Találatok a következő kifejezésre: Az egyik ismerősömnek önkielégítés (2 db)

Az egyik ismerősünk háza előtt egy Szűz Mária oltár van. Az oltártól 2 méterre található számítógépe előtt rendszeres önkielégítést szokott végezni hard pornóra. Szerintetek a pokolra fog kerülni?

Nagyon fél t?le, hogy a lelke a pokol tüzében fog elégni, és mi is eléggé aggódunk érte, nem szeretnénk, hogy ez történjen.

Legjobb válasz: FUCKYEAAAAHHH!!!!

FUCKYEAAAAHHH!!!!
Elvileg gyerekcsináláskor nem: "Szaporodjatok, sokasodjatok, és népesítsétek be a Földet!" De kegyetlen nagy incest lehetett már az elején Káin, Ábel Évával... LOL
-.-
szerintem titkon az oltáron lévõ Szûz Mária is élvezi a látottakat...
nem fog szerintem.. elõször a tisztítótûz:D
20:18 A biblia a házasság elõtti szexet tiltja...
igen, a pokol tüzében fog elégni a lelke újra és újra. de a te helyedben aggódnék, mert rád is ez a sors vár>) bhü-há-há-hááá üdvözlettel:Sátán
amúgy ez hülyeség, mert a biblia szerint a paráználkodás (szex) is büntetendõ... de akkor hogy marad fenn az emberiség? :| az élet nagy kérdései xD
A kérdező hozzászólása: am így bele van építve a házukba vagy mi :S gondolom még az elõzõ tulajé volt vagy ilyesmi.
Mert ha nem 2 méterre lenne található, hanem 20-ra, az befolyásolna valamit? Ha nem az oltárra gondol közben, akkor nem teljesen mindegy, milyen távol ül tõle? Bár el sem hiszem, hogy erre a kérdésre értelmes választ adtam...
Drága kérdezõ olyan hü.e vagy, mint a seggem! További szép napot!:)
Egyszer Mária barátnénk megelégeli, fogja magát, leszáll a talapzatról, bemegy a szobába, és egy felcsatolhatós mûfarokkal seggberakja a barátod. remélem segítettem. Üdv.
De ez már milyen?"2 méterre levõ"...Az utcán van a számítógépe?Vagy az ablak elõtt egybõl?Vagy mi van?
Ez nagyon fake. Honnan tudod, hogy mire veri a gyerek? Te leselkedsz? Tutira pokolra jutsz érte;)
Ezt a kérdést a "humor" kategóriába kellett volna tenned!
A Biblia szerint a házuk elõtt lévõ rakás szar egy bálvány. Mivel kõböl van, nem tud lofaszt se csinálni. Ettõl nem kell parázni.
A lelke a pokolban fog elégni.. újra..és újra..:) Üdv: Lucifer
És ennyire unatkozol?
azaz az ismerõsöd... elõzõ voltam... és bocsi az OFFért
Kérdezõ!! Érden laksz?:D:D:D
ahogy tudom már maga az önkielégítés is bûn...
Nem fog, ha imádkozik is az oltár elõtt és megpróbál küzdeni a pornográfia ellen. Senki sem kerül pokolra, aki bízik az isteni irgalomban és Szûz Máriában, még ha a tisztítótûzbe kell is szembesülnie a bûneivel, de innen már csak a mennybe lehet jutni.

Az egyik fiú ismerősömnek önkielégítés során van magömlése és az izgalmi érzete is. Ha lánnyal van együtt magömlése van, de nincs izgalmi érzete. Nem veszi észre, a magömlés. Mi lehet a baja? Hogyan lehet ezt orvosolni?

Legjobb válasz: Én nem nagyon értem a kérdésed,de ha szted vmi nem ugy van mint ahogy lennie kell egy uruloguassal vizsgáltasd meg magad. Vagy a barátod. Lényegetelen. NEm tudom mibaja lehet:S

Én nem nagyon értem a kérdésed, de ha szted vmi nem ugy van mint ahogy lennie kell egy uruloguassal vizsgáltasd meg magad. Vagy a barátod. Lényegetelen. NEm tudom mibaja lehet:S
Szerintem egyszerûen annyira stresszel a lánnyal a barátod, hogy nem tud magára figyelni. Emiatt van korai magömlése. Jó hatással lehet rá az intim torna, ez van férfiaknak is. Megerõsíti a medence rejtett izmait, növeli az "állóképességet". A neten is található anyag róla, vagy vannak jó könyvek: ESZO, 7 perc szextitok. Azt hiszem, a barátodnak a szituációt kellene megszokni. Minél több közös progi a lánnyal, közben minden lehetõ alkalmat megragadni egy jó kis csókolózásra. Ha csók közben már tud magára is figyelni, akkor meg minél többet pettingelni. Amikor még az ismerkedés a lényeg a másik testével. Simogatás, csókok minden testrészre. Ekkor ugye még nem létszükséglet az erekció vagy a magömlés, csak az hogy mindkettõjüknek kellemes legyen. Ez is jó lehetõség arra, hogy megtanuljon magára is figyelni. És ha petting közben minden oké, akkor majd egyszer rátérhetnek a közösülésre. Garantálom, hogy addigra nem lesz baja az izgalmi állapot érzésével. Nyugtasd meg a haverod, ha egymagában, maszti közben minden oké, akkor szervi baja nem nagyon lehet. A szex pedig olyan társasjáték, amihez nem csak testileg, de lelkileg is fel kell nõnie. De ha az utat szépen végigjárja és nem akar rögtön egy lány ágyába fejestugrani, akkor nem lesz ott semmi baj. Ha a lány is, a szitu is ismerõs lesz a sok petting után, olyan természetesen mennek majd a dolgok, mint a lélegzetvétel.
Próbálják meg orálisan! Az sokkal erõteljesebb érzést okoz. Szex közben én sem érzem annyira. De amúgy ez iodõvel kialakul.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!