Találatok a következő kifejezésre: Az egyik kisebb mint a másik (66 db)

Teljesen normális, ha nem egyformák a melleid. Kis különbség mindig is lesz köztük. Semmi köze az ütéshez!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Most egy kicsit megnyugodtam! Nekem ez így olyan rossz érés h nekem bem ilyan mint a többieknek...nem akarok nagy melleket...csak olyan közepeset
Elsõ vagyok. Ne aggódj, még évekig nõhet a melled. :)
A kérdező hozzászólása: :)
12 éves vagy, ráérsz ezzel foglalkozni, hordj topot, nem kell melltartó még! :) És nyugodj meg, 20 éves korodig kb. még sokat fog nõni!

Lányok! Nektek is az egyik kisebb mint a másik?

az a helyzet, hogy a jobb mellem alatt van egy vágás (tüd?m?tét helye) és ez nagyon húzza a mellem, ezért a bal mellem szép formás (nem nagy, pont optimális) a jobb viszont kisebbnek látszik... kicsit zavar, de nem csinálhatok vele semmit mert még csak 17 vagyok, és nem igazán szeretnék ilyen szilikont meg hasonló m?anyagokat szervezetembe.. ti is így vagytok? nektek is kisebb az egyik? nagyon látványos? esetleg valaki tudna képet linkelni? az sem baj ha nem saját.. köszönöm! 17L

Legjobb válasz: Ne aggódj, mert minden lánynak van különbség a mellei között. Ez semmit nem vesz el a szépségedbõl!!! :)

Ne aggódj, mert minden lánynak van különbség a mellei között. Ez semmit nem vesz el a szépségedbõl!!! :)
az enyémek egyformák.
Nekem tök egyforma.
A feleségemnek is tök egyforma.
Normális a különbség ne aggódj :)

Azt olvastam hogy a lany ekszertekiknek rovidebb a farkuk. Nekem van ket ekszertekim es megszeretnem tudni hogy milyen nemuek de az egyik kisebb mint a masik . Mit tegyek?

Legjobb válasz: Fiatal, néhány cm-es állatoknál az ivar meghatározása még gyakorlatilag lehetetlen. 8-10 cm-es kortól a hím ékszerteknõst elsõsorban a mellsõ végtagok hosszú karmairól és vaskos farokrépájukról lehet felismerni. Figyelmes szemlélõ ezenkívül még észreveszi, hogy a fej kicsit hosszúkásabb, kevésbé pisze, mint nõstényeknél, a hasi páncél egy kicsit homorú és a kloákanyílás a páncél végzõdése mögött van.

Fiatal, néhány cm-es állatoknál az ivar meghatározása még gyakorlatilag lehetetlen. 8-10 cm-es kortól a hím ékszerteknõst elsõsorban a mellsõ végtagok hosszú karmairól és vaskos farokrépájukról lehet felismerni. Figyelmes szemlélõ ezenkívül még észreveszi, hogy a fej kicsit hosszúkásabb, kevésbé pisze, mint nõstényeknél, a hasi páncél egy kicsit homorú és a kloákanyílás a páncél végzõdése mögött van.
A kérdező hozzászólása: A nagyobbik rekszertekim 5cm hosszu es a kisebb pedig 4cm amugy kossz!


Lehetséges, hogy a kislányom 2 felső foga közül az egyik kisebb, mint a másik? Egyszerre jönnek, és úgy látom, az egyik szélesebb. Valami gond lehet?

Legjobb válasz: Szia!Nyugi,semmi baj nincs,pláne,hogy most kezdtek kibújni.Majd meglátod,ha kibújtak egészen,egyformák lesznek.

Szia!Nyugi, semmi baj nincs, pláne, hogy most kezdtek kibújni.Majd meglátod, ha kibújtak egészen, egyformák lesznek.

Van különbség az ASTRA H fedélzeti számitógép két fajtája közt? Ugye az egyik kisebb mint a másik.

Legjobb válasz: Ha ugyanahoz a tipushoz való és ugyanaz a száma, akkor jónak kell lennie.

Ha ugyanahoz a tipushoz való és ugyanaz a száma, akkor jónak kell lennie.
A kérdező hozzászólása: én a funkcióbeli eltérésre értem a kérdést.

Az egyik kisebb mint a másik, herecsavarodás?

Üdv, here jelleg? problémáim akadtak. A bal oldali herém vagy kisebb, vagy feljebb/beljebb csúszott mint a másik. Minden esetre azt vettem észre, hogy a jobb oldali normálisnak t?nik, a bal oldali pedig mintha elcsúszott volna. Nem emlékszem, hogy korábban ez felt?nt volna már, ezért gyanítom, hogy ez mostanában lett így. Fájdalmaim nincsenek és nem is vörös. De akkor most para van, vagy csak beképzelem? :P 21F

Legjobb válasz: Szerintem ez teljesen normális. Tudtommal a többségnek nem egy szintben van a kettõ.

Beszéljetek meg találkát. Ebbõl még akármi is összejöhet.
Szerintem ez teljesen normális. Tudtommal a többségnek nem egy szintben van a kettõ.
Ha herecsavarodásod lenne akkor beleõrülnél a fájdalomba...
Azért én megnézetném azt a herét. A balnak elvileg jobban le kéne lógnia, mint a jobbnak.
A kérdező hozzászólása: Tény, hogy van kb 15-20 kilo feleslegem, vastagabbak a combjaim az átlagnál. 180cm/95kg
lábak között kevés a hely, tehát a herék úgy préselik be magukat, hogy a lehetõ legkisebb vízszintes helyet foglalják el, és erre függõleges irányban van lehetõségük. olyan, hogy vízszintesen tökéletesen egymás mellett legyen 2 heregolyó, nem létezik. (vagypedig aránytalanul kicsik a testéhez képest)
A kérdező hozzászólása: És esetleg hererák? Mert most utána néztem és a tünetei között találtam egy ilyet: - fájdalom vagy kellemetlen érzés a herében vagy a herezacskóban (a hererák - hasonlóan a többi daganatos betegséghez - korai szakaszában nem okoz komolyabb fájdalmat!) Lehet, hogy csak ráparáztam és azért, de egy kicsit mintha ilyen huzó görcsös enyhe érzésem lenne heretájékon. :S
Ez semmi. De ha izgat a dolog, menj el urológushoz.
A kérdező hozzászólása: Azt én értem, hogy beleõrülnék ha már megcsavarodott volna, de ez lehet valami elõjel? Menjek dokihoz?
Szerintem se herecsavarodás. Lehet, hogy mindig is ilyen volt csak nem vetted észre. A nõk melle sem egyforma. Kis eltérés elég gyakori a kettõ között. Ha nagyon zavar és csak ez foglalkoztat, keress fel egy urológus szakembert, hogy megnyugtasson.
Az enyém se ugyanolyan az egyik kb.40% kal kisseb ez baj? 13/F

Miért kisebb az egyik szemem mint a másik? Ha sokat laptopozok?

Legjobb válasz: Az arcod nem teljesen szimmetrikus. Sõt, senkinek sem az. Nekem is kisebb az egyik szemem mint a másik. Van, akinek az egyik füle lentebb van vagy az egyik arccsontja elõreugróbb egy icipicivel. Nem hiszem, hogy ez kóros lenne. :)

Az arcod nem teljesen szimmetrikus. Sõt, senkinek sem az. Nekem is kisebb az egyik szemem mint a másik. Van, akinek az egyik füle lentebb van vagy az egyik arccsontja elõreugróbb egy icipicivel. Nem hiszem, hogy ez kóros lenne. :)
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors választ és akkor ez nem a laptopozástól van ?
lehet egy kicsi elfáradt a szemed és mivel alapból kisebb az egyik, jobban látszok. nekem is kisebb az egyik és akkor látszik fõleg ha hunyorgok, meg a jobb fülem is lejjebb van

Miért kisebb az egyik szemem mint a másik? Főleg ha vakuval fényképeznek akkor jobban látszódik.

Nagyon zavar és szeretném megtudni.

Legjobb válasz: mindenkivel így van. Ha jobban megnézed.Vkinek nagyobb az eltérés, van akinek kisebb.

mindenkivel így van. Ha jobban megnézed.Vkinek nagyobb az eltérés, van akinek kisebb.
Sok embernek ilyen, TV bemondonõknél, riportereknél is feltûnt már.
Senkinek sem teljesen szimmetrikus az arca, sõt az egész teste sem.
Alkat-kérdés, genetikai örökség és/vagy baleseti o lehet mögötte. Senki sem szimmetrikus teljesen (nekem a két arcfelem aszimmetrikus és nagyon zavart sokáig). Hogy megnyugodj, linkelek egy oldalt. A vöröshajú modell-lánynak jól látható eltérés van a két szeme között nagyságban. És maneken! :) http://www.the-british-shop.de

Ez minden nőnél így van? Mármint, hogy minden lánynak kisebb az egyik melle mint a másik?

Legjobb válasz: igen mert az emberi test nem szimetrikus. Max nem szembetûnõ a különbség

igen mert az emberi test nem szimetrikus. Max nem szembetûnõ a különbség
Igen mindenkinek... Még akinek mûcicije van annak is, hát nem hihetetlen manapság?....XD Van akinél nem látszik annyira de van akinél észrevenni azért.
igen, de engem nem zavar, szinte nem is látszik 21L
Nem, van akinek az egyik nagyobb.
nem, az en baratnome tokeletes.
Te csak azt hiszed h tökéletes. Tudatlan. Mint már mondták az emberi test nem szimetrikus. Az csak egy dolog h alig észrevehetõ a különbség, de van. Olyan nincs h teljesen, tökéletesen 1forma

Miért kisebb az egyik szemem mint a másik mikor mosolygok?

Sziasztok... az a baj nem rég figyeltem hogy a bal szemem kisebb ha mosolygok,tabló képen is látszik..és annyira ronda kérlek segítsetek...ez betegség lehet vagy mi?..:S

Legjobb válasz: Gén miatt. Családból?

Gén miatt. Családból?
Minden embernek kisebb az egyik szeme. Sõt ha jobban megnézed a szemöldököd sem egyforma és az orrcimpád sem :D De az is lehet, hogy a fénykép hibája... Gondolom nem szembõl van a kép, így simán lehet hogy a fény/árnyék miatt van.
Senkinek sem szimmetrikus az arca, nem kell ezen aggódnod. Hidd el, másnak fel sem tûnik! Figyeld meg az emberek arcát nagyon alaposan, rengeteg hibát fogsz felfedezni rajtuk! Semmiképpen nem betegség, csak így születtél.
lol


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!