Találatok a következő kifejezésre: Az egyik csajnak, aki (787 db)

Az milyen amikor egy pasi az egyik csajnak akivel jár azt mondja, hogy "szeretlek" az exének meg azt, hogy kidobja a csajt és vele akar lenni?

és ez egy napon történt

Legjobb válasz: szóval szerelemet vallott a csajnak,másnap meg kidobja mert az exe kijött a kórházból

A kérdező hozzászólása: szóval szerelemet vallott a csajnak, másnap meg kidobja mert az exe kijött a kórházból
Ráférne egy verés mindkét lány férfirokonaitól.
Ilyet 12 éves korban szokás csinálni, tehát eléggé gyerekes az illetõ.
én 12évesen se csináltam ilyet....degenerált az ilyen.

Nem, értem. Van egy oszttársam srác, haverom aki tök bunkó (am tényleg) és mégis az ő válaszait segítségét kéri az egyik csaj, aki mellesleg bejön nekem. Miért?

Szóval van egy csaj,aki tök helyes és pl matek órákon haverommal egymás mellett ülünk( ? az )mindaketten értjük a példát és ?t kérdezi meg. Mikor nem egyszer volt tök bunkó,és pimasz vele és a többi csajjal. Én mindig udvarias vagyok(próbálok ;) )vele ( a lánnyal) és a többi csajjal is, néha bókolgatok dícsérem ?ket. És nem értem a szituációt miért =S

Legjobb válasz: Lehet hogy õ jön be neki az ilyen kemény nem érzelgös nem udvarias srácok

Lehet hogy õ jön be neki az ilyen kemény nem érzelgös nem udvarias srácok
Egyet jegyezz meg!Ha te a nõk észjárására akarsz rájönni, hogy mit miért csinálnak, nem fogsz.Egy élet is kevés hozzá.
fontos lenne ha megmondanád a korodat, hiszen a kislányok (már bocsi) nem képesek még felfogni, hogy mi a jó és csak a macsók kellenek nekik, te aki a normális kategoriába tartozol valoszinû majd egy pár év mulva kerülsz "eladásra" tudom mert voltam már a lány szerepében, éltem már át ilyet, ilyenkor még ez kell a lányoknak:S de msguktol pár év mulva rá jönnek, ha meg már idõsebbek vagytom akkor csak õ nem nõtt még fel...:S
A kérdező hozzászólása: de nem kemény, hanem bunkó, és a csaj értelmesebbnek tûnik minthogy az ilyenek jöjjenek be neki szntem =)
A kérdező hozzászólása: 15/F 9.es vagyok =)
Lehet hogy õneki ez a fajta jön be!!! De ne szomorkodj valahogy vedd le a lábáról a csajt!!!:) De ha ez se jön be akkor te még nem találtad meg az igazit!(úgyhogy keresd csak!)

Hosszútávon tényleg unalmasak az olyan csajok, akik odadobják magukat a pasiknak? Lehetséges, hogy egy olyan pasi, akinek eddig majdnem mindig ilyen típusú csajokkal volt dolga egy komolyabb csajt keres?

30+os pasiról van szó, aki az esetek 90% ában olyan csajokkal volt együtt, akik szaladtak utána; egy párszor lefeküdt velük, de nem igazán foglalkozott velük. Azóta jóban vannak, de semmi komoly. Lehetséges, hogy egy ilyen pasinak olyan csaj kell, akit nehéz megkapni, akinek vannak értékei, és nem az a tipikus lotyó

Legjobb válasz: Lehet unalmas, hogyha a csaj fut utána, nyilván, szerintem a férfiak jobban szeretnek kicsit "megdolgozni" a nõért, de ez nem jelenti azt, hogy az a csaj valóban unalmas lenne.

Lehet unalmas, hogyha a csaj fut utána, nyilván, szerintem a férfiak jobban szeretnek kicsit "megdolgozni" a nõért, de ez nem jelenti azt, hogy az a csaj valóban unalmas lenne.
Nem csak hosszútávon, már rövidtávon is. De nem arról van szó, hogy unalmas lenne, hanem idõ kell, hogy valami érzés kialakuljon a férfiban is, hogy ne csak a látvány legyen vonzó, hanem a nõ személyisége is.
Mondok egy példát. Ha a csaj fut a pasi után, akkor a pasinak pár alkalomra kell vagy egyáltalán, de ha ugyanez a csaj már vkivel összejön vagy randizgat akkor mindjárt érdekesebb mert küzdeni kell érte. Ez sokszor elõfordul.
Az értékes csajokat értékelik. Attól nem lesz egy csaj értékes hogy nehezen adja magát. Ha a csaj könnyen adja magát az lehet hogy lelohasztja az érdeklõdést, bár ha a csaj amúgy érdekes izgató és jófej is akkor kétlem hogy ne tudná valaki értékelni! Ha kapsz egy porsche-t ingyen akkor meg fogod becsülni, de ha mindenkinek ingyen adják és bármikor kaphatsz belõle akármennyit akkor már nem lesz olyan fontos. De ez mindennel így van. Az araboknál a víz az folyékony gyémánt. Nálunk meg csak tócsa ami bosszúságot okoz. Az udvarlás izgalma lehet hogy hozzáadódik a csajról kialakított képhez és emiatt tûnhet értékesebbnek. Hosszútávon az emberek unalmassá válnak. Minden kopik, minden múlik, minden öregszik és folyton változik, ami meg nem azt is meg lehet szokni de az továbbra is érték marad! Az ember nem ilyen! Az emberek változnak és ha valami elfogy, kihûl az már nem ugyanazt fogja kiváltani. Az is igaz hogy ez a változás azt is hozza hogy az igények is megváltoznak. És lehet hogy ez kiküszöböli a változást. A mai világban pl már mindenki meg tudja fizetni a DVD filmeket, de nem veszed meg mert már nincs rá szükséged hiszen otthon megnézheted online. Semmire nincs konkrét recept. 28F


Mert szánalmasnak tart a csajokat pedig elõre sajnálja.
Mert titkon egy "hazug paraszt" a vágyálma.
Mert tetszel neki egyértelmü
A kérdező hozzászólása: akk miért kéreti magát amikor próbálkozok vele beszélni vagy táncolni?
Mert ezek azt szeretik ha kérethetik magukat!
Csak fel akarja magára hívni a figyelmet. Vagy idõközben rájött, hogy pont az ilyen "rosszfiúk" jönnek be neki.
Hogy miért kéreti magát? Mert maga sem tudja mit akar, de ahogy az elsõ írja, valószínûleg bejön neki valamiért ez a paraszt, hazug, alkoholista [email protected] stílus. F25
Igen, becsülendõ, ha nekemadja a szüzességét és nem volt még mással
Igen, ez egy megtisztelõ dolog. Tudom, hogy régimódi, konzervatív gondolkodású vagyok, de viszont csak akkor venném el, ha biztos, hogy mi együtt fogunk élni. Ha nem, akkor ez a jog egy másik fiút illet. Tudom, így 98%, hogy nem lesz barátnõm, de nem tudok változtatni ezen.
Nemvoltam még konzervnyitó szerepben, de én személy szerint kipróbálnám.
Erre én is kiváncsi vagyok :P 18L
egyet értek, valahogy jó érzés tudni hogy te vezeted be az "életbe" : D 16f
Nem tudom milyen érzés lehet, de én megtiszteltetésnek venném, ha engem tartana méltónak, hogy velem csinálja elõször.
jo érzés
Én gondolkodok a csaj helyett is, ha tudom, hogy csak azért csinálja, hogy õ is vagánykodhasson vele, akkor tuti nem teszem meg... amúgy eddig csak tapasztalt barátnõm volt.
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen a valaszokat

Miért? Van az hogy van egy csaj akivel joban is roszban is vok mindig ki békülünk de a suliban sose beszélgetünk, délután meg egy csomot beszélgetünk meg minden. Ha veszek neki ajándékot vagy vmit akkor jo vok aztán meg nem is szol hozzám.

szerintetek hogy lehetne jobb vele a kapcs?:D kérdezzetek nyugottan. S?rgös!

Legjobb válasz: Nekem nem kéne egy olyan ringy* akinek az ajándék kell, de én magam nem. Nem vagyok a Teréz anya! Hidd el öregem ez a csaj játszik veled, az is lehet több vasat tart a tûzben. Szállj ki ebbõl az egészbõl. Majd rájön mit veszített. Suliban nem vállalja fel, hogy ismer, sõt jóba vagytok. Az ajándékot elfogadja, hátat fordít. CSAK KIHASZNÁL! Én mondom ez nem kapcsolat. Max ha szeretnél lábtörlõ lenni. Sok sikert egy másik lányhoz aki úgy szeret ahogy vagy. Ajándékkal, vagy anélkül. A sulitársai elõtt vagy nem elõtt.

Nekem nem kéne egy olyan ringy* akinek az ajándék kell, de én magam nem. Nem vagyok a Teréz anya! Hidd el öregem ez a csaj játszik veled, az is lehet több vasat tart a tûzben. Szállj ki ebbõl az egészbõl. Majd rájön mit veszített. Suliban nem vállalja fel, hogy ismer, sõt jóba vagytok. Az ajándékot elfogadja, hátat fordít. CSAK KIHASZNÁL! Én mondom ez nem kapcsolat. Max ha szeretnél lábtörlõ lenni. Sok sikert egy másik lányhoz aki úgy szeret ahogy vagy. Ajándékkal, vagy anélkül. A sulitársai elõtt vagy nem elõtt.
A kérdező hozzászólása: kösz

Fiúk! Ha tetszik egy csaj, akkor leszólítjátok? Mitől függ ez? Milyen helyzetekben (és hol) szoktatok leszólítani csajokat? Mennyire számít, hogy épp kivel van az a csaj?

Például meglátsz egy neked tetsz? csajt a padon ülve, miközben kutyát sétáltatsz, vagy bicózgatsz. Leszólítod? Vagy csak megnézed és mész tovább?

Legjobb válasz: A legtöbb férfi fél. Én is így kezdtem. Most 18 éves koromra jutottam el oda, hogy le merjek szólítani csajokat, akár többet is egyszerre. Elég önbizalom kell legyen az emberben, hogy önmagában, mások visszaigazolása nélkül is szeresse és értékesnek tartsa magát. Amint beletörõdik, hogy igenis el fogják utasítani párszor, onnantól kezdve simán menni fog mert nem fogja érdekelni a félelem. Ez mindenkihez szól: Ha elutasítanak, nem a személyiségedet utasítják el, hiszen nem is ismernek. Csak rossz napja van az illetõnek. (megbetegedett a pingvinje, nyolcadik napja vérzik, stb.)

A legtöbb férfi fél. Én is így kezdtem. Most 18 éves koromra jutottam el oda, hogy le merjek szólítani csajokat, akár többet is egyszerre. Elég önbizalom kell legyen az emberben, hogy önmagában, mások visszaigazolása nélkül is szeresse és értékesnek tartsa magát. Amint beletörõdik, hogy igenis el fogják utasítani párszor, onnantól kezdve simán menni fog mert nem fogja érdekelni a félelem. Ez mindenkihez szól: Ha elutasítanak, nem a személyiségedet utasítják el, hiszen nem is ismernek. Csak rossz napja van az illetõnek. (megbetegedett a pingvinje, nyolcadik napja vérzik, stb.)
Nem szólítom meg, mert úgy is azt fogja hinn, hogy össze akarok jönni vele vagy dugni ls megpróbál lerázni. Valljuk be melyik nõ szereti ha ismeretlen fickók letámadják az utcán mindféle ostoba butasággal.
Hát ha egyedül van a csaj, akkor inkább szólítom le, mintha a barátnõivel lenne :D Csak úgy nem szólítom le, hogy mondjuk ül a padon én meg tekerek ezerrel biciklivel aztán fogom magam és leugrok a jó csajnál :) De ha mondjuk kettesben vagyunk egy buszmegállóban, akkor már esélyesebb...
hát tuti hogy csak akkor szólitanám le, hogyha egyedül lenne, de igazából pont úgy van ahogy mondod, haverral bringázunk, megnézzük, aztán megyünk tovább :D 16/F
A kérdező hozzászólása: Értem.:) SZóval akkor nem nagy esély van rá, hogyha kiülök a padra az 5éves unokahugommal, hogy leszólít egy srác csak úgy.:D 2.kommentezõ! Szerintem minden csajnak jól esik, ha egy ismeretlen srác megnézi az utcán, aztán leszólítja...bárhogy is néz ki az a srác. És az miért baj, ha azt hiszi (tudja), hogy össze akar jönni vele a srác? Ha bejön neki, akkor nem fogja lerázni. Ha nem jön be neki, akkor sem biztos... a legtöbben szeretnek ismerkedni, és új barátokat szerezni.:)
Hát az esetek 95%-ában csak megnézem, és megyek tovább. Ha valamiért nagyon bejön a csaj, vagy csak megfog benne valami, akkor elõször is megpróbálom elérni hogy észrevegyen, felfigyeljen rám. Akkor kis szemezés, rámosolygok, ha visszamosolyog, akkor odamegyek és elkezdek dumálni valami tök semleges témáról, közben mondok neki egy-két bókot, de azért nem nyomulósan. Így pár percig dumálunk, aztán ha érzem h nem akar lekoptatni meg nem érzi feszélyezve magát, akkor megkérdem h nincs-e kedve beülni vhova vagy vmi. Azt vettem észre, hogy nem szabad túl sokáig kerülgetni a forró kását, az õszinteség a legjobb, persze a kötelezõ köröket le kell futni :) Amúgy nekem azért könnyebb, mert egy olyan helyen lakok, ahova nyáron rengeteg turista jön, a helyieket ismerjük, a turista csajokkal meg nem bukhat az ember nagyot, úgy sem látjuk többet egymást (meg úgy vettem észre, a csajok is bátrabbak, ha nem otthon vannak, hanem idegen helyen :) Meg így rögtön adódik is a egy téma, hogy honnan jöttél, pláne ha külföldi :) És amúgy is ott van egy csomó hely a parton, ahova be lehet ülni, nem kell messze menni. Egyébként két verzió a legjobb: 1. Ha egyedül van, és én is vagy 2. Ha barátnõkkel van, én meg haverokkal. Ha simán õ barátnõkkel van, én meg egyedül, akkor nem megyek oda, nem csinálok hülyét magamból :) 16/F Jó hosszú lett, de azért remélem hasznos.
A kérdező hozzászólása: Köszi a hosszú választ!:) És mi van, ha egy haveroddal vagy, és a csaj meg egyedül?:D
Hát haverokkal is néha (nagyon néha) oda szoktunk úgy menni, de akkor meg a csajnak kényelmetlen, és gyorsan lekoptat minket általában, vagy összeszedi pár barátnõjét, hogy ne legyen egyedül. Olyan nem szokott lenni sokáig, hogy egyedül van a csaj, mi meg többen.
A kérdező hozzászólása: Éértem. Köszi:)

Srácok, áltakában azért vártok egy csajra aki még szűz h megkaphassátok? Mert itt mindig csak ezt látom, "milyen szexi a szűz csaj és várok rá h az enyém legyen"

Legjobb válasz: És abból, amit egy kb. anonim internetes portálon látsz, következtetést vonsz le, majd ugyanott rákérdezel? Ez minden, csak nem reprezentatív, vagy objektív. Itt nyilván fogsz kapni egy csomó olyat, hogy "igen, alig várom, hogy a puha, szûz [síp]...", de ha számodra ez nem vonzó, vagy taszít, akkor találhatsz olyat is, aki nem így gondolkozik, de nem feltétlenül itt! Nagyjából az ország lakosságának 2%-a van ide regisztrálva, ennek mondjuk a 40%-a jár ebbe a kategóriába, az 8 ezrelék...

És abból, amit egy kb. anonim internetes portálon látsz, következtetést vonsz le, majd ugyanott rákérdezel? Ez minden, csak nem reprezentatív, vagy objektív. Itt nyilván fogsz kapni egy csomó olyat, hogy "igen, alig várom, hogy a puha, szûz [síp]...", de ha számodra ez nem vonzó, vagy taszít, akkor találhatsz olyat is, aki nem így gondolkozik, de nem feltétlenül itt! Nagyjából az ország lakosságának 2%-a van ide regisztrálva, ennek mondjuk a 40%-a jár ebbe a kategóriába, az 8 ezrelék...
Ez sosem érdekelt!
Amit itt olvasol az arra vonatkozik, h szívesen vennék, ha hirtelen felbukkanna egy szûz lány és várakozás nélkül megkefélhetnék...
sztem azért várnak rá mert õk taníthatják meg, meg a csaj véleménye h "nagyon jó volt" mert nem tud még senkihez vem hasonlítást tenni.:) L
mert nagyon nagy szó, ha egy lánynak te vagy az elsõ, de nem szexuális vonzatban, inkább párkapcsolatiban nézve
Mire alapozod, hogy tényleg nem tetszel neki?
Honnan veszed hogy nem tetszel neki?
Ha le akar vele feküdni, akkor igen.
A kérdező hozzászólása: Most ez a viselkedes csak azt jelentheti, hogy csak le akar fektetni? Semmi esely ra, hogy tenyleg tetszem neki?

Srácok! Összejönnétek egy csajjal, aki járt egy ismerősötökkel 2 évig és az ex még mindig szereti a csajt?

20 éves lány vagyok, egy kis községben élek, mindenki ismer mindenkit. Én eddig jártam egy sráccal, aki itt lakik, és mivel 2 évig jártunk, mindenki tudja, hogy mennyire szeret a fiú, és ő még mindig szeret... Viszont én már nem, és ezért szakítottunk. Nekem nagyon tetszik egy srác a községben, de elég "jófiú", és sokat jelentenek neki a haverok, akik itt laknak. Mivel ismerte elég jól az exemet is, szinte már úgymond haverok voltak, de annyira mégsem... :D ezért érdekelne, hogy vajon össze jönne-e még ezek után velem? Azt tudom,h előtte valószínűleg bejöttem neki, de azóta eltelt már 2 év. De én attól félek inkább, h tiszteletben tartja az exem érzéseit,és ezért nem akar majd semmit tőlem, mégha érzem is,h akar...

Legjobb válasz: Ha annyira mégse voltak nagy haverok akkor nem probléma. Max akkor lenne gáz belõle, ha legjobb barátok lennének.

Ha annyira mégse voltak nagy haverok akkor nem probléma. Max akkor lenne gáz belõle, ha legjobb barátok lennének.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!