Találatok a következő kifejezésre: Az egyik csajnak, aki 18 (11 db)

Te hülye vagy :D Nem bûn, én is leköplek
A kérdező hozzászólása: Csak csajnak engedném meg!
Nem bûn. Meg büntetni nem fognak. De mi abban a jó neked? El mentek otthonról?
A kérdező hozzászólása: Ezt nehéz lenne pár mondatban összefoglalni. Igazából szeretem a bdsm-et. femdom, alárendelt szerepeket. Ezért tetszik nekem ez a dolog.
Menj oda a tömeg közepén pökj egyet felfele és állj alá! Az eredmény ugyan az lesz! :)
Valószínûleg a csaj hülyének néz és tovább megy. Ilyenért nem hívná a rendõrséget. De ha nem hagyod békén, mész utána, zaklatod ezzel, akkor viszont kihívhatja.
Meg ha van barátja, akinek elmeséli, és épp nem csípi az ilyen beteg embereket, akkor jól szétcsapja az arcodat. Amiért te feljelenthetnéd, de lehet hogy még élveznéd is.
Errõl ez jutott eszembe:) [link]

Az egyik ismerős csajnak, aki 18 éves bejön egy 14 éves srác mennyire furcsa ez?

Legjobb válasz: Lehet hogy elnézte a korát Én 17 éves lány vagyok és nekem tetszett egy fiú.Azt hittem hogy õ is annyi idõs amennyi én.Nem nézett ki 16-nál fiatalabbnak.Erre nemojanrég derült ki hogy még csak most lesz 15 éves :S nah errõl ennyit

Lehet hogy elnézte a korát Én 17 éves lány vagyok és nekem tetszett egy fiú.Azt hittem hogy õ is annyi idõs amennyi én.Nem nézett ki 16-nál fiatalabbnak.Erre nemojanrég derült ki hogy még csak most lesz 15 éves :S nah errõl ennyit
Én mindig azt mondom nem a kor számít, vannak fiúk akik többnek néznek ki és értelmesebbek is néhány idõsebbnél, meg vannak lányok akik fiatalosak ezért a fiatalabb fiúkkal jobban kijönnek. Én 24 vagyok, 16 éves volt a legutóbbi barátom, minket senki nem szólt meg ezért, volt 1-2 ember aki furcsállotta a választásom, de engem nem az érdekel ki mit szól.
Az utolsó kérdésre a 18 éves csaj VS. 14 éves fiú azt nem bûntetik. Mert Én meg nem hallottam olyanról hogy egy csaj fiút megbírt volna erõszakolni, mert ha a fiús se akarná akkor nem állna fel xD
A probléma, hogy nincs az a fiú, aki ellenállna egy 18 éves csaj erõszakolásának :D
Fura de, ha szeret anyucit játszani...
nem, de bûntetik..
A kérdező hozzászólása: Kössz a válaszokat! Amúgy ha tényleg büntetik, akkor is büntetik, hogy ha a pasi a 18 éves a csaj meg a 14?

Ha lefekszek egy totál részeg csajjal (aki mozogni sem tud) Akkor az bűncselekmény? (+18 Õ is meg én is)

Legjobb válasz: Ha egyértelmûen nem adja oda magát, hanem a tudatán kívül történt (a beleegyezése nélkül), akkor beszélhetünk nemi erõszakról, ami bûncselekmény. De ez csak akkor valósul meg, ha feljelent téged, és késõbb azt mondja, hogy õ errõl nem tudott és nem akart részt venni benne!

Ez nem így mûködik; ha a nemi erõszak miatt feljelent, akkor van ennek egy procedúrája: mintavételezés (kenet), DNS vizsgálat is lehet. Ezt nem lehet átverni, s ha be bizonyosul, hogy bódult állapotban a beleegyezése nélkül közösültél vele, akkor máris gyanúsított leszel! Mellékesen a bûncselekmény kiderítése során megvizsgálják a mobilkészüléked cellainformációit, mikor hol tartózkodtál, a lány telefonjáét is, + van még nagyon sok egyértelmû árulkodó jel. A rendõrség feladata a bizonyítás, nem a tied és nem a lányé.
Ha egyértelmûen nem adja oda magát, hanem a tudatán kívül történt (a beleegyezése nélkül), akkor beszélhetünk nemi erõszakról, ami bûncselekmény. De ez csak akkor valósul meg, ha feljelent téged, és késõbb azt mondja, hogy õ errõl nem tudott és nem akart részt venni benne!
Azért az csak látszik rajta, hogy akarja-e vagy sem... Ha meg nem, akkor beteges ha van hozzá gusztusod.. Gerjesztõ lehet, ahogy lehánnya a dákeszt.
Lol. Rendorsegen kinevetik ha elmeseli h hulla reszeg volt. Egyik Biro sem itelne el.
12: Ja, és gondolom ismersz részletesen (nem a médiából!) több száz ilyen esetet, tendenciákat. Vagy mégsem? Neadjisten csak valami össznépi hiedelmet böfögtél ide? Az ilyen esetek rengetegszer nehezen bizonyíthatók, erre rátesz egy lapáttal az is, hogy a rendõrség sokszor igen szakszerûtlen tud lenni.
Ha megvádol nemi erõszakkal, nincs az a csoda amivel te megúszod...
6: Ez azért nem teljesen így van! A DNS csak a szexuális aktust bizonyítja, a beleegyezés hiányát nem. A cellainformációk meg még ennyit sem, csak hogy az adott idõpontban együtt voltak. Ezzel együtt az ilyen ügyeket még elég "nyilvánvaló" bizonyítékok mellet is kifejezetten nehéz bizonyítani. Az is látszik, hogy még életedben nem láttál büntetõeljárást. A bizonyítás nem a rendõrség dolga, az a vádlót terheli. Ha meg "bebizonyosul", akkor már rég nem gyanúsított leszel, hanem elítélt.
igen az!Nemi erõszak
A kérdező hozzászólása: Akkor nem kellett volna innia. És elvileg ha nem tudja bizonyítani, akkor mondhatom, hogy beleegyezett. Akkor mi van?
A kérdező hozzászólása: Nem arra gondolok aki rosszul van, hanem inkább olyanra aki kb. mintha 3 napja nem aludt volna. Félig ébren van de töl ernyedt. :D
Tanunak kikerdezik akik ott voltak a szorakozohelyen. "Igen a Julcsi mar 11oratajt olyan reszeg volt, hogy jarni nem tudott, es ha jol lattam kavart is par emberrel. Aztan jott a Janika, beszelgettek es kimentek". Egy ilyen sztori ilyen lenne kb. Ennyi erovel hetvegente a fel discot le lehetne sittelni. Nekem bevallom nem volna gusztusom. De azt mondom h foleg egy Lang igyon max annyit ameddig meg esznel van.


Ti ismertek olyan 10-14 éves lányt, akinek bejött már legalább egy 18 év feletti srác, az ilyen csajok mit esznek egy felnőtt srácban és, hogy néznek ki az ilyen felnőtt srácok, illetve lányok testre, külsőre általában?

Lehetőleg olyan írjon, aki már tapasztalta egy kislány rajongását vagy személyes ismerősénél látta a szitut! Köszönöm!

Legjobb válasz: Milyen perverzió ez már megint? Pedo vagy?

Milyen perverzió ez már megint? Pedo vagy?
Láttam. A lány jól nézett ki(13 éves) a fiú meg egy páwa volt.
18 vagyok. Egy 14 éves kislány már vallott nekem szerelmet, de szerencsére megértette az álláspontomat. Akkor pont volt egy kis borostám + pár pattanásom, és valamit amúgy viccesen beszóltam neki és az alapján szeretett belém :) ..
Én végzõsként (19 - 5 éves gimi) sok elsõsnek tetszettem, pedig tök szolidan néztem ki, nem öltözöm túl divatosan. Õk általában bejelöltek facebookon :D, egyikük rám is írt. Meg nézegettek rám a folyosón. Kb két csúnyácska volt, a többi helyes, aranyos lány, nem diszkós pinyáták. Ez persze baromira imponált, de sosem kezdeményeztem náluk. Valahogy ezt a kislányos rajongást láttam bennük. Másrészt egy korombeli lányra hajtottam, így õk max egy éjszakára jöhettek volna szóba, de azért ez meg neeem.. Na jó, volt, hogy beszélgettem velük, az jó volt, kis flörtölés, stb. Jártam is egy ilyen lánnyal 1, 5 hónapig, de ezt megbántam, mert õ többet érzett irántam mint én, úgyhogy nem húztam tovább. Valahogy nem fogott meg egyikük sem, azért is említem õket így, többes számban. Aranyosak, de egy !kapcsolathoz! nekem kell valami plusz.
Egyi kcsaj ismerõsöm jött össze 17 évesen éppen most egy 37 éves sráccal/faszival... Fel is vállalják meg minden... (védjegyem):oooo

Pasik! Ha a csaj nem olyan gazdag, és mondjuk a pasira mondhatjuk, hogy jómódú, akkor szétmehet emiatt egy kapcsolat? A pasi nem hiszi azt, hogy a csaj csak a pénzéért van vele? 18/L 20/F

Legjobb válasz: Mindkét nembõl vannak ostoba emberek. Ha egy párkapcsolatban bárkit is a pénz motivál, vagy ezt feltételezi a másikról, akkor felesleges az egész kapcsolat.

Mindkét nembõl vannak ostoba emberek. Ha egy párkapcsolatban bárkit is a pénz motivál, vagy ezt feltételezi a másikról, akkor felesleges az egész kapcsolat.
Ezt érezni lehet! Hogy azért van e vele vagy sem! De ez miatt nem mehet szét egy kapcsolat. Egyik volt barátnõm még 3 évvel ezelõtt, neki is a családja elég hátrányos helyzetû volt, de mindig ki voltak fizetve a számlák meg egyéb és a csaj is jól nézett ki és el is járt rendszeresen fodrász kozm, szoli stb....De persze volt hogy nem. De lényeg h hátrányosabb helyzetûek voltak. De mi nem emiatt mentünk szét hanem betoppant az ex pasija és dúlt a love...stb stb
Persze kell hozza bizalom. En is szerencses anyagi es csaladi hatterrel rendelkezem es majdnem 5-5 evet voltam ket olyan lannyal, aki nem. Inkabb az elejen okozott gondot, de nem nekem, sokkal inkabb nekik. Es a szakitasok sem ezen multak.
Ahova bekerül a lové ilyen szinten, ott meg van [email protected] a dolog.
Ha fordítva lenne akkor biztosan tönkretenné egy idõ utána kapcsolatot, de mivel nem így van így simán mûködhet mivel a férfi az akinek gondoskodnia kell általában egy nõrõl.
Nem hiszi, hanem tudja!

Fiúk szerintetek egy idősebb nővel (40 körüli) vagy egy fiatalabb (18-20-on valahány éves) csajjal jobb járni? Légyszi indokolkátok meg hogy miért válaszátok azt akit választotok! 17/L

Azért kérdezem ezt mert nagyon kiváncsi vagyok hogy a pasik kit tartanak a legjobb korosztályt számukra akikkel legszivesebben járnának. Hallottam már olyat hogy a fiúk azért járnak id?sebb hölggyel mert azok jobb az ágyba meg nem hagyná el ?ket mert ki vannak futva az id?b?l meg ilyenek... de viszont én ezt nem értem mert a fiatalabb csajok is ugyanolyan jók és ez nem kortól függ úgy gondolom. El?re is köszi a vlaszokat! :)

Legjobb válasz: Engem vmiért a 40 feletti korosztály már 1 ideje vonz(persze a csinosabb fajtából :D).De azért a Velem 1 korú csajok se hagynak hidegen. 22/F

Engem vmiért a 40 feletti korosztály már 1 ideje vonz(persze a csinosabb fajtából :D).De azért a Velem 1 korú csajok se hagynak hidegen. 22/F
Szia. Én 26/F és a huszonéveseket tartom a legmegfelelõbbnek :) vagyis a saját korosztályom +/- 1-2 év. A fiatal lányoknak még fontos, hogy hogyan mutatnak a partnerük mellett, az milyen népszerû a társaságban, vagy mennyire játssza meg a deviáns fenegyereket...stb. Aki közülük nem ilyen az általában önértékelési zavarokkal küzd vagy éppen csak nagyon szeretne valakire "ráakaszkodni". (róluk eddig ez a tapasztalatom) Persze ezek a típusok megmaradnak a húszasok között is, de kiforrottabb személyiségeket találni közöttük. A húszas éveik végén járó lányok többsége gyereket szeretne és ehhez a normálisabbaknak már megvan a partnerük is. A maradék még mindig a tízes éveinek szerepeit futja, nehéz velük közös nevezõre jutni. A harmincasok nekem még idõsek. :) nem tetszenek. Talán majd ha már én is elértem azt a kort. A negyvenesek pláne :D Szex terén: Nem szeretem a szûz lányokat. Nehéz velük, félnek...stb. Szeretem ha a kapcsolatomban már nem gond a szex, és nem az a kaland hogy adhatok a szájára egy puszit :) . Az idõsebb lányokkal sokszor az a baj hogy megvan az ágyban egy bejáratott rutinjuk, ahogy nekik jó. És már nem nagyon akarnak ettõl eltérni. Van olyan lány a fiatalok között is aki piszok jó az ágyban és lehet alapozni rá, és van olyan persze az idõsebbek között is :) . Egy nagyon fiatallal nem tudom össze tudnék e hangolódni. Egy nagyon idõssel pedig nem szeretnék. Nehéz megtalálni az ideális partnert ;)
Az a gond kedves kérdezõ, hogy a te korosztályod és a 20- 25-ig- vagy annál öregebb leánykák nem kavarnak szívesen velük egykorú hapsikkal. Nekik mindenáron 10-20 évvel idõsebb kõõõõlll.... Mert ugye a lányoknak manapság ciki kicsit fiatalabb vagy egykorú férfival lenni... Mert ugyan beképzelten azt mondják, hogy nem féééééérffffffi.... Mintha õk igazi nõk lennének 20-on egyvalahány évesen... Nem tudom minek hasonlítsák össze a 20 éveiben járó hapsikat a 30-as vagy öregebbekkel, teljesen felesleges... Mindenkinek legyen korhoz közeli barátja, társa... Nem véletlen hogy sok a magányos srác, még a normálisabbak közül is, mert ti leánykák lenézitek õket...tudom mert tapasztaltam, hülyének nézik az embert, egyesek meg bunkók...illetve nagyképûek, beképzeltek... Mert õk úgy nevezik magukat hogy nõ, és õk érettebbek minden fiúnál, még akkor is ha fiatalabb a lány egy évvel... Õk az okos lények, akiket el kell tartani, akiknek jó humorral kell szolgálni és a satöbbi... Nem csodálom, hogy sok srác nem mer kezdeményezni, miért is merne amikor nagyon sok lány bunkó , és hülye felfogása van.. ...mert ugye milyen ciki az ha kicsivel fiatalabb a hapsi, mert azt mondják éretlen meg ilyen... ...kicsit unalmas ez a duma, hogy minden lány arról huppog, hogy azért nem jön össze vele azonos korúakkal, mert éretlennek tartja, mert nem elég szõrös az arca, mert még nincs munkahelye, mert jobb az ágyban és a satöbbi... Az idõsebb nõk legalább megbecsülik a normális srácokat, és hát a skacok is kénytelen elmenni (az élvezet mellet is), mert ugye az is baj ha a fiú tapasztalatlan az ágyban, a csaj meg lelép... A huszonéves csajokkal nem érdemes kezdeni, mert nekik az álompasi 30-nál kezdõdik... Nálam meg a nõ 30 felett van, nem kezdek ki éretlen babákkal, nos egy fától én sem látom az erdõt, ahogy õk sem!
A kérdező hozzászólása: Bocsi hogy elírtam pár szót csak gyorsan írtam megszokásból :S :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszodat :)
15tõl felfele már jó, olyan 26ig kb. 29/F
18:11 Eléggé egyetértek.Hát ez van sajnos, de azért nem kell mindig ilyen ború látónak lenni, szerencsére nem mindenki szellemi fogyatékos ezen a földön.
Hát attól függ, hogy hány éves a fiú. Tini korukban az idõsebbekhez, (személyes tapasztalat az osztálytársaimm által) Felnõtt koruban (25-35 évesen) pedig a fiatalabbakhoz. Bár sztem egyénfüggõ, nem szabad átlagosítani. ;))
Szerintem pedig ez nem a fiútól függ, inkább a társadalomtól. Ha egyszer a mai nõk jelentõs része kizárólag a stabil egszisztenciával rendelkezõ, magabiztos, jóképû férfiakat keresi, és nem társat, akkor valószínû, hogy a mai 15-20 éves korosztályú lányok ilyen fiút a saját korosztályukban csak elvétve fognak találni - ha apuci-anyuci pénzét nem vesszük figyelembe ugye, mint családi egzisztenciát. Szóval a 20-25 éves korosztályból a fiúk-férfiak nem tudnak mást tenni, mint olyan nõket keresni, akiknek nem ezek az értékeke a legfontosabbak. Ilyet meg az idõsebb nõk között jobb eséllyel találnak a jelek szerint.
Na neki is így fogalmaztál, sehogy! Nem is nagyon érthette mirõl beszélsz!
Sehogy.
Már sehogy..
Bárhogy is, a retorikai képességedre ne hagyatkozz...
taps. Ez a kérdés már túl bonyolult, fuss neki mégegyszer.

Divatosan öltözköDő csajok! Mi a véleményetek amikor az utcán megláttok egy 15-18 év körüli lányt akin fekete bandás póló van ami egy számmal nagyobb a kelleténél, málhazsákkal és bakanccsal?

Legjobb válasz: Nem mondanám magam divatosnak, még mindig sok bandás pólóm van, a bakancs meg nem szakad le a lábamról, de mostanában egyre nõiesebben öltözködök, sok ruhám van. Õszintén szólva szerintem megnézném milyen bandáról van szó, és ha szeretem õket, akkor esetleg meg is dícsérném :) Lehet az egy számmal nagyobb pólóval nem értenék egyet, de mivel férfiben az S-es is nagyobb a kelleténél, nem nagyon gondolnék rosszat, max annyit, hogy nem feltétlenül az én stílusom.

Nem mondanám magam divatosnak, még mindig sok bandás pólóm van, a bakancs meg nem szakad le a lábamról, de mostanában egyre nõiesebben öltözködök, sok ruhám van. Õszintén szólva szerintem megnézném milyen bandáról van szó, és ha szeretem õket, akkor esetleg meg is dícsérném :) Lehet az egy számmal nagyobb pólóval nem értenék egyet, de mivel férfiben az S-es is nagyobb a kelleténél, nem nagyon gondolnék rosszat, max annyit, hogy nem feltétlenül az én stílusom.
Azért ez eléggé felháborító... Mármint a kérdés. Tényleg k*rvára senkinek semmi köze hozzá, ki miben van. Az miért jobb, ha 12-20 éves lányok miniszoknyában, tûsarkúban botorkálnak, kezükben okostelefonnal? Az meg a másik hogy a legtöbben már csak divatrockerek, nem is éri meg foglalkozni velük, tiszta szánalmasak.
azt hogy az õ dolga, és senkinek semmi joga hogy beleszóljon vagy esetleg elítélje emiatt
Az, hogy bakker én is így nézte ki pár éve?:D És hogy majd kinövi. Most lehet tiltakozni, de én nem gyakran látok 30 éves rockernek kinézõ nõket. A zene az más, az örök, de az öltözködést tényleg pár év alatt kinövi az ember.
én nem fikáznám le mert mindenki a saját stílusa szerint öltözködik, én is láttam már acélbetétes, bandapólós csajt nyáron a Balatonon!!!! és mindenki tök normálisan vette, lehet h nyáron nem éppen ez a legjobb szerkó de senkit sem izgatott, ha vki így érzi jól magát akkor ez van
Hát ha mindezt együtt hordja az nem tetszik , bandás póló farmer meg tornacipõ igen. Ha lenne pénzem ezekre a pólókra, kb én is így öltöznék.
Én divatosan öltözködõ, ám fiú vagyok. Mikor meglátok egy ilyen csajt... Nos sajnálom, hogy ilyen fos stílusa van. Én is hallgatok olyan zenék mint "ezek", de ettõl függetlenül nem öltözöm csövesnek. Pláne akkor érzek dühöt, sajnálatot, meg idegességet mikor egy amúgy gyönyörû, helyes, tökéletes alakú lányt látok ilyen szarokban. Fel nem fogom miért kell egy amúgy gyönyörû lánynak így elcsesznie magát. Felöltözne normálisan, mindenkinek bejönne és csinos, üde, gyönyörû lenne. Ehelyett meg.. Nem is tudom. Sohasem értettem ezeket. Nézd, jártam egy iskolába 2 hétig míg ki nem vágtak. Egyik fiatal csávó is ilyen "stílusu volt" A két héten keresztül végig full ugyanabba a cuccba jött állandóan. Mondjuk engem ez a része nem érdekel, csak mikor nem volt barátnõm, hát elég rossz volt látni ilyeneket mit ne mondjak. Már persze lányt..
nem zavarna, de egyáltalán nem a stilusom az ilyen. másokat elfogadok olyannak, amilyenek, ahogy szeretnek öltözködni.
6-os vagyok, nem értem mire van a lepontozás. Tényleg szeretem azokat a bandákat akiknek a pólóit hordanám , nem a H&m-bõl vett guns n roses pólós tinipics*k csoportjába tartozok. Ha felveszek egy ilyen pólót kapásból mondanám az albumokat, zenéket, nem úgy, hogy odamegyek megdicsérni, valakinek a ramones-os pólóját, amire az a válasz hogy, " azért vettem fel mert menõ".
Nem az én stílusom, nagyon nem, egyszerûen kezd felhúzni hogy már minden második csaj rocker, punk, emo, goth, ez is egy divat már, ck kicsit levannak maradva, ki akarnak tûnni de nagyon nemmegy.
Nem az én stílusom és szerintem borzalmasan ronda de nekem 8 hogy mit visel. Mindenki olyat hord amiben jól érzi magát.

Csajok! Mi lenne a véleményetek egy olyan 18 éves srácról, aki egyetemista, de amellett önerőből bőven az átlag felett él?

Tehát mondjuk napi szinten jár be az egyébként nem átlagos értékű autójával, nagyon jól-elegánsan öltözött és visszafogott személyiségű srác. Viszont ezek mellett látni rajta, hogy nagyon elfoglalt, mert mindig telefonál és rohanásban van mindig. Ismerkednétek-e egy ilyen sráccal, vagy túl karrieristának ítélnétek ?

Legjobb válasz: Ha az önerõ mögött nincs illegalitás, akkor persze, miért is ne ismerkednék.

Ha az önerõ mögött nincs illegalitás, akkor persze, miért is ne ismerkednék.
Hát olyan kapcsolatba nem bonyolódnék ahol nincs rám ideje a pasinak. Amúgy meg hidegen hagy hogy mije van mije nincs mert nem ez a legfontosabb... Az öltöny szexis viszont.
Berényi Balázs?
az, hogy hogy él, mije van, mije nincs, nem érdekel, de ha túl elfoglalt, az zavaró lehet, szeretem ha rendesen van rám idõ és amikor velem van, akkor rám koncentrál, nem a mobilját bu.zizza egész idõ alatt.
Berényi Balázs XDD ez tetszett :D
Nem erdekel milye van. Nem attol lesz meno, hogy jo kocsija van, vagy telefonal. Az szamit, hogy milyen ember!!
A kérdező hozzászólása: Ha ez valóban így van, miért tartanak tõlem a lányok ? Egyértelmûen elkerülnek, tankörtársaim pletykálnak rólam, stb..
Semmi baj nincs ezekkel, ha nem beképzelt, nagyképû, vagy nincs elszállva magától. Tehát igen :)
1. Az ilyenek hajlamosak nagyképûnek lenni. 2. Az ilyenek hajlamosa elhanyagolni a párjukat, a folytonos rohanás miatt. Ha ezek nem igazak, akkor semmi gond nincs veled, és csak azért beszélnek ki mert irigykednek. Engem személyszerint az önmagában hogy ilyen-olyan kocsija van valakinek, nem hoz lázba, viszont az becsülendõ, ha önerõbõl hozta össze, nem apu/anyu tolta alá az autót/házat :D 19/L

Hogy lehet, mi lehet az oka annak, hogy egy 31 éves, jóképű, pasi, akinek BMWje és pénze is van, még nem nősüt meg, illetve ilyen 18-25 év közötti csajokra hajt?

Legjobb válasz: Gondolom megy a habzsi-dõzsi. Nincs kedve a családhoz, csak nõzni, kefélni, kalandozni... és adva vannak hozzá a technikai feltételek, hát akkor minek állapodna meg?

Gondolom megy a habzsi-dõzsi. Nincs kedve a családhoz, csak nõzni, kefélni, kalandozni... és adva vannak hozzá a technikai feltételek, hát akkor minek állapodna meg?
Kimaradt valószínûleg a csajozásból amikor tizen ill huszonéves volt....most pótol...
A 18-25 között lányok nagyja könnyen manipulálható pénzzel és csillivilli kocsival.
Nekem is 8 milliós autó, van, mert régi nagy álom volt, hogy megszerezzem. Most még pénz is van mellé, viszont nõ nincs. Ilyen a személyiségem, hogy nem tudok összeszedni senkit. Ezzel nem arra akarok célozni, hogy milyen szar nekem, hanem arra, hogy az ember személyiségén, hozzáállásán múlik minden. Azt, hogy van kocsija, pénze, stb félre kell tenni. Ha neki olyan személyisége van, hoyg a fiatal ribiket szereti, esetleg a futó kalandokat, és fel is tudja hajtani õket, akkor ezt csinálja. Õ ilyen, és kész. Ahányan vagyunk, annyiféle életutat követünk, mert különbözõ a személyiségünk. Ennyi.
Ugy, h hulye lenne osszeallni egy novel, ha tenyleg ilyen jol megy neki. Minek?hogy hallgassa a rinyat meg a pofazast, h miert nezett meg mas not? Siman en is addig nyomnam meg nincs nagy szerelem:D
31 éves fiúhoz a 20-25 éves lányok illenek korban. Baj akkor lenne, ha 58 éves lenne...
A kérdező hozzászólása: Ami azt illeti ezelõtt 3 évvel állt elõször munkába, addig egyetemet jár, mivel soha nem sikerültek a vizsgái...
Minek nõsülne meg?Semmi értelme nincsen, ilyen korban.Mivel alfahím ezért ezt kihasználja nyilván, nem sok pasinak jut ki a jó csajokból meg a rengeteg szexbõl.
Igen, lehet huszon éves korába dolgozott keményen hogy legyen kocsija és pénze, és úgy élhessen ahogy szeretne, és emiatt eddig nem volt ideje nõzni, és az a korosztály jön be neki.
skalpvadász...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!