Találatok a következő kifejezésre: Az egyik idén (3802 db)

Az igaz, hogy ha kinyújtom a számat meg például felnyomom az orromat, akkor az egy idő után úgy marad? Kiskoromban ezzel ijesztgettek a szüleim. Tehát ez egy idő után úgy marad?

Legjobb válasz: Nem hinném hogy ebben van igazság, csak nem túl esztétikus egy ilyen gyerekeket nézegetni, ezért ijeszgetnek. :) Ha viszont kicsit idõsebben csinálod ezeket a dolgokat, akkor szép ráncokat vasalhatsz az arcodba.

Nem hinném hogy ebben van igazság, csak nem túl esztétikus egy ilyen gyerekeket nézegetni, ezért ijeszgetnek. :) Ha viszont kicsit idõsebben csinálod ezeket a dolgokat, akkor szép ráncokat vasalhatsz az arcodba.
A kérdező hozzászólása: hehe :D nem akarok egy kilóméteres ráncot :P
A kérdező hozzászólása: de pl az orromat nyomom felfele, az egy idõ után nem szokja meg azt a pózt, és nem lesz olyan? :D na erre kiváncsi vagyok :D
Nem, mert rugalmas porc van benne.

Lányok mitől érzitek azt egy idő után hogy unalmas egy kapcsolat?

Legjobb válasz: Amikor egy férfi megszerez egy not, egyutt járnak(vagy élnek)egy ideig akkor már nem úgy viselkedik mint a kapcsolat elején vagy amikor még "kerulgették egymást".Elkényelmesedik, nem foglalkozik annyit és úgy a párjával.Más lesz a kapcsolat. A "vadászosztonei" vagy eltunnek vagy más nok iránt kezd érdeklodni(még ha csak gondolatban is)Egy nonek hiányzik az udvarlás,a szenvedélyes tekintet, a spontán otletek,egy kis orultség késobb is.Hiányzik az hogy mindig valaki akarja, kívánja és ezt ki is mutassa.Ha ez nincs meg unalmassá válhat a kapcsolat

Amikor egy férfi megszerez egy not, egyutt járnak(vagy élnek)egy ideig akkor már nem úgy viselkedik mint a kapcsolat elején vagy amikor még "kerulgették egymást".Elkényelmesedik, nem foglalkozik annyit és úgy a párjával.Más lesz a kapcsolat. A "vadászosztonei" vagy eltunnek vagy más nok iránt kezd érdeklodni(még ha csak gondolatban is)Egy nonek hiányzik az udvarlás, a szenvedélyes tekintet, a spontán otletek, egy kis orultség késobb is.Hiányzik az hogy mindig valaki akarja, kívánja és ezt ki is mutassa.Ha ez nincs meg unalmassá válhat a kapcsolat
Akkor érzik ezt, ha találnak egy jóképûbb srácot.
hát ha semmi nem történik benne. ha nem megyünk sehova, v mindig ugyanoda. ha egyhangú a szex. ha nem tudunk új témákról beszélni.

Ha facebookon egy ismerősöd mondjuk régebben belikeolta valamidet akkor az egy idő után hova tűnik?

miért nem lehet megtalálni?

Legjobb válasz: Mi tûnt el? A lájk, vagy amit belájkolt? Az idõvonaladnál, ha sokminden van rajta, akkor nem látsz mindent, csak ha jobboldalt a hónapot is kinyitod. Például rákattintasz a 2013-ra, akkor elõjönnek a hónapok, és arra is ráklikkelsz. Vagy megkeresheted a Tevékenységnaplóban is. Ha viszont csak a lájk tûnt el, akkor vagy megnyomta a mégsem tetszik-et, vagy törölte magát a facéról.

Mi tûnt el? A lájk, vagy amit belájkolt? Az idõvonaladnál, ha sokminden van rajta, akkor nem látsz mindent, csak ha jobboldalt a hónapot is kinyitod. Például rákattintasz a 2013-ra, akkor elõjönnek a hónapok, és arra is ráklikkelsz. Vagy megkeresheted a Tevékenységnaplóban is. Ha viszont csak a lájk tûnt el, akkor vagy megnyomta a mégsem tetszik-et, vagy törölte magát a facéról.
A kérdező hozzászólása: eltûnt maga a like is meg amit likeolt az is, ezért nem értem, pedíg úgy tudom, hogy ott nagy a hely és nem tûnnek el csak úgy dolgok maguktól...
A kérdező hozzászólása: vagy rosszul tudom? õ is eltûntethette vagyis törölhetett az én oldalamon?


Ha valaki étkezések után rendszeresen meghánytatja magát, de nincsennek falási rohamjai, azok egy idő után kialakulnak, és az illető bulimiás lesz?

Legjobb válasz: A "rendszeres meghánytatás" nekem már annak tûnik, nemcsak jövõ idõben megfogalmazva.

A "rendszeres meghánytatás" nekem már annak tûnik, nemcsak jövõ idõben megfogalmazva.
Hát ha nincsenek falásrohamai, akkor ez a bulimia egyik fajtája...itthon még nem nagyon ismerik, de ez a 'not bingig, just purging'.Ha viszont nem eszik sokat, de azt sokszor kihányja, akkor anorexia purgáló fajtája.Bonyolult az egész.De nem hiszem, hogy bulimiás lenne...inkább ana.
Oda minek tetováltatni?
A kérdező hozzászólása: Bartáomat szeretném vele meglepni.Mert ugye ott nem látszik csak mi tudjuk és az épp elég.De csak akkor merem ha egy idõ után kikopik, mert ha esetleg szakítunk nem akarom, hogy ottlegyen a neve életem végéig.
:D Hát ez nagyon jóóó :D

Ha vettem egy cipőt, ami egy kicsit nyomja a lábam, az egy idő után "be tudom törni"?

Mármint a cip?t? Az egyik fele kint volt az üzletben, gondolom mindenki azt próbálgatta, az nem nyom annyira, de a másiknál nagyon fája lábam, már van is egy vízhólyagom. Egy id? után tágulni fog a cip?, nem fog fájni benne a lábam, vagy így marad?

Legjobb válasz: forró vizes zoknival állj bele és mászkálj addig még meg nem szárad :D

forró vizes zoknival állj bele és mászkálj addig még meg nem szárad :D
A kérdező hozzászólása: Ez tényleg használ, vagy csak viccelsz?:D
Ez tényleg hazsnál, nem viccel, mert akkor a "lábadra szárad rá" és beáll pont olyanra, amekkora és amilyen formájú a lábfeje, bár sok függ az anyagától.
A kérdező hozzászólása: Akkor köszönöm, kipróbálom:)
Nem viccnek szántam, én mindig így csinálom. Bár lehet, hogy viccesen ahngzik :D
A kérdező hozzászólása: Köszi:D Bocsi, csak nem hallottam még róla, és szoktak az oldalon vicces kedvûek lenni:D De aztáb beírtam google-ba és tényleg szokták így csinálni:D
A kérdező hozzászólása: De amúgy ha a sarkamnál töri ki a cipõ, arra is jó ez a megoldás? Tehát nem az oldalát akarom nyújtani, hanem hogy kicsit hosszabb legyen vagy nem tudom:/
Ha kicsi cipõt vettél akkor azt inkább vidd vissza és cseréld le mert rémálom lesz benne járkálni. Ha bõr akkor lehet rajta valamit tágítani de ha nem akkor szerintem nem fog mûködni.
A kérdező hozzászólása: De elvileg nem kicsi, mert a lábujjamnál van egy csomó hely még, csak most engedtem a csábításnak és ilyen deichmann-os cipõt vette, és hát ugye azok nem a legkényelmesebbek (vagy csak én fogom ki mindig). Az a baj, hogy már használtam, mert elsõnek nem tûnt kényelmetlennek, csak mint az összes új cipõ:/ Próbálgattam egy kicsit tágítani a leírt módszerekkel, egy kicsit mintha segített volna, csak nem tudom lehet-e még rajta:/

Reális az a félelem, hogy ha egy nő testét túl sokszor látja egy férfi, akkor az egy idő után "megunja"?

Nem gy?zöm mondani, hogy "nem", de nem hisz nekem... (pls kor és nem megadással) 29/F

Legjobb válasz: Nem a testet unjuk meg , hanem a létezését .

Nem a testet unjuk meg , hanem a létezését .
26f Szerintem egy nõ testet soha nem lehet megunni! Jó néha jó ha leborotválja néha meg az a jó ha van egy kis szõrzet.Én akit igazán szerettem , azt sose untam meg sõt ha lehetne formalinba áztatnám és vitrinbe tettem volna hogy minden nap megcsodálhassam és végignyaljam! :)
én is ezt szoktam mondani pasimnak, de õ nem ért velem egyet.
Nem reális.Szerinted van olyan, te pontosan számosítani tudod, hogy mi az a "túl sokszor"?22/F
szerintem ez egyén függõ
Szerintem nem igaz. De ha igaz lenne akkor fordítva is az lenne. Nem?
Néhány év elteltével tényleg unalmassá válik, de ez a nõknél is így van, nem csak a férfiaknál.30N(9 éve ugyanazzal a férfivel)
Én 20 éve nézem az asszony testét, de nem unom, sõõõõt! 37/F
Attól függ milyen az a test... Én Bódy S., Dukai R. és Torgyán J. testét bármeddig elnézném! :-)

Miért van az, hogy akiben megbízol és rátennéd az életed az egy idő után átver? barátok vagy szerelmek, tök mindegy, de ha magadat adod mindig őszintén és tiszta szívvel, arra előbb-utóbb ráfázol . hmm?

Legjobb válasz: Ezzel nem értek teljesen egyet. Ha csak felszínes haverságban vagytok akkor lehet ilyen, de egy õszinte mély barátságban szerintem ez kizárt. Bár abból kiindulva, hogy az emberek 90%-a képtelen a komoly, mély érzelmekre (akár barátság, akár szerelem, akár férfi, akár nõ), és csak érdekvezérelt ösztönlények, akiknek fontosabb a látszat, a saját önzõségük, és a felszínes dolgok, akkor lehetséges hogy van alapja a kérdésednek. Keress más barátokat. "A valódi arany nem fémlik..." :)

Ezzel nem értek teljesen egyet. Ha csak felszínes haverságban vagytok akkor lehet ilyen, de egy õszinte mély barátságban szerintem ez kizárt. Bár abból kiindulva, hogy az emberek 90%-a képtelen a komoly, mély érzelmekre (akár barátság, akár szerelem, akár férfi, akár nõ), és csak érdekvezérelt ösztönlények, akiknek fontosabb a látszat, a saját önzõségük, és a felszínes dolgok, akkor lehetséges hogy van alapja a kérdésednek. Keress más barátokat. "A valódi arany nem fémlik..." :)
Aki kevésbé szeret egy kapcsolatban, az irányít. De megéri, hogy emiatt fél tiszta szívbõl szeretni, megbízni a másikban? Megmondom, nem. Te csak legyél ilyen, amilyen most vagy, add oda a lelkedet annak, akit szeretsz, akkor is, ha ezerszer átvernek, akkor is, ha nagyon fáj, mert igazából õk a vesztesek, nem te.
egy idõ után mindenkiben csalódik az ember.. csak nem mindegy hogy mekkorát.
Töltök egy whiskeyt, majd válaszolok...
Én lennék az a bizonyos utolsó, és azt mondanám, ha adsz második esélyt, attól nem fognak sebezhetõennek tartani, de szerintem reális: bizalom - hibázik - második esély a) azt is elcseszi - nem törõdsz vele többé b) nem cseszi el másodszor, és megõriztél egy barátságot. A második esély nem azt jelenti, hogy hagyod, hogy szórakozzanak veled, hanem hogy valakinek a barátsága ér neked annyit, hogy elfogadod, hogy hibázhat. Ha nem így teszel, te sem teszel meg mindent, amit megtehetnél, vagyis az elválás a Te hibád is lesz, nemcsak az övé. És fontos, hogy az nem második esély, ha a hibáit a szemére veted, erre figyelj! Az illetõ tanulhat az esetbõl, hidd el! És egy példa: egy barátnõmmel közbejött a szerelem, de csak az egyikünk részérõl, és azt gondoltuk, ott vége a barátságnak, nem találkozunk többé hogy senkinek ne fájjon semmi, de végül adtunk a dolgoknak meg egy esélyt, és azóta is legjobb barátok vagyunk! Igaz, ez a példa nem bizalmi dologról szólt, de azt mutatja, hogy lehet tiszta lapot nyitni. A harmadik esély viszont tényleg hülyeség... Szép napot!
Lopnám egy másik kérdéshez :)
Mert minden kapcsolatban az vonzza az embereket, ha kicsit húzzák, szenvedtetik õket, így nem veszítik el az érdeklõdésüket, így nem unatkoznak. Ha teljesen odaadod magad, rád unnak, mert érzik a biztonságot, a bizalmadat. Ezért van manapság annyi undorító, felszínes kapcsolat, és ezért hatalmas dolog megtalálni a másik feled, ahol egyikõtöknek se jut eszébe ilyen. Ezt az idézetet tudnám hozzá ajánlani, szerintem teljesen témába vág, és fájdalmasan igaz: "Nyilvánvaló, hogy vagy szeret az ember, vagy szeretik: ezt a váltóáramot a természet kérlelhetetlen következetességgel szervezte meg. Az összhang legtökéletesebb és legszerencsésebb formája, mikor az egyik különösebb lázadozás nélkül tûri, hogy a másik szeresse. A természet végül is kegyes: igaz, soha nem adja meg, hogy az szeressen, akitõl ezt reméljük, de módot ad arra, hogy korlátlanul szeressük azt is, aki bennünket nem szeret." ~ Márai Sándor
Hát én nem igazán bízom senkiben és senkire nem tenném az életem :D Még a barátomra se. Magamat adom, õszinte vagyok, viszont ráfázni nem tudok mert nem érdekel senkinek a [email protected]ága (bekavar, átver, hazudik stb..). Kiröhögöm, mert szánalmas.
A kérdező hozzászólása: utolsónak üzenem : mibe vagy ? új esélyek ? minél több esélyt adsz , annál többet játszanak el , merthogy : jaaaa ez ad mégegy esélyt , ezzel lehet szórakozni úgy vagyok ezzel , hogy ne játszd el a bizalmat , és nem kell újabb esélyt kérned ....
Szerintem túlzol, mert amit írsz, abból úgy tûnik, mintha általánosìtanál. Lehet, hogy adnod kéne még egy esélyt? A barátaid, szerelmes is követhet el hibákat. Egyébként nem szeretnéd ismertetni az alapsztorit? Könnyebb lenne válaszolni.
A kérdező hozzászólása: A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 23:57 -nak üzenem : nem feltétlen kell mindenkiben csalódni , nincs ez megírva sehol csak az emberek olyanok , -tisztelet a kivételnek - hogy ha megtalálták a jót , akkor azon agyalnak , hogy lehet hogy van annál jobb is ...... Isten elõtt meg mindenki elszámol , aztán számba veszi azokat a dolgokat amiket elrontott a semmiért-....
Jó kérdés talán azért mert ilyen a sors , szenvednünk kell hogy minél több akadállyal megbirkózunk .
Mert az ember alapvetõen rossz, irigy, önzõ és gonosz. Még a legjobb barátod is átb.szhat, ha úgy látja, hogy neki abban a pillanatban egy kicsit jobb lehet. Ezért nem szabad soha senkiben sem megbízni.
igen, a szemöldök mindig vissza nõ!

Szerintetek aki sokat van egyedül, pár nélkül, az egy idő után megszokja ezt az állapotot?

Már-már az a természetes, ha tehetem a megszokott mindennapi teendőimet egyedül, úgy ahogy szoktam és furcsa, ha nem egyedül alszok az ágyamban.

Legjobb válasz: Megszokni meg lehet, de boldognak lenni nem hiszem (nekem nem megy).

Megszokni meg lehet, de boldognak lenni nem hiszem (nekem nem megy).
Meg lehet szokni, de így azért nem teljes az élet.
Meg lehet szokni simán. Persze aki bulizós partyállat volt fénykorában az nem fogja tudni megszokni. És igen lehet boldog életet élni nõk nélkül is.
Jaja, én így vagyok vele, már megszoktam. Egy ideje már azt se engedem hogy itt aludjon bárki is. Szoktam ismerkedni, de ha összejönnék valakivel már nagyon fura lenne, hogy egy másik ember így folyamatosan jelen van az életemben meg esteleg a lakásomban is. De nem mondom hogy egyik állapot rosszabb mint a másik, én egyedül meg párban is jól elvagyok, midegyiknek van elõnye.
Nem lehet megszokni sztem.
Hát ez attól függ, milyen tipushoz tartozol.Én 3-4 éve nem vagyok kapcsolatban, csak néha ismerkedek meg új csajjal de nem maradok velük.Volt egy idõszak, amikor ezzel nem volt semmi gond, de pont most egy olyan idõszakban vagyok , hogy teljesen kikészit, de nincs honnat megismerjek egy olyan lányt akinek tetszem meg õ is tetszik.Sok a meló, kevés idõ, fáradtság, depresszió, hétvégén meg már nincs is kivel menni sehova, ördögi kör.Mikor jól mennek dolgaim , sikerem van melóban, sokat utazok stb. akkor nem nincs gond, nem vagyok depis viszont amikor monoton az élet, nem történik semmi és barátnõm sincs, na akkor nehéz egyedül.
Persze, én is megszoktam... Volt rá idõm bõven. De azért az jobb volt, mikor nem egyedül aludtam... :P :D Kicsit szokatlan elsõre, de jobb.
Megszokni meg lehet...az sikerült is, de megszeretni soha nem fogom az egyedül létet. Szintén furcsa nem egyedül aludni, de azért ahhoz is biztos tudnék szokni , hogy mindig valakivel alszom.
Igen megszokja:)
szerintem igen. én nagyon régóta vagyok egyedül és már-már furcsa lenne ha nem így lenne. 25F
Meg lehet szokni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!