Találatok a következő kifejezésre: Az egyik anyukája, (127 db)

Az egyik barátom anyukája, kb. Az egész rokonsága azt hiszi, hogy járunk. Õ csaj, én pasi. Nagyon jóban vagyunk, talán ezért értik félre. De most mindkettőnknek lett barátja/barátnője, és elég cikis a dolog. Milyen kamu dumát adjunk be?

Szóval, valami kamu dumát ki kellene találni, hogy miért szakitottunk. Engem a barátn?m (nem úgy barátn?) anyukája imád, tehát nem "csalhatom" meg édes pici lányát, ez igaz forditva is. Segítsetek, hogy milyen dumát adjunk be :-)

Legjobb válasz: Semmilyet. Inkább tájékoztassátok a familiát, hogy ti sose jártatok. Akkor nem lesz semmi gond. Elég szemétség lenne hazudni nekik fõleg, ha az anyukája kedvel.

Semmilyet. Inkább tájékoztassátok a familiát, hogy ti sose jártatok. Akkor nem lesz semmi gond. Elég szemétség lenne hazudni nekik fõleg, ha az anyukája kedvel.
Már az elején el kellett volna mondani, hogy ti csak nagyon jó barátok vagytok, nem hagyni, hogy már a rokonság is azt gondolja, hogy ti egy pár vagytok.Szerintem az õszinteség a legcélravezetõbb.Mondjátok el õszintén, hogy mi a helyzet. Úgy talán az anyukája se fog rád haragudni, még ha kicsit késõn is, de elmondtátok az igazat.
helo bocsi télleg azért amit irok, de miért nem jàrsz inkàbb a lànnyal?azzal akinek az anyuja imàd téged meg forditva is. sztem a legkellemesebb ha a szulok egyetértenek a kapcsolattal. de lehet hogy csak magambol indulok ki. sok sikert
vagy ha ugyis imád, akkor válaszd az anyukáját, és mindenki boldog hegyikecske
batya, szurd a bicskára mielöbb..egy jó milfet elhalasztani nagyobb bûn mint a vasárnapi mise kihagyása!

5napos baba anyukája vagyok! Hány ml kell enni e a babának? Sajnos fejem a tejet és cumi süvegből adom neki. az egyik ok mert hamar elalszik rajta a másik ebből kifolyólag hogy ez által nem is eszik sokat! Igy döntöttem a fejéés mellett! Rossz ötlet?

a súlya születéskor 3900g tegnap el?tt jöttünk haza és akkor 3710 volt.nincs méég mérlegem ezééért nem tudom megmérni majd csak holnap!!

Legjobb válasz: Igen, rossz ötlet, így csak ideig-óráig fog mûködni. Változó mennyit kell ennie, attól függ hánydzor eszik 24 óra alatt. van egy iránymutató, ami 150ml/kg-ot jelent. tehát a babádnak 555ml-t kellene ennie 24 óra alatt, de ez csak egy nagyjából érték, lehet jóval több, vagy kevesebb. Ha nem állsz neki szoptatni, akkor borítékolom, hogy egy hónapon belül tápszeres lesz a babád. ha nagyon sebes használj esetleg bimbóvédõt. ha fontos hogy anyatejes babád legyen, változtass, kérj segítséget, a bealvás nem ok a cumisüvegre!!!

Igen, rossz ötlet, így csak ideig-óráig fog mûködni. Változó mennyit kell ennie, attól függ hánydzor eszik 24 óra alatt. van egy iránymutató, ami 150ml/kg-ot jelent. tehát a babádnak 555ml-t kellene ennie 24 óra alatt, de ez csak egy nagyjából érték, lehet jóval több, vagy kevesebb. Ha nem állsz neki szoptatni, akkor borítékolom, hogy egy hónapon belül tápszeres lesz a babád. ha nagyon sebes használj esetleg bimbóvédõt. ha fontos hogy anyatejes babád legyen, változtass, kérj segítséget, a bealvás nem ok a cumisüvegre!!!
A 4300 g-mal született lányom is folyton ráaludt a cicire, de eszembe sem jutott, hogy cumisüvegbõl etessem. Rossz ötlet! Elmehet a tejed, mégjobban ellustulhat a babád. Azt meg nem tudhatod, hogy õ ezalatt az idõ alatt mennyit eszik. Lehet, hogy egy pillanat alatt kikapja a tejet, aztán bealszik. Egy 5 napos baba nagyon kis ügyetlen/gyakorlatlan. Ne várd el tõle, hogy rögtön az "elõírás szerint" cicizzen. Ha bealszik, akkor próbáld felébreszteni és folytasd a szoptatást. Ilyen fiatal babánál ez teljesen normális. Legyél türelmes vele, egész biztos nem fog éhenhalni, akkor sem, ha szerinted keveset eszik :) Kitartás!
Elõzõ vagyok. A cicire meg kenõcs (én Garmastan-t használtam) és bimbóvédõ. Én is megszenvedtem a második lányommal, csillagokat láttam minden szoptatásnál, de megéri kivárni, amíg "megedzõdik" a mellbimbó és a pici is rájön a jó technikára, amikor már nem cincál szét.. (tudom, könnyen beszélek)
A kérdező hozzászólása: ja éés még az hogy iszonyatosan sebes a mellem!!
Elég rossz megoldást választottál. A babád valószínûleg rosszul kap rá a melledre, ezért sebes, és e miatt nem is tud hatékonyan szopni. A cumi ezen csak ront, azt feljtsd el. Simítsd végig az arcát a melleddel, és akkor tedd csak a szájába, ha már nagyra tátotta. Az ajkai kb kifelé kell forduljanak, a bimbóudvar minél nagyobb részét kapja be. Így a mellbimbód a szájában lesz, és nem az ajkai közt, hatékonyan tud majd szopni. Ha még így is fáj, akkor lehet, hogy cumizavaros lett, szopásnál is felpúpozza a nyelvét, mint ahogy a cumihoz kell. Ekkor használj bimbóvédõt, míg nem szokja meg a jó mõdszert. Az is lehet, hogy le van nõve a nyelve, ekkor nem tud hatékonyan szopni, és fájdalmat okoz. A felvágatás 5 perc sincs, addig meg tényleg fej tejet kell kapjon, de ne cumisüvegbõl add neki, hanem kispohárból. (újszülöttkortól lehet így) Sok minden miatt alhat el szopás közben, ha legalább 1o-15 percig láthatóan aktívan szív és nyel, akkor evvel nincs gond. Ha nem volt meg ennyi idõ, akkor keltsd fel. Letöbb kisbaba felébred arra, ha lerakod, ha ez nem elég, akkor kezdd el levetkõztetni, a bolygatás és a hûvös felébreszti. A méregetést nyugodtan elfelejtheted, ennyi dõsen a heti 1 mérés elég. Ha pár napon belül nem oldõdik meg a gond, fordulj szoptatási tanácsadóhoz! Sok szerencsét!
Elõször is gratulálok a kicsihez. Másodszorra én is csak azt tudom tanácsolni, hogy ne fejj, hanem szoptass. A sebes mellbimbón szinte mindenki átesik, én 3 hétig szenvedtem. Ilyenkor a szoptatás úgy néz ki, hogy: fog összeszorít, gyereket mellre helyez, majd 3 másodperc múlva a nagyon erõs fájdalom megszûnik. Ez az egyetlen lehetõség van. Ne hagyd veszni a tejed.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!!már az nap meggondoltam a dolgot amikor kiraktam a kérdést éés inkább a cicinél maradtam!!vagyis 2alkalommal evett cumisüvegbõl!!ettõl sztem nem lett cumi zavaros!!bimbóvédõvel szopizunk!!igen az eleje nagyon kellemetlen de ez van!!ki lehet éés kell is birni!!
Szuper!!!!!!

Kétnapos cicáink közül az egyik pár órája nem tud / nem akar enni. Nagyon sír. Hiába rakjuk az anyukája emlőihez, csak nyávog. Mit tudunk tenni, hogy ne pusztuljon el szegényke?

Kb 2 óránként enniük kéne, de már egész délután így viselkedett szegényke.

Legjobb válasz: HA megakarjátok menteni: • irány az állatpatika, vagy állatorvos • vegyetek tápszert • ha van otthon fecskendõ, akkor ne, de ha nincs, akkor szerezzetek be egyet az orvostól • készítsétek el a tejet a leírás szerint (rajta van a dobozon) és másfél fecskendõnyit adagoljatok bele a cicába óránként-két óránként. Aztán, ha nem akar enni az anyja emlõjébõl, akkor külön kell felnevelnetek, nagyon figyeljetek rá, hogy megfelelõ adagot kapjon stb. És éjjel is etetni kell! Én már neveltem fel pár hetes macskaalmot, nagyon nehéz, de egy cica nem olyan vészes - mondhatnám, hogy mázlisták vagytok. HA megakarjátok menteni!

HA megakarjátok menteni: • irány az állatpatika, vagy állatorvos • vegyetek tápszert • ha van otthon fecskendõ, akkor ne, de ha nincs, akkor szerezzetek be egyet az orvostól • készítsétek el a tejet a leírás szerint (rajta van a dobozon) és másfél fecskendõnyit adagoljatok bele a cicába óránként-két óránként. Aztán, ha nem akar enni az anyja emlõjébõl, akkor külön kell felnevelnetek, nagyon figyeljetek rá, hogy megfelelõ adagot kapjon stb. És éjjel is etetni kell! Én már neveltem fel pár hetes macskaalmot, nagyon nehéz, de egy cica nem olyan vészes - mondhatnám, hogy mázlisták vagytok. HA megakarjátok menteni!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, de sajnos már késö. :( Szegénykém kb. fél órája elpusztult. Természetesen feltúrtuk az egész lakást valami fecskendö, vagy szemcseppentö-féleségért, de úgyis csak dobozos tejet tudtunk volna neki adni, az pedig nem jó. Itt a falunkban nem is tudom van-e egyáltalán állatorvos, a szomszéd városba szoktuk az állatkáinkat vinni, de nem értünk volna oda +hétvége van.
A kérdező hozzászólása: Ja és régebbi film, a 80-as években játszódik
A kérdező hozzászólása: és angolul néztük a youtube-on xD

Mennyire jó ha egy 16 éves lány az elvált anyukájával alszik egy szobában?

Legjobb válasz: mi baja lesz Tõle? nem értem a kérdés lényegét mire lennél kíváncsi?

mi baja lesz Tõle? nem értem a kérdés lényegét mire lennél kíváncsi?
Én ugyanennyi idõs voltam, mikor albérletbe költöztünk a fõvárosba és egy 30 nm-es garzont béreltünk. Mivel 1 szoba volt, logikus volt, hogy egy szobában leszünk. Azon kívül, hogy anyám szegény gyakran horkol, meg beszél álmában, nem volt problémám, 1 évig éltünk így, aztán visszaköltöztünk vidékre. Ideiglenesen meg lehet szokni, de pl. évekig nem hiszem, hogy kibírnám.
Nekem semmi gondom nem volt belõle, egyszerûen akkor nem volt más választás.
Ha nekik nem kényelmetlen, akkor nem valószínû, hogy probléma lenne. Én is egy szobában aludtam még ilyen idõs koromban anyukámmal és semmi problémám nem volt késõbb a "leválással", meg semmi hasonlóval, úgyhogy ez nem hiszem, hogy az ilyesmit ez befolyásolná. Csak az a baj, hogy lehet, késõbb már majd jobban szeretne egy kicsivel több magánéletet a lány, akkor már zavarni fogja, úgyhogy elõbb-utóbb biztos jobb lenne a saját szoba, ha anyagilag megengedhetik maguknak.
Csak ma kell külön szoba egy lánynak, mert csak akkor tudja fogadni a szeretõjeit! Régen ebbõl senki nem csinált problémát. Mi a húgommal a mamámmal voltunk közös szobában, még 24 évesen is. Mégis le tudtunk válni a szüleinkrõl, mindketten férjhez mentünk. , és jó a házasságunk is.
7-es, én sem értek egyet veled. Én 16 évig laktam anyummal egy szobában, és nemhogy gondok nem voltak a leválással, hanem már alig vártam!! Gyûlöltem már ilyen idõs fejjel egy szobában lenni vele, de helyszûke miatt nem volt más megoldás. Lehet, hogy neked ilyen kellemetlen tapasztalataid vannak, de többségében szerintem nem így történik, 16 évesen, full tiniként szerintem más is úgy van, mint én voltam, hogy alig várja! Bajom nem lett tõle, normális felnõtt lettem.
Jó, azért ennyire nem kell túldramatizálni. Egy 6 évesnél is gond van? Ugyan már, ezt honnan szedted, saját bõrön tapasztaltad? Mert én 12 éves koromig egy szobában aludtam anyámmal, de úgy, hogy volt egy kis függöny a szoba 2 részében. Semmi bajom nem lett, férjnél vagyok és egészséges életet élek.
Ha csak egy szobájuk van, akkor idõlegesen elfogadható, amíg nem szereznek nagyobb lakást. Egyébként semmiképpen sem elfogadható, mert megnehezíti, ill. megakadályozza a gyerek személyiségének normális érését és a szülõrõl való leválást, azaz a felnõtté válást.
Szerintem nem helyénvaló, saját szoba kellene neki.
4 és Kérdezõ: komoly gondok adódnak a leválással, ezt jobb ha elhiszed nekem. Ha egy hatéves együtt alszik anyukával, már ott is komoly gond van. Le lehet pontozni, de attól még igazam van, maximum neked kényelmes az, hogy ami nme a szájad íze szerint való, azt lepontozod.
Ha van saját szobája, és mégsem ott szeret aludni, az egyértelmûen gond. Ha nincs saját szobája: "akadályozza a fejlõdését", persze... sokminden más más mellett ez is akadályozhatja vagy segítheti a fejlõdését.
Szerintem semmiben nem korlátozza a gyermek fejlõdédét!!! fõleg ha nincs a változtatásra mód! nem mindenféle képen okoz ez gondot a leválástól! Ez a gyermektõl is függ, de lehet hogy nagyobb korában amikor már férjhez megy akkor sem fog hálátlan lenni és az akkor már idõs anyukájának segíteni fog! nem aztmondom hogy ha nem alszik a gyerek az anyával akkor hálátlan lesz késõbb dehogyis!!!!!! csak szerintem evvel nincsen baj és ha van megoldás szépen lessan hajre álnak a dolgok, ha nincs akkor sem történt baj!
Erre a kérdésre, akkor tudunk válaszolni, ha írsz részleteket.
egy szobában vagy egy ágyban, nem mindegy. Egyébként meg lehet, helyhiány miatt van ez így. Régen anyámék mind egy rakáson aludtak, mert csak egy szobát fûtöttek éjjelre, nem emiatt lesz valaki lelki sérült.
7-es, ugye nem baj, ha inkább a saját tapasztalataimnak hiszek? Amúgy felesleges ennyire hisztizned, én nem pontoztalak le. :) Nekem nem okozott gondot sem a leválás, sem pedig semmilyen problémáim nem voltak abból, hogy ilyen helyzetben voltunk annak idején, mint amit a kérdezõ leírt. Ha neked volt (mert gondolom, te is saját tapasztalatból írsz, ha ennyire biztos vagy a dolgodban), akkor sajnálom. :( Úgy látszik, nem vagyunk egyformák, szerencsére. :)
Az ideális helyzet, két jól keresõ és egymást szeretõ szülõ, két szép, okos gyermek, legalább egy autó, és min. 3 szoba. De ugye tudjuk, hogy sokan nem az ideális helyzetnek megfelelõen élnek. Sajnos sok esetben még két szülõ sem tudja az ideát megvalósítani, hát még gyermekét egyedül nevõ szülõ!!! Mindenkinek a lehetõségeihez kell alkalmazkodni, s ha egy szoba van, akkor ez van!!! Remélem ez a 16 gyermek ebbõl a helyzetbõl azt fogja megtanulni, hogy tanuljon, képezze magát. Sikeresen építse fel a jövõjét, és majd a saját gyermekének még szebb életet tudjon biztosítani, mint neki az édesanyja. Aki biztos nagyon szereti.

Féltékeny vagyok az egyik barátnőmre. Nap mint nap találkozik barátommal és a párom anyukájával is munkából kifolyólag. Ha ott vagyok, nem zavar, de ha nem vagyok, akkor már féltékeny vagyok. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Mert lehet hogy nem alaptalanul vagy féltékeny. A nõknek vannak ilyen megérzéseik, nekem is és nekem be is jött,kiderült a féltékenységem nem alaptalan, de én már akkor is féltékeny voltam mikor jelen voltam és láttam a reakciókat ahogyan viselkednek egymással.

Mert lehet hogy nem alaptalanul vagy féltékeny. A nõknek vannak ilyen megérzéseik, nekem is és nekem be is jött, kiderült a féltékenységem nem alaptalan, de én már akkor is féltékeny voltam mikor jelen voltam és láttam a reakciókat ahogyan viselkednek egymással.

Az egyik barátnőmnek 3 napja késik és nem tudja mit csináljon, mert még nincs 18 éves és a srácot nem ismeri, akivel kavart a buliba. Anyukája nélkül is tud venni tesztet?

Legjobb válasz: Tesztet tud venni nélküle is, de, ha ilyet nem tud, elõre sajnálom, ha esetleg nagyobb lesz a baj ... :/

Tesztet tud venni nélküle is, de, ha ilyet nem tud, elõre sajnálom, ha esetleg nagyobb lesz a baj ... :/
igen, anyukája nélkül is tud venni tesztet.
De hülye a barátnõd....
Na ez aztán valami! Ezt jól megkavarta! Nyílván annyira részeg volt, hogy nem emlékszik, ki dugta meg! Õrület! Nem vagyok híve a gyerekek bántalmazásának, de a szülei helyében most úgy felpofoznám, hogy megemlegetné, míg él! Ringyó lett a lányomból!
Ha az én lányom is ezt csinálta volna, én szégyellném magam. Nem ismeri, akivel kavart egy buliban és ráadásul nem is védekezett?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, megkaptam a választ a kérdésre, a többit hagyjuk. Nyilván fog szólni neki, ha úgy alakul.
izgatottn várjuk a következõ kérdést a témában!
igen vehet tesztet anyu nélkül is hová fajul ez a világ... nincs 18 éves és olyannak teszi szét a lábát akinek még a nevét se tudja.... öreg vagyok...mert szerintem ez gusztustalan...remélem azért a fizetését megkapta a menet után... 27/N

Az egyik barátnöm le akarja vágatni kopaszra a haját szerintetek jol állna neki? szerintetk én vágjam le neki? vagy az anyukája?

az anyukája is beleegyezett nekmhát középig érö hajam van és a barátnöm nem tudja kezelni !!!!!! segig érö haj van én vágjam le neki vagy a fodrász ?

Legjobb válasz: mert nem tudja kezelni küldökk képet is

A kérdező hozzászólása: mert nem tudja kezelni küldökk képet is
kamu....
Hát ha nem akarsz vérfertõzööt kismadarakat. Jobb ha szét szeded õket.
A testvéreket nemek szerint mindig külön kell tenni a szülõktõl hogy se a szüleikkel se egymással ne tudjanak párba állni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszotokat!A Kicsik közt 2 lány van és egy fiú. Ha úgy veszem õket külön, hogy a két csajszi meg a fiú az apujával, az úgy jó nem??
Jó lesz.
sajnos, ha õ nem hajlandó leszokni akkor veszett balta nyele. te nem tehetsz semmit.
Eleve, ha azzal kezdi, hogy "majd akkor leszokik, ha elfogy a cigije", onnan már keresztet is vethetsz az elhatározására. Õ nem akar leszokni, vagy nincs meg benne egyáltalán az akarat, így soha nem is fog menni. Áll oda elé nagy bociszemekkel, és mondd azt "Anyu, kérlek szokj le a dohányzásról, mert azt szeretném, hogy majd ha lesznek gyerekeim, játszhassanak a nagymamájukkal..." vagy valami ilyesmi. Érteni fogja a célzást, abban biztos lehetsz, és talán így jobban erõt vesz magán... De továbbra is azt mondom, hogy ehhez neki kell összegyûjteni az akaraterejét, anélkül te sajnos nem tehetsz semmit.
A kérdező hozzászólása: Próbálkoztam a bociszemekkel....semmi...... :P
Bociszem??!!Mit ér az? Kezdj el erõteljesen hisztizni, b õmbölnmi(lehetõleg úgy, hogy mindenki hallja)...Ha nem jön be, akkor rejtsd el a cigijét és öngyújtóját!Sok sikert!!
Minden doboz cigit amit vesz, vágd ketté ollóval, vagy több darabra, és amikor már mérgében meg akar ölni téged, meg sírógörcsöt kap, mert hiányzik neki a cigi, akkor szaladj le a boltba, vegyél neki sok csokit, meg szotyit, meg mogyorót, mazsolát, diót, ropit, szal ilyen nasi kajákat, egye ezt dohányzás helyett. Ne legyen pénze cigire. És ha meg már nagyon dühöng, akkor amit szétvágtál dohányt, azt vegye a szájába és rágja meg, abba is van nikotin, de legalább nem tudja szívni :) Kicsit drasztikus, de bociszemekkel és kedves szavakkal nem fog menni.
igazából csak az elsõ 3 nap az ami rossz, utána már ki lehet bírni dohányzás nélkül.
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm midenkinek!
"Gratulálok, inkább hízzon el" Hát igen inkább hízzon 2 kilót, minthogy meghaljon tüdõrákban. Az édességek valamennyire csökkentik a kínlódást, attól jobb kedve lesz az elsõ pár napban, amikor nagyon hiányzik neki a cigi. Valami kell helyette. Ezalatt a pár nap alatt nem fog elhízni 100 kilósra. Ha azt mondod neki úgysem fog sikerülni, akkor elveszed a legkisebb reményét is, és tényleg nem fog. Inkább azt kell mondani, hogy képes rá, és meg tudja csinálni. Leteszi a cigit, és kész. Fogadja el azt a tényt, hogy nem gyújthat rá soha többet, mert ha egyszer rágyújt, akkor megint megízleli a cigi ízét és baxhatja az egészet, megint kívánni fogja. Manapság minden 5-ödik ember meghal rákban, és a dohányosok közt nagyobb a halálozási arány. Nem viccbõl van ráírva a cigire, ami rá van írva.
Hja és elfelejtettem írni, az édességrõl, a nasiról sokkal könnyebb leszokni, mint a dohányzásról.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!