Találatok a következő kifejezésre: Az egyik meg van (6674 db)

Van egy upc modemem az egyik jó van rajta net de a másik ki van kapcsolva. A kérdés az hogy ha a jó modemnek amin van internet annak a ügyfél adatait adom meg akkor lesz rajta net?

Legjobb válasz: "Van egy upc modemem az egyik jó van rajta net de a másik ki van kapcsolva." ha egy van,akkor a másik ,hogy lehet kikapcsolva ? kiscsillag ,te olyan zavarosan kérdezel,hogy még érteni sem lehet a problémádat ,

"Van egy upc modemem az egyik jó van rajta net de a másik ki van kapcsolva." ha egy van, akkor a másik , hogy lehet kikapcsolva ? kiscsillag , te olyan zavarosan kérdezel, hogy még érteni sem lehet a problémádat ,

Szeretnék verekedni, mivel szeretném megvédeni a saját becsületemet egy konfliktusban, de viszont nincs elég bátorságom hozzá remegés és egyebek, mit tegyek mert az erőm meg van hozzá?

Pl: ha szidják az édesanyámat...amit utálok bármilyen formában...nem szeretnék meghátrálni....tapasztalatok és tippeket kérek!

Legjobb válasz: Ha az erõ meg van hozzá akkor ne ölre menj hanem osszál ki egy kemény pofont aztán lesz ami lesz! Vagy anyázz vissza!Mond meg hogy beleinél fogva feltekered egy fára !

Ha az erõ meg van hozzá akkor ne ölre menj hanem osszál ki egy kemény pofont aztán lesz ami lesz! Vagy anyázz vissza!Mond meg hogy beleinél fogva feltekered egy fára !
Az én tanácsomhoz idõre van szükség: járjál valami kûzdõsportra, hogy szokjad a konfliktusokat, és megtanuld higgadtan kezelni. Valamilyen kûzdõtéren megtanulsz pofonokat kapni, és adni úgy, hogy közben nem gurul el az orvosságod. Hogy milyen sport legyen? Karate, cselgáncs, bírkózás, box. Bármelyik jó lehet, amelyikhez kedved van, és ami elérhetõ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a vàlaszokat :)
Akkor vagy igazán erõs, ha nem verekszel!
#4 Ezt akkor mondd, amikor te magzatpózba kuporodva fekszel a földön, a "gyengék" meg rugdosnak.
Nekem is remeg a kezem néha ha ilyen van.. Kerülj a s*gg mögé, és egy nagy ütés/rugás a halántékra! Biztos hogy nem lessz magánál pár percig..Vagy szaladgálj egy pillangóval és ha ilyen van játsz vele! Félni fognak. :)
#7 Vagy bekattan a kés láttára az ellenfél, és felnyomja a seggedbe.
az erõdet kb b-aszhatod egy ilyen helyzetben, max arra jó, hogy a földön hemperegj a másikkal ha nagyon nagydarab de képzetlen vagy. az emberi természet olyan, hogy az idegen helyzetekre stresszel reagál. ezért értelem szerûen ha az a célod ami, akkor meg kell ismerned a helyzetet. ökölvívó edzésen tanítanak meg rendesen bunyózni. szóval semmit nem ér az erõd. a harci tapasztalat számít a technika és a rutin.
1 anyázásért még nem kell ütni

Pszichologiat szeretnek tanulni, de most mar szinte biztos, hogy nem lesz meg a kello pontszamom, igy egy evet most kihagyok. Mit csinaljak ebben az egy evben? Vannak meg masok hasonlo helyzetben?

Termeszetesen dolgozni fogok, nem szeretnek anyukam nyakan eloskodni. Meg kb 30-40pont hianyzik (attol fugg mennyit emelnek), ezt mivel szedhetnem ossze? Gondoltam nyelvvizsgara, mellette valami okj-s tanfolyamra, de azok altalaban ket evesek nem? Nagyon el vagyok keseredve, egyszeruen nem tudom mihez kezdjek..

Legjobb válasz: Sajnos nekem sem jött össze ebben az évben, de én még nagyon reménykedek a Károli szociológiában..Én tuti, hogy meg csinálnom a felsõfokúmat ha nem sikerül és újraérettségizem emelten töribõl és középszinten bioszból..Én ráadásul vidéki vagyok, itt nincs sok lehetõség. Szóval fogalmam sincs, hogy mit csináljak, hol dolgozozzak egyáltalán.. A tesóm szerencsére már 5 éve Pesten van, benne bízok, hogy keressünk vm munkát, de nagyon nem szeretnék már itt maradni..

Sajnos nekem sem jött össze ebben az évben, de én még nagyon reménykedek a Károli szociológiában..Én tuti, hogy meg csinálnom a felsõfokúmat ha nem sikerül és újraérettségizem emelten töribõl és középszinten bioszból..Én ráadásul vidéki vagyok, itt nincs sok lehetõség. Szóval fogalmam sincs, hogy mit csináljak, hol dolgozozzak egyáltalán.. A tesóm szerencsére már 5 éve Pesten van, benne bízok, hogy keressünk vm munkát, de nagyon nem szeretnék már itt maradni..
Egyébként az nyugtasson engem is az nyugtat, hogy nagyon sokan vannak így, akiknek nem sikerül elsõre és újrapróbálkoznak. Az átlag életkor 19 év, szóval ne add fel az álmaidat: )
Próbáld újra az érettségit õsszel, ha rossz lett az emelt, akkor azt, ha jó lett akkor egy másik emeltet. Nyelvvizsgád van már egy?
Vannak 1 éves okj-k is, bár elég kevés, de vannak. Én ilyet csináltam idén, mivel engem sem vettek fel tavaly. Nekem ez most pluszpont, de nem minden okj ad minden szakhoz pluszpontot! Csak a hasonló képzési területû szak ad pluszpontot, szóval nagyon meg kell nézni. Szerintem nyelvvizsgával, nyelvvizsgákkal, esetleg felsõfokú nyelvvizsgával többre mennél. Az okj-k nem sokat érnek, ellenben a nyelvvizsga a diplomához is kell majd. Nem tudom mit akarsz dolgozni, de csak egy érettségivel állást találni nem könnyû. Én diákmunkát javasolnék, ami viszont úgy kivitelezhetõ, ha még is csak beiratkozol egy okj-re. Nálunk nagyon sokan voltak amúgy okj-n, akik beiratkoztak, tehát hallgatói jogviszonyuk lett de alig-alig jártak be órákra, még is egész évben benne voltak a rendszerben, tehát végig volt diákuk stb. Diákigazolvány nélkül is elég drága az élet, ennyibõl is megérné.
A kérdező hozzászólása: Nyelvvizsgam ugy van, hogy angolbol csinaltam emeltet, ami kb 70% lesz, es ez ugye ad nyelvvizsgat, emelle szeretnek meg egyet. En sajnos azzal rontottam el, hogy elorehozottat csinaltam anno tarsadalomismeret tantargybol, es csak kesobb neztem utana, hogy ezt sajnos nem fogadjak el valasztott tantargynak (ami szamomra erthetetlen, hiszen a tetelek fele pszichologia..). Valoszinu jovore csinalok egy biologia emeltet, vagy fogalmam sincs.. Koszonom szepen a valaszokat, remelem mindenkinek sikerul a kovetkezo felveteli!:)
hol fogsz addig dolgozni?
Szia Mivel a felvételinél nem számítják be az OKJ-s képzéseket, a helyedben inkább vagy újraérettségiznék valamibõl, vagy megcsinálnék még egy nyelvvizsgát.Érdemes lenne bioszból érettségizned, ha az jól megy neked, mert bõven lesz biológia az egyetemen. pszichológus hallgató


Megtudom valahogy szüntetni az előfizetésemet? Még van egy év hátra és most 0 ft a xperia x10 és azt akarom de az már sok lenne hogy előfizu egy szere

Legjobb válasz: Az egy év minden bizonnyal arra vonatkozik, hogy aláírtál annak idején 2 évet azért hogy kaphass egy telefont részletre. Ha kifizeted a részleteit, akkor vehetsz másikat, de nem kapod meg 0 forintért, hiszen 2 évet kellene aláírnod, de az elõzõ sem telt le. Így csak dominóval veheted meg maximum.

Az egy év minden bizonnyal arra vonatkozik, hogy aláírtál annak idején 2 évet azért hogy kaphass egy telefont részletre. Ha kifizeted a részleteit, akkor vehetsz másikat, de nem kapod meg 0 forintért, hiszen 2 évet kellene aláírnod, de az elõzõ sem telt le. Így csak dominóval veheted meg maximum.
és két évig azt is fizetned kell, mert aláíratják a hûségpapírt.
Nem tudom honnan vetted azt az 1850-et... Ha nulla forintért veszed, akkor elõ kell fizetned a média mánia xl díjcsomagra, ami havi 16ezer ft.
Míg a másikon van részletfizetés, addig nem, hiszen két évre írtad alá. Ha felbontod, akkor kötbért fizettetnek veled.
A készülékváltást csak a hûségidõ lejárta után tudod érvényesíteni !!!Most csak annyit tudsz tenni hogy dominóban megveszed és átrakod a kártyád.
A kérdező hozzászólása: Hát az úgy volt hogy 6*990ft kellet fizetni és most volt 12-én egy éve hogy megvetem annak a telónak a részletfizetése lejárt csak még a hûség nyilatkozott van még egy évig Ha anya vagy valaki a családtagból veszi meg akkor neki is csak 1850 et kell fizetni az elõfizetés díját?
A kérdező hozzászólása: http://webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/stores/ProductDisplay?.. akkor most ezt nem hozhatom ki 0-ft-ért???
Jelenleg két lehetõséged van. -A saját elõfizetéseddel megveheted nélkül 12 hó X 4170 Ft áron, úgynevezett készülékváltással. Ebben az esetben hosszabbodik a hûségidõ is. -Dominó díjcsomagban 84 990 Ft, ugyanez webshopon keresztül 80 741Ft Sok sikert az új telefonodhoz.
Egy szó benne maradt fölöslegesen: nélkül. Jelenleg két lehetõséged van. -A saját elõfizetéseddel megveheted 12 hó X 4170 Ft áron, úgynevezett készülékváltással. Ebben az esetben hosszabbodik a hûségidõ is. -Dominó díjcsomagban 84 990 Ft, ugyanez webshopon keresztül 80 741Ft Sok sikert az új telefonodhoz.
"A készülékváltást csak a hûségidõ lejárta után tudod érvényesíteni !!!Most csak annyit tudsz tenni hogy dominóban megveszed és átrakod a kártyád." Aktív hûségidõ alatt is lehetséges a készülékváltás. Pl ha 2 évet írtál alá, egy év után lehet másik telefonod.

Kedden vásároltam egy új telefont a t-mobile-nál. Azóta az új számomra 2 smsm is jött. Az egyik még aznap este a másik most. Budapest bank-tól: svájci frank alapú tartozásom van. A másik pedig 160 ezret fizettek be a számlámra. VAn ilyen?

Volt már vki hasonló helyzetben? nekem nincs szükségem arra,hogy ilyen sms-eket kapjak. a szám el?z? tulaja nem változtatta meg a banknál?

Legjobb válasz: Valószínûleg használt számot kaptál meg. Még szerencsésnek mondhatod magad, mert nem pl.egy fizetõs sms szolgáltatásra vagy feliratkozva a tudtod nélkül... Próbáld felhívni a szolgáltatód vagy a Budapest Bankot

Valószínûleg használt számot kaptál meg. Még szerencsésnek mondhatod magad, mert nem pl.egy fizetõs sms szolgáltatásra vagy feliratkozva a tudtod nélkül... Próbáld felhívni a szolgáltatód vagy a Budapest Bankot
ngem sokáig hívogatott egy bank, h fizessek mert ez meg az lesz..1000szer mondtam, h de én nem õ vagyok õk csak hívtal és hívtak... Bementem, mert megelégeltem a zaklatást annak ellenére h megmondtam h nem õ vagyok és a banki igazgatót kértem Csak úgy magyarázkodtak..
Ha csak egy darab csõ akkor nem. Ha van benne valami akkor baj. De mért raktad fordítva vissza? :D
A kérdező hozzászólása: Csak egy sima mûanyag csõ.. azért mert hogyha felmelegedne a csõ, amikor jár a motor, akkor ne a csonknál melegedjen a szigetelõ szalag, hanem inkább a másik oldalon :D
Egyáltalán nem baj, hiszen még bõven fog fejlõdni a melled.
Elsõ vagyok. A pattanás meg majd elmúlik, csak ne kapargasd, mert ott marad a helye.
A kérdező hozzászólása: De az talán nem is pattanás mert ha kinyomom akkor valami fehér jön ki belöle lelapul de késõbb visszanõ vagyis inkább megtellik ujbol
Ne izgulj a mérete miatt, fog az még sokat változni. A pattanást meg fertõtlenítsd mindenképpen. Jobb lenne anyudnak is szólnod.

DDR 2 Ramot akarok venni notebookba, 2 szabad foglalat van az egyikbe már van egy 1GB szimpla csatorna 332.5 MHz-es. Tehetek-e bele olyat még aminek nem ilyen az órajele?

Legjobb válasz: Pc esetén (szerintem notebookba is így van) úgy van hogy a kisebb órajelre le korlátozza a nagyobbat, vagy is mindegyik ( a te esetedben) 332.5 MHz-n fog ketyegni...

Pc esetén (szerintem notebookba is így van) úgy van hogy a kisebb órajelre le korlátozza a nagyobbat, vagy is mindegyik ( a te esetedben) 332.5 MHz-n fog ketyegni...
A kérdező hozzászólása: és akkor ennek van hátránya?
A kérdező hozzászólása: 1 gb-ot akartam venni és azt betenni mellé, vagy akkor a mostanit vegyem ki és tegyek bele egyforma 2x1 gb-ot vagy 1 db 2gb-osat?

GTA San Andreas-hoz van egy olyan program hogy:MTA Na, most nekem az MTA meg van és fel is van telepítve.1. Kérdés:Miután feltelepítetem, az MTA-t elindítom a map editort és tölti egy órát keresztül és nem töltibe vagy kifagy, ez mitől van?

2. kérdésem:Van az MTA-hoz egy olyan segéd program, amivel ki lehet venni az alap objecteket Hogyan tudnám megcsinálni hogy jó legyen? 1.kérdés kiegészítés(Többször újra telepítettem, de még most se jó. és egy szervert szeretnék csinálni.) 2.kérdés kiegészítés (Ilyen dolgokat akarok kiszedni: fal, kerítés, Konténer, házak, stb.)

Legjobb válasz: Géped adatai?

Géped adatai?
Neve ?
:) )
A kérdező hozzászólása: már megoldottam azért köszi csökkentet módban indítottam el így engedte törölni :)
ctrl alt del A systembe meg rejtett mappa
A kérdező hozzászólása: inkább pls azt írd le hol találom a system-ben futó fájlokat és rájövök !
A kérdező hozzászólása: windows intézõ nélkül is megtalálom a fájlt de hol töröljem is? mert társítottam ezzel az unlockerel de akkor sem nyitja meg . akkor most hol keresek pontosan hogy rátaláljak a rendszerben erre a fájlra?
Az Unlockert nem is lehet megnyitni. Településkor beépül a keretprogramba (jobbklikkes menü). Windows Intézõben keresd meg a törlendõ fájlt, jobb klikk a fájlra, válaszd az Unlockert és töröld a fájlt. Ha törlési lehetõség nincs az Unlockerben, akkor klikk a Feloldás-ra és utána lehet törölni.
A kérdező hozzászólása: a program neve meg unlocker 1.9.1 /1.8.5-el is próbáltam azt sem nyitja meg csak feltelepíti de nem tudom megnyitni
A kérdező hozzászólása: iso fájl , rld-fc3b
Ezt már biztosan nem olvasod el, de azért leírom. Nem véletlenül írtam a Windows Intézõt, ugyanis bármely más fájlkezelõben (pl. Total Commanderben) hiába klikkelsz jobbal a törlendõ fájlra, a jobb klikk menü nem jön elõ és így az Unlockert nem tudod használni. Csakis Windows Intézõben!!! Megspórolhattál volna egy csökkentett módban való indítást, ráadásul megtanulhattad volna, hogyan mûködik az Unlocker, ami egy nagyon hasznos program.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!