Találatok a következő kifejezésre: Az egyik egy jó nagy (833 db)

Miért van az, hogy egyre több jó csajt látni, nagyon"rosszfiús" kinézetű pasikkal?

Miért van az, hogy egyre több jó csajt látni, szinte még visszataszító kép? srácokkal?!Mármint olyan...olyan félelmetes srácokkal.. vagy ezt nem tudom hogy leírni...

Legjobb válasz: Adrenalin- növelésbõl, ezek sokkal izgatóbban mint az átlag pasik.De nyugi, nem õk lesznek a jó férjek,ilyenkor jön a normális pasi.

Adrenalin- növelésbõl, ezek sokkal izgatóbban mint az átlag pasik.De nyugi, nem õk lesznek a jó férjek, ilyenkor jön a normális pasi.
Akikre te gondolhatsz, a fiatal lányok kb 15-16-ig, szeretik a rosszfiúkat, ez közismert tény, de egyszer mindenki kinövi! Ne aggódj, ha te ennél a korosztálynál próbálkozol, nem veled van a baj, csak nem elég érettek egy normális fiúhoz! :) Ha idõsebbek lesznek, akkor jófiúk kellenek majd nekik, eljön még a te idõd! :)
Nos én 16 éves lány vagyok és sajnos nekem ez is volt a mániám, hogy vagány, mindenkinek beszólogatós pasim legyen.. Lett is..együtt voltunk 4 hónapig.. leállt velem néha üvölteni mindenki elõtt, legyen az utca, bevásárlóközpont, buszmegálló..neki szinte mindegy volt...oka mindig volt hogy ezt tegye velem(állitolag megcsaltam folyton, amirõl én a mai napig nem tudok)aztán egyszer besokalltam tõle és ott hagytam..mert elegem lett abból, hogy nem enged élni, nem mehetek a barátaimmal sehova.Fiú haverom nem is lehetett, mert szerinte már az is megcsalás.Drogozott, verekedett, mindig mindennap balhézott, és mikor ott hagytam három hónapon keresztül fenyegetett, hogy ha meglát megöl és a többi.Egyszer véletlenül összefutottunk és megint elkezdett üvöltözni velem és kezet is emelt rám.Szerencsére bátyám velem volt szóval megverni nem tudott!Kis ideig még zaklatott és fenyegetett, de egyszer csak leszállt rólam. Szóval nekem soha többé nem kell semmien rosszfiú, vagy akárcsak rosszfiú kinézetû ember..messzirõl kerülöm az ilyeneket!Rádöbbentem hogy borzalmas ilyen emberekkel együtt élni(nem úgy együtt élni, hogy összeköltözés, hanem járás stb.) várom a rendes, normális, érzelmes fiúkat:) Sziasztok!
ezt embere válogatja. a jófiuknak meg a rossz fiuknak is van negativ meg pozitiv oldala. ugyértem h 2 véglet ezekben is van. teszem azt, egy jófiú lehet tényleg rendes is, de lehet balf.sz is; és ez áll a rossz fiúra is, lehet tajparaszt bûnözõ de lehet egészségesen vagány is....ugyh nem a kinézet alapján kell itélni
Ez a kérdés engem is foglalkoztat. Sajnos én is ilyen helyzetben vagyok. Mindig azt tapasztalom, hogy a magamfajta "jófiúk" senkinek sem kellenek. Nem egy csajnak udvaroltam már, de mindannyian lekoptattak mondvacsinált, kamu indokokkal. Volt, aki azt hazudta, hogy van pasija, közben ez nem is volt igaz. Egy hétre rá, hogy lekoptatott, összejött egy cigány bûnözõ maffiózóval... Sajnos ez van... :S
Az én pasim is elég 'rosszarcunak" néz ki (190 magas, kigyurt, kreol) és a fellépése is lehet kicsit ijesztõ, bár beszólogatni nem szokott. Legalábbis ha én ottvagyok, akkor nem. Bár ettõl függetlenül azt nem kedveli ha neki beszólnak, vagy engem nagyon megnéznek az utcán. Mindenellett egy intelligens, diplomás, jómodorú eszméletlenül kedves pasi, aki imád engem. Ja, hogy ez nincs ráirva a homlokára?! Hát istenem. Ezek is normális srácok zömében, nem mindegyik hülye dúvad. Kár általánosítani.
Mi az, hogy rosszfiús kinézet? Kigyúrt napszemüveges maffiózó? Punk? Rocker? Goth? Mindenkinek más az "ijesztõ" külsõ, és én nem értek egyet a vagány srác vs. rendes srác megkülönböztetéssel sem - a dolgok nem ennyire fekete-fehérek! Lehet valaki bajkeverõ az iskolában, és/vagy járhat extrém ruhákban, és közben imádhatja a barátnõjét. De rendelkezhet a szomszéd Pistike külsejével is, és közben verheti. Bár ilyen egyszerû lenne kiszûrni az erõszakoskodókat, külsõ alapján! Valóban vannak, akik a szenvedélyt összekeverik a szenvedéssel - ez amiatt van, hogy sokszor a filmekben, stb. az izgató pasi erõszakos és lenézi a nõket. Pedig akkor is lehet nagyon lángoló és intenzív valami, ha nem megalázó - SÕÕT! Én magam is falramászok attól, ha egy nõ nem akar kilépni a megalázó kapcsolatból, mert "de olyan jól néz ki", "de olyan jó az ágyban" és a legfõbb érv, amire a legjobb szándékkal se tudsz mit mondani: "de szerelmes vagyok belé"....
Ezt a nõk max akkor növik ki, amikor már a férjhez menésen gondolkodnak, az meg manapság már jóval 30-on túl van. 24/F
Hát talán még késõbbig is eltart ez az idõszak, amíg kinõjük...:$ Én már 20 vagyok, és az elõzõ pasim is ilyen 14 évvel idõsebb nem független "maffiózó" fíling volt...:$ Vonz minket a veszély, vagy nem tudom, ez olyan megmagyarázhatatlan érzés, mint amikor az ember egy akcióhõsbe szeret bele vagy ilyesmi... De aztán leszállunk a földre egy idõ után, ki elõbb, ki utóbb! Én utóbb, most egy kedves, normális, jól szituált pasival vagyunk épp alakulóban! :)
Hát nekem is jobban bejönnek a rosszfiús pasik... Pedig én már bõven kinõttem a 15-16 éves korosztályból. És azt szokták mondani, hogy a szemtelenségnek sem lehet ellenállni... Hát ez sajnos nálam is abszolút igaz.

Miért van az, hogy egy pasival annyira nagyon jó a szex, de "ágyon kívül" meg egy tapló?

Nem nekem van ilyen kapcsolatom, csak sokszor hallottam ilyen helyzetekr?l.

Legjobb válasz: Mert igy is van nõje, minek erõlködjön. :)

Mert igy is van nõje, minek erõlködjön. :)
Jah, megkapja amit akar. Tovább meg minek erõlködjön?
Mert csak a szex kell neki senki vagy semmi más.. nem kell neki az a lány csak az ágyba jó
Tudod ezért van a földön, egyensúj. Gondold el ha õ lenne a tökéletes......(nem létezik)


Miért van az, hogy egy pasi, akivel nagyon jóban vagyok, vonzódunk egymáshoz, egyszer közeledik, aztán meg két lépést hátrál?

Egyszer mosolyog, odajön hozzám az utcán, keres stb., máskor meg mintha tartaná a távolságot.

Legjobb válasz: Még nem érzi biztonságban magát, meg kell szelídíteni és éreznie kell, hogy biztonságban van melletted:D Ez nem csak pasiknál van így, hanem nõknél is:D

Még nem érzi biztonságban magát, meg kell szelídíteni és éreznie kell, hogy biztonságban van melletted:D Ez nem csak pasiknál van így, hanem nõknél is:D
Mert jólérzi magát Veled, de ugyanakkor fél is Tõled éppen ezért... :-) Hogy miért? Mert "Se Veled, Se Nélküled... ...Élni Nem Tudok..." :-)
Én vagyok így egy nõvel, mert idõsebb, gyerekei vannak, elvált és kapcsolatban volt/van, és nem tudom vevõ lenne e rám vagy sem, de abbam se vagyok biztos, hogy be merném vállani az õ érdekében, mert nem akarok neki újabb csalódást okozni. Nem tudom most kezdeményezzek vagy se, mindenesetre úgy van hogy ha alkalom van a közelében vagyok, de amikor már kezd az érzéseim miatt nagyon sz*r lenni akkor lépek egyet hátra. Így lehet ez a se így se úgy kapcsolatszerûség amit jelenleg inkább neveznék afféla haverságnak.
A kérdező hozzászólása: És én mit tehetnék? Mert az a helyzet, hogy sajna sokat dolgozik, nem igazán beszélünk mostanában, személyesen nincs ideje, neten nincs fent. Eddig máshogy volt, szinte napi szinten beszélgettünk. Olyan kilátástalan helyzet ez az egész...
4 Ha hiányzol a pasinak, meg fog találni.Ha szereted, meg ki tudod várni türelemmel.
A kérdező hozzászólása: Én türelmes vagyok, de kétségek között összezavarodva lenni huzamosabb ideig nem olyan jó érzés. Legutóbb mikor taliztunk futólag olyan rossz volt, hogy csak köszönt és kész. Semmi más. Láttam, hogy bámult utánam, mikor félrepillantottam.
nem vagy ezzel egyedül :D ez majdnem ilyen barátság extrákkal kapcsolat. Amikor a fiùnak bátorìtásra van szüksége, ezèrt ìrj neki, vagy hìvd fel gyakran.. :)

Történt volt: Aszondá nekem egy 15 év körüli elegáns kis izgatott kislány, vadidegen, épp boltból hazafelé menet az útkereseszteződésnél, hogy "jó nagyot dugna velem", ? (bővebb a leírásban) (18/F)

...és gyengéden meghúzza a kezem, és ilyen bociszem-tekintettel szemembe néz. De véletlen azt válaszoltam, hogy "nem is imserjük egymást", aztán egyből meg is bántam. De óvatosság elsőnek, az volt működésben. Na erre megsértődött, könnyes szemmel elrohant a másik irányba, meg nem állt addig amig a szemem látta. Mit tehetett volna ilyenkor az ember? (18/F)

Legjobb válasz: Állj le a drogokkal :D

Állj le a drogokkal :D
Ilyen helyzetben csak es kizarolag egyetlen modjon reagalhat az ember: Oruletes sebesseggel forogni kezd a sajat tengelye korul, igy az addigi normalis, hetkoznapi viselete, szines csikokkal tarkitott, elenk, giccses oltonnye valtozik, hofeher kalappal es lakkcipovel kiegeszitve. A kislany utan fordul, teatralis tanclepesekkel megkozeliti, majd behizelgo, erzelgos maniroktol sem mentes, modoros stilusban, eltulzott gesztikulacioval kiserve kezd bele az ismert slagerbe: "Ooooo... Allj meg, kislany es mondom a valaszt, csak adj idot nekem...", melynek vegeztevel aztan vidaman szokdecselve indul el a lannyal, kez a kezben, hazafele a zsufolt utcan a lemeno nap fenyeben.
Gyere be a napról... sok lesz mára.
vaaannak azért extrém környékek, extrém emberek, extrém viselkedésformák. hát még, ha mindez együtt! szerintem pont ez történt. vagy még azt tudom elképzelni, hogy befolyásolták szegény kis naiv csajt az agyban hiányt szenvedõ magukat "menõnek" tartó osztálytársai/"barcsinõcsi"-jei/stb., amikor megkérdezte a lány, hogyan tudna meghódítani egy pasit. aztán vagy merõ gonoszságból adtak tanácsot ekképp neki, vagy pedig tapasztalatból beszéltek...
tegnap 18:16 Ugye nem gondolod komolyan hogy elhisszük neked a történetedet? Ez annyira valószerûtlen hogy még a barátokköztbe se írnák bele!
A kérdező hozzászólása: #8 Jó helyen kapisgálsz, utolsó válaszadó. De mostanába ilyesmi meg hasonló extrém dolgok történnek, ez se igazán tûnik ki a bõvülõ listából :) #7 Hát igen, valami ilyesmi, hasonló módon kellett volna. Értékelem az igen mûvészi erõfeszítéssel járó megfogalmazásod. Amivel nem találkoztál, nem fájhat, ami nem történt meg nem bánhatja meg az ember, csak üres vágyódás ami önmagában is rossz de pláne így hogy kihagysz ilyen ritkán visszatérõ alkalmat... ha meg sûrûbben fordulna netán elõ, sipirc a lottózóba. #6 Nem értem mit értesz Stalker alatt.. talán az hogy lopódzkodik egy ember után, de nem nagyon akarja magád besodorni magát a valós eseményekbe, mint egy külsõ megfigyelõ, behatoló.. csakúgy, passzívan, és erre leleplezõdik és rákényszerül alkalmazkodni úgymond, és ráadásul élvezhetné is erre azért nem számítván, mert különben lebukik? Bár ha pozitívan reagál egy ilyen stalker-ozott csaj erre a szituációra, netán ha még magányos mégis, mindez így a valóságban, akkor nagy szerencséje van az illetõnek. #3 Bárcsak éjszaka lett volna, lehet másként, sokkal pozitívabban reagálok. Bár itt csak két út vitt volna haza, szóval nem túl sok a választási lehetõség. Egyedül, letörten, szomorúan, szitkozódva, vagy a csajjal, boldogan, madarat és kézet fogva, táncolva :) #1 Már gondoltam arra hogy öntudatlanul be vagyok szívva, ha már ilyen különleges események történnek velem ilyen sûrûn. De nincs semmiféle ilyesmi szubsztancia a birtokomban. #2 Majd hajt az ösztön, és akkor megtudod egybõl, komám.. feltéve ha hallgatsz rá :)
Nekem is volt ilyen rémálmom de akkor én elfogadtam és a csaj eltûnt. Szóval ne fantáziálj annyit mert már azt sem tudod mi a valóság!
O_o Hát én ezt nem tudom
ha egy ilyen beszolasra elkezd sirni es elfut, jo hogy nem törtent semmi. Kepzeld, ha lefeküdtök es te nem ugy reagalsz utana ahogy ö szeretne... Megkapod eleted elsö Stalker-jet.
álmodik a nyomor, cimbora!:D
ez mehetne a modoros blogra 1:1-ben :)
07-13 02:44 Ez kamu. Ennyi erõvel azt is írhatta volna hogy odasétált hozzá egy cornetto jégkrém és azt mondta h egyél meg... :D

Van az osztályba egy csaj aki nagyon jól nezki. Jóba is vagyunk meg minden. Nekem tetszik a csaj és én is tetszet neki de nem akar semmit mert osztálytársak vagyunk?

Mi tegyek????? Normális válaszokat. 16F

Legjobb válasz: Probáljmeg küzel kerülni hozá kõzõsen szorakoztuk ugy és csak késõb hozd fel a szexet megint.

Probáljmeg küzel kerülni hozá kõzõsen szorakoztuk ugy és csak késõb hozd fel a szexet megint.
legyél vele mindig kedves, udvarias, hívd meg kajálni, néha vegyél neki valamit pl édességet, tudd meg mit szeret. köszöntsd fel a névnapján, szülinapján. nem kell túlzásba vinni a dolgot, és ne a szexre hajts. az úgyis jön magától, ha már õ is úgy érzi, és úgyis rajta múlik a dolog.
ha látod, hogy õ is érdeklõdik irántad, akár verset is írhatsz neki, nem baj ha nem túl jó, az még talán jobban leveszi a lábáról.
A kérdező hozzászólása: köszönöm az eddig válaszokat meg fogadom a tanácsaitokat :) jöhetnek még :)
a lány milyen tipusú érzelmes, bolond, kis aranyos, mûvész lélek, perverz?

Szépség vagy jó megjelenés? Nektek mi tetszik jobban egy lányba:ha nagyon jó adottságai vannak:nagyon szép arc, nagyon jó alak vagy ha add magára, szép ruhái vannak és jól öltözködik az alakjához?

Esetleg van olyan,hogy ha az egyik teljeseül akkor nem számít a másik?

Legjobb válasz: én nõ vagyok, de úgy vettem észre, hogy a férfiak nem tudnak különbséget tenni egy szépen kifestett lány és egy szép lány között. legalábbis a legtöbbje.

én nõ vagyok, de úgy vettem észre, hogy a férfiak nem tudnak különbséget tenni egy szépen kifestett lány és egy szép lány között. legalábbis a legtöbbje.
A kettõ együtt nem megy? :D
Öltözz mosolyba! Az minden nõnek jól áll.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :)
Igen! Ezzel nem azt mondtam hogy egy teltebb nõ nem lehet csinos! Mert lehet csinos. És vannak akiknek be is jön, én is elég sokat látok akiknek bejön. Szóval öltözködj csinosan, mert amúgy valóban igaz hogy egy telt nõ is tud úgy öltözködni hogy amiatt lenézzék.
Születéskor eldõl minden de nem esély kérdése ahány ember annyiféle ízlés.A kövér csúnya nõknek is van párjuk ...
A kérdező hozzászólása: neked pedig csak félig van igazad. :) Egyetértek azzal hogy egy nagyon kövér vagy csúnya lányhoz nem szívesen mentek oda.Csak nekem az a fura, hogy ugye bár van amivel szület az ember és nem tud változtatni rajta... Ergo születésed pillanatába eldõl mik az esélyeid..... Meg az is, hogy mért nem értékelik, hogy legalább valakinek van önképe és tudja mi áll jól neki, mint egy olyat, aki totál igénytelen.És ezt nem csak személyes tapasztalatok alapján mondom.
Szépség szinte bárkibõl lehet. Csak az már nem a természetes önmaga lenne hanem mindenféle segédeszközzel átalakított ember. Nekem nem ez kell ..
de félig igen :) Te azt akarod hogy azt mondjuk, hogy egy nagyon jó alakkal rendelkezõ lány és egy husikás de csinosan öltözködõ nõ is kelljen nekünk. Noss ez nem fog menni.
Hát, ha lehet választani, akkor: nagyon szép arc, nagyon jó alak.... 28F
A kérdező hozzászólása: #7 nem ez volt a kérdés
Nagyon sok lány van akinek nem kell semmilyen kencefice ahhoz hogy szép legyen mert alapból az.
2. Én tudok, legalábbis véleményem szerint aki alapból szép, annak elég max egy kevés alapozó... Egyébként, elsõként az összképet nézzük, de például ha az arca nem túl vonzó akkor felejtõs a dolog. :)
mellesleg nekem inkább az elsõ opció :D
hidd el vannak még akik tudnak... :)
A kérdező hozzászólása: Nyilván van olyan akinél mindkettõ is teljesül.
Igen ez a nagy igazságtalanság, hogy születéskor minden eldõl. Ez pl pasiknál hatványozottan igaz, hogy a gimiben és a fõsulin is szinte bármilyen lányt meg fognak fektetni a helyesnek született pasik, míg aki nem volt ilyen szerencsés, az hiába fog teperni és jól öltözni, csak a csont fog neki jutni. Tisztelet a kivételnek.

Van egy srác akit nagyon szeretek. Régen láttam és most újra felbukkant, amikor láttam nagyon ideges lettem vagy csak féltem. Az egyik jó barátom elmondta, hogy szerinte kibe szerelmes az a srác. és kiderült, hogy a legjobb barátnőmbe. Mit csináljak?

S.O.S

Legjobb válasz: Egyet gondolj végig. Saját tapasztalatból tudom,hogy a legjobb barátnõdet egy pasi miatt sem szabad eldobni. Nekem ezzel sajnos minden nap szembe kell néznem és nem vmi hû de jó érzés. :S Ha a barátnõdnek nem tetszik akkor nem olyan nagy a gond. Add a fiú tudtára finoman hogy bejön neked. De te tedd ezt ne az egyik haverod mert az nem túl komoly. Hidd el a bátran cselekszel sokkal több sikerrel jársz, ha meg nem koppansz egyet de mindig emelt fõvel kell távozni.:) Ha nem jön össze akkor szereztél tapasztalatot amivel késõbb jól járhatsz.:)

Egyet gondolj végig. Saját tapasztalatból tudom, hogy a legjobb barátnõdet egy pasi miatt sem szabad eldobni. Nekem ezzel sajnos minden nap szembe kell néznem és nem vmi hû de jó érzés. :S Ha a barátnõdnek nem tetszik akkor nem olyan nagy a gond. Add a fiú tudtára finoman hogy bejön neked. De te tedd ezt ne az egyik haverod mert az nem túl komoly. Hidd el a bátran cselekszel sokkal több sikerrel jársz, ha meg nem koppansz egyet de mindig emelt fõvel kell távozni.:) Ha nem jön össze akkor szereztél tapasztalatot amivel késõbb jól járhatsz.:)
" Nagyon jó lenn! " -oksa, akkor ne is gyere föl, XD
Használtan lényegesen olcsóbb minden készülék.
A kérdező hozzászólása: De mit ajánlanál nekem max 15-20 ezer forint légyszi az elsõ válaszadó meg rohadjon meg am ne legyen használt.
20000-ért még egy galaxy minit se kapsz újan, de ha mégis találsz valahol egy androidost azzal csak baj van, idegösszeomlást fogsz kapni tõle. Tessék itt egy kis olvasni való: http://m.mobilarena.hu/teszt/akai_pha-3850_inkabb_vegyel_kaz..
Kulcsszó: használt "am ne legyen használt" Fuck logic... Ez egy anonim oldal, nem kell bemutatkozni. 20000-ért meg ne vegyél androidot, mert annyiért csak szart kapsz.
Kedves Ádám.Hát csak szeressen egy Androidos készüléket de ennyi pénzbõl csak a legaljából tud venni amelyekrõl nem tudok nyilatkozni a jóízlés határain belül.Tessék gyûjteni minimum 40.000Ft-ot és akkor már tud venni egy normális készüléket. Üdv
Használtan, 30 000-ért már talán kapsz egy HTC Sensation-t.

Igaz az, amit apuka mond, hogy a csajok 99%-a csak egy jó nagy kéjbotra vágyik és nyugodtam mondjam meg nekik, mit szeretnék?

Legjobb válasz: Édes jó Istenem! Az apád egy jó nagy gyökér, remélem a fia képes lesz normális kapcsolatot kialakítani egy nôvel, mert neki ez tutira nem sikerült még életében!

Édes jó Istenem! Az apád egy jó nagy gyökér, remélem a fia képes lesz normális kapcsolatot kialakítani egy nôvel, mert neki ez tutira nem sikerült még életében!
?
Gyökér, vagy nem gyökér általában már iskolás éveimben is azokat láttam érvényesülni, akik ilyen tapló, bunkó "de megb**ználak a vécében" szövegekkel nyomultak a csajoknál. De az is lehet, hogy csak mert magasak, izmosak és jóképûek voltak és némelyik közülük még etnikum is. És olyan nõket megkaptak...
nem igaz a noknek csak a kulso es a penz szamit a fax csak ezutan kovetkezik mint szempont szal ha kicsi a pelo de loves vagy akor siman lesz nod az mondjuk tuti h csalni fog majd egy jobban kinezo nagy faxu csavoval. ezer ajanlom a prostikat ok leglabb nem hazudnak annyit mint az atlag nok es olcsobbak is ha ugy veszuk sokkal es joban meg is jacak h erdekled oket.
Hát én mindjárt sírok. Így is elég se**fej van a világon, és apád még ideológiát is gyárt az ilyen gyökereknek..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!