Találatok a következő kifejezésre: Az egyik ismerősömnek (1429 db)

Hogyan léphetek ki a sciennet rendszerből? Beléptetett az egyik ismerősőm ismerősének az ismerősének az ismerőse és nekem most lenne egy közeli rokon akihez szívesen belépnék! EZt meg lehet oldani?

Legjobb válasz: Mitõl lesz jobb a közeli rokonodnál? Ugyanazt a munkát kell csinálni itt is meg ott is. Ha nem dolgozol a rendszerben akkor sem itt sem ott nem lesz több pénzed. Kérdezd meg az információs irodát a sciennetnél hogy ki lehet e jelentkezni.

Mitõl lesz jobb a közeli rokonodnál? Ugyanazt a munkát kell csinálni itt is meg ott is. Ha nem dolgozol a rendszerben akkor sem itt sem ott nem lesz több pénzed. Kérdezd meg az információs irodát a sciennetnél hogy ki lehet e jelentkezni.
Szia! A sciennet törzsvásárlói közösségbe mindenki csak egyszer regisztrálhat, ami ezután végleges, nem tudsz onnan kilépni.
"Belépés díjtalan, kilépés bizonytalan" Engem egy kajafutár léptetett be és én is szívesen átregisztrálnék ismerõs alá. Úgy oldottam meg, hogy útlevélszámommal újra regisztráltam ...

Mit lehet tenni ha msnen az egyik ismerősömnek én nem vagyok fenn az ismerősei között viszont ő meg még az ismerőseim között van?

Azt mondja ezaz ismer?söm,hogy ? nem törölt le meg tiltott le viszont pár napja rajtam kívül még 3 ismer?st nemtalál és nemtud felmenni msnre vagy ha igen folyton ledobja.

Legjobb válasz: Újratelepíti a gépét,és megígéri,hogy ezután nem telepít olyan dolgokat,amikrõl nem tudja,hogy mik.Esetleg csinál egy új msn fiókot,erõsebb jelszóval.Ingyenes vírusirtót használ és nem crackeltet,nem lejárt próbaverziósat.Nem ódzkodik egy ingyenes tûzfaltól sem.

Újratelepíti a gépét, és megígéri, hogy ezután nem telepít olyan dolgokat, amikrõl nem tudja, hogy mik.Esetleg csinál egy új msn fiókot, erõsebb jelszóval.Ingyenes vírusirtót használ és nem crackeltet, nem lejárt próbaverziósat.Nem ódzkodik egy ingyenes tûzfaltól sem.


Facebook-on lehet olyat csinálni, hogy az egyik ismerősömet "beállítom" úgy, hogy a többi ismerősöm ne lássa azt, hogy ismerősöm?

Legjobb válasz: hát azt nem tom h eg embert le lehet-e, de legegyszerûbb, ha beállítod, hogy csak te lásd az ismerõseid

hát azt nem tom h eg embert le lehet-e, de legegyszerûbb, ha beállítod, hogy csak te lásd az ismerõseid

Meg lehet oldani Facebookon, hogy ne lássam az egyik ismerősöm bejegyzéseit üzenőfalon, de mégis meglegyen ismerősömnek?

Az osztálytársam rengeteg baromságot rak ki, de nem akarom kitörölni őt ismerőseim közül. Meg lehet csinálni, hogy ne lássam bejegyzéseit de mégis ismerősöm legyen?

Legjobb válasz: Igen. A bejegyzés jobb felsõ sarka mellett, ha ráviszed az egeret, megjelenik egy lefele mutató háromszög. Kattints rá, megjelenik egy menü. Válaszd ki az "Elrejtés" feliratot. Eltûnik a bejegyzés, viszont megjelenik néhány beállítási lehetõség, válaszd ki a neked megfelelõt.

Igen. A bejegyzés jobb felsõ sarka mellett, ha ráviszed az egeret, megjelenik egy lefele mutató háromszög. Kattints rá, megjelenik egy menü. Válaszd ki az "Elrejtés" feliratot. Eltûnik a bejegyzés, viszont megjelenik néhány beállítási lehetõség, válaszd ki a neked megfelelõt.
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen, geprol azonnal megprobalom! :)
A kérdező hozzászólása: Es ha egy kozos csoportban vagyunk benne, akkor sem fogom latni a bejegyzeseit?
Ezt bizony ki kell próbálnod. Nekem is van olyan ismerõsöm, aki állandóan "nyálas, lelkizõ, eltúlzott" idézetekkel pakolta tele az üzenõfalat. Bejelöltem, hogy ne lássam a megosztásait, azóta nyugton vagyok tõle, de megmaradt ismerõsnek. Viszont õ nem volt semmilyen csoportba besorolva, egyszerûen csak ismerõs volt. (illetve most is az)
A kérdező hozzászólása: Ertem, koszonom. :) Es meg egy kerdes (mar hulyen erzem magamat). Mostanaban nincsen fent es nem tudott bejegyzeseket megosztani. Viszont az adatlapjan meg nincsen olyan nyilacska a bejegyzes felett. Ugyhogy ramentem a never es bevolt nyilazva az hogy megjelenites a hirfolyamban. Na azt kinyilaztam. Az jelentheti azt hogy akkor nem fogom latni a bejegyzeseit?
de hulyenek nezlek mert pont ugy nezel ki mint az "ismerosod"
én úgy hallottam, hogy a szõke, kék szemû, északi típusú nõket bírják, illetve egyszer azt olvastam, hogy Kínában nem sokan ismerik a Facebookot, nem nagyon terjedt el. de azért hajrá neki!! :D
Kínában nincs Facebook. Ez komoly. Kitiltották az országból.
Érdeklõdj az oroszok szexuális szokásairól 1945 után.
A kérdező hozzászólása: de a Kínai pasi most Debrecenben van...:) szóval ez megkönnyíti a helyzetét!
Amit írnak az igaz, a facebook le van tiltva az országban. Beutazol és nem tudsz facebookozni. Azaz persze tudsz megoldást találni... A prostitúció is illegális nagyrészt. Én három csoportra szoktam bontani õket, az elsõ, aki pont olyan mint a belföldi lakosok, természetesek. A másik, aki külföldiként viselkedik és "befordul". A harmadik aki kihasználja a kinézetét, õk gyakran megfordulnak ezeken az ázsiai bulikon, hogy csajt szerezzenek egy alkalomra.
A kinai pasik altalaban konzervativak, csalad centrikusak, olyan tipikus apa-tipus mind. Szoval sztem a nagy reszük nem menne bele egy ejszakas dologba, inkabb komoly kapcsolatot keresnek.
szerintem egyénfüggõ....

Ha facebookon letiltok valakit és az akit letiltottam annak az egyik ismerőse az én ismerősöm is és ha ö ir mondjuk egy képem alá akkor a letiltott személy azt ilyenkor látja?

Remélem lehet érteni :D

Legjobb válasz: Ha õ ir a te képed alá akkor nem mert õ nem az ismerõsöd,de ha te irsz a barátodéra akkor azt látja.

Ha õ ir a te képed alá akkor nem mert õ nem az ismerõsöd, de ha te irsz a barátodéra akkor azt látja.

Az egyik ismerősöm küldött lovét (csekken) és nem jött meg. Az ország másik felén lakik és azt beszéli, hogy ő elküldte, de a posta mást mondd. Szerintetek?

Na szóval, elküldte a pénzt hozzánk csekken, de nem jött meg, de ő magabiztosan állítja, hogy feladta és nem ment vissza hozzá se. Elküldte a csekk másolatát, amit bemutattam a postára, de nem tudtak vele mit kezdeni, sőt érdekesnek is találták az esetet. Sem a betűstílus, sem a +költség nem stimmelt rajta.

Legjobb válasz: Ez most komoly,hamisitott egy feladovevenyt? Az utalvanynak max. 2 munkanapon belul a cimzettnel kene lennie;ha nem veszik at 10 munkanap letelte utan vissza kell mennie a feladohoz.Kerd meg az ismerosodet hogy az eredeti feladovevennyel menjen be a postara es inditson tudakozvanyt!Ha tenyleg hamis akkor lebukik...

Ez most komoly, hamisitott egy feladovevenyt? Az utalvanynak max. 2 munkanapon belul a cimzettnel kene lennie;ha nem veszik at 10 munkanap letelte utan vissza kell mennie a feladohoz.Kerd meg az ismerosodet hogy az eredeti feladovevennyel menjen be a postara es inditson tudakozvanyt!Ha tenyleg hamis akkor lebukik...
A kérdező hozzászólása: Köszi!! És mit tudok tenni, ha hamisított a csekk amit küldött? Kicsit már vertem meg szóval, nem jött be. De 1 látogatás lehet... :)
A kérdező hozzászólása: Vagy igazából ezért feljelenthetem vagy valami?
Egy rózsaszín csekknek 2 munkanap alatt oda kell érnie. Ha sem a betûstílus sem a feladási összeg nem egyezik, akkor hamisított, ergó bûncselekményt követett el. Jelentsd fel.
fenn van, de chaten offline
ezt úgy értsd, hogy nem csak veled foglalkozik az ismerõsöd, vannak mások is, van más dolga is, nem kell semmiféle összeesküvés elméleteket szõni...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ment a zöld kéz. Bár nem örülök a válasznak, mert ez azt jelent(heti), hogy nem akar velem beszélni. Mindig elmondja, hogy ne gondoljak erre, nem ez az oka, de mindig erre gondolok. :(
csak te vagy a világon, körülötted forog a világ, mi? te az élet alapvetõ dolgaival sem vagy tisztában...
A kérdező hozzászólása: Huhhh... alapból úgy gondolkodom, hogy megy a zöld kéz, ha valaki válaszol egy kérdésemre, de most rájöttem, hogy vannak kivételek.
A kérdező hozzászólása: Kösz, így már azért máshogy hangzik. :) Ment is a zöld kéz. És persze, belátom, igazad van.
bocsi hogy így leugattalak, csak néha kötözködõs hangulatomban vagyok... ezt azért NE zöldkezezd, mert nem azért írom


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!