Találatok a következő kifejezésre: Az egyik fia (2864 db)

Kulcsra zárod. Avagy jelszót cserélsz.
Állíts be a fiókodnak jelszót.
A telepítõn jobbklikk, futtatás rendszergazdaként.
A kérdező hozzászólása: megcsináltam úgy, futtattam rendszergazdaként, újraindult a gép, és semmi változás...mért lehet ez?


A kérdező hozzászólása: mint idézetet én is sok helyen megtaláltam...de hogy melyik versbõl/prózából stb-bõl van idézve azt nem... a film címét tudom de a mû címe kell amibõl idézték
Los Angeles-i tündérmese
bocsi a vége lemaradt... Los Angeles-i tündérmese a film címe, a versé Maud, de ne nagyon reménykedj igen szabadon fordították le... Half the night I waste in sighs, Half in dreams I sorrow after The delight of early skies; In a wakeful dose I sorrow For the hand, the lips, the eyes, For the meeting of the morrow . . .

Oda ajándékozhatom a házam úgy az egyik fiamnak, hogy a másik ne tudjon róla?

Legjobb válasz: miert akarsz testverhaborut kozottuk ?? nem szereted a masik gyerekedet?? miert pont neki adod miert nem a masiknak ?? sok kerdes felmerul ilyenkor mindenkiben amibol nagy veszekedes es pereskedes szokott lenni

miert akarsz testverhaborut kozottuk ?? nem szereted a masik gyerekedet?? miert pont neki adod miert nem a masiknak ?? sok kerdes felmerul ilyenkor mindenkiben amibol nagy veszekedes es pereskedes szokott lenni
Ne csodálkozz ha a halálod után majd a másik gyereked köp egyet a sírodra.
Elsõ válaszoló: nincs ilyen, hogy "adomány". Azt ajándéknak hívják a magyar jogban. Egyébként - ha a szülõ az ajándékozástól számított 15 éven belül meghalna - az ajándék értéke is hozzászámít a kötelesrészhez, tehát a másik gyermek követelheti belõle a kötelesrészét (azaz a testvérével szemben támaszthat követelést). Sokkal egyszerûbb, ha ezzel a "kedvezményezett" gyerekkel egy visszterhes szerzõdést kötnek (pl. tartási szerzõdés, életjáradéki szerzõdés, öröklési szerzõdés), ez a kötelesrész szempontjából támadhatatlan (de persze, csak akkor, ha nem ajándékozást leplez). Hogy a másik ezt megtudja-e, abban sajnos, biztos lehet mindenki. elég, ha bemegy a földhivatalba és megnézi a tulajdoni lapot. De ez mindennemû tulajdonjog-átruházás esetére érvényes.
Utolsó: köszönöm a javítást.
en az ilyen "hulyesegnek" az aldozata vagyok Nagymamam hagyatekolt mindenki megkapta a reszet, a szuleimtol megkapok egy 4 szobas tombhazlakast, ami kettobe van valasztva egyik felol lakik apum es a baratnoje a gyerekevel, a masik felol anyum s itt jon a fordulat en le kellett mondjak a nagymamam reszebol amit kapok mert a nagy lakas megkapom a 4 szobast, mivel apum mar tobb mint 10 eve el a masikkal igy ki kell fizetni a not (mert a torvenyek igy vannak meghozva) es akkor el lesz adva a blokk h legyen a not mibol kifizetni, az sem lesz az enyem igy elgondolkozva akkor mi ertelme megnosulnom ha nem lesz semmi hagyatek nekem (1 ev mulva lesz a lagzim) gondold el h akkor a masik fiad h erzi magat ha ki semmized mint te szulo nincs anyai erzeked es egyik fontos neked mint a masik ne tegyel kulonbseget a ketto koztt
Utolsó hozzászóló: a jelenlegi törvények szerint az élettárs nem örököl, haszonélvezetet sem. Az új Ptk- ha majd egyszer hatályba lép - rendelkezik majd - és valóban 10 évi együttélést követõen - az élettárs használati jogáról (ami nem azonos a haszonélvezeti joggal), de ez még nincs hatályban.
Nem vagyok a testvérek közötti különbségtevés híve, de bennem felmerült az, hogy mi van, ha a másik (kisemmizett) fiú pl. alkoholista, drogos? És eladná a házat, hogy anyaghoz jusson? Vagy már neki vettek egy házat, de erre is igényt tart, mert követelõzõ? De ugyanakkor lehet sima megkülönböztetés is, ezt már csak a kérdezõ tudja.
Tudtommal létezik ilyen, hogy adomány, és így ráírathatod a fiadra. Ha a tied a ház, azt csinálsz vele, amit akarsz. Más kérdés, hogy ha mégis kiderül, akkor lesz néhány kellemetlen jelenet...
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem jókedvemben kerültem ilyen helyzetbe.Ahogy az egyik válaszoló írta, alkohol, drog, kártya...stb.Bárcsak egyenlõ részre oszthatnám...én lennék a legboldogabb.

Microsoft Outlook-ban több fiók van beállítva. Mind egy felhasználó által kezelt fiók. Sajnos levél küldésnél a levelet az elsődleges fiók kimenő mappájába teszi be és nem abba a fiókba, amelyikből küldve lett a levél. Hogy lehet ezt beállítani?

MS Outlook 2007; 1 Exchange céges, 1 pop céges, két privát fiók.

Legjobb válasz: Nem az a gond, hogy csak egy smtp (levél küldõ) szerver van beállítva, és csak ahhoz a fiókhoz?

Nem az a gond, hogy csak egy smtp (levél küldõ) szerver van beállítva, és csak ahhoz a fiókhoz?
A kérdező hozzászólása: Tehát 3 POP/SMTP fiók, és egy Exchange fiók van beállítva, ebbõl az egyik pop/smtp fiók az alapértelmezett a küldéshez.

Mit tegyek van egy 8 éves fiam vidéken lakunk az utcába van egy pár gyerek a szomszédba pedig a tesóm két gyereke és az én fiammal csak akkor játszanak ha nincs más a fiam meg szenved ettől és persze én is hogy nem tudok rajta segíteni mit tegyek?

Legjobb válasz: Pedig nem egy rossz természetû gyerek a fiam tudom most azt gondoljátok hogy mindenki elfogult a sajátjával de akkor is néha tud õ is "kis szenya " lenni de melyikbe nincs ott a kis ördög? Mindig meg kínálja édességgel õket szóval nem is irigy. Miért van ez én már nagyon haragszom a többi gyerekre fõleg a tesóm gyerekeire de nem merem kimutatni nehogy ezmiatt is ki közösítsék. Az életkoruk tág de nem vészesen 4-12 ig.

A kérdező hozzászólása: Pedig nem egy rossz természetû gyerek a fiam tudom most azt gondoljátok hogy mindenki elfogult a sajátjával de akkor is néha tud õ is "kis szenya " lenni de melyikbe nincs ott a kis ördög? Mindig meg kínálja édességgel õket szóval nem is irigy. Miért van ez én már nagyon haragszom a többi gyerekre fõleg a tesóm gyerekeire de nem merem kimutatni nehogy ezmiatt is ki közösítsék. Az életkoruk tág de nem vészesen 4-12 ig.
A kérdező hozzászólása: Az az igazság hogy(8 lesz)még csak most szeptemberbe kezdjük a sulit. De megfordult a fejembe hogy az ovistársai közül egy-kettõt meglátogatni csak az a baj akit tudom hol lakik azok mind olyan zûrõsnek tünnek(nem akarok válogatni nehogy azt hidd de 2 éve költöztünk ide és nem is ismerem annyira õket)gondolom te se mernéd rábízni olyanra a gyereked akit alig ismersz csak látásból. De mindenféle képpen meg próbálom. Mert ezt nem bírom tovább nézni. Köszi
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm a válaszodat azt próbáltam már hogy érdekeset játszunk jöttek is de amint a másik valami jobbat mutatott megint le voltunk ejtve és valahogy belefáradtam hogy mindig én legyek a rendes mikor a fiamat .... se veszik. A tesónak mondtam vagy azt mondja hogy õ nem folyik bele ez a gyerekek dolga vagy lecseszi õket és azt mondja nekik hogy ez és ez lesz ha nem foglalkoztok a Danival (fiam) és utána szép és jó minden 2 napig utána meg megint minden elõröl a bünti meg elfelejtve. Tudom tudnak gonoszak lenni néha olyanokat mond a keresztlányom a fiamnak mikor azt hiszi nem hallom hogy ketté áll a fülem mikor meg kérdõre vonom letagadja. Az én fiam se szent de egyik se nem értem miért közösitik ki mikor meg nincs más õ is jó. Ne tudom mit híresztelnek róla de nagyon elegem van belõlük. Köszi a válaszod.
Szia!Én most vagyok 31 éves, két kisgyerekem van, de még emlékszem, azért is kiközösítettek, mert mi jobban álltunk anyagilag mint a többiek, több mindenz kaptam, jó tanuló voltam, ezért utáltak.Meg az Anyukám óvónõ volt, a legtöbb "barátomnak" Õ volt az óvónénije, és féltek Tõle. Tudom milyen lehet a Fiadnak, és tényleg sajnálom, de biztos találtok rá megoldást.
A kérdező hozzászólása: Van amikor ott ül szerencsétlen és nézi hogy játszanak a többiek azok meg oda se hívják a fiam meg nem az az élelmes hogy akkor is oda megy az én szívem meg megszakad.
A kérdező hozzászólása: Tudom sok a komment de tényleg segítsetek ha azt írjátok hogy játszak vele én azt is szoktam meg az apja is de gyereknek gyerek a játszótársa.
Próbálj tágabb környezetben játszótársat találni a gyerek mellé.Gondolom iskolás, osztálytársak nem jöhetnének szóba? Ha nyitottak vagytok rá hol nálatok lenne pár gyerek , hol másvalaki tartaná õket szemmel, így nem lenne baj , hogy nem a közelben vannak .
Találjatok ki vmi érdekes játékot, amire a szomszéd gyerekek is felfigyelnek! Pl.vegyetek egy papírsárkányt, és kezdjétek eregetni, amikor a többiek együtt "bandáznak". Aztán ha kíváncsian odajönnek, õk is eregessenek egy kört! Vagy lehet kavicsos játékot játszani: ki dobja közelebb a kavicsait a nagy kõhöz, aki nyer, az kap egy gombóc fagyit! Rendezzetek aszfaltrajzversenyt, gyûjtsetek bogarakat csapatokban: ki gyûjti a legszebbeket, a legtöbbet, a legrondábbat, stb. Az elején a te aktív közremûködésedre is szükség lesz, amíg önjárók nem lesznek a kölkök. Ha azt látják, nálatok mindig történik valami, jönnek majd maguktól is, és a kisfiad is megnyílik lassan, fõleg, hogy az elején ott leszel mellette. És beszélhetnél a tesóddal is a problémádról, hátha neki is lennének ötletei, vagy kipuhatolná a gyerekeitõl, hogy miért kerülik a kisfiadat /lehet, hogy valami hülyeséget kitaláltak rá, hogy tetves pl, vagy mittudomén, a gyerekek néha nagyon gonoszok tudnak lenni.../
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm remélem sikerül valamit kitalálnom.

XP-n létrehoztam két fiókot. Megoldható, hogy a tárhelyet is két részre felosztani? Ha az egyik betölti a sajátját, azt a másik ne észlelje, és az õ része tökéletesen mûködjön. Megoldható?

Legjobb válasz: Létrehozol egy rendszergazda fiókot és két korlátozott fiókot a rendszergazdából beállíthatod hogy a másik kettõ mit ér el. mappa-->jobb klick-->tulajdonságok-->Biztonság A rendszergazda fiókra vigyázz mert az lát mindent a két korlátozott csak azt amit megengedsz neki

Létrehozol egy rendszergazda fiókot és két korlátozott fiókot a rendszergazdából beállíthatod hogy a másik kettõ mit ér el. mappa-->jobb klick-->tulajdonságok-->Biztonság A rendszergazda fiókra vigyázz mert az lát mindent a két korlátozott csak azt amit megengedsz neki

Fiuk ülnek az autoban, megállnak a pirosnál, melléjük beállnak csajok autoval. Egymásra nézés, nevetés majd az egyik fiu letekeri az ablakot, erre a lányok közül is letekeri valaki, és ekkor elhangzik a poén a fiuk részéről:mi van, ti is fingottatok?

A kérdésem az lenne, hogy valaki betudná e másolni ide ezt a viccet eredeti állapotában, mert én nemtudom jol leirni.

Legjobb válasz: Fiúk ülnek az autóban, megállnak a pirosnál, melléjük beállnak csajok autóval. Egymásra nézés, nevetés majd az egyik fiú letekeri az ablakot, erre a lányok közül is letekeri valaki, és ekkor elhangzik a poén a fiuk részérõl:mi van, ti is fingottatok?

Fiúk ülnek az autóban, megállnak a pirosnál, melléjük beállnak csajok autóval. Egymásra nézés, nevetés majd az egyik fiú letekeri az ablakot, erre a lányok közül is letekeri valaki, és ekkor elhangzik a poén a fiuk részérõl:mi van, ti is fingottatok?
Kérdezõ, jól írtad, én így is röhögten rajta:DD


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!