Találatok a következő kifejezésre: Az egyik csajnak, (2506 db)

Voltam egy buliba es az egyik csajra rastartoltam de a csajnak van pasija. A csaj pasija van. Nekem az a csaj nagyon bejon egy osztalyba voltunk. Kerdesem az szerintetek hagyam a fenebe vagy varjak meg mig szakitanak vagy startoljak ra igy a csajra?

Ja igen es a csaj nem nagyon engedte hogy olelgesem de a csajjal ugy atlagba eleg joba vagyok es tudja hogy nekem bejon mert elmondtam neki.F/15

Legjobb válasz: hagyjad..és inkább a nyelvtan könyvet tanulmányozd :D

hagyjad..és inkább a nyelvtan könyvet tanulmányozd :D
hagyad a fenebe
Ha látod, hogy van esélyed, akkor hajrá. Különben felesleges köröket teszel.
Mi lesz belõled ha már most ennyire nincs gerinced?
Tul sok a szoismetles. Tessek gyakrabban bejarni nyelvtan orara.
"de a csajnak van pasija. A csaj pasija van" Nem beszólásból, de mindig olvasd vissza legalább egyszer amit leírsz! Nézd én azt mondom hogy ne nagyon próbálkozz a csajnál. Ahogy írtad nem nagyon engedte hogy ölelgesd, tehát nem hinném hogy bejössz neki. Azon kívül pedig nem szép dolog valakinek belerondítani a kapcsolatába. Nem mellesleg ha a csaj palija megtudja hogy nem tudod tolerálni õsi ösztöneidet :D Még kellemetlen helyzetbe is kerülhetsz. 23/F
A kérdező hozzászólása: Mar a pasija lebaszott de nem csinalt semmit mert egy nyapic alak. Koszi mindenkinek aki pedig a nyelvtant ajanlja annak is koszi. :)
Most nem értem, a csajok szégyellik el magukat???? Miért kellene, nem õk voltak a parasztok?
hát engem egyáltalán nem érdekelne olyan beszólogatós, bunkó pasik véleménye, akik az utcán tesznek megjegyzést rám idegenként...
A kérdező hozzászólása: Mármint a visszaszólós csajról a pasiknak
dugni akar
egyszer ketten voltak, az egyiket megvertem, a másik meg csak kerek szemekkel nézett... Amúgy sosem szabad visszaszólni (sem megverni :D) annak, aki beszól, ki tudja, hogy mit tesz utána (fõleg a rossz cigányok esetében)
utolso, es most kelj fel.:D
Valakinek igen valakinek nem.Valamelyiknek álom pasi vagy, valamelyiknek ronda vagy, olyan ember meg nem létezik aki mindenkinek bejön.
"Mi ez? Logikai feladat?" XDDDDDD sírok a röhögéstõl, tényleg úgy hangzik XDDDDDD
Mi ez? Logikai feladat?
mi ez honnan a rákból tudjuk???
Ha meleg vagy, akkor biztos bejössz... Vagy ha terhes.
Nem lehet kiismerni a nõket, úgy hülyék ahogy vannak. Amúgy se számít annyit a kinézeted, nõknek mások számítanak.
Mindenkinek más az ízlése :)
Egyiknek bejössz, a másiknak nem. Mit nem értesz ezen??
A kulcsszó:önbizalom :) Az egyiknek tetszel, a másiknak nem.Nincs ennek semmi jelentõsége, úgyhogy ne csinálj magadnak ebbõl problémát :)
03-29 19:43-nak És tényleg. xDDDDDD


Az milyen amikor egy pasi az egyik csajnak akivel jár azt mondja, hogy "szeretlek" az exének meg azt, hogy kidobja a csajt és vele akar lenni?

és ez egy napon történt

Legjobb válasz: szóval szerelemet vallott a csajnak,másnap meg kidobja mert az exe kijött a kórházból

A kérdező hozzászólása: szóval szerelemet vallott a csajnak, másnap meg kidobja mert az exe kijött a kórházból
Ráférne egy verés mindkét lány férfirokonaitól.
Ilyet 12 éves korban szokás csinálni, tehát eléggé gyerekes az illetõ.
én 12évesen se csináltam ilyet....degenerált az ilyen.

Én egy srác vagyok és még szűz vagyok! Mondta az egyik csaj hogy osztálykiránduláson leakar velem feküdni! Mit Tegyek?

Eléggé tartok t?lle!Úgy tudja h már nem vagyok sz?z!Segítsetek lécci!El?re is köszi

Legjobb válasz: szerintem ez nem az igazi ha megbeszéli veled (ráadásul a csaj) h majd le akar veled feküdni. és am.sem szerintem nem vmi jó úgy az elsõ alkalom olyannal akibe nem vagy szerelmes vagyis ha te szerelmes vagy a csajba akkor õ beléd nem nagyon mert így megbeszélni. az a leggyönyörûbb ha egyszer csak ártok jön és mindketten õszintén szeretitek egymást:)

szerintem ez nem az igazi ha megbeszéli veled (ráadásul a csaj) h majd le akar veled feküdni. és am.sem szerintem nem vmi jó úgy az elsõ alkalom olyannal akibe nem vagy szerelmes vagyis ha te szerelmes vagy a csajba akkor õ beléd nem nagyon mert így megbeszélni. az a leggyönyörûbb ha egyszer csak ártok jön és mindketten õszintén szeretitek egymást:)
Szerintem ne vedd komolyan amit mondott :) Valószínûleg csak be akar égetni téged. Ha mégis komolyan mondta, akkor alaposan gondold végig, hogy biztos akarod hogy az egész osztály rajtad csámcsogjon? mert nem hiszem hogy magában tartaná a dolgot. Az a nõ aki ezzel a szöveggel jön elõ egy pasinak, nem a legmegbízhatóbb, ez tuti (nem fogja tartani a száját, és nem tudni mit talál ki) De ha már túl akarsz lenni az elsõn, akkor nyugodtan. De gumit vigyél! 30/N
Most õszintén te ezt a csajt, ilyen viselkedéssel vonzónak találod? Inkább egy hülye ribi, aki szívesen széttenné a lábát, mert nem bír ki pár napot szex nélkül. Nem lenne jobb, ha olyannal lennél elõször, aki nem csak egy futó kaland? Akinek nem szólna semmi rosszat vagy biztatna, hogyha nem úgy sül el a dolog ahogy kellene, mert szeret téged és megbízik benned? Nem legyél megszeppenve, lehet ez is a csaj célja és csak nagy a szája. Meg aztán az osztálykiránduláson... Senki nem ér meg annyit, hogy elvidd helyette a balhét, ha a tanárok rátok találnak. Aztán magyarázkodhatsz, hogy ki volt a kezdeményezõ. De ahogy gondolod, ha neked ez így megéri, akkor az a te döntésed. Jó tudom nektek fiúknak nem akkora ügy ez a szüzesség, mint nekünk lányoknak. De most milyen dolog az, hogy csak úgy valaki eldönti na akkor most aztán szex lesz és kész...
Hát, hány évesek vagytok? Õ már nem szûz ugye? Amúgy nem hiszem, hogy jó ötlet az osztálykiránduláson szexelni, annyi ember van ott... Amúgy izgalmasnak izgalmas..:D Ha nem szeretnél lefeküdni vele, akkor mondd meg neki, hogy ez nem jó ötlet... és hogy keressetek más idõpontot. Ha meg szeretnéd, akkor hajrá!
Szia! Nem tudom mennyi idõs vagy, de az ebbõl a szempontból teljesen mindegy is! A lényeg: NEHOGY MEGTEDD! Az elsõ alkalom nem egy olyan dolog, amit csak úgy el lehet intézni egy osztálykiránduláson. Ha kételyeid vannak, hogy akarod-e vagy sem, akkor semmiképpen sem ajánlom. Én pl úgy vagyok vele, hogy, ami felõl egy csöppnyi kétségem is támad, hogy esetleg késõbb megbánnám, azt egészen egyszerûen nem teszem meg. Bár ez nem biztos, hogy szorosan ide tartozik, de azért elmondom Neked. Én 18 voltam, amikor elvesztettem a szüzességem (tehát nemrég), és egy olyan sráccal feküdtem le, akivel nem jártam és nem is voltam szerelmes belé meg semmi hasonló, viszont tökéletes volt a hely és az idõ és BIZTOS VOLTAM ABBAN, HOGY MIT AKAROK, éa tökéletes volt minden. (Elõtte nemsokkal 1, 5 éveig jártam egy sráccal, de vele nem éreztem úgy, hogy akarom, pedig akkor is voltam már 18 - megérte várni.) Szóval igazából arra akarok kilyukadni, hogy nem biztos, hogy meg kell várni a Nagy Õ-t, de egy osztálykiránduláson, egy osztálytárssal (nekem volt egyéjszakásom egy osztálytársammal, és engem nem érdekel, hogy ki tudja meg ki nem, meg ki mit gondol, de ha nem vagy ilyen, akkor NE CSINÁLD)...pff, sztem tartogasd még a szüzességed, hidd el, megéri. Remélem nem kanyarodtam el nagyon és azért ért vmit amit mondtam. Üdv
Don't shoot at a house-bunny!
Tunkold meg. Ha meg csúnya, akkor foss a köldökébe.
Alázd meg :D
Sztem ez kamu.:) Ha nem akarsz vele lefeküdni, akkor miért is tennéd? Ha le akarsz vele feküdni, akkor meg mondd el neki, hogy szûz vagy még. Ennyi.
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld. (Bár én megraknám.)
terhes vagy.
na, megtörtént?

Csaj hiányom van, az egyik csaj jelezte, hogy elégé bejövök neki most azért jöjjek össze vele?

Az egyik lány elégé nyomul rám, nekem meg csaj hiányom van...

Legjobb válasz: Ez mindig dilemma. Én nem tudnék együtt lenni azzal, akibe nem vagyok szerelmes, ezért több lányt is utasítottam már el.

Ez mindig dilemma. Én nem tudnék együtt lenni azzal, akibe nem vagyok szerelmes, ezért több lányt is utasítottam már el.
Hát elég nagy lenne..Gondolom te se örülnél ha egy csaj behülyítene, aztán dobna egy sokkal jobb pasiért mint amilyen te vagy.
Egy próbát megér. De ne azért akarj a lánnyal összejönni, mert unod már a fürge ujjak 5 percét... Ismerd meg a belsõjét is, és ha valami miatt úgy érzed, hogy ebbõl nem lesz tartós kapcsolat a részedrõl, akkor NE MENJ BELE! Ne törd össze a lány szívét, amikor esetleg fél év múlva találkozol azzal a lánnyal, aki külsõleg-belsõleg is az eseted. Nem kezdeményezhetsz, mert kapcsolatban, nem léphetsz félre, mert kapcsolatban vagy, az a lány pedig nem fog lépni semmit sem, mert kapcsolatban vagy (kivéve ha egy .... ). Szerintem egy próbát megér, ismerjétek meg egymást, de ha tényleg úgy érzed, hogy részedrõl nem lenne tartós kapcsolat, és csak azért lennél vele, mert van, akivel le tudsz feküdni, hagyjad. Szépen elmondod a lánynak, hogy nem érzed úgy, hogy komolyabban meg kellene próbálni ezt a kapcsolatot, hangsúlyozd, hogy nem benne van a hiba, hanem benned, mert te úgy érzed, hogy csak kihasználnád.
hát elég nagy köcsögség lenne jah. majd ha te is többet érzel iránta akkor jöjj össze vele.. drága exem is így jött össze velem nemrég.. és hát eléggé érezni lehet azt h a másik tényleg szeret-e vagy csak idõtöltésnek kellek.. és elég szar érzés ha az utóbbi.. szóval ne tedd.
szerintem, ha kicsit tetszik és kedveled is akkor adj neki egy esélyt, lehet, hogy kialakul valami benned is :) 20/L
és ha nem alakul ki? akkor meg pofára van ejtve a másik.. nagyon szarul tud az kijönni. elõbb ismerje meg jobban utána mondja h benne van a dologban, ne áltassa.

Van egy srác aki nagyon tetszik nekem, Még nyáron tudtára adtam h tetszik nekem és utana még nézett is párszor de ez aztan ez megszűnt. Mindig jön az egyuk csaj a másik után ês sosem én vagyok a következő.!?

Mit tegyek van esèlyem nála?

Legjobb válasz: Ha annyira odalenne érted, mint ahogy te érte, akkor már rég veled járna. Lehet, hogy tetszel neki, jó nõnek tart, de nem annyira, hogy vegye a bátorságot és a fáradtságot, és odamenjen hozzád. Jobb lesz, ha elfelejted ezt a nagy lángolást, mert õ ezt nem fogja tudni viszonozni neked. Ha úgy döntenél, hogy te kezdeményezel, akkor az elég rizikós lenne, szerintem nagy leégés lenne a vége. Inkább válassz egy másik srácot, ezt meg hagyd meg a többieknek. Egyébként is a nagyon jóképû srácok mind olyan beképzeltek, és undokok tudnak lenni! Hány szivet tört már össze ez a srác is! Rád is ez várna. Ez csak egy skalpvadász valszeg, aki még képtelen egy tartalmasabb kapcsolatra.

Ha annyira odalenne érted, mint ahogy te érte, akkor már rég veled járna. Lehet, hogy tetszel neki, jó nõnek tart, de nem annyira, hogy vegye a bátorságot és a fáradtságot, és odamenjen hozzád. Jobb lesz, ha elfelejted ezt a nagy lángolást, mert õ ezt nem fogja tudni viszonozni neked. Ha úgy döntenél, hogy te kezdeményezel, akkor az elég rizikós lenne, szerintem nagy leégés lenne a vége. Inkább válassz egy másik srácot, ezt meg hagyd meg a többieknek. Egyébként is a nagyon jóképû srácok mind olyan beképzeltek, és undokok tudnak lenni! Hány szivet tört már össze ez a srác is! Rád is ez várna. Ez csak egy skalpvadász valszeg, aki még képtelen egy tartalmasabb kapcsolatra.
A kérdező hozzászólása: Köszii ezt a tartalmas választ megfogadom!;)

Ugyanolyan ruhaja van az egyik csajnak, mint nekem; mit tegyek?

Ki nem allhat a csaj, azt hiszi irigy vagyok ra, erre tegnap lattam rajta egy sotetkek alkalmi ruhat, es en is pont olyat vettem magamra lagzira, csak az enyem vilagoskek.Ha felveszem tuti azzal fog jonni, hogy azert vettem, mert neki is olyan van

Legjobb válasz: Ha ezért kekeckedik veled, jól teremtsd le és küld el a bánatba. Olyan értelmetlen ezzel foglalkozni, nincs olyan ruha, amibõl csak egyet gyártanak, elkerülhetetlen, hogy ne lássunk meg valakin egy ugyanolyat.

Ha ezért kekeckedik veled, jól teremtsd le és küld el a bánatba. Olyan értelmetlen ezzel foglalkozni, nincs olyan ruha, amibõl csak egyet gyártanak, elkerülhetetlen, hogy ne lássunk meg valakin egy ugyanolyat.
Miért õ is ott lesz a lagzin? Mond azt, hogy már régóta megvan és mindenki olyan ruhát vesz magának amilyet akar. Mivel többezret legyártottak belõle valószínûleg van még belõle 1998
A kérdező hozzászólása: NEm, rajta mar volt. Es a szemembe biztos nem fogja mondani, csak a ahtam mogott.
A kérdező hozzászólása: hatam*
Engem nem érdekelne az ilyesmi. De ha téged ez zavar, akkor kicsit alakíts a ruhán valamit, hogy ne legyen ugyanolyan...

Az egyik csaj a sulibòl olyan diva pedig nem is az! Mit tegyek?

Legjobb válasz: A kérdésed tök összefüggéstelen. Elõször van benne egy kijelentés amit nem könnyû megérteni. De probléma leírása, na az nem szerepel benne. Utána megkérdezed hogy mit tegyél. Mondjuk vegyél egy másik Divát! http://unboxing.blog.hu/2009/01/12/swans_diva_4_2f_unboxing

A kérdésed tök összefüggéstelen. Elõször van benne egy kijelentés amit nem könnyû megérteni. De probléma leírása, na az nem szerepel benne. Utána megkérdezed hogy mit tegyél. Mondjuk vegyél egy másik Divát! http://unboxing.blog.hu/2009/01/12/swans_diva_4_2f_unboxing
Most csak én vagyok szellemileg olyan érett, hogy nem értem a kérdést?
Gondolkozz, mielõtt kiírsz egy kérdést.
Szóval az a csaj egy TELEFON??? o_O Most komolyan nem értem..

Van egy 5-fős társaságunk 2 lány 3 fiú azt terveztük hogy elmegyünk pár napra az egyik srác családjának a nyaralójába de az egyik csajnak van barátja hogy lehetne rávenni a srácot hogy elengedje a lányt?

17-18 évesek vagyunk a srác kb 20 mi nem ismerjük annyira

Legjobb válasz: Elmondja a barátjának, hogy szerezne pár napot a barátaival tölteni. Sosem értettem, miért akkora probléma ez egyeseknek...

Elmondja a barátjának, hogy szerezne pár napot a barátaival tölteni. Sosem értettem, miért akkora probléma ez egyeseknek...
Szerintem meg hívjátok el a srácot is. Elõbb utóbb úgyis meg kell jobban ismernetek, és mindenkinek jobb lenne, ha ott lenne, a srác se lenne ideges, amiért a barátnõje 3 sráccal nyaral, meg a csaj se lenne ideges, amiért a barátja ideges... :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!