Találatok a következő kifejezésre: Az egyik alja szőrős (4 db)

Az gáz ha egy 23 éves srácnak alig szőrös a lába alig látszik? és 169cm a magassága

Legjobb válasz: Nem, a szõr általában szilárd, és nem gáz.

Nem, a szõr általában szilárd, és nem gáz.
A szõr nem, pl a szõkéknek ott is gyakran csak szõke. igy alig látszik. A magasság van akinek nem gáz, sok nõt nem zavar, van akit igen. De biztos találsz majd így is párt.
szerintem se gáz, és még az is lehet, hogy késõbb szõrösebb lesz. A magasságról meg annyit, hogy sok alacsony lány van, õket biztosan nem zavarja, meg nem vagy annyira alacsony.
Nem, de 169 centisen barátnõd nem nagyon lesz.
Egyáltalán nem gáz egyik sem, nem tehetsz róluk.
Nem gáz, csak nehogy lánynak nézzenek, és megdugjanak egyszer! :D
Mázlista :P a szõr nem erény. Többnyire probléma van csak vele.

Nem vagyok egy szőrös típus, az idősebb csajok meg inkább buknak a borostára. Az ilyen alkat mennyire jön be a 15-18, illetve a 20nál idősebb lányoknak?

http://kepfeltoltes.hu/100715/20100714_001_2_www.kepfeltolte..

Legjobb válasz: a szõrtelen mellkas nálam bejön, de a mellizmaid nagyon gyérek, elrontja az összehatást:/ nem szeretem az izmos pasikat, de ne csak a hasadra eddz!

a szõrtelen mellkas nálam bejön, de a mellizmaid nagyon gyérek, elrontja az összehatást:/ nem szeretem az izmos pasikat, de ne csak a hasadra eddz!
gyúrj egy kicsit és napozz sokat aztán jó lesz az :) 19L
A kérdező hozzászólása: igen, a kitakarás sem a legjobb, de sajna nem vagyok egy nagy pc guru. mellesleg ezen a képen természetesen nincs semmi photoshoppolva, szerkesztve. modellkedtem már alsónemû gyártó cégnek, és bizony ott tényleg csak 1 minimális photoshoppolással szinte teljesen más hatású képet csináltak rólam. a neten és nõi magazinokban lévõ képekrõl se nagyon higyjétek el, hogy az photoshopp nélkül is úgy néz ki :)
Megint én. Lehet, hogy csak rossz szögbõl kaptad le magad, de picit akkor is lehet erõsítgetni felülre is. De nem kell nagyon egyáltalán :)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! :) mellesleg 182cm-hez 80kg vagyok, amibõl nincs túl sok felesleg... sajna azt adom, hogy nem túl férfias ez így szõr nélkül, fõleg, hogy már 20-on felül vagyok, de a mellizmos, gyúrjál még hozzászólókkal már nem annyira értek egyet. illetve azoknak, akiknek ez nem felel meg, azok hogy találnak ideálisat? :D most nem azért, de ott nincs egy kicsit magasan a léc? vagy csak én élek olyan helyen, ahol a korombeliek 90%-ánál jobban nézek ki? a többi vagy zsírosabb, vagy tényleg csontsovány... de komolyan nem értem, hogy a 182/80 az ilyen gáz :D
idõsebb csajnak a 15-18 és 20 köüli számit? bár ilyen testalkatu pasi tényleg köszönjön csókolomot:D a borrdáid kilátszanak...egy férfinak legyen hasa (a szörtelenség nem baj, de ez a vékonyság eszméletlen kisfius) 23/N
az nem olyan nagy baj, de azért gyúrhatnál egy kicsit, sokkal jobb lenne 16L
Uh, öreg vagyok:S Úgy nézel ki, mint egy kisfiú! 26/N
húúúúú. nekem bejössz. 17/L
nem feltétlenül kell napozni, falfehéren is lehetsz jó pasi

Az egyik hónom alja szőrős (bár még az se annyira) de a másik nem (ott meg csak nagyon kicsi), miért lehet ez?

Lehet h nem ugyanugy fejl?dik mindkét oldal?Jobb kezes és lábas vagyok és a jobb oldalon is sz?r?sebb a hónom alja.

Legjobb válasz: igen valoszinüleg féloldalas leszel egész életedben de legalább 2 faszidis lehet egyszerre a törvény szerintis.

igen valoszinüleg féloldalas leszel egész életedben de legalább 2 faszidis lehet egyszerre a törvény szerintis.
A kérdező hozzászólása: kár h fiu vagyok:D jah és nem homokos:D
Borotváld le, és akkor szimmetrikusan pucér lesz.
Idõvel biztos kiegyenlítõdik. Addig borotválhatod, hogy ne legyen feltûnõ.
Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!