Találatok a következő kifejezésre: Az egyik egy fesztiválon (23 db)

Mennyivel több dologra jogosít fel az, ha egy fesztiválra nem sima, hanem VIP bérletet kapok?

Legjobb válasz: ez fesztiváltól függ, javaslom, hogy fogd magad, menj fel az adott fesztivál honlapjára, és a jegyek információinál biztosan megtalálod, hogy melyik mire jogosít.

ez fesztiváltól függ, javaslom, hogy fogd magad, menj fel az adott fesztivál honlapjára, és a jegyek információinál biztosan megtalálod, hogy melyik mire jogosít.

Egy fesztiválon megsokszoródnak az esélyek hogy őszejöjön egy csaj még ha csak szexre is? Vagy mindegy mert ugyanúgy néz ki mindenki fesztiválkor is mint a hétköznapokban?

Tapasztalatok? Idióták ne!!!

Legjobb válasz: Normális zenei fesztiválon esténként már elég magas az egy négyzetméterre esõ tudatmódosult/szimplán laza csajok száma. Aki csajt akar és csak egy fokkal szebb az ördögnél, már egész jó esélyekkel indul.

Normális zenei fesztiválon esténként már elég magas az egy négyzetméterre esõ tudatmódosult/szimplán laza csajok száma. Aki csajt akar és csak egy fokkal szebb az ördögnél, már egész jó esélyekkel indul.
A kérdező hozzászólása: 1. Ebben reménykedem én is. ;) Megy a zöld pacsi! ;)
Fesztiválon összehozni egy egyéjszakásast pont olyan, mint bármilyen klubban. Ha jól nézel ki és/vagy van elég pénzed és gyomrod leitatni a csajt akkor nyert ügyed van. Ha ez nincs meg akkor szopacs.
"egyéjszakásat"
Legalábbis nagyobb az esély, hogy meleg nedves helyen legyen a farkad. Csak azok a fránya másnapok...
A kérdező hozzászólása: :D Köszönöm a válaszokat! :)
Nappal esélyed sincs, mind a barátnõivel van. Este piásan vagy beszívva megdughatod. Bár sok pasi nem bírja a részeg nõket.
A kérdező hozzászólása: Ezt tapasztalatból mondod?

Mi az, amit mindenképpen vinnétek egy fesztiválra?

- száraz sampon

Legjobb válasz: Elegendõ ruha, törölközõ, pénz, sebtapasz, sebfertõtlenítõ... (egy fesztiválom sose lehet tudni...)

Elegendõ ruha, törölközõ, pénz, sebtapasz, sebfertõtlenítõ... (egy fesztiválom sose lehet tudni...)
A kérdező hozzászólása: Jó, hogy szólsz. Ruhára és pénzre eddig nem is gondoltam! A sebfertõtlenítõs ötletet viszont köszönöm, ez tényleg nem jutott volna eszembe. :)
Kullancsriasztó.
A sebfertõtlenítõ szerintem nem olyan fontos.Van elsõsegély sátor, ott ellátnak.
zsepi!!:D akkor, amiket írtak, hogy pénz, és eggyel több ruha, mert nem lehet tudni. kullancs ellen vmi gyógyszer. illetve ha szedsz valami fogamzásgátlót akkor azt se hagyjad otthon. ha smink és arclemosó kendõt viszel akkor gondolom smink is kell...bár szerintem elég oda vmi kis spirál...szájfény...de ez se fontos.:) na meg szerintem vmi fényvédõs arckrém!!!!!! meg naptej a vállakra...lábra..:)
dezodor! :D

Az egyik osztálytársamat egy fesztiválon megujjazta egy fiú, később az osztály kiránduláson egy másik fiú is megujjazta és kinyalta és azt mondta, hogy utána egy piros folt volt az alsóneműjén. Szűz még, vagy már nem?

Legjobb válasz: Vki akkor veszti el a szüzességét, ha lefeküdt vkivel. Az ujjazástól megsérülhet, ászakadhat, de attól még szûz..egészen addig, míg nem közösülnek.

Vki akkor veszti el a szüzességét, ha lefeküdt vkivel. Az ujjazástól megsérülhet, ászakadhat, de attól még szûz..egészen addig, míg nem közösülnek.
Egyetértek az elõttem szóval. A férfiak többsége is már kiskora óta maszturbál, mégis csak akkor veszítik el a szüzességüket, amikor elõször fekszenek le valakivel. a nõknél miért lenne ez másképp? Ez inkább lelki eredetû dolog, mint testi.
A szüzesség elveszítése nem feltétlenül biológiai természetû, hanem elvi-erkölcsi kérdés, szûzhártyától függetlenül akkor szoktuk emlegetni a szüzesség (más néven ártatlanság) elveszítését, ha végre megtörténik a szeretkezés. A szûzhártya nem erkölcsi bizonyíték, az mûtét, baleset, vad és elképzelhetetlen maszturbálás következtében is megsérülhet. Szóval a lényeg, hogy biológiai, vagy erkölcsi úton kérdezed.
Istenem! Mikor fogják már fel az emberek, h a szüzesség lelki eredetû? Van aki úgy születik, h nincs szûzhártyája... Van akinek sport közben szakad el.. Akkor szerintetek már õ sem szûz?? Ez egy oltári baromság!! A szüzesség elvesztése akkor hatol be ha a férfi BEHATOL. Mikor a legelsõ aktus megtörténik... Meg már nem azért de mikor valaki otthon megujjazza magát, akkor õ is elveszti a szüzességét? Hát rohadtul nem!! Na és a férfiak? Nekik nincs mi átszakadjon... Áá, bocsi a kiborulásért, lehet lepontozni (ha vkinek fáj az igazság...)
A szûzhártya átszakadása egy dolog. Az, hogy valaki megdugta-e az egy másik.
Attól, hogy átszakad valakinek a szûzhártyája, ami itt valószínûleg megtörtént az nem jelenti azt, hogy ne lenne szûz, ugyanis a szüzességet csak egy behatolással (férfi nemiszervre gondolok)lehet elvenni..ez így van
Persze h szûz. Akkor nem lenne az, ha belé is hatoltak volna. Így nagy valószínûséggel csak a szûzhártyája szakadt át..
Lehet hogy csak megsértette a szûzhártyát nem biztos hogy teljesen át szakadt. Lehet hogy még szûz de az is lehet hogy nem.
Én úgy vesztettem el a szüzességem hogy megujjaztak. Akkor véreztem, rá 3hétre feküdtem le a párommal, akkor már abszolút nem véreztem. Ez attól is függ h hány ujjal ujjazták. Ha eggyel, akkor valószínüleg csak megsérült a szûzhártya, de ha erõteljesen vagy több ujjal akkor már nem szûz.
Na ezt nem értem...ha valakinek átszakad a szûzhártyája akkor hogy lenne már szûz?
Ha még nem feküdtek le veled akkor szûz vagy, igen... (Érteném hogy miért kell harmadik személyben feltenni a kérdést egy anonim oldalon)
Én is amellett teszem le a voksot, hogy az elsõ nemi aktus jelenti a szüzesség elvesztését. A férfi behatolást, mint kritériumot viszont megkérdõjelezem. Mi van ha egy nõ csak nõkkel fekszik le? Nemi aktus van, férfi behatolás nincs. Mégsem mondanám, hogy szûz. Esteleg ujjazták az elsõ alkalommal. Akkor még szûz a másodiknál? Vagy hol kezdõdik, hogy már nem szûz? És akkor az is felmerül (mint Clinton és Monica esetében is anno), hogy mi számít nemi aktusnak? A nemi szervek érintkezése? Ez két nõnél mondjuk az olló póz, de akkor nem történik behatolás, esetleg szûzhártya szakadás sem, mégis nemi aktus. Száz szónak is egy a vége: a szüzesség elvesztése elég viszonylagos dolog. Amíg bizonytalan vagy benne, hogy ez az volt-e, addig valószínûleg nem az volt. Azt biztosan érezni fogod, amikor már nem vagy szûz. És még egy: korábban valaki az "ártatlanság elvesztésének" nevezte. Az ártatlan-vétkes különbségtétel a szex-szel kapcsolatban már elég avitt. Sejtem, hogy az illetõ nem így értette, de a szavainknak súlyuk van. Szerintem ne használjuk a szüzesség kérdésével kapcsolatban az ártatlanság szót, mert annak ellentéte bûnösség. Még manapság is sokan gondolnak így a nemi életre, és sok boldog pillanatot szalasztanak el.
Az egyik osztálytársad ugyan szûz, de már egy ordas rihe, akiben a fél osztály turkál.
bilológialag igen de elven nem! ez erkölci és eggyt éertek az elõttem szólókkal de jó hogy megkérdezed és nem hiszed el azt amit a hülyék mondasnki hanem többenk hidze hidd el nem vágunk át mért tennénk?
Elvileg akkor veszti el valaki a szüzességét, ha a hímvesszõ behatol a hüvelybe.
bocs, hogy ezt kell mondanom : de a barátnõd egy SZÛZ K..

Ti elengednétek a 15 (egy hónapon belül 16-ot töltő) lányotokat egy napra Sziget Fesztiválra a barátnőjével és annak az édesapjával, vagy szintén egy napra Sound-ra nagy társasággal?

Sound-on csak barátai lennének, esetleg a testvére (20 éves), bár lehetséges hogy az imént említett apuka is ott lesz. a lány megbízható, nem iszik, nem cigizik, stb... ha nem engednétek, miért nem?

Legjobb válasz: Apukával meg a másik lánnyal simán.

Apukával meg a másik lánnyal simán.
igen!
Ha ismerem a felnõttet és felelõsséget vállal a lányom után is, akkor igen, a Szigetre elmehet az apukával és a barátnõjével. Társasággal Soundra 15-16 évesen nem.
Szigetre igen, de csak apukával, és ne jöjjön túl késõn.
en elengednem, bar ez bizalomtol is fugg. Ajanlanam, hogy hozz ossze egy talalkozot a baratnod apukajaval es a szuleiddel, igy ok is nyugodtabban elengednek.
Próbálj összehozni egy találkát barátnõd apukájával. Amúgy nem lehet, hogy a belépõ és utazás ára a gond? Elvégre nem olcsó egyik sem, lehet, hogy nem tudják szüleid kifizetni.
Persze de csak abban a felállásban ahogy írtad saját felnõtt rokonnal, vagy a barátnõ megbízható apukájával.Soundra egyátalán nem engedném.
El.
Én mindegyikre igen. 16 évesen engem is elengedtek a Szigetre (Sound nem volt még, de nem is érdekel az a sítlus). Az apukát ismerik a szülõk?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat! :) ) igazából a jövõ évrõl lenne szó, szóval kb fél évem van még meggyõzni õket:D
Szigetre igen, Soundra nem. Azért nem, mert 15 (majdnem 16) évesen azért nem árt, ha egy fesztiválon van veletek egy felnõtt. Ha a közelben laknánk akkor átgondolnám a dolgot, de ilyen távolság mellett nem engedném meg. Bármilyen megbízható és érett is a gyerekem, én nagyon félteném felnõtt kíséret nélkül, ha ilyen messzi van. Engem 16 évesen engedtek el elõször csak a barátaimmal a Szigetre (a bejárattól kb 10 perc sétára laktunk), azzal a feltétellel, hogyha bármi történik, felhívom õket és 2 perc alatt ott lesznek értem kocsival. Vidékre (Balaton Sound, Volt) pedig 18-19 évesen. Szerintem ez így jó volt, ha egyszer lesz gyerekem és fesztiválozni támadna kedve, akkor én is így engedném el õt, mint engem a szüleim. Amúgy az is idetartozik, hogy én mondjuk gyerekkoromtól kezdve 14 éves koromig járkáltam a szüleimmel különbözõ fesztiválokra, és mi vittük magunkkal a barátaimat, akiket elengedtek velünk. Utána már "ciki" lett volna anyuval menni, de velük is nagyon élveztem :D A szüleid miért nem akartak amúgy elengedni? Bár az idei Soundról már ugye lecsúsztál, a Szigetbõl meg már csak 2 nap van, de szerintem az segítene (vagy segített volna) a helyzeten, ha tudtak volna beszélni a szüleid az említett apukával és meggyõzõdtek volna róla, hogy nyugodt szívvel rá bízhatnak. Hajrá! Legközelebb remélem elengednek, mert szerintem hatalmas élmény:) 21/l
A kérdező hozzászólása: Elég jól állunk anyagilag, tehát ez nem lenne probléma. A saját pénzembõl is ki tudom fizetni, ha ezért nem engednek. A bizalom, hát... Szerintem 100%-osan megbízható vagyok, de a szüleim úgy kezelnek mint egy 5 évest, aki még semmihez sem elég érett... Emiatt nem akarnak elengedni
A kérdező hozzászólása: Az apukával a szüleim még nem találkoztak, de én igen. Õ Bp-n lakik, mi meg Sopronban, szóval valószínûleg nála is aludnánk. A szüleim sajnos nem akarnak elengedni, és nem tudom, hogyan vehetném rá õket mégis:(
Ha apuka megbízható alak, nem ilyen 15 évesként viselkedõ, lumpen alak, akkor minden további nélkül, hiszen lesz felnõtt felügyelet.

Mik az alapdolgok, amiket egy fesztiválra viszel?

Legjobb válasz: Heló! Ha ott is alszok, akkor: Kellõ mennyiségû pénz, a legfontosabb iratok - igazolvány, TAJkártya... -, naptej, törülközõ, kellõen elég váltás alsónemû és ruha, az odaútig elég élelem ls innivaló, térkép - hagyományos, vagy digitálsi eszközön -, könyv, papucs és cipõ, telefon, papír és íróeszköz, valamint egy bicska vagy jobb fajta kés és kanál-villa. Midnez egy jófajta táskába csomagolva - vagy kettõbe.

Heló! Ha ott is alszok, akkor: Kellõ mennyiségû pénz, a legfontosabb iratok - igazolvány, TAJkártya... -, naptej, törülközõ, kellõen elég váltás alsónemû és ruha, az odaútig elég élelem ls innivaló, térkép - hagyományos, vagy digitálsi eszközön -, könyv, papucs és cipõ, telefon, papír és íróeszköz, valamint egy bicska vagy jobb fajta kés és kanál-villa. Midnez egy jófajta táskába csomagolva - vagy kettõbe.
kiegészíteném az elõzõt: zseblámpa, konzervek, szúnyogirtó, telefontöltõ

Szerintetek ha nagyon el szeretnék menni az egyik fesztiválra, de egyik barátom sem jön, az nem gáz, ha ráírok egyik ismerősömre ( aki valszeg megy) hogy mehetek-e az ő társaságával?

Csak hogy ti hogy vennétek? Mert ráakaszkodni se akarok senkire, de tavaly sem sikerült elmennem, most jó lenne valamelyikre végre. Mondjuk én nem bánnám, minél többen annál jobb. Bár most még 1 embernek is örülnék, mert egyedül nem tudok elmenni. :D

Legjobb válasz: Ha nekem írnál, akkor mondanám, hogy nyugodtan gyere, ha szívesen látunk. Ha pedig nem, akkor megmondanám, hogy bocsi, de nem tartunk igényt a társaságodra. Én sohasem kertelek, mindig megmondom az igazat, ahogy a barátaim/ismerõseim is.

Ha nekem írnál, akkor mondanám, hogy nyugodtan gyere, ha szívesen látunk. Ha pedig nem, akkor megmondanám, hogy bocsi, de nem tartunk igényt a társaságodra. Én sohasem kertelek, mindig megmondom az igazat, ahogy a barátaim/ismerõseim is.
Hát ha én mennék nagy társasággal, akkor ha tényleg nagy az a társaság akkor nem bánnám, ha jönne még egy ember. Viszont ha csak 3-4 emberrõl van szó, és olyan ember akarna közénk szegõdni, akivel nem nagyon szoktunk beszélgetni/együtt lenni, akkor zavarna.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Közben összeszedtem magam, és szívesen látnak! :D megérte megpróbálni, végre összejön. :)

A baratom a multheten szakitott velem azzal az indokkal, hogy nyaron a ket legjobb baratjanak csaptam a szelet egy fesztivalon, ahol o is ott volt. De nem tortent semmi, nekem nem hisz, a baratainak igen? !

elvileg multheten tudta meg, amikor szakitott velem aznap. Mar mindent megprobaltam beszelni vele, a barataival, talalkozni, de semmi. Nem hisz nekem! Majdnem 2 eves kapcsolatot igy tonkretenni, azota bevagyok fordulva. Nem tudom mar mit tehetnek. A baratai azt mondtak megtortent,pedig nem!! 1. Ha meg is tortent volna, a nyaron tortent, ezt felhozni?? 2. Ez ok egy szakitasra? Sirt mikor eldobott es mondta hogy szeret. Akkor mi? Elotte levo napokon veszekedtunk egy csaj miatt, mert feltunoen elvoltak! Ja es osztalytarsak vagyunk! 18 L

Legjobb válasz: Kamu duma. El akarta játszani az áldozatot, hogy nyugodt szívvel mehessen egy másik lányhoz. Ezzel nem tudsz sajnos mit kezdeni. És jobb is, ha elengeded.

Kamu duma. El akarta játszani az áldozatot, hogy nyugodt szívvel mehessen egy másik lányhoz. Ezzel nem tudsz sajnos mit kezdeni. És jobb is, ha elengeded.
hát sajnálom h ilyen gerinctelen barátod volt. egyetértek az elsõvel..annyi nem volt benne h eléd álljon és megmondja a valódi okát.
Valld be hogy leszoptad õket...

Egy fesztivalon milyenek az emberek?

Megyunk Zamardiba Strand fesztivalra.mennyire biztonsagos satrazni ? Nem rongalnak az emberek..?

Legjobb válasz: Az egy jó hely.

Az egy jó hely.
Hát vannak akik kicsit ittasabb állapotban vannak, de ritkán szokott nagy gond lenni.Meg azért gondolom rendõrök is vannak oda kivezényelve.
A kérdező hozzászólása: En itt csak a sator rongalodasatol felek semmi mastol mert a vuccokat letudjuk tenni mashol
Ez a fesztivál most lesz elõször, szóval pontosan nem lehet még tudni hogy milyen arcok lesznek, de szerintem nem lesz gond, nekem eddig egy fesztiválon se volt gondom az emberekkel, remélem itt se lesz, mert én is megyek :) Egyébként simán ne hagyj a sátorban értékeket, rongálás kb esélytelen. 20F
Elsõ vagyok, megnéztem ez nem is hangzik rosszul, el kellene csak mennem:)
A kérdező hozzászólása: Erteket semmi fele keppen nem hagyunk bent. Koszonom!
A kérdező hozzászólása: Elso, ott a helye mindenkinek!:D
A kérdező hozzászólása: De az is lehet hogy a Petõfi rádión hallottam a Strandfeszt reklámjában.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!