Találatok a következő kifejezésre: Az egyik jóval nagyobb mint a (22 db)

Az normális hogy "ott lent" a kisajkak nem egyformák? Az egyik jóval nagyobb mint a másik. De feltünően. Nem gáz ez a srácoknak? Mindenkinek ilyen?

18 leszek.

Legjobb válasz: Nekem egyformán nagyok. Bár sztem elég csunya föleg mikor széthuva látom..:S Na,de nem ez a lényeg,aki szeret téged nem ezzel foglalkozik:)

Nekem egyformán nagyok. Bár sztem elég csunya föleg mikor széthuva látom..:S Na, de nem ez a lényeg, aki szeret téged nem ezzel foglalkozik:)
A kérdező hozzászólása: Kösz a választ:-) De miért nagyobb az egyik a másiktól????
nekem is nagyobb egyik a másiknál...és még sose panaszkodott senki sem....29 éves lány
Nekem is nagyobb az egyik, engem zavar is de a páromnak nagyon tetszik, és az a lényeg.Szerintem kevés nõ van, akinek egyforma.
Nem vagyunk szimmetrikusak, a melleink sem egyformák teljesen, van akinek a kisajkai sem, ez nem gond.Ha igazán szeret valaki, nem ezzel törõdik.Mint ahogy nekünk sem a méret a lényeg:-)
Hát nekem is jóval nagyobb az egyik de sosem zavart. Se engem, se a páromat.
nekem sem egyformák...átlagosnál eleve nagyobbak és nem egyformák :S énis stresszelgetek ezen néha de mindenki ugyanazt mondja "hogyha szeret nem törõdik vele" és igazuk van ..szal ne görcsölj ezen
Ez természetes. A fiúknak meg valamelyik heréjük nagyobb.

Lányok! Szerintetek az gáz, ha egy férfinak az egyik heréje jóval nagyobb mint a másik?

Legjobb válasz: mindenkinek nagyobb az egyik, mint a másik. Chuck Norrisnak viszont mindkettõ nagyobb, mint a másik!

mindenkinek nagyobb az egyik, mint a másik. Chuck Norrisnak viszont mindkettõ nagyobb, mint a másik!
amikor megláttam hogy a barátomnak az egyik jóval nagyobb mint a másik, kicsit elmosolyodtam, de aztán folytattam tovább amit elkezdtem :D szval egyáltalán nem gáz :) 19/L
XD csefy hogyhogy jóval? ha annyira nagyon akkor forduljon orvoshoz

Az egyik szeméremajkam jóval nagyobb mint a másik! Ez normális? Vagy meg kéne műtetni?

Legjobb válasz: elõfordul dehogy kell mûteni, jó az úgy:) hidd el, egy fiú sem fog akadékoskodni miatta;)

elõfordul dehogy kell mûteni, jó az úgy:) hidd el, egy fiú sem fog akadékoskodni miatta;)
A kérdező hozzászólása: de tényleg eléggé feltûnõ...
Tégy fel róla egy képet és eldöntjük.
a szituáció a következõ: összeismerkedtél a buliban egy vadító pasival / egy fiúbarátoddal megegyeztek egy korrekt kis kufirc-kapcsolatban / a barátoddal elérkezettnek látjátok az idõt jobban megismerkedni a másik testével (vérmérséklet szerint a megfelelõ aláhúzandó) vadító csókok közepette ledõltök az ágyra, a fiú letépi Rólad a felsõruhát, izgat ahol csak ér, majd lehúzza Rólad a bugyit, ránéz majd így szól: "ja.. bocsi, ez nem tetszik.." majd fölkel és kimegy az ajtón szerinted reális?:D a fiút nem fogja érdekelni!:) mindenkinek más, hát neked ilyen, mit bánja õ!:) ezen kívül meg ugye még egy funkciót lát el az adott szervrendszer... de ha pisilésnél sem okoz semmi zavart, akkor igazán fölösleges vele foglalkozni!:)
Teljesen normális! Ez genetikai adottság!

Srácok zavarna benneteket, ha egy lánynak az egyik kisajka viszonylag jóval nagyobb mint a másik?

De amúgy szépen rendben van tartva a punci, tiszta stb..

Legjobb válasz: sõt! szopkodnám.

sõt! szopkodnám.
Engem nem zavarna :)
A kérdező hozzászólása: 22:49: hát azért az enyém közel sem ennyire.... :D csak a jobb kisajkam nagyobb mint a másik és az sem csüng így le ..:D
engem nagyon nem zavarna.. egyedi.. :D puszilnám xp
hát , ha téged zavar h a farkam enyhén balra görbül:D
nekem is oylan. ne aggodj:) a barátom szereti. mert engem is szeret...ennyi. azthiszem ezzel mindent elmondtam ;)
Hogyan lenne baj, ne hülyéskedj mi fiúk oda vagyunk a puncikért legyen ilyen vagy, olyan persze szép gazdi nem árt hozzá:D :D
Nekem is pont ilyen és engem is nagyon zavar, de szerintem ha egy fiú szeret, nem lesz neki baj és elfogad úgy amilyen vagy. 16/L
Dehogy zavarna.
Gondoltam, de a reakcióm akkor se változna!:) )

Miért van hogy az egyik mellem joval nagyobb mint a másik azért mert nől?

Az egyik mellem nagyobb mint a másik tudom hogy eleve nagyobb az egyik mint a másik,csak hogy ez picivel jobban nagyobb,megtapogatom akkor oldalt kicsit fáj amugy nincs rá panaszom meg ilyenek.Nem éreztem benne csomot vagy valamit.Ez mitöl lehet az lehetséges hogy csak n?l? 18éves lány.

Legjobb válasz: elméletileg 23éves korig nõhet a mell.nekem is kisebb a jobb,mint a bal.szerintem ne izgulj,de ha zavar,inkább nézetsd meg.

elméletileg 23éves korig nõhet a mell.nekem is kisebb a jobb, mint a bal.szerintem ne izgulj, de ha zavar, inkább nézetsd meg.
A kérdező hozzászólása: Aha értem.Amugy nem zavar csak ilyenre jo ha oda figyel az ember.Köszönöm.

Az egyik mellem jóval nagyobb, mint a másik. Előtej is csak a nagyobból jött eddig és pigmentálódni is az pigmentálódik jobban (35hetes vagyok). Lehet, hogy csak az egyikben lesz tej?

Legjobb válasz: Itt is kérhetsz tanácssot.Feltétlenül még szülés elött tisztázd le a dolgot. http://www.szoptatasert.hu/belso.php?inf=kerdes

Itt is kérhetsz tanácssot.Feltétlenül még szülés elött tisztázd le a dolgot. http://www.szoptatasert.hu/belso.php?inf=kerdes
Ilyennel még nem találkoztam.Kérd ki egy szoptatási tanácsadó véleményét. http://www.lll.hu/telefon

Az egyik kisszeméremajkam jóval nagyobb, mint a másik. A barátommal 6 hónapja járunk, és borzasztóan zavar, amikor az ujja bennem van. Hogyan győzzem le? (Lejebb)

Azért zavar,mert nem tudom,mit gondol,hogy csúnya-e,stb.,így esélyem nincs arra,hogy "a csúcsra törjek",mert amíg a keze lennt van,én csak erre tudok gondolni,hogy szerinte csúnya...Nem tudom,hogyan kéne ezt leküzdenem vagy egyáltalán szóbahznom neki,mert nagyon szégyenlem,hogy ilyen...Kérlek,segítsetek...El?re is köszönöm!

Legjobb válasz: Elõször is nem csúnya attól a puncid, hogy nem szimmetrikus. De ezt mi itt hiába mondjuk neked, úgysem fogod elhinni. A legegyszerûbb megoldás elmondani a barátodnak a problémádat, és megkérdezni, hogy õt zavarja-e. 100%, hogy nem zavarja, és így szereti a puncidat ahogyan van. Én is rákérdeztem annak idején az elsõ barátomnál, mert engem is szörnyen zavart, de megnyugtatott, hogy neki ez nem gond. Más úgysem tud megnyugtatni igazán, mint õ. Szóval hajrá, szégyenérzet pár másodpercre kikapcsol, és bátran mondd el a gondodat.

Elõször is nem csúnya attól a puncid, hogy nem szimmetrikus. De ezt mi itt hiába mondjuk neked, úgysem fogod elhinni. A legegyszerûbb megoldás elmondani a barátodnak a problémádat, és megkérdezni, hogy õt zavarja-e. 100%, hogy nem zavarja, és így szereti a puncidat ahogyan van. Én is rákérdeztem annak idején az elsõ barátomnál, mert engem is szörnyen zavart, de megnyugtatott, hogy neki ez nem gond. Más úgysem tud megnyugtatni igazán, mint õ. Szóval hajrá, szégyenérzet pár másodpercre kikapcsol, és bátran mondd el a gondodat.
ne szégyeld ha nem teccene neki nem fogdosná
így van nem kell azt szégyelni ilyenek vagy megteremtve:D
teszel fel képet ? csak hogy lássuk mi a gond, ... mert sztem ha nem tetszene neki akk nem nyukálna hozzá még bottal se szal ne parázz lehet hogy épp ez jön be neki :D
A kérdező hozzászólása: Nagyon nagy arcok vagytok, köszi;)
nekem is ugyan ilyen, hogy az egyik jóval nagyobb mint a másik.engem is eleinte nagyon zavart de már elfogadom mert ettõl vagyunk különlegesek.én meg is akartam csináltatni, hogy egyforma legyen és megkérdeztem a páromat is és õ meg azt mondta, hogy ne csináltassam meg mert õ így szeret ahogy vagyok.

Az egyik mellem jóval nagyobb mint a másik. Ez melltartóban kissé látszik szerintem. 17 éves vagyok. Milyen bikinit vegyek?

Legjobb válasz: lehet kapni bikiniben is betétes melltartót, olyat is, amibõl a betét kivehetõ. Valószínûleg el kell majd babázgatnod a méretekkel, de ez is egy megoldás lehet. Az egyikbõl kiveszed, a másikból meg nem.

lehet kapni bikiniben is betétes melltartót, olyat is, amibõl a betét kivehetõ. Valószínûleg el kell majd babázgatnod a méretekkel, de ez is egy megoldás lehet. Az egyikbõl kiveszed, a másikból meg nem.
Vegyél egy olyat ami a nagyobbik melledhez való, majd szabasd át az egyik felét kisebbre.

Az egyik kulcscsontom jóval nagyobb mint a másik és a bal fülem mögött a nyirokcsomó meg van dagadva ez nagy baj?

14 éves vagyok kb1 éve a kulcscsontom jóval nagyobb mint a másik úgy vettem észre hogy nagyobodott is azóta elmentünk házi orvoshoz azt modnza ez nem probléma el kéne menni ezzel szakorvoshoz? És a bal fülem mögött a nyirokcsomó is meg van dagadva ez mitõl lehet?

Legjobb válasz: Szerintem itt valami tévedés lehet. Ha biztos vagy benne hogy a nyirokcsomód van bedagadva akkor mindenképp menj el orvoshoz hogy felírjon valamilyen gyógyszert hozzá.

Szerintem itt valami tévedés lehet. Ha biztos vagy benne hogy a nyirokcsomód van bedagadva akkor mindenképp menj el orvoshoz hogy felírjon valamilyen gyógyszert hozzá.
Amúgy az kizárt dolog hogy a csont 1 év alatt ennyire feldagadjon (megjõjjön). az valamilyen tumor lehet. Esetleg nem egy ilyened lehet? [link]

Az egyik mellem jóval nagyobb, mint a másik. Ez normális? 15/L

Legjobb válasz: Köszönöm a válaszokat! :)

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :)
tegyél be képet! :)
Nekem is ez a problémám. Amelyik kisebb annak másabb a formája is.:'( :/ 15/L
Igen, ez normális.
igen normális még úgyis alakul és nõnek:) nekem a jobb nagyobb a balnál. 18/L
Nekem is a jobb nagyobb a balnál :| 18L
Sehol nem vagy szimmetrikus. A kezeid, lábaaid, szemeid is eltérõ nagyásgúak, még nem is észrevehetõ. Igen, normális.
menj el orvoshoz!! nekem is ez a bajom és kiderült hogy vmi csomó van benne és meg kell mûteni!
normális nekem is igy van de attól is függ h mien kezes vagy mert ha jobb akkor a jobb melled kisebb lehet nekem igy van pl.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!