Találatok a következő kifejezésre: Az egyik egy jó (5647 db)

Némó, Grafit, Léna, Lea, Kleopátra, Leo, Tom
A kérdező hozzászólása: tudtok még valamien jó neveket?
A kérdező hozzászólása: neki is kell egyí név
A kérdező hozzászólása: [img]users1.ml.mindenkilapja.hu/users/vadmacskanevelde/uploads/maine-coon-03-brown-tabby.jpg[/img] ilyen csak kicsiben
A kérdező hozzászólása: hát egy rokonunkhoz oda ment etteték és aztán nekünk adták és apa hazahozzta most is itt van :)
Jaj, a maine coon olyan gyönyörû! Mutass róla képet! :) Honnan van?
A kérdező hozzászólása: köszi
Hugó, Beni, Belfegor, Árnyék, Héra, Párduc, Felhõ, Pihe, Mancs, Szfinx, Mex, Alex, Zeusz, Árész, Kormi, Memphisz, Diego, Iron
A kérdező hozzászólása: ajánjatok még.
A kérdező hozzászólása: köszönöm! :)
Bitang, cifra, gézengúz, kis vörös, áfonya, bigyó, pindur, tigris, hamvas, domi, jóker, Garfild pamacs , leó kajla rexy suzi vacak teó panda peti vénúsz

Mitől van az, hogy felteszem az alapozót egy ideig jó de utána kb.1 órára rá elsárgul vagy nem tudom milyen lesz, de teljesen más színe lesz mitől van ez? Mit tegyek ellene?

Legjobb válasz: 1. vegyél jobb minõségû alapozót. - oxidálódik az anyag és besárgul. 2. kivételes esetben lehet, hogy nem a minõségével van baj. -- ha eleve sárga tónusú az arcod (az alapozó meg mondjuk rózsaszínes), akkor elképzelhetõ, hogy nem jól reagál a bõröddel. ugyanez lehetséges, ha kicsit zsírosabb a bõröd. ezen esetleg segíthet, ha felraksz egy bázist az alapozó alá. menj be egy douglasba (vagy egyéb ilyen helyre), ha van a közeledben, és kérj tanácsot, meg rakass fel különbözõ alapozókat, még ha nem is vásárolsz, akkor is segíteni fognak.

1. vegyél jobb minõségû alapozót. - oxidálódik az anyag és besárgul. 2. kivételes esetben lehet, hogy nem a minõségével van baj. -- ha eleve sárga tónusú az arcod (az alapozó meg mondjuk rózsaszínes), akkor elképzelhetõ, hogy nem jól reagál a bõröddel. ugyanez lehetséges, ha kicsit zsírosabb a bõröd. ezen esetleg segíthet, ha felraksz egy bázist az alapozó alá. menj be egy douglasba (vagy egyéb ilyen helyre), ha van a közeledben, és kérj tanácsot, meg rakass fel különbözõ alapozókat, még ha nem is vásárolsz, akkor is segíteni fognak.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a tanácsokat:) utána nézek:)

Srácok! Számotokra mit jelent az, hogy egy nő jó az ágyban? Mitől jó az ágyban? 18/L

Legjobb válasz: mozog és érezteti h nem csak azért csináljuk mert nekem jó hanem mert õ (is) akarja

mozog és érezteti h nem csak azért csináljuk mert nekem jó hanem mert õ (is) akarja
tüzes, érzéssel csinálja, nem kéreti magát, odaadó. 23/ff
- mozog, nem csak fekszik némán mint egy fadarab - legalább 3-4 pózban lehet vele csinálni, nem csak egy megszokottban - látszik rajta hogy élvezi igazán amit csinál, nem fapofával, muszájból szexel. - használja a kezét, a száját - simogat, csókolgat közben - én szeretem ha beszél (dugj meg, mélyebben, ilyenek XD) 22F
Erre én is kíváncsi lennék:) Szintén 18/L
Ágyba hozza a reggelit!
Ha gondolja a két kérdezõ én szivesen kipróbálom mindkettõtöket, aztán kiértékellek titeket. NA? Ott az elérhetõségem az email nél.
Szerintem akkor jó egy nõ az ágyban, ha legalább ugyanannyira odafigyel a pasira mint ahogy rád is figyel õ! Ha csak durr bele bumm és érzéketlenül, akkor annyit is adj vissza. Ha pedig rendesen kinyal simogat és nem csak a végkielégülés a cél akkor meg ugyanezt kell visszaadni.Egyébként a fadarab szindrómánál kb nincs is rosszabb. Voltam már ilyen nõvel a végén még kiverni sem akarta, lusta volt hozzá.
20:26-os vagyok. Örülök!:) :)
20:26 megnyudtattál...köszi :D 17/L
20:26 ossal egyet értek. De én még annyit tennék hozzá hogy attól is függ a jó szex hogy minél szûkebb a hüvely nyílása.
A kérdező hozzászólása: 20:26 > Azt hiszem, megfelelek a kriériumoknak. :) Legalábbis remélem. Csak azért kérdezem, mert néha kicsit unottan csinálja velem a barátom (tényleg csak NÉHA), és attól félek, hogy én nem csinálok jól valamit (de mindig megerõsít, hogy minden oké). :S 20:44 > Nagyon kedves vagy, de van, ki teszteljen. :) Csak a többi férfi véleményére is kíváncsi vagyok, hogy ne rontsam el a dolgokat. :)
Attól, hogy nem csak hagyja magát dugni, hanem dug veled, azaz végig kontaktusban van veled. Pl ha lehunyja a szemét, akkor a kezével adja kontaktot, vagy a beszéddel. Pl attól, hogy ha szex kelléknek használja a testedet, vagyis örülteti magát akkor is, ha te éppen nem mozogsz. stb, stb


Fiúk! Tényleg igaz az, hogy egy "túl jó" csaj taszít titeket, nem meritek bevállalni?

A múltkor olvastam ilyet,és nem akarom elhinni :D

Legjobb válasz: A jó nõk olyanok mint az almák... a legjobb alma a fa legtetején van. Sok férfi még a létrát se meri a fához tenni, nem hogy felmásszon érte. Nos... én a létrát már oda tettem és ha az alma is akarja ADJON JELET !

A jó nõk olyanok mint az almák... a legjobb alma a fa legtetején van. Sok férfi még a létrát se meri a fához tenni, nem hogy felmásszon érte. Nos... én a létrát már oda tettem és ha az alma is akarja ADJON JELET !
rám igaz, söt soha nem is tetszettek a tul jo csajok, elismerem, hogy jok, de mégsem vonzanak, 28.F
2 -es!! az almás példa egy nagyon jó, pontosan sokan nem rakják oda a létrát sem, mert eleve nem éri meg nekik, mert attól tartanak, hogy magasról hatalmasat zuhannak a létráról pofára , mielõtt leszakítanák az a kibszott almát.Összetörik magukat, és egy életre /lelki/ nyomorékká válnak.
"Fiúk! Tényleg igaz az, hogy egy "túl jó" csaj taszít titeket, nem meritek bevállalni?" NEM IGAZ
Ki a túl jó csaj? Ha az a túl jó csaj, aki nekem 100%-os, akkor ez nem igaz rám! Bárcsak megismerkedhetnék egy ilyen számomra 100%-os lánnyal... Eszem ágában sem volna undorodni.
A mûnõk alapból nem vonzanak, semmi szép nincs bennük. A természetesen szép lányok annál inkább, de õk meg már foglaltak, úgyhogy inkább béerem egy csúnya, de rendes lánnyal, pedig nem vagyok csúnya csak átlagos külsõre.
kinek mi a túl jó?? ami neked vagy neki az az lehet h nekem csak egy törtetõ cafka...
Igaz, mert a jó csajok csak jó pasikkal hajlandók összejönni, én pedig finoman szólva nem vagyok az.
Nem, ez nem igaz. Legalábbis nálam nem, pedig nem vagyok egy George Clooney
Amit a 4es írt én is tapasztaltam, úgy viselkedett mint akinek nem kell semmit csinálnia az ágyban, nagyon [email protected] volt. 24F
túl jó csaj: édes, finom, de drága. Ezért max akkor "veszem" meg, ha sok a pénzem. Átlagos pasik nem nagyon szólnak a jó csajokhoz.
Úgy fogalmaznék, hogy a társadalom által gondolt "túl jó" nõk igen, engem is taszítanak. Sok smink, mindig puccosan...ááá..nem izgi:D unalmasak. 24F
ez hülyeség.max: ne válassz olyan lányt akit nehéz megtartani!
A túl jó nõt sokan nem merik bevállalni, ez nagyonis igaz. Én sem szólítgatom le õket, pedig külsõmeml elégedett vagyok, bõven megütöm az optimum szintet. De mégsincs önbizalmam. Így nem megy. A jó nõk csak a legbevállalósabbaknak valók. Egyszerüen rondák, és szépek közt is vannak bevállalós és nem bevállalós palik is. Épp ezért, aki ronda/szép és bevállalós, azok mind esélyesek hogy megszerezzék a nunát. Egyszerüen szar az ilyen nõk társaságában lenni, mert állandóan foglaltam, midig van egy rrahadékjuk, aki már korábban lecsapott rájuk, meg egy csomó másik f asz is állandóan legyeskedik körülöttük. A tökömnek kell egy ilyen, akinek ekkora társasága van. Zavar, idegesít. Idegesít az is, hogy bármikor elhódíthatják, nagyok az igényei, két kézzel válogathat a férfiállatok közt. Sokakat taszít ez. Úgy igazán ezeket csak ba szni volna jó. De keményen. De így társalgási, ismerkedési szinten totál érdektelenek, nincs semmi motiváció, semmi szituáció, hogy odamenjek pitizni ezekhez. Persze a nekem nem tetszõ kevésbé dekoratívak meg kellenek a fenének. Így aztán a legjobb megoldást találtam, megyek csúcsminõségû prostilányhoz, azokhoz mindig oda lehet férkõzni, odatolhatom nekik a farkamat, és a pénzért cserébe eléggé uralkodónak érezheti magát az ember náluk. Ráadásul simán vannak olyan szépek mint emezek a nemfizetõs dögök. Egyszerübb, gyorsabb, kevesebb stresszel járó mód a csúcsnõvel szexet- szerzéshez.
Az h jó segge van.
Akkor ezek szerint nekem is jó s*ggem van. 4-es válaszoló jöhet tanulmányozni! :D Meg a többi is, aki az ilyet szereti (rossz ember nem lehet!)
De miért is kérdezed? :)
Telt, kerek, feszes. :)
az a jó ha kemény és feszes ;)
Inkább milyen nem. :-)) Nem kicsi, nem nagy, nem lapos, nem lötyi, nem lóg. Amolyan izmos, sportos, formás, valamint nagyon fontos, hogy mennyire illik az összképbe.
olyan mint ami nekem van kicsi feszes és betonkemény!! :D
Mondjuk nem értem, hogy miért fontos hogy egy fiúnak jó segge legyen?:D
Hát én a kis fokhagymagerezdet szeretem inkább ;) sztem csúnya ha nagy, lötyögõs segge van egy pasinak :D bár nõnél is csúnya :D
Az , hogy feszes :) )
A kérdező hozzászólása: Az oké, de azon belül milyen, mit jelent az, hogy "jó"?
háát hogy olyan "harapnivaló" =D kerek, de nem nagy, rugalmas, és lehetõleg nem túl szõrös

Miért van az, hogy egyre több jó csaj választ magának cigány barátot?

Agyamra megy a sok buta liba, ráadásul még szeretik is azokat a f*szokat...

Legjobb válasz: Kinek mit jelent a jó csaj. Én csak kiöltözött, ízléstelenül feltûnõ, közönséges lányokat látok velük, akik csak a bõrszínükben különböznek a cigánylányoktól.

Kinek mit jelent a jó csaj. Én csak kiöltözött, ízléstelenül feltûnõ, közönséges lányokat látok velük, akik csak a bõrszínükben különböznek a cigánylányoktól.
Diavolino44 a sok wowos kocka nem fogja alólad kilopni a széket, nem fogja anyádat meg fenyegetni :D
mer' píz van, meg bódottá, nagy család, jó kaja...:D
mert túl sok a cigány. több Jobbikot a parlamentbe!!
Egészségükre! Sajnos egyre több az ilyen lány, dehát ne ítéljük el õket!:)
buta - buta, jó páros. csak nem értem miért mondod rájuk, hogy jó csaj, maximum szép. szerintem a jó csajhoz agy is jár.
Te is hasonló szinten lehetsz, ha ezek a lányok szerinted JÓ CSAJOK
Mert lájkolják az ork fasztot.
Mert a romak adnak a kulsosegekre! S sok nonek mar ez is eleg. Nezd meg rengeteg roma csalad putriba lakik, de mercivel jarnak s 6kg arany rajtuk, Csak az szamit kifele mit mutatnak. Valamint mernek kezdemenyezni, s sajnos a sok WoWos kocka nem mer..
A kérdező hozzászólása: 13:04 - ott a pont Én például kockának minõsülök de én mondjuk dolgozok a gépen - videószerkesztés - és merek kedvezményezni, de nem elõször ROMA nyulja le a csajt... NO COMENT mit szeretnek rajtuk, ennyi az önértékelésük, szomorú...
tudod miért?mert ez rajos dolog:) manapság már nem olyan egyszerû megkapni a napiraj díjat:D
nem roma hanem cigány és ezek közül csak nagyon kis százalékuk ember amúgy meg csak addig vannak velük azok a buta pi.csák mig fel nem törlik velük a padlót
Az mas kerdes h lopnak, meg agresszivak. S hidd el utalom oket en is!! De nem errol szolt a kerdes!
12:33 szívembõl szóltál :D :D
Mert a cigányok dugnak mint a nyulak. 18 éves cigány csajnak már 4 gyerek van.

Fiúk, mit jelent nálatok az hogy egy nő jó az ágyban?

Mivel szerintem a legtöbb meló az a férfiaké szex közben, és kíváncsi lennék hogy én milyen vagyok, ha elolvasom a kommenteket:) köszi el?re is nektek :PP

Legjobb válasz: Egyrészt nagyon jó a technikája, másrészt legyen tüzes, szenvedélyes! Összefoglalva ez lenne a lényege.

Egyrészt nagyon jó a technikája, másrészt legyen tüzes, szenvedélyes! Összefoglalva ez lenne a lényege.
Aktiv Az elõjátokot nem csak elvárja hanem viszonozza is
az hogy kinek mennyi meló jut az leginkább a pozíciótól függ. az személyes kedvencem mikor csak elfekszem mint a tengericsillag a lány meg dolgozik rajtam
Az hogy jó az ágyban, azt jelenti, hogy mennyire örül, mennyire látszik rajta, hogy élvezi a dolgot, itt nem visítozásra gondolok, hanem hogy látsszon rajtad, hogy élvezed, ha élvezed egyáltalán. A másik meg, hogy azért jól kell hozzá tudni sz*pni, meg valamennyire határozottnak is kell lenni, hogy most te mit akarsz csinálni, mi lenne a jó neked. És a legjobb akkor lehetsz, ha valóban van orgazmusod közben, ez a fiúnak nagyon sokat jelent.
tudod, nappal barátnõ/feleség, este az ágyba meg egy k*rva..nem kell magyarázni szerintem :)
jó a csöcse, jó a segge.
A kérdező hozzászólása: :) ) És szerintetek milyen az ha valaki jól cumizik? Én gyakran szoktam, az utóbbi végén a barátom mondta hogy nagyon jó volt :P remélem úgy is gondolta :P Elõjátékot õ nem mindig igényel, sokszor csak õ kényeztet engem, hiába szeretném én is viszonozni.
(sokszor csak õ kényeztet engem, hiába szeretném én is viszonozni.) Nem lehet az hogy valamit nem jol csinálsz és inkább kihagyná? Fogazol vagy ilyesmi?
Hát nagy élettapasztalat van mögöttem 60é múltam de szerintem úgy a jó ha munka megosztás itt is mûködik.S nem dobod magad el az ágyban , itt vagyok te meg basszál ahogy akarsz de nekem is jó legyen!

Pasik! Ti mire vagy mikor mondjátok azt, hogy egy nő jó az ágyban?

tehát nem csak fekszik mint egy "fadarab" akkor az már jó az ágyban?

Legjobb válasz: hát jobb. mozogjon, legyen kezdeményezõképes, adjon hangot annak h élvezi. így elsõre. az szerintem mindenképp jó ha kezdeményezel, tehát nem csak fekszel.

hát jobb. mozogjon, legyen kezdeményezõképes, adjon hangot annak h élvezi. így elsõre. az szerintem mindenképp jó ha kezdeményezel, tehát nem csak fekszel.
Ha szeret kísérletezni, kipróbálni dolgokat. Ha kezdeményez, ha tisztában van azzal, hogy a merevedés még nem a felizgultság feltétlen jele, azaz a férfiaknak is van izgalmi görbéje. (Persze sok függ elõzõ partnerektõl. Ha mondjuk gyorstüzelõ partnerekhez szokott, akkor esetleg csak rossz beidegzõdése van és azért nem izgatja a férfit túlságosan, mert a tapasztalata szerint a férfiak már egy intenzívebb elõjáték alatt elmennek) Ha úgy akar örömet szerezni, hogy kérdez, hogy hogyan jó és nem pedig úgy gondolja, hogy tudja õ. Ha kimutatja, hogy kíván. Ha foglalkoztatja, hogy hogyan tehetné jobbá és jobbá a szexuális életünket.
Én csaj vagyok.. de szerintem a pasik azt szeretik ha egy csaj tûzes & vad.. és ahogy a legeslõ válaszoló írta, hogy kezdeményezõ..ha valaki csak fekszik mint egy fadarab, az olyan sex lehet mint egy 25 éves házasság után:Dami kezd ellaposodni..fiataolon minden xtrém jöhet szerintem..vagyis a pasimmal imádunk minden ilyesmit..:) 15/l

Miért van az, hogy egyre több jó csajt látni, nagyon"rosszfiús" kinézetű pasikkal?

Miért van az, hogy egyre több jó csajt látni, szinte még visszataszító kép? srácokkal?!Mármint olyan...olyan félelmetes srácokkal.. vagy ezt nem tudom hogy leírni...

Legjobb válasz: Adrenalin- növelésbõl, ezek sokkal izgatóbban mint az átlag pasik.De nyugi, nem õk lesznek a jó férjek,ilyenkor jön a normális pasi.

Adrenalin- növelésbõl, ezek sokkal izgatóbban mint az átlag pasik.De nyugi, nem õk lesznek a jó férjek, ilyenkor jön a normális pasi.
Akikre te gondolhatsz, a fiatal lányok kb 15-16-ig, szeretik a rosszfiúkat, ez közismert tény, de egyszer mindenki kinövi! Ne aggódj, ha te ennél a korosztálynál próbálkozol, nem veled van a baj, csak nem elég érettek egy normális fiúhoz! :) Ha idõsebbek lesznek, akkor jófiúk kellenek majd nekik, eljön még a te idõd! :)
Nos én 16 éves lány vagyok és sajnos nekem ez is volt a mániám, hogy vagány, mindenkinek beszólogatós pasim legyen.. Lett is..együtt voltunk 4 hónapig.. leállt velem néha üvölteni mindenki elõtt, legyen az utca, bevásárlóközpont, buszmegálló..neki szinte mindegy volt...oka mindig volt hogy ezt tegye velem(állitolag megcsaltam folyton, amirõl én a mai napig nem tudok)aztán egyszer besokalltam tõle és ott hagytam..mert elegem lett abból, hogy nem enged élni, nem mehetek a barátaimmal sehova.Fiú haverom nem is lehetett, mert szerinte már az is megcsalás.Drogozott, verekedett, mindig mindennap balhézott, és mikor ott hagytam három hónapon keresztül fenyegetett, hogy ha meglát megöl és a többi.Egyszer véletlenül összefutottunk és megint elkezdett üvöltözni velem és kezet is emelt rám.Szerencsére bátyám velem volt szóval megverni nem tudott!Kis ideig még zaklatott és fenyegetett, de egyszer csak leszállt rólam. Szóval nekem soha többé nem kell semmien rosszfiú, vagy akárcsak rosszfiú kinézetû ember..messzirõl kerülöm az ilyeneket!Rádöbbentem hogy borzalmas ilyen emberekkel együtt élni(nem úgy együtt élni, hogy összeköltözés, hanem járás stb.) várom a rendes, normális, érzelmes fiúkat:) Sziasztok!
ezt embere válogatja. a jófiuknak meg a rossz fiuknak is van negativ meg pozitiv oldala. ugyértem h 2 véglet ezekben is van. teszem azt, egy jófiú lehet tényleg rendes is, de lehet balf.sz is; és ez áll a rossz fiúra is, lehet tajparaszt bûnözõ de lehet egészségesen vagány is....ugyh nem a kinézet alapján kell itélni
Ez a kérdés engem is foglalkoztat. Sajnos én is ilyen helyzetben vagyok. Mindig azt tapasztalom, hogy a magamfajta "jófiúk" senkinek sem kellenek. Nem egy csajnak udvaroltam már, de mindannyian lekoptattak mondvacsinált, kamu indokokkal. Volt, aki azt hazudta, hogy van pasija, közben ez nem is volt igaz. Egy hétre rá, hogy lekoptatott, összejött egy cigány bûnözõ maffiózóval... Sajnos ez van... :S
Az én pasim is elég 'rosszarcunak" néz ki (190 magas, kigyurt, kreol) és a fellépése is lehet kicsit ijesztõ, bár beszólogatni nem szokott. Legalábbis ha én ottvagyok, akkor nem. Bár ettõl függetlenül azt nem kedveli ha neki beszólnak, vagy engem nagyon megnéznek az utcán. Mindenellett egy intelligens, diplomás, jómodorú eszméletlenül kedves pasi, aki imád engem. Ja, hogy ez nincs ráirva a homlokára?! Hát istenem. Ezek is normális srácok zömében, nem mindegyik hülye dúvad. Kár általánosítani.
Mi az, hogy rosszfiús kinézet? Kigyúrt napszemüveges maffiózó? Punk? Rocker? Goth? Mindenkinek más az "ijesztõ" külsõ, és én nem értek egyet a vagány srác vs. rendes srác megkülönböztetéssel sem - a dolgok nem ennyire fekete-fehérek! Lehet valaki bajkeverõ az iskolában, és/vagy járhat extrém ruhákban, és közben imádhatja a barátnõjét. De rendelkezhet a szomszéd Pistike külsejével is, és közben verheti. Bár ilyen egyszerû lenne kiszûrni az erõszakoskodókat, külsõ alapján! Valóban vannak, akik a szenvedélyt összekeverik a szenvedéssel - ez amiatt van, hogy sokszor a filmekben, stb. az izgató pasi erõszakos és lenézi a nõket. Pedig akkor is lehet nagyon lángoló és intenzív valami, ha nem megalázó - SÕÕT! Én magam is falramászok attól, ha egy nõ nem akar kilépni a megalázó kapcsolatból, mert "de olyan jól néz ki", "de olyan jó az ágyban" és a legfõbb érv, amire a legjobb szándékkal se tudsz mit mondani: "de szerelmes vagyok belé"....
Ezt a nõk max akkor növik ki, amikor már a férjhez menésen gondolkodnak, az meg manapság már jóval 30-on túl van. 24/F
Hát talán még késõbbig is eltart ez az idõszak, amíg kinõjük...:$ Én már 20 vagyok, és az elõzõ pasim is ilyen 14 évvel idõsebb nem független "maffiózó" fíling volt...:$ Vonz minket a veszély, vagy nem tudom, ez olyan megmagyarázhatatlan érzés, mint amikor az ember egy akcióhõsbe szeret bele vagy ilyesmi... De aztán leszállunk a földre egy idõ után, ki elõbb, ki utóbb! Én utóbb, most egy kedves, normális, jól szituált pasival vagyunk épp alakulóban! :)
Hát nekem is jobban bejönnek a rosszfiús pasik... Pedig én már bõven kinõttem a 15-16 éves korosztályból. És azt szokták mondani, hogy a szemtelenségnek sem lehet ellenállni... Hát ez sajnos nálam is abszolút igaz.

Miért nem lehet megérteni azokat, akik egy igazi "jó pasit" szeretnének?

Miért kellene olyasvalakivel lenni, aki semmihez sem ért, nem is tetszik és csak gondja van?

Legjobb válasz: Kérdezõ, hozz egy széket magadnak, ülj le és várd meg, amíg elkezd érdekelni a problémád.

Kérdezõ, hozz egy széket magadnak, ülj le és várd meg, amíg elkezd érdekelni a problémád.
Én teljesen megértem. Csak kérdés, hogy ezek a lányok akik ilyet szeretnének, vajon értenek-e valamihez, jól néznek-e ki, és nincs-e különösebb lelki gondjuk vagy világfájdalmuk.
Decukiiii :)
Jó kérdés. Én megértem. Gyertek csak gyertek. :-)
Ki mondta, hogy nem lehet megérteni?
Én csak akkor akadok fent ha egy semmilyen extrát nem nyújtó átlagcsaj vagy egy kifejezetten ronda akarja..
Legyél "jó csaj" aztán lesz "jó pasid"!
Meg lehet érteni, csak éppen nincs annyi, hogy mindenkinek jusson, következésképp csak a felsõ kategóriának jár ilyen pasi :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!