon keresztül 80 741Ft Sok sikert az új telefonodhoz.
"A készülékváltást csak a hûségidõ lejárta után tudod érvényesíteni !!!Most csak annyit tudsz tenni hogy dominóban megveszed és átrakod a kártyád." Aktív hûségidõ alatt is lehetséges a készülékváltás. Pl ha 2 évet írtál alá, egy év után lehet másik telefonod.

Kedden vásároltam egy új telefont a t-mobile-nál. Azóta az új számomra 2 smsm is jött. Az egyik még aznap este a másik most. Budapest bank-tól: svájci frank alapú tartozásom van. A másik pedig 160 ezret fizettek be a számlámra. VAn ilyen?

Volt már vki hasonló helyzetben? nekem nincs szükségem arra,hogy ilyen sms-eket kapjak. a szám el?z? tulaja nem változtatta meg a banknál?

Legjobb válasz: Valószínûleg használt számot kaptál meg. Még szerencsésnek mondhatod magad, mert nem pl.egy fizetõs sms szolgáltatásra vagy feliratkozva a tudtod nélkül... Próbáld felhívni a szolgáltatód vagy a Budapest Bankot

Valószínûleg használt számot kaptál meg. Még szerencsésnek mondhatod magad, mert nem pl.egy fizetõs sms szolgáltatásra vagy feliratkozva a tudtod nélkül... Próbáld felhívni a szolgáltatód vagy a Budapest Bankot
ngem sokáig hívogatott egy bank, h fizessek mert ez meg az lesz..1000szer mondtam, h de én nem õ vagyok õk csak hívtal és hívtak... Bementem, mert megelégeltem a zaklatást annak ellenére h megmondtam h nem õ vagyok és a banki igazgatót kértem Csak úgy magyarázkodtak..
Egyáltalán nem baj, hiszen még bõven fog fejlõdni a melled.
Elsõ vagyok. A pattanás meg majd elmúlik, csak ne kapargasd, mert ott marad a helye.
A kérdező hozzászólása: De az talán nem is pattanás mert ha kinyomom akkor valami fehér jön ki belöle lelapul de késõbb visszanõ vagyis inkább megtellik ujbol
Ne izgulj a mérete miatt, fog az még sokat változni. A pattanást meg fertõtlenítsd mindenképpen. Jobb lenne anyudnak is szólnod.

DDR 2 Ramot akarok venni notebookba, 2 szabad foglalat van az egyikbe már van egy 1GB szimpla csatorna 332.5 MHz-es. Tehetek-e bele olyat még aminek nem ilyen az órajele?

Legjobb válasz: Pc esetén (szerintem notebookba is így van) úgy van hogy a kisebb órajelre le korlátozza a nagyobbat, vagy is mindegyik ( a te esetedben) 332.5 MHz-n fog ketyegni...

Pc esetén (szerintem notebookba is így van) úgy van hogy a kisebb órajelre le korlátozza a nagyobbat, vagy is mindegyik ( a te esetedben) 332.5 MHz-n fog ketyegni...
A kérdező hozzászólása: és akkor ennek van hátránya?
A kérdező hozzászólása: 1 gb-ot akartam venni és azt betenni mellé, vagy akkor a mostanit vegyem ki és tegyek bele egyforma 2x1 gb-ot vagy 1 db 2gb-osat?

GTA San Andreas-hoz van egy olyan program hogy:MTA Na, most nekem az MTA meg van és fel is van telepítve.1. Kérdés:Miután feltelepítetem, az MTA-t elindítom a map editort és tölti egy órát keresztül és nem töltibe vagy kifagy, ez mitől van?

2. kérdésem:Van az MTA-hoz egy olyan segéd program, amivel ki lehet venni az alap objecteket Hogyan tudnám megcsinálni hogy jó legyen? 1.kérdés kiegészítés(Többször újra telepítettem, de még most se jó. és egy szervert szeretnék csinálni.) 2.kérdés kiegészítés (Ilyen dolgokat akarok kiszedni: fal, kerítés, Konténer, házak, stb.)

Legjobb válasz: Géped adatai?

Géped adatai?

Lassan 6 hetesek lesznek a kiscicáim, az egyik még nem eszik, van valami baja?

A másik mindenbe belekóstol és eszegeti, de ? csak megszagolja és arrébmegy. A tejet issza, de enni nem hajlandó.

Legjobb válasz: gondolom még az cicamama mellett vannak és neki még kényelmesebb a cici. elõbb utóbb enni kezd, meg nincs elkésve:))

gondolom még az cicamama mellett vannak és neki még kényelmesebb a cici. elõbb utóbb enni kezd, meg nincs elkésve:) )
akkor megnyugodtam :)
A kérdező hozzászólása: persze, szopi van még, bár az anyjának már sztem csak nyûg, olyan helyes kis fogaik vannak :D Már esznek amúgy rendesen, isznak is, szóval jó minden. elevenek, sokat ugrálnak, nagyon édesek :D a wc dolgot is intézik már egyedül, már a mami még nyaldosta nekik láttam :D
de szopik?
A kérdező hozzászólása: nem kell alom, mert kinti cicák, de már haladunk az ügyben. Ma már volt pisi, csak elfelejtette bekaparni a drága :D és már evett szilárdat is
vegyél inkább cicaalmot, azt jobban tudják kaparni és higiénikusabb is, mint a homok. a lassú elválasztásnak itt az ideje, de türelem kell mindenhez:) ha már kiscic mást is eszik, a mamacica nem fogja a végbáltájékát tisztítani, ezért kell az alomraszoktatást is az etetéssel együtt megkezdeni. menni fog hidd el. és az is elõfordulhat, hogy az alomból is megesznek pár szemet, de nem lesz tõle bajuk.
A kérdező hozzászólása: ok, köszi! az ürítéssel csak annyi, h nem nagyon használják a homokot. kaparja, kaparja, leguggol, aztán nyávog egyet, elszalad és vhova elbújva elvégzi a dolgát a betonra:D Sõt volt olyan is h nem is bújt el, hanem simán leguggolt a betonra. Ma pl még az anyacica "nyalta" a pisijét. pedig már 6 hetesek mindjárt, ilyenkor már elválasztani kellene õket, nem?
így van, elõször az ujjaddal kend meg a pici száját, akkor lenyalja, és érezni fogja, hogy finom.pár nap alatt elkezd önállóan enni. nem tudom mi a gond az ürítéssel, de, ha a cicamama nem gondozza a hátsóját, akkor egy kis pocisimogatás, és kamillás törlés a gazdi részérõl muszáj.
Ha magától nem eszik, akkor tegyél az ujjadra szaftosat, hagyd hogy lenyalja, vagy, tedd bele a szájába, nyisd ki neki óvatosan és tedd bele, h érezze milyen a szilárd táplálék.
A kérdező hozzászólása: de már nem lehet olyan sok teje. Félek h le fog fogyni. Akkor a másiknak miért kell a kaja, miért nem elégszik meg a cicivel?:) Ráadásul az ürítéssel is gondok vannak :D
A kérdező hozzászólása: :) ma 7 hetesek

Létezik olyan hogy ikerterhességnél előőb van vetélés mint rendes terhességnél? és olyan van hogy esetleg nem veszik észre hogy kettővan és az egyik meg marad csak a másik megyel?

Legjobb válasz: a másodikra: olyat már hallottam, sõt vérezgetett is a hölgy, mikor az egyik elment, de a másik baba maradt, látták uh-n, vagy olyat is hogy csak idõsebb terhességi korban látták, hogy van egy járulékos, 2. kis méhlepény, valószínû a 2. babájé lehetett, de õ nem tudott megmaradni.

a másodikra: olyat már hallottam, sõt vérezgetett is a hölgy, mikor az egyik elment, de a másik baba maradt, látták uh-n, vagy olyat is hogy csak idõsebb terhességi korban látták, hogy van egy járulékos, 2. kis méhlepény, valószínû a 2. babájé lehetett, de õ nem tudott megmaradni.
Nálam az volt hogy 7.-ik hétig minden rendben volt, ikerterhes voltam. Majd egyik nap elkezdet erõs barna folyásom lenni..majd pici vér. Fájt is jobb oldalon a hasam. Elmentem a dokihoz aki megvizsgált és uh-val is megnézett és azt mondta hogy jobb oldalon a baba melett ven egy ciszta ami sajnos nagyobb a babánál. következõ hétre a ciszta elnyomta a babát ami szerencsénkre magától távozott. a ciszta pedig a 12 hétre magától felszivódott mert a doki azt mondta hogy valószinüleg a baba táplálta a cisztát a növekedésben. A másik kislányom 36 hétre született egészségesen és már 22 hónapos lesz. Tegnap derült ki hogy kistesója lesz.
Gratulálok a kistesóhoz, az elõzõnek:) Ilyen sûrûn van, és nem mindig jár vérzéssel. Van, hogy csak felszívódik az egyik baba. Amúgy simán lehet szerintem, hogy nem veszik észre, hogy kettõ van, mert takarják egymást, aztán jön egy görcs és egy vérzés, kismama elmegy dokihoz, ott a doki látja a babát, mint eddig és mindenki örül, közben nem is sejtik, hogy kettõ baba volt, csak az egyik elment. De ez nem baj szerintem, mert ott marad a másik kicsi:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!