Találatok a következő kifejezésre: Az egyik jóval nagyobb (66 db)

Az normális hogy "ott lent" a kisajkak nem egyformák? Az egyik jóval nagyobb mint a másik. De feltünően. Nem gáz ez a srácoknak? Mindenkinek ilyen?

18 leszek.

Legjobb válasz: Nekem egyformán nagyok. Bár sztem elég csunya föleg mikor széthuva látom..:S Na,de nem ez a lényeg,aki szeret téged nem ezzel foglalkozik:)

Nekem egyformán nagyok. Bár sztem elég csunya föleg mikor széthuva látom..:S Na, de nem ez a lényeg, aki szeret téged nem ezzel foglalkozik:)
A kérdező hozzászólása: Kösz a választ:-) De miért nagyobb az egyik a másiktól????
nekem is nagyobb egyik a másiknál...és még sose panaszkodott senki sem....29 éves lány
Nekem is nagyobb az egyik, engem zavar is de a páromnak nagyon tetszik, és az a lényeg.Szerintem kevés nõ van, akinek egyforma.
Nem vagyunk szimmetrikusak, a melleink sem egyformák teljesen, van akinek a kisajkai sem, ez nem gond.Ha igazán szeret valaki, nem ezzel törõdik.Mint ahogy nekünk sem a méret a lényeg:-)
Hát nekem is jóval nagyobb az egyik de sosem zavart. Se engem, se a páromat.
nekem sem egyformák...átlagosnál eleve nagyobbak és nem egyformák :S énis stresszelgetek ezen néha de mindenki ugyanazt mondja "hogyha szeret nem törõdik vele" és igazuk van ..szal ne görcsölj ezen
Ez természetes. A fiúknak meg valamelyik heréjük nagyobb.
Elvileg nem, ha jó a fesz.szabályzó. De minek ekkora akksi bele? Zene miatt?
Semmi bajt nem okoz , kb azzal lehetne összehasonlítani , mint hogyha a 45 literes üza tank helyett beépítenél egy 100 literest , az se tenné tönkre a motort , max tovább tart teletõtikézni.
igen elsõt én se értettem hogy fesz szabályzó minek kell áramerõsséghez :DDD

Negyvenes picibabas anyukak akiknek van egy joval nagyobb gyerekuk is, hogy birjatok az anyasagot ujra, tobb turelmetek van vagy kevesebb? Hogy tudjatok megosztani a szeretetet a ket gyerek kozt?

Legjobb válasz: Elsõ válaszoló tapasztalatai ellen beszélnék egy kicsit. Én 34 évesen szültem, és mégis rengeteg türelmem van.Soha nem bízom a babámat még egy órára sem senki másra.Mindenki megjegyzi - aki csak jön hozzánk-, hogy látszik a csemetén, mennyire kiegyensúlyozott. A napokban döntöttük el a férjemmel, hogy szeretnénk még egy babát hamarosan.Nem gondolom, hogy ha itt lesz a másik baba, akkor ne tudnám megoldani, hogy mindkettõvel ugyannyit foglalkozzak.Az másodikat is úgy fogom szertni, mint most az elsõt.Egy kicsit háttérbe szorul a háztartás, és a férjem is besegít a bébicsõszködésbe. Aki úgy érzi idõsebb korában, hogy lenne türelme, miért ne.Szerintem a türelem, szeretet, nem korfüggõ. Én ismerek (foglalkozásom miatt) rengeteg olyan nagyon fiatal anyukát, akik egyáltalán nem foglalkoznak a gyerekükkel.Nagyon sajnálom azokat a gyerkõcöket.

Elsõ válaszoló tapasztalatai ellen beszélnék egy kicsit. Én 34 évesen szültem, és mégis rengeteg türelmem van.Soha nem bízom a babámat még egy órára sem senki másra.Mindenki megjegyzi - aki csak jön hozzánk-, hogy látszik a csemetén, mennyire kiegyensúlyozott. A napokban döntöttük el a férjemmel, hogy szeretnénk még egy babát hamarosan.Nem gondolom, hogy ha itt lesz a másik baba, akkor ne tudnám megoldani, hogy mindkettõvel ugyannyit foglalkozzak.Az másodikat is úgy fogom szertni, mint most az elsõt.Egy kicsit háttérbe szorul a háztartás, és a férjem is besegít a bébicsõszködésbe. Aki úgy érzi idõsebb korában, hogy lenne türelme, miért ne.Szerintem a türelem, szeretet, nem korfüggõ. Én ismerek (foglalkozásom miatt) rengeteg olyan nagyon fiatal anyukát, akik egyáltalán nem foglalkoznak a gyerekükkel.Nagyon sajnálom azokat a gyerkõcöket.
Legjobb barátnõmnek van egy egyéves babája két tizenéves gyerek mellett. Sokkal jobban kiélvezi a babázást, mint annak idején, mert már tudja, hogy ilyen pici gyereke többé nem valószínû, hogy lesz. Ráadásul ennyi idõsen már egy csomó minden miatt nem kell aggódnia, az egzisztenciát már rég megteremtették, a kicsi dolgait is gyakorlottabban kezeli, és a nagyok is sok mindenben tudnak segíteni. Rivalizálás nincs a gyerekek között, ahhoz nagy a korkülönbség, a nagyok imádják a babát, örömmel foglalkoznak vele.
Én 23 éves, elsõ babás vagyok, de kapásból van 3 közeli ismerõsöm, akik 35 évesek, elsõ, és második babások. Sorban írnám: 1.Elsõ babás, várta mint a messiást, de mégis ordibál a babával az utcán (7hós)hogy aludjál már, ezért nem fogom lejárni a lábaimat...(szegény hogy aludjon, mikor kiabálnak vele?) 2.Elsõ babás.Egész nap kompban van a baba, és kétszer jár vele sétálni, altatja, és legtöbbet anyósra bízza.(9 hós) 3.Második gyerek, "én bizony ráhúzok a seggére, ha hisztis". :-/ (8hós) És mindig azt hallgatom, hogy:"Ez már nem az én 35 éves fejemnek való". Bocsi, lehet, hogy nem konkrétan erre gondoltál, de gondoltam leírom ellenpéldának, hogy milyenek ne legyünk attól független, hogy az ember 30-as, 40-es.
A kérdező hozzászólása: En is negyven leszek nemsokara, van egy het honaposam es egy tizenevesem aki kamaszodik, a kicsihez rengeteg turelmem van, viszont a nagy most epp borzaszto kezelhetetlen, persze egyforman szeretem oket!Es nem banom hogy megszultem a masodikat!(masodik hazassag)
37 vagyok, a nagy 18 éves lesz, a kicsi 2.Sokkal türelmesebb vagyok(igaz, amikor a nagy volt kicsi, akkor is az voltam, csak a korommal valahogy nõtt a türelmem), és a nagyra is szakítok idõt.Igaz, hogy néha nekem is égnek áll a hajam a dolgaitól(amikor megpróbál meggyõzni, hogy a "rövid nadrág kitérdesedik", de elég kezelhetõ, és észérvekkel lehet rá hatni).A szeretetemet nem osztom meg, hanem meghatványoztam, így most 2xannyi, mint volt...mi tervezünk még egy babát, sztem 3-mal is flottul fog menni minden.Most pl.apa és a kicsi már alszik, a nagy átment a haverjához, én pedig kiélhetem a "függõségemet".
42 éves vagyok. A nagy 18 éves elmúlt, a kicsi 9 hónapos. Sokkal több bennem az alázat. Nem akarom "megmutatni"! A szeretetet nem osztom meg. Eddig egyet szerettem, most már kettõt szeretek! :) Jó így!

Légyszi segítség! Sürgős. Nagyobbak, megfogalmazna nekem valaki egy szöveget ballagási albumba (8)? Az egyik jó barátnőmnek kellene, én nem tudok semmit irni magamtól, nem tudom elkezdeni sem.

Jókat hülyültünk, megbeszéltük a titkainkat, stb és lehet hogy majd ezután is egy suliba fogunk járni, tehát nem olyan kellene, hogy viszlát stb. Megfogalmazna nekem ilyet valaki?Mert megbeszéltük a többiekkel, hogy nem idézetet írunk, de ha van olyan személyre szóló idézet, azt is irhatjátok. Nagyon fontos lenne, holnap vissza kell adjam az albumot

Lányok! Szerintetek az gáz, ha egy férfinak az egyik heréje jóval nagyobb mint a másik?

Legjobb válasz: mindenkinek nagyobb az egyik, mint a másik. Chuck Norrisnak viszont mindkettõ nagyobb, mint a másik!

mindenkinek nagyobb az egyik, mint a másik. Chuck Norrisnak viszont mindkettõ nagyobb, mint a másik!
amikor megláttam hogy a barátomnak az egyik jóval nagyobb mint a másik, kicsit elmosolyodtam, de aztán folytattam tovább amit elkezdtem :D szval egyáltalán nem gáz :) 19/L
XD csefy hogyhogy jóval? ha annyira nagyon akkor forduljon orvoshoz

Miért van az, hogy egy amerikai autóban jóval nagyobb térfogatú motor van, mint egy azonos teljesitményű európaiban vagy japánban?

Legjobb válasz: Szia! Azért van ez mert ott sokkal nagyobb távokat kell megtennie az autóknak mint itt nálunk, és hogy nemenjenek szét a nagy utaktól ezért hosszúlökettávú nagyköbcentis nyomatékos motorokkal szerelik õket alapból....ugyanis azzal akár ha belendül még 1500-2000-es fordulaton is tudsz menni nyugodtan 160-nal és meg sem érzi. Persze ez csak az én sajátomra igaz. 5400köbcentis Caprice. Egy házat elhúz ha utánnakötöd de fél óra a gyorsulási ideje:) Meg persze ott akkoriban a benzin annyiba került hogy, észre se vették, hogy az autó fogyaszt...ma már Õk is kissebb motorral szerelik a kocsikat.

Szia! Azért van ez mert ott sokkal nagyobb távokat kell megtennie az autóknak mint itt nálunk, és hogy nemenjenek szét a nagy utaktól ezért hosszúlökettávú nagyköbcentis nyomatékos motorokkal szerelik õket alapból....ugyanis azzal akár ha belendül még 1500-2000-es fordulaton is tudsz menni nyugodtan 160-nal és meg sem érzi. Persze ez csak az én sajátomra igaz. 5400köbcentis Caprice. Egy házat elhúz ha utánnakötöd de fél óra a gyorsulási ideje:) Meg persze ott akkoriban a benzin annyiba került hogy, észre se vették, hogy az autó fogyaszt...ma már Õk is kissebb motorral szerelik a kocsikat.
Mert rohadtul nem számít a benzin ára Amerikában..egyenlõre így van. Ha folyamatosan drágul, akkor a kis cm3 autók fognak ott is elõtérbe kerülni.
Az olcsó benzin miatt nem érdekük az ilyen irányú fejlesztés, emellett a robusztusabb felépítés és a nem túlhegyezett motor jobban bírja a hosszútávú igénybevételt ( USA hosszú, akár több napos útjai)
Hát meg ügye náluk van hely, szeretik a nagy autókat, és nem "dodzsemben" ülni. Nagy autóban sok anyag van (egyébként is, a régebbi autóknál feles lemezbõl vannak olyan dolgok amiket amúgy tök felesleges lenne abból csinálni) sok anyag nehéz -> 2 tonna. Egy 2 tonnás autót egy 1.6os benzinmotorral meg nem hajtasz... Mondjuk ha azt nézzük hogy egy 5ös motor ügye legalább 3* akkora és azért nem eszik háromszor annyit, akkor arányaiban a nagyobb motor gazdaságosabb....
Egyetertek az elottem szolokal es meg hozzafuznek egy nagyon fontos indokot: Egy kicsi motor sokat kell hogy forogjon hogy legyen teljesitmeny sok forgas sok ho...es hat ha te dombnak folfele mesz egy autoval akar egy napon keresztul es mogotted az utanfuto(lakokocsi) akkor bizony sebesseg is kell hogy huteni tudjad. Kicsi motor erre nem alkalmas mert csak megfozne magat. Es a benzin is csak 88-as oktanszamu ami ugye max 8-as suretesi viszonyig hasznalhato utanna kopogasos eges, vagyis kisebb a motor volumetrikus hatasfoka is..de ezzel egyutt novekszik a megbizhatosaga es elet tartama.
Azért nagyobb a motor, mert inkább az egyszerûbb, robosztusabb, egyszerûbben karbantartható motorokra összpontosítottak az autótervezõik, és hogy a fél családi ház is beférjen a kocsiba. Ezért bivalyerõsek, mind motorikusan, mind szerkezetileg. Ez persze igényel egy kis plusz benzint, de nekem nem is kéne olyan amerikai V8-as nagyvas, ami 10 alatt iszik, mert az gyanús!

Az normális ha a kisajkaknál az egyik nagyobb mint a másik? Jóval nagyobb!

Legjobb válasz: Már kérdezted, és sokan mondták: nem.

Már kérdezted, és sokan mondták: nem.
Attól függ, hogy mennyivel, küldj képet azt megmondom
Muti azt az ajkat!
A kérdező hozzászólása: nem mutatom meg.. xd de az egyik nagy a másik meg nagyon pici.. és én nem is kérdeztem már ezt és nem normális ? valaki légyszi :$$
vajon miért létezik ilyen, hogy "intimplasztika"? hát ezért, mert természetbõl fakadó, hogy sokaknak eltérõ méretû a nemiszerve. ha nagy eltérés van, és zavar, frusztrál, nem mernél soha emiatt levetkõzni, szégyelled, vagy- kidörzsölõdik folyton és emiatt fáj, akkor érdemes korrigáltatni. De sokaknak ilyen, elvannak vele, semmi gáz nincs, ne zavarjon sztem, amelyik pasi meg emiatt dobna egy nõt, az meg is érdemli, mert selejt hulladék.
A kérdező hozzászólása: érteem. ! háát ennyire akkor biztos nem nagy mert nem dörzsölödik nem fáj semmi.. csak megilyedtem és fura volt h ó te jó ég :D de köszii
Igen, normális. Minden lánynak más a puncija.

Fiúk, ha mentek az utcán és láttok egy jó bigét hozzá szoktátok hasonlítgatni a barátnőtök, hogy pl. annak sokkal nagyobb melle van és a csajomnak is lehetne akkora?

vagy hasonlók. és hogy dugnám azt mindig gondoljátok?

Legjobb válasz: De tudod ez nem mérvadó. Te is ha meglátnád Los Angelesbe David Hasselhoff-ot 20 évvel fiatalabban te is egybõl arra gondolnál, hogy milyen jó is lehet õ az ágyban. Emiatt nem kell féltékeny légy. Ha szeret a barátod nem fog dobni csak azért mert látott egy jó mellû csajt az utcán :)

De tudod ez nem mérvadó. Te is ha meglátnád Los Angelesbe David Hasselhoff-ot 20 évvel fiatalabban te is egybõl arra gondolnál, hogy milyen jó is lehet õ az ágyban. Emiatt nem kell féltékeny légy. Ha szeret a barátod nem fog dobni csak azért mert látott egy jó mellû csajt az utcán :)
A dugnám az fix, a többi változó, de általába nem hasonlítgatok össze senkit. 20f
A kérdező hozzászólása: mondom, hogy betanult szöveg.csak azért mondod, hogy aranyos fiúnak tûnj..de közben a fél világot tömnéd mellette. szegény
23:31 Minek néz meg valaki másokat ha állítólag a barátnõje a legszebb? Ez logikátlan. Nem minden megalázó, csak az ha lebecsülnek szexuálisan, mint Nõt. Az ha valakinek jobban tetszik más, mint a barátnõje az megalázza, mint Nõt. Tényleg nem érted, hogy ez a Nõi büszkeségrõl szól?
Nem igaz, tényleg õ az, ez nem betanult szöveg :P
A kérdező hozzászólása: legszebb lány..persze..ez is egy jól betanult szöveg nálatok aminek semmi igazságalapja nincs
„Akinek nem elég jó a párja testileg vagy lelkileg az legyen mással és ne csak azért legyen vele, mert nem találna jobbat.” Dehogynem elég jó! A barátnõm a legszebb lány a világon! De vannak más szép lányok is :P „Már az is megalázó ha valaki csak azért kíván, mert szeret.” Na erre mondtam, hogy a lányoknak MINDEN megalázó! Most ez komolyan miért?
A kérdező hozzászólása: utolsó: olyan nem létezik.
Srácok, titeket nem zavarna ha más pasi jobban felizgatná a barátnõtöket, mint ti? Mert szerintem ez elég gáz. Akinek nem elég jó a párja testileg vagy lelkileg az legyen mással és ne csak azért legyen vele, mert nem találna jobbat. Már az is megalázó ha valaki csak azért kíván, mert szeret. Az a férfi akinek kizárólag a barátnõje az egyetlen akire Nõként tud nézni az meg nem degenerált, hanem az a normális, tökéletes férfi.
én örülök ha a pasim reagál a nõkre magában, mert ez azt jelenti hogy rendes férfiból van, nem vmi buzeráns nyálas tag :DD
A kérdező hozzászólása: kár, hogy ez a "rendes":(
"Minek néz meg valaki másokat ha állítólag a barátnõje a legszebb? Ez logikátlan." Én nagyon szeretem a lecsót, de ha egész életemben lecsót kéne ennem, meg is õrülnék! Érted? „mondom, hogy betanult szöveg.csak azért mondod, hogy aranyos fiúnak tûnj..de közben a fél világot tömnéd mellette.” Tömném persze, HA úgy lennének a dolgok, hogy lehetne. Ha meg szárnyam lenne, madár lennék, vagy repülõ! HA… dolgokon tök felesleges gondolkozni, hány éves vagy, 14? Nem tömök senki mást, és ez a lényeg, nem az, hogy mi lenne, HA…
A kérdező hozzászólása: itt az a baj, hogy már azon elgondolkozol, hogy tömnél mást és ezek szerint nem tiszteled. ez van hiába hadakozol ellene.
A kérdező hozzászólása: ja és gondolom ha megengedné neked, hogy mással legyél úgy együtt nem is tiltakoznál, hogy nem, mert téged szeretlek hanem ellenkezés nélkül mennél és végig dugnád a félvárost. ehhez meg gratulálni tudok.
00:06 Nem értem, egy embert nem lehet kajához hasonlítani. Tök más eset... Igen is fontos, mert pont az ilyen elásott dolgok miatt mennek tönkre a kapcsolatok. Ha lenne rá lehetõség akkor a legtöbben megtennék. Ezen nincs mit szépíteni. Az igazság fáj. Ez a valóság. Sajnos.
Kedves kérdezõ! Leszel a barátnõm? :D 20/l
"nem, de ha tehetné megtenné. sõt ha megengedném nem az lenne, hogy nem mert szeretlek vagy valami hanem oké majd elmesélem mi volt. és sztem minden palinál ez van" Az elejéhez nincs hozzáfûzni valóm, de a vége csúnya általánosítás! Én is megnézem a nõket, lehetõleg úgy, hogy ne vegye észre a barátnõm, de ez nem azt jelenti, hogy nem szeretem! Sõt ha szemem sarkából észreveszek egy jó nõt, azért sem fordulok utána (egyszer poénból megdicsért emiatt és jót nevettünk rajta)! Ha a pasid szólna meg érte, hogy más férfit megnézel és elkezdene így hisztizni mint te akkor mit szólnál kedves nagyon érett kérdezõ? Gondolom akkor az a válasz, hogy férfi vagy bírd ki! Nõ vagy bírd ki...majd ha a hátadon reszeli a nõket, vagy bunkóval csapkodja õket félholtra szex elõtt akkor hívhatod annak aminek akarod, de ajánlom, hogy akkor is csak ezt az egy egyedet, mert szerintem minden férfitársam nevében mondom nincs undorítóbb mint a férfigyûlölet! Persze vica versa...
Ha Nõ létemre nem néznék meg más férfit aki nem a szerelmem akkor elvárhatom, hogy õ se nézegessen más csajokat.
Neked nem férfi kell, hanem egy barom.
Ha teheti, akkor meg is teszi, mi akadályozza meg õt ebben? Ha ennyire nem bízol a párodban (akár okkal, akár ok nélkül), akkor ne tartsd fel, engedd el. Mindenesetre a férfiak mind megnézik az utcán a nõket, és a zömük nem csalja a párját ennek ellenére. Neked viszont nem férfi kell, hanem egy eunuch.
"persze nem megalázás. mikor más nõket állandóan..akkor miért nem velük jár?" Talán azért, mert nem õket szereti. Talán azért, mert egy kapcsolat nem csak a dugásból áll. Legalább is én nem azért vagyok a barátnõmmel, hogy a szexuális szükségleteimet kielégítse.
Én a pasikhoz is hasonlitom.Miért ne?Olyan lapos...
A kérdező hozzászólása: és szerintetek ezzel nem alázzátok meg a csajotokat?
Ha csak gondolom, és nem teszem meg, meg ki se mondom, akkor sztem nem igazán. Bár én elvileg nagyképû vagyok szval meg is tehetném, de nem :D
A kérdező hozzászólása: Hát én sosem gondoltam olyanra, hogy milyen lehet mással az ágyban..már bocs, de tudok parancsolni magamnak nem vagyok ennyire ösztönös.
Csak akkor, ha a pasi a barátnõjével van, és ezt el is mondja neki. Ez bunkóság, az ilyet ott kell hagyni. Ha szimplán megnézi a csajokat, és nem mond semmit, az viszont az õ dolga.
Hát néha elképzelem 1-2 csajjal h milyen lehet :D És sztem pont azért nem megalázó mert ösztönös :P Akk lenne megalázó ha tudatos lenne 18/F
Én simán össze szoktam hasonlítani. Ha szembe jön és látom hogy tényleg jó és megér legalább egy utána nézést, a következõ technikát szoktam alkalmazni, amit egyébként ajánlok sorstársaimnak. Meglátod a csajt, de tudod hogy nem szabad pont utána fordulni mert az asszony megsértõdik. Ezért egy picit hamarabb kell leguggolni bekötni a cipõt, (vagy valamit elejtesz pl.), majd megvárni amíg beér a cuna a perifériába és mint aki mit sem sejt odanézni. 100/100 bejön F/23
Szerintem ez minden önérzetes Nõt megaláz. Egy nõ max arra gondol, hogy de jól néz ki. Az ilyen gondolkodás elsõ lépcsõfoka a megcsalás felé. Ilyenkor jön a "mentség", hogy "részeg voltam".
A kérdező hozzászólása: minden pasi ilyen? mert akkor inkább leszbikus leszek. nem fogom hagyni hogy minden gondolatukkal megalázzanak
"minden pasi ilyen? mert akkor inkább leszbikus leszek" Csatlakozom.
A kérdező hozzászólása: igen nem téged aláznak össze-vissza már a létezésük is annyiból áll, hogy végig dugnának minden jó nõt akár van bnõjük akár nincs
Az biztos kérdezõ. Az biztos. F/23
Vannak degenerált pasik is, akikben nincs meg ez a férfi ösztön. Keress olyat, vagy legyél leszbi. Az lesz majd az igazán nagy poén, amikor a leszbi barátnõd is megnéz más nõket az utcán. :D Nem értem mi a baj azzal, ha egy férfi megnézi a nõket! Ez nem megcsalás, az agyaddal van inkább valami.
Jó akkor ezzel az erõvel én is mondhatnám h minden lány hülye, mert minden baromságot megalázásnak vesznek. Most ebben mi a gáz? Õszintén én leszarom ha bnõm lát egy jó pasit és megakad rajta a szeme :P Kit érdekel ha velem van! Rajtam is megakad a szeme épp elégszer :P :P
A kérdező hozzászólása: persze nem megalázás. mikor más nõket állandóan..akkor miért nem velük jár?
Dug is velük?
A kérdező hozzászólása: nem, de ha tehetné megtenné. sõt ha megengedném nem az lenne, hogy nem mert szeretlek vagy valami hanem oké majd elmesélem mi volt. és sztem minden palinál ez van
A kérdező hozzászólása: férfi nem attól férfi, hogy megnézi a barátnõjén kívül az összes csajt, az a férfi aki kibirja enélkül

Akinek az egyik cicijében sokkal több tej volt végig a szoptatás alatt, és emiatt jóval nagyobb volt, annak a szoptatás után visszaállt egyformára mindkettő?

Legjobb válasz: Igen,nyugi! En is meg voltam ijedve,mert a jobb mellem sokkal nagyobb volt a balnal,mar tobb mint 1 honapja nem szoptatok,es tok egyformak lettek :)

Igen, nyugi! En is meg voltam ijedve, mert a jobb mellem sokkal nagyobb volt a balnal, mar tobb mint 1 honapja nem szoptatok, es tok egyformak lettek :)

Kb. Az 5. héttől folyamatosan Elevitet szedtem . Tanácsolták a Hipp Natal étrend kiegészítőt! Mióta a Hippet iszom nem vagyok felfúvódva egy kis evés után sem! Létezik, hogy az Elevittől volt jóval nagyobb a hasam? Most a 11. hétben vagyok!

Legjobb válasz: 14 hetes vagyok es en is elevitet szedek.semmi bajom vele bar igaz hogy nagy hasam szokott lenni de sajnos csak a kajatol,reggel viszont ugy kelek hogy semmi hasam nincs..lehet akkor az elevittol volt neked is nagyobb hasad.

14 hetes vagyok es en is elevitet szedek.semmi bajom vele bar igaz hogy nagy hasam szokott lenni de sajnos csak a kajatol, reggel viszont ugy kelek hogy semmi hasam nincs..lehet akkor az elevittol volt neked is nagyobb hasad.
A kérdező hozzászólása: Reggel nekem is kisebb volt a hasam , de estére úgy néztem ki mint egy lufi , pedig nem ettem többet mint most ! Volt , hogy levegõt is alig kaptam annyira feszült a hasam ! Most meg semmi ilyen problémám nincs:) Köszönöm válaszod ! Neked is Boldog Babavárást kívánok !
Szia! Én 21 hetes vagyok. Az elején én is Elevitet szedtem, rohamosan jöttek rám a kilók. Aztán áttértem a Hipp Natalra, igaz húzós az ára, de egyáltalán nem fújódtam fel tõle.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!