Találatok a következő kifejezésre: Az egyik filmet (2366 db)

Az egyik filmre feliratot szeretnék letölteni vagyis már töltöttem le csak az amit letöltöttem scr formátumba van. Mit kell vele csinálni hogy megjelenjen a filmbe a felirat?

Legjobb válasz: Ha ki akarod írni a filmet akkor ugyanazt a nevet kell neki adni mint a filmnek,de ha csak pl : meg akarod nézni a gépen egyszerüen csak próbáld ráhuzni a filmre..

Ha ki akarod írni a filmet akkor ugyanazt a nevet kell neki adni mint a filmnek, de ha csak pl : meg akarod nézni a gépen egyszerüen csak próbáld ráhuzni a filmre..

Mi a címe ennek a két filmnek? Az egyik film arról szól hogy egy gyerek (fiú) azt kívánja felnőjjön, és másnapra fel is nől a kívánsága valóra válik, és ennek a bonyodalmait dolgozza fel.

családi film, de én nagyon kicsi voltam amikor tv ben láttam, és nem emlékszem annyira rá, de arra igen hogy gyerekként tetszett, és szeretném megnézni újra. A másikban meg életre keltenek egy barbibabát, a tinik, és valami brutál jó csaj lesz bel?le, nagyon szeretném ezt a filmet is megnézni! légyszi segítsetek! egy fiú

Legjobb válasz: http://www.imdb.com/title/tt0094737/ Ez az elsõ film, a magyar címét nem tudom, nézd meg a port.hu-n.

http://www.imdb.com/title/tt0094737/ Ez az elsõ film, a magyar címét nem tudom, nézd meg a port.hu-n.
A kérdező hozzászólása: ehhh, kössz nagyon, nem tudom hogy háláljam meg:) talán egy k urva nagy THX el, vagy mondj valamit, hátha tudok segíteni;) KÖSSZ.
Hát... nem tudom hogy az e, de szerintem te erre gondolsz: http://port.hu/pls/fi/films.film_page?i_film_id=32961&i_city.. A próbababa... ha nem, akkor bocsánat, én csak ezt ismerem(az egyik kedvencem)és ennek van második része is. Remélem segítettem... :) )

Torrentezek és van egy film ami nem töltődik, de az oldalon is mutat egy seedert és a kliens is mutat (1) -et, de csak zárójelben. Mik lehetnek az okai? Csak ez az egy film van ami nem töltődik.

Legjobb válasz: ha zárójelben van, az azt jelenti, hogy nem tudod most tõle tölteni, mert : nincs szabad szálja nem megy nála a progi/torrent stb. várj, majd jön az csak lassan :)

ha zárójelben van, az azt jelenti, hogy nem tudod most tõle tölteni, mert : nincs szabad szálja nem megy nála a progi/torrent stb. várj, majd jön az csak lassan :)
Vagy a passzív/aktív státusz miatt
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat már tölti is (fél nap után), de ha nem megy nála a progi/torrent akkor miért írja ki azt az egyet?


Mi az a " The truman show"? Az egy film? Miről szól? Hol lehet megnézni?

Legjobb válasz: Igen, egy film, mégpedig nagyon jó! http://www.filmkatalogus.hu/Truman-Show--f966

Igen, egy film, mégpedig nagyon jó! http://www.filmkatalogus.hu/Truman-Show--f966

Hogyha pl letöltök egy játékot, és az egyik file az WinZip file, akkor azzal mit kell csinálni? (részletesen : ) )

légyszi help! :)

Legjobb válasz: Ki kell csomagolni. WinRAR esetén jobb egérgomb/kibontás ide.

Ki kell csomagolni. WinRAR esetén jobb egérgomb/kibontás ide.

Rájátszottam egy DVD-re pár filmet de az egyik film helyett szeretnék egy másikat rátenni, lehetséges?

Legjobb válasz: Csak ha DVD-RW-re írtad ki, ekkor is újra kell írni a filmeket (mindegyiket!).

Csak ha DVD-RW-re írtad ki, ekkor is újra kell írni a filmeket (mindegyiket!).
A kérdező hozzászólása: ok, köszi

Az egyik filmben amiben Terence Hill szerepel, véletlenül nem. TÖBBI LENT! Válaszolnátok?

A Nevem:Senki című filmjében a Senkit játszó Terence Hill, a film szerint nem volt a Vad banda volt tagja? már csak a nyergét, és a ruházatát is megnézve én már az elejétől tippeltem rá h lehet tagja volt. A filmben ha jól tudom nem említik, de a filmben Jack Beauregard-nak nevezett ember is a végén meglátta hogy ugyanolyan nyerge van mint a Vad banda tagjainak...másnak is beugrott ez a kérdés már? Véletlenből valaki nem tudja a választ?

Legjobb válasz: sokszor láttam már ezt a filmet, de ezt még sosem vettem észre...ezt meg fogom nézni

sokszor láttam már ezt a filmet, de ezt még sosem vettem észre...ezt meg fogom nézni
nem a vegen azt hiszi itt a veg mert nincs eselye 150 elvetemult bandita ellen amikor nezi a csillogo nyerget amit terence hill direkt hord hogy majd eszrevegye jack eszebe jut hogy a varosban dinamitot pakoltak a nyergekbe es rajön hogy ha eltalalja azokat akkor nyerhet ennyi nemtom nekem ez ugy atjött alapbol :p kedvenc terence hill es filmem

Nem akar megjelenni a felirat lejátszáskor az egyik filmen, sem DVD-re ki írva, sem média lejátszóval. Ott van a video file mellett külön fájlba, azonos névvel. Ilyenkor mi van?

Számítógépen meg tudom nézni(KMPlayerrel)de külön be kell rakni a felirat fájlt,automatikusan nem indul el a filmmel együtt.Szeretném TV-n is megnézni a családdal de sajnos nem jön elő a felirat.Ha direktbe el akarom indítani a feliratot, azt írja ki,hogy nincs felirat.Valamiért nem ismeri föl.Mit tudnátok tanácsolni? Köszi!

Legjobb válasz: Ha AVI fájl akkor égesd bele!!! Magam is így jártam nem is egyszer sok dvd-n rajta van a felirat minden stimmel a fájl név az srt azonos mégsem játsza le a DVD lejátszó. Ezért már nem kisérleteztem tovább és beleégettem.Innen letöltheted. http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/avi_recomp_1.5.2__magya..

Ha AVI fájl akkor égesd bele!!! Magam is így jártam nem is egyszer sok dvd-n rajta van a felirat minden stimmel a fájl név az srt azonos mégsem játsza le a DVD lejátszó. Ezért már nem kisérleteztem tovább és beleégettem.Innen letöltheted. http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/avi_recomp_1.5.2__magya..

Van egy AKAI dvd lejátszóm ami usb is a telóra leszetem egy filmegy és dvd röl akartam nézni de aszt az egy filmet nem jeleníti meg mit tegyek?

A dvd a következõket támogatja : mp3,divix,dts(digital out),dolby digital,

Legjobb válasz: Olvasgasd inkább a Magyar Helyesírási Kéziszótárat.

Olvasgasd inkább a Magyar Helyesírási Kéziszótárat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!