Találatok a következő kifejezésre: Az egyik anyukája, kb (4 db)

Van egy kiscicánk kb 1hetes, szegényt otthagyta az anyukája, mivel lehet etetni egy ilyen fiatal kiscicát?

Legjobb válasz: Szia! Mi hígított tejjel etettük, szemcseppentõbõl.De nem csak etetni kell, magától nem tud pisilni, meg kakilni, az anyukája szokta ezt elintézni neki, úgy, h nyalogatja. Te úgy tudod ezt kivitelezni, h papírzsepivel birizgálni kell a fenekét, mert így kap ingert. Nekünk volt egy ilyen cicánk, de sajnos csak 4 évet élt, mert nagyon gyenge volt az immunrendszere, amiért nem az anyukája nevelte.

Szia! Mi hígított tejjel etettük, szemcseppentõbõl.De nem csak etetni kell, magától nem tud pisilni, meg kakilni, az anyukája szokta ezt elintézni neki, úgy, h nyalogatja. Te úgy tudod ezt kivitelezni, h papírzsepivel birizgálni kell a fenekét, mert így kap ingert. Nekünk volt egy ilyen cicánk, de sajnos csak 4 évet élt, mert nagyon gyenge volt az immunrendszere, amiért nem az anyukája nevelte.
A legjobb speciális, cicák számára kifejlesztett tejpótló tápszerrel. Tudni kell, hogy a macskák teje fehérjében és zsírban dúsabb, mint a tehéntej, ezért nemhogy hígítani, de dúsítani kell, például tejszinnel, csukamáj vagy csíraolajjal. Az teljesen igaz, hogy a cicáknál mesterséges felnevelés esetén pótolni kell az ingert, ami a vizelet és székletürítést kiváltja, vagyis vizes vattával finoman masszírozni kell a has és végbélnyílás környékét. http://www.macska.hu/neveles.php
Szia! Lehet kapni speciálisan ekkora cicáknak való tejet, de a Fressnapfban láttam tejpótlásra való tápszert, cumisüveget is! Sok sikert!
Sok erre vonatkozó cikk található macskás honlapokon. Az egyik: http://www.haziallat.hu/cikkek/macska/hogyan-neveljuk-fel-a-..

Az egyik barátom anyukája, kb. Az egész rokonsága azt hiszi, hogy járunk. Õ csaj, én pasi. Nagyon jóban vagyunk, talán ezért értik félre. De most mindkettőnknek lett barátja/barátnője, és elég cikis a dolog. Milyen kamu dumát adjunk be?

Szóval, valami kamu dumát ki kellene találni, hogy miért szakitottunk. Engem a barátn?m (nem úgy barátn?) anyukája imád, tehát nem "csalhatom" meg édes pici lányát, ez igaz forditva is. Segítsetek, hogy milyen dumát adjunk be :-)

Legjobb válasz: Semmilyet. Inkább tájékoztassátok a familiát, hogy ti sose jártatok. Akkor nem lesz semmi gond. Elég szemétség lenne hazudni nekik fõleg, ha az anyukája kedvel.

Semmilyet. Inkább tájékoztassátok a familiát, hogy ti sose jártatok. Akkor nem lesz semmi gond. Elég szemétség lenne hazudni nekik fõleg, ha az anyukája kedvel.
Már az elején el kellett volna mondani, hogy ti csak nagyon jó barátok vagytok, nem hagyni, hogy már a rokonság is azt gondolja, hogy ti egy pár vagytok.Szerintem az õszinteség a legcélravezetõbb.Mondjátok el õszintén, hogy mi a helyzet. Úgy talán az anyukája se fog rád haragudni, még ha kicsit késõn is, de elmondtátok az igazat.
helo bocsi télleg azért amit irok, de miért nem jàrsz inkàbb a lànnyal?azzal akinek az anyuja imàd téged meg forditva is. sztem a legkellemesebb ha a szulok egyetértenek a kapcsolattal. de lehet hogy csak magambol indulok ki. sok sikert
vagy ha ugyis imád, akkor válaszd az anyukáját, és mindenki boldog hegyikecske
batya, szurd a bicskára mielöbb..egy jó milfet elhalasztani nagyobb bûn mint a vasárnapi mise kihagyása!
Hát ha nem akarsz vérfertõzööt kismadarakat. Jobb ha szét szeded õket.
A testvéreket nemek szerint mindig külön kell tenni a szülõktõl hogy se a szüleikkel se egymással ne tudjanak párba állni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszotokat!A Kicsik közt 2 lány van és egy fiú. Ha úgy veszem õket külön, hogy a két csajszi meg a fiú az apujával, az úgy jó nem??
Jó lesz.


Hány cm3-es?
1990. évi XCIII. Törvény (24. §) (1) Gépjármû tulajdonjogának megszerzése esetén az illeték mértéke a hajtómotor hengerûrtartalmának minden megkezdett cm3-e után 18 forint az alábbi eltérésekkel: a) az 1890 cm3-t meghaladó hengerûrtartalmú személygépkocsi és az 500 cm3-t meghaladó hengerûrtartalmú motorkerékpár esetén minden megkezdett cm3 után 24 forint; b) kizárólag elektromos hajtómotorral ellátott gépjármû esetén a hajtómotor teljesítményének minden megkezdett 1 kW-ja után 400 forint; c) Wankel hajtómotorral üzemelõ gépjármû esetén a kamratérfogat minden megkezdett cm3-e után 36 forint. Eredetiség vizsgálat hatósági árlista: Személyautó: 1400 cm3-ig 17 000 Ft 1401-2000 cm3-ig 18 500 Ft 2001 cm3 felett 20 000 Ft
Új forgalimi ill. új törzskönyv ezeken kívül 6-6 ezer forint.
A kérdező hozzászólása: 1300
A fenti adatokkal számolva 53.000 Ft-ból megúszod.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!