Találatok a következő kifejezésre: Az egyik filmet szeretne (30 db)

Tudtok olyan oldalt konkrét torrentet(film horror)ami magyarnyelvü? Azt szeretnem kérdezni még letöltöttem egy filmet amin angol nyelven beszélnek. Tudok valahol szikront vagy feliratot szerezni hozzá? (valamelyik programmal? esetleg..

Legjobb válasz: hogyhogy konkrét torrentet ami magyar nyelvû? pontosan milyen filmet akarsz? tessék ez elvileg egy torrent ami magyar nyelvû horrorfilm, én nem láttam: ***** :D feliratot meg letölthetsz az opensubtitles.org-ról vagy a feliratok.hu-ról, és egy vobsub nevû programmal aláteszed õket... ha a felirat és a film ugyanabban a mappában vannak és ugynaaz a nevük. * Automatikusan eltávolított tartalom.

hogyhogy konkrét torrentet ami magyar nyelvû? pontosan milyen filmet akarsz? tessék ez elvileg egy torrent ami magyar nyelvû horrorfilm, én nem láttam: ***** :D feliratot meg letölthetsz az opensubtitles.org-ról vagy a feliratok.hu-ról, és egy vobsub nevû programmal aláteszed õket... ha a felirat és a film ugyanabban a mappában vannak és ugynaaz a nevük.* Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: ha nem avi formátumban hanem teljes méretes filmeket..ha irnátok magyar szinkronnal!Az elözö válaszolonak köszönöm a válaszát:)
A kérdező hozzászólása: torrentet szeretnék.:)
magyar torrent nem nagyon van. Biztos van egy-kettõ, de nem jellemzõ. A magyar szinkronos fájlcsere leginkább DC-n zajlik.
de sok magyar tracker van, csak a nagyobbakhoz meghívó kell nézz körül itt: bittorrent.lap.hu
néha nzz be erre a címre:bitbarat.biz igaz hogy meghívós, de szokott lenni szabad regisztráció. szivesen küldenék neked meghívót csak félek mert ha nem seedelsz, engem is kizárnak.
Írnak errõl a mozi weboldalán. Keress rá.
kontaktlencse?
vagy most rosszul vagy meg abszolút nem lát az egyik szemére?
A kérdező hozzászólása: Az elsõnek köszi, rákeresek. Sajnos egyáltalán nem lát.
jajj bocsánat, akkor félreértettem a kérdést :S


DVDShrink. Elég régi, de pont erre találták ki, és ingyenes.
Valószínûleg ki fog rá férni. Az isok nagyobbak, mint amekkora kiírva lesz. De csinálhatsz egy teszt írást, amikor igazából nem írja ki az író, csak úgy csinál. ekkor ki fog derülni. De bele lehet nézni az iso fájlba, hogy ponosan mekkora film van benne, ebbõl is látszik, hogy rá fog-e férni. Illetve ki is lehet másolni a filmet az iso-ból, aztán megvághatod.

Az az ötletem hogy system. Io. Streamreader-el beolvasok egy file-t textbox-ba és azt széretném hogy azt a fájlt betömörítsem, <azt hogy hogyan azt lent> És system. Io. Streamwriter-el meg el akarom menteni. HOgy?

Úgy akarom tömöríteni hogy ahol 3-nál több karakter van az egyberakom és elé rakom hány volt belõle és azelé egy speciális kerektert hogy az össze van vonva, PL: AAAAAAFFFFFF111111ssssss Az ilyen lesz : §,21,A §,7,F §,9,1 §,10,s Arra vagyok kíváncsi hogy kell Visual Basic-ben hogy a textbox szövegében érzékelje ha 3-nál többször van egy karakter egymás után, és azt összevonja õgy ahogy leírtam, és késõbb érzékelje azt a speciális karakter és vissza alakítja az eredeti szöveggé a tömörített szöveget. Kérlek segítsetek megcsinálni. Köszönöm.

Legjobb válasz: Ezt nem fogja a VB magától érzékelni. Sõt, ha csak magát a fájlt akarod tömörítgetni, még textbox sem kell. Kell 2 string, az egyikben lesz a forrásszöveg, a másikban a tömörített. Beolvasod egy stringbe, végiglépkedsz az elemeken, és ahol ismétlõdést észlelsz, ott a cél-stringbe a speciális karaktert, valamint az ismétlõdések számát másolja be. Ha nincs ismétlõdés, akkor meg egyszerûen átmásolja az adott karaktert.

Ezt nem fogja a VB magától érzékelni. Sõt, ha csak magát a fájlt akarod tömörítgetni, még textbox sem kell. Kell 2 string, az egyikben lesz a forrásszöveg, a másikban a tömörített. Beolvasod egy stringbe, végiglépkedsz az elemeken, és ahol ismétlõdést észlelsz, ott a cél-stringbe a speciális karaktert, valamint az ismétlõdések számát másolja be. Ha nincs ismétlõdés, akkor meg egyszerûen átmásolja az adott karaktert.
A kérdező hozzászólása: és est leírnád hogy kell ? vagy ha nem te akkor bárki más? köszönöm :)
A kérdező hozzászólása: Mármint basic-ben
én igy szoktam: 1.nero express 2.videók/képek 3.dvd videó fájlok ==>hozzáadás==>következõ 4.irási seb. beállítása==>irás :D
A kérdező hozzászólása: Énis így próbáltam, de azt írta ki, . hogy a dvd-videó fájlok újrakiosztása sikertelen volt. Mit cisnáljak?
:S:S:S én mindig igy csinalom és jó szokott lenni hmm.. konkrétan milyen fájlban van mikor kicsomagoltad(egy fájl vagy esetleg több) és milyen nerod van:?... ?
Próbáld meg újrakódolni az egész filmet a nero-val.A DVD újrakódolás menüpontban.
ha képfájlban van akkor berakod Deamon Tools-ba... elindítod a nero-t.. adat dvd készítés...itt betallózod a deamon tolls meghajtóban lévõ fájlokat.. hozzáadás.. (két mappát kéne látnod : egy VIDEO_TS és egy AUDIO_TS nevût az autoio-ts üres a video-tsben vannak .vob fájlok meg egyebek) tovább... beállítod az írási sebességet 4szeresre írás.... megvárod amíg kész.. és KÉSZ :D szivesen ha segítettem
elõzõ vagyok. autoio-ts <--ez AUDIO_TS lenne csak siettem :D

Mi lehet ez a film? Van egy mese, amit az egyik ismerõsöm régebben látott és nagyon szeretné újra megnézni, viszont fogalmunk sincs arról, hogy mi lehet a címe. Tudnátok segíteni?

A következõ dolgokra emlékszik belõle: Egy fiú van benne, akit egy gonosz öregember megtanít varázsolni. Aztán a fiú megszeret egy lányt és emiatt valamiért összevesznek és küzdenek. A fiú próbálja ellene használni, amit tõle tanult, de nincs esélye, csak megsebezni tudja. A vége pedig valami olyasmi, hogy megcsókolja a fiú a lányt és a varázsló így hal, de van egy társa is a fiúnak, aki elõtte megsebzi a varázslót, de õ maga is meghal közben.

Legjobb válasz: Anime?

Anime?
A kérdező hozzászólása: bocsi, most láttam csak, hogy írtál, nem :(
De rajzfilm?
A kérdező hozzászólása: sajnos nem tudom :/ van ötleted?
Egyelõre nem találtam olyat, amire erre ráillene. Ha bármi eszedbe jut, tedd hozzá.
Nem tudom, én is keresek egy filmet.... Amiben egy fiú mániákusan elcserél mindent, még ha a másik ember dolga rosszabb is, mint az övé (egy fontos dolgot elcserélt a fõgonosszal lócitromra). Nem tudom sajnos, melyik film lehet a tied :( de ha ismered az enyém akk pls szólj x)
Eredeti kérdezõ: az öregember tanította meg? Csak mert régen ment az RTL-en a Kölyökklub keretében vagy azután egy sorozat (a címére sajnos nem emlékszem, asszem minden résznek külön címe volt), amiben mindenféle népmeséket dolgoztak fel rajzfilmként, benne volt az "úgy szeretlek, mint ételben a sót", Persephone története a görög mitológiából, meg ilyenek. Na, a lényeg, volt egy rész, ami hasonló történetet dolgozott fel, hogy egy fiú beáll szolgálónak valami öreg mágushoz, és titokban kitanulja a varázskönyvét. A végén tényleg valami lány miatt küzdenek (talán az öreg tartotta fogva vagy már nem tudom), ami úgy néz ki, hogy az öreg, a srác, meg asszem még a lány is átváltoznak mindenfélévé, hogy legyõzzék a másikat, míg végül ráveszik valahogy az öreget, hogy valami zabszemmé változzon, aztán valami madár képében megeszik... Nem stimmel mindenben, de most ez az egyetlen ilyen történetû mese, ami eszembe jut.
A kérdező hozzászólása: #7! Köszönöm szépen az ötletet, utána fogok nézni mindenképp, hogy ez az lehet-e amire én is gondolok. Az eleje stimmel valóban, de az átváltozós részrõl nem tudok... Írok, ha kiderül valami és köszi még egyszer :) Ja, és #6, sajnos nem ismerem...:/
szerintem inkább töltsd le bármelyik torrent oldalról
Én le tudtam tölteni egy egyszerû netes oldalról, magyarul is meg eredeti nyelven magyar felirattal. (úgy nézd, mert a magyar szinkron kegyetlenül szar)
Szerintem nagyon jó a szinkron......

Feltöltöttem egy filmet egy torrent oldalra. Valaki le szeretné tölteni de nem tölti föl a kliens. Azt írja, hogy passzív vagyok (neki is). Mit tehetnék?

Egy más által feltöltöttet meg tölt vissza. Nem értem.

Legjobb válasz: El kéne olvasni a szabályzatot, amit kiírtak.

El kéne olvasni a szabályzatot, amit kiírtak.
A kérdező hozzászólása: Már elolvastam többször is...
Melyik torrentrõl van szó?
Passzív kapcsolat nem tud passzív kapcsolatnak adatot forgalmazni, ezért nem indul el a feltöltés. Hat tudod, állítsd magad aktívvá (port nyitás tûzfalon, kliensben és/vagy routerben port forward vagy upnp-engedélyezés). Ha aktív leszel, akkor az aktív és passzív letöltõk is kapcsolódni tudnak majd, ha passzív maradsz (mert olyan a szolgáltató vagy hálózat amin vagy) akkor csak aktívnak és aktívtól tudsz tölteni.
A kérdező hozzászólása: A szomszéd routerjét használom a tudtával!! Õ is torrentezik de õ a legtöbbet fel tudja tölteni. Én is tudom csak a 2 közül az egyiket. Egyébkén az oldal http://www.dangerous.cc
A kérdező hozzászólása: Újraellenõriztem a fájlokat és most megindult. Csak meddig...

Az egyik barátom filmet szeretne forgatni. Ezért sürgősen találnunk kéne egy nem magán tulajdonú romos kastélyt. Hol vannak ilyen kastélyok?

Legjobb válasz: Már megbocsáss, de miért éppen szükséges az, hogy ne magán tulajdonú legyen? Miért, a magán tulajdonú kastélyokkal mi a baj? Amúgy az országban számos helyen találsz kastélyt, pl. Dégen, ez annyira nem is romos, "el is van szeparálva". Viszont arra készüljön fel a barátod, hogy ha ilyen igénye van, annak bizony "ára lesz."

Már megbocsáss, de miért éppen szükséges az, hogy ne magán tulajdonú legyen? Miért, a magán tulajdonú kastélyokkal mi a baj? Amúgy az országban számos helyen találsz kastélyt, pl. Dégen, ez annyira nem is romos, "el is van szeparálva". Viszont arra készüljön fel a barátod, hogy ha ilyen igénye van, annak bizony "ára lesz."
szerintem ha nincs romos kastély, lehetnek sötét erdõ is, az is izgalmas, mondjuk sátorroztok a sötét erdõben, valami ilyesmi!
romos kastély helyett romos várak nem jók? legalább annyira izgalmas...
Ez igaz magánkézben van, de egy nagyon, szép jó állapotú kastély található Csalán. Plusz Nagycenke is van egy gyönyörõ szép kastély.Keszthelyen is van.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!