Találatok a következő kifejezésre: Az egyik alja (1979 db)

Miért vanhogyugyanolyan érzékenységű terhességi tesztek nem ugyanugy mutatnakeredményt szeretnék babát, egyik tesztem egyértelmű poz, másik kettő halvány pozlett az egyik alig kivehetőmég amásik erősebb . Mit gondoltok? Képettudoktölteni

Legjobb válasz: 3 napja késik, de érzem a pocim minthamegakarna jönni de elvileg az nem gond, a hormonváltozás miatt.. a többi teszt a one step halvány, vettem most eg ymásikat patikában az is 25 ös azon alig látszik, ez x epil és ezen jól látható,pár napja tesztelek ezzel és ezen erõsödött is..

A kérdező hozzászólása: 3 napja késik, de érzem a pocim minthamegakarna jönni de elvileg az nem gond, a hormonváltozás miatt.. a többi teszt a one step halvány, vettem most eg ymásikat patikában az is 25 ös azon alig látszik, ez x epil és ezen jól látható, pár napja tesztelek ezzel és ezen erõsödött is..
A kérdező hozzászólása: köszönöm, nagyon boldog lennék és pont a 30. születésnapomon megyek orvoshoz uh ra... ez lenne a legszebb ajándék nekem... :) ))
Ja és a mindjárt megjön érzés az azért van, mert beágyazódott és "dolgozik"
Ne görcsölj annyira rá a tesztelésre, bár én is ezt csináltam:) Koncentrált vizeletbõl nézd meg két nap múlva, vagy a reggelibõl, vagy ha nem pisiltél legalább 4 órán keresztül. Meglátod, már jóval erõsebb lesz, mégegyszer gratula kismama!!!
A halvány pozi is pozitív, tehát terhes vagy. 2 nap múlva csinálj egy másikat, az már erõsebb lesz. Nekem is anno az egyik félén alig, mellesleg ez volt a 10-es érzékenységû, a másikon erõsebb, ez 25-ös volt:) Nem ezt kell nézni, hanem ott van, vagy nincs ott a 2. csík.
Gratula, ez szép pozitív, nem is kell meresztgetni az embernek a szemét! Boldog babavárást. a tesztekrõl: Nekem sem mindegyik volt egyformán erõs csíkos, ahány féle annyira eltérõ volt az erõssége. Full erõs volt a facelle, x-epil, clearblue, viszont a 10 -e érzékenységû Innovacon elõször halványabb volt, mint a többi, ami 25-ös, tehát kevésbé érzékeny teszt. És ott volt a baba a pocakban:)
Gratulálok, de még csak csendben!!! Mikor kell megjönnie, vagy kellett volna? Ez egyértemû pozitív, terhes vagy!!!
A kérdező hozzászólása: http://www.kepfeltoltes.hu/view/120829/IMG_20120829_112156_w..
A kérdező hozzászólása: mindjárt töltök fel képet :) olyan boldog lennék ha ottl enne tényleg a baba...kedden megyek dokihoz
Ezekkel a csikokkal nekem is gondom van, de a tied pozitiv, halkan gratulálok én is! Én sem jutottam be ma, holnap megyek megint, én holnap leszek 31! (3 nagyon halvány poz tesztem van, reménykedem) Majd ird meg mi volt dokinál!! Addig is minden jót és gyors idõ-tovamúlást :D

Hogy mozgatnátok egy 200 kg-os kazánt? A lakásban lesz az egyik alig használt helység átalakítva a kazán számára, viszont be is kell juttatni.

Legjobb válasz: 2-3 férfi megfogja és viszi. Ha kicsik az ajtók, akkor rakjatok alá hevedereket és azt fogjátok. Nekem a páncéltõkés, extra hosszú zongorám elszállították négyen, pedig az jópár mázsa, nem hiszem, hogy a kazánnal gond lesz.

2-3 férfi megfogja és viszi. Ha kicsik az ajtók, akkor rakjatok alá hevedereket és azt fogjátok. Nekem a páncéltõkés, extra hosszú zongorám elszállították négyen, pedig az jópár mázsa, nem hiszem, hogy a kazánnal gond lesz.

Ragasztós műkörmöm van, és ez az első és bement az egyik alá oldalt a levegő és az be gombásodhat?

Oldalt feltudom nyitni ahol van a leveg?

Legjobb válasz: Menj vissza a manikûrösödhöz, és kérd meg hogy ragasszon újat. Az enyém mindig megcsinálta nekem. De elméletileg nem. Ha zavar, ragaszd le egy ragtapasszal.Úgy biztosan nem. :)

Menj vissza a manikûrösödhöz, és kérd meg hogy ragasszon újat. Az enyém mindig megcsinálta nekem. De elméletileg nem. Ha zavar, ragaszd le egy ragtapasszal.Úgy biztosan nem. :)
A kérdező hozzászólása: saját magam ragasztottam de elég bénán xd
Ja, hát akkor oldalról próbáld meg ecsetes ragasztóval leragasztani. De biztosan nem fog gombásodni, mert max 2 nap múlva lepotyog, sajna :(
Csinaltass rendes kormossel.. A 100 forintos bolti sz*rt se er..


Az egy alomban születő törzskönyves kutyusoknak miért mindig ugyanolyan kezdőbetűs neveket adnak?

Legjobb válasz: Nem mindenki, de sokan. Vannak országok, ahol ez elõírás (pl. Ausztria), sõt néhány helyen (pl. Franciaország v. Belgium meghatározzák, hogy egy adott évben milyen betûvel kell kezdõdnie az alomneveknek.) Kedves Elsõ Válaszoló: Mondanál nekem BB-vel kezdõdõ kutyanevet? :)))

Nem mindenki, de sokan. Vannak országok, ahol ez elõírás (pl. Ausztria), sõt néhány helyen (pl. Franciaország v. Belgium meghatározzák, hogy egy adott évben milyen betûvel kell kezdõdnie az alomneveknek.) Kedves Elsõ Válaszoló: Mondanál nekem BB-vel kezdõdõ kutyanevet? :) ))
Mert az egy kennelben született almok egymás utáni kezdõbetûket kapnak. (az elsõ A, második B..... ha végetért akkor duplanevet AA, BB) Így a hozzáértõ tudja a név alapján, hogy akutya mikor született és kik a szülei
Nem mindenki csinalja igy. Ha igen, akkor legtobb esetben azert, hogy meg tudjak kulonboztetni mar a neve hallatan hogy melyik alombol szarmaznak. A-betuvel kezdodik az elso alom, aztan B-vel a masodik es igy tovabb. De mint emlitettem nem minden tenyeszto csinalja igy. Nem kotelezo, csak megkonnyiti az azonositast, es szerintem tok jol is hangzik.
vannak, akik témakör szerint csinálják - pl. én is úgy szeretném majd :)
utolsónak: az én kutyám Big Boss of .. - BB :)
elsõ vagyok, dupla nevet kapnak. pl a Big Boss.
Ja, hogy így! Mondjuk ezt a variációt sem hallottam még, de úgy értettem, hogy pl. BBodri :) ))

Szomszédunkban albérlők laknak és az egyik alak minden nap részegen fekszik a lépcsőházban, hangoskodik, rúgdossa az ajtót és a parkoló autókat is. A főbérlő nem foglalkozik vele, nekünk pedig kezd zavaró lenni. Mit tehetünk ellene?

Legjobb válasz: #3 önbíráskodásra bíztat, jó sok tanúval. Gratulálok. Ha mindenáron eljárást akarsz magad ellen, fogadd meg a tanácsot, és intézd el ököllel a problémáidat..

#3 önbíráskodásra bíztat, jó sok tanúval. Gratulálok. Ha mindenáron eljárást akarsz magad ellen, fogadd meg a tanácsot, és intézd el ököllel a problémáidat..
A közösség összefogására és a probléma megoldására biztatok. Nem azt mondtam, hogy verjék véresre, hanem, hogy hozzák a tudomására az adott lépcsõház normáit -ha úgy tetszik. Az önbíráskodás csak egy jogi fogalom. Az azt alkotó (ön)bíráskodása. Miért lenne más?
A lakóknak össze kell fogni és közösen felkeresni az illetõt (legjobb mikor magánál van). A tudomására kell hozni, hogy ez a viselkedés ebben a lépcsõházban nem lesz elnézve. A nyomták kedvéért érdemes kcisit megragadni, esetleg egy tockost adni neki. Ha valóban mindenki ott van és látja, hogy abban a házban egyedül van, és érzi, hogy az elmondottaknak súlya van, az elhangzottak nem légbõlkapott fenyegetések, akkor érteni fog a szóból. Nem vagyok az erõszak híve, sõt, de ezt találom a leghatásosabbnak. De nem értem, hogy az emberek miért mindíg másoktól várják a megoldást? Rendõrség, meg fõbérlõ, meg közös képviselõ...csak nekem valamit tennem ne keljen. A lényeg a közösségi összefogáson van.
Közös képviselõnek szólni, aki majd szól a fõbérlõnek..
Csendháborítás miatt bejelentés a rendõrségen.
Megragadni, meg tockost, hogyne, csak tessék. Minél több tanúval: "Btk. 273. § (1) Aki abból a célból, hogy jogos vagy jogosnak vélt vagyoni igénynek érvényt szerezzen, mást erõszakkal vagy fenyegetéssel arra kényszerít, hogy valamit tegyen, ne tegyen vagy eltûrjön, bûntettet követ el, és egy évtõl öt évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ." Még csak véletlenül se a rendõrséget bevonni. Milyen dolog már az, hogy anyucihoz szaladunk, ha valami nem tetszik. Ököljog, az a férfias dolog. Csak aztán vállalni kell a következményeket is.
Nem értem, felétek ismeretlen a 107 telefonszám? Most komolyan, ennyire élhetetlenek nem lehettek, hogy nem tudtok rendõrt hívni.

Benti kiscica, segítség! Miért nem eszik, iszik tálból? Miért nem használja az egyik almot? Ki mehet a kertbe?

1. 8 hetes cica csak kézből eszik, olyan mintha tálból nem tudna vagy még a földről is szokott, de amint ott hagyom már is abbahagyja az evést. Inni a földről iszik ahová kifolyik a víz, vagy a kutya táljából ami nagyobb mint ő és közben pancsol is. :( Hogy lehetne tálból etetni? 2. Az egyik almos láda helyett inkább a szőnyeget használja, a másikat szépen használja. És játszik az alomba és néha meg is kóstolja. Néha kapar keresi a helyett majd elhelyezkedik, utána újra, majd kijön inkább és nem pisil. Ezt miért lehet? 3. Kivihetem a kertbe, vagy inkább nem érintkezzen a külvilággal és akkor nem is fog kivágyni? Ne tudja mi van kint és akkor ellesz bent, nekünk ezt mondták ahonnan hoztuk. Bár a teraszra kiszoktam engedni, most még könnyű elkapni ha szökne. Kizárólag benti cicának szeretnénk, egyedül sohasem mehetne ki, mert baja eshet! Viszont én felügyelettel szívesn kiengedném. Inkább ne?

Legjobb válasz: Amúgy aranyos kis cicc!

Amúgy aranyos kis cicc!
mi macskánk is ilyen lökött volt, szeret még ma is kézbõl enni, nem tudom miért-a tálba van hogy nem eszi a kaját, csak ha mi etetjük!hát a kivitelre én nem tudok mit mondani
Legalább 12 hetes koráig az anyjával kellett volna maradnia, nem csoda, hogy ilyen problémák vannak (ezek nem is igazán tekinthetõk problémának!). Úgy írod, mintha 8 hónapos lenne... Nagyon pici még, lassan fog megtanulni tálból enni, egyelõre nem kellene még felnõttként kezelni. Ha benti macskának akarjátok, akkor ne vidd ki a házból, esetleg majd késõbb lehet vinni pórázon sétálni. De azt még nem szabad most megpróbálni, a pórázhoz szoktatást, majd csak késõbb...
A pórázhoz szoktatást valóban kicsi korban érdemes elkezdeni, de nem most, mert ahhoz még túl kicsi a cica. Kb. akkor, amikor már tényleg rendesen eszik és iszik és megismerte valamennyire a környezetét. Eleinte még így is játszani fog a pórázzal valószínûleg, de idõvel megszokja. A hám amúgy jobb, mert azt eleinte szoktatásnál hagyhatod rajta bent a házban is, a póráz részt pedig addig lecsatolod. Továbbá nem utolsó szempont, hogy kényelmesebb is neki és nem tud kibújni belõle. És sokan mondják, hogy ha váratlanul rá akar támadni egy kutya, akkor gyorsan el tudják rántani, vagy felvenni (az megfelelõ hámnál nem fáj a cicának, mert egyenletes a súlyeloszlás).

Ti gondolkodtatok már azon, hogy az életünket valaki megálmodja, vagy ne talán mi is álmodunk? Ez csak egy álom? Egyszer csak felkelünk és vége?

Legjobb válasz: Lehet, álmodban is rájöhetsz hogy álom és vagy felébredsz vagy úgy folytatod ahogy tetszik (tudatos álom). Viszont nagyon erõs a "hitünk" abban hogy ez az élet - amiben ezt a szöveget is írom - valóság, mit ne mondjak ez szerintem normális. Bár lehet hogy EZ maga egy álom és csak álmodom ezt az egészet, vagy valami ilyesmi. Na ebbõl felébredni az már kemény dolog :) (szívesen behoznám a keleti vallásokat, nem mintha annyira ismerném, de érdekel, viszont most maradjunk a filózásnál, mert errõl van szó). Szóval ha ez lenne az álom, akkor rá kéne jönni hogy mi a valóság, ami ténylegesen létezik, de hogy jössz rá ha be vagy zárva egy álomba? Pusztán gondolkodással kell rájönnöd hogy ébredj fel mert innen talán nem ismerheted meg ami az álmon kívül van. Na hát nem tudom mi mennyire érthetõ, vagy nem, de vicces eljátszani a gondolattal.

Lehet, álmodban is rájöhetsz hogy álom és vagy felébredsz vagy úgy folytatod ahogy tetszik (tudatos álom). Viszont nagyon erõs a "hitünk" abban hogy ez az élet - amiben ezt a szöveget is írom - valóság, mit ne mondjak ez szerintem normális. Bár lehet hogy EZ maga egy álom és csak álmodom ezt az egészet, vagy valami ilyesmi. Na ebbõl felébredni az már kemény dolog :) (szívesen behoznám a keleti vallásokat, nem mintha annyira ismerném, de érdekel, viszont most maradjunk a filózásnál, mert errõl van szó). Szóval ha ez lenne az álom, akkor rá kéne jönni hogy mi a valóság, ami ténylegesen létezik, de hogy jössz rá ha be vagy zárva egy álomba? Pusztán gondolkodással kell rájönnöd hogy ébredj fel mert innen talán nem ismerheted meg ami az álmon kívül van. Na hát nem tudom mi mennyire érthetõ, vagy nem, de vicces eljátszani a gondolattal.
Ez csak egy álom, a sok közül. A felkelés, azaz a felébredettség, a megvilágosodás azért nem olyan egyszerû.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a korrekt válaszotokat! :) Érdekes nagyon, az irodalom tanárommal beszéltünk errõl, és nagyon megfogott!:)

Hogy lehet felidézni egy álmot? Mert épp egy novellán dolgozom és megálmodtam a tökéletes befejezést. Vagy csak az álom torzít és ugyanazt már nem érzékelném tökéletesnek a valóságban?

Legjobb válasz: Szia! Én is irok regényeket, egy álmot már nehéz újra felidézni, de ha leteszel az ágyad mellé egy füzetet és egy tolat és minden ébredés után azonnal leírod az álmaidat, az már könnyebb vissazkeresni, és talán majd összefüggéseket is találsz majd bennük.

Szia! Én is irok regényeket, egy álmot már nehéz újra felidézni, de ha leteszel az ágyad mellé egy füzetet és egy tolat és minden ébredés után azonnal leírod az álmaidat, az már könnyebb vissazkeresni, és talán majd összefüggéseket is találsz majd bennük.
Én egyszer nagyon koncentráltam az álmomra, és lassan elõjöttek az emlékek. De nálam fontos volt, hogy csak erre tudjak koncentrálni.

ÁL FÜLTÁGÍTÓ! Mind2 v csak az egyik fülbe?

kitágítani nemakarom a fülem mert imádom sima fülbevalókat is,szóval ál fültágítót fogok beszerezni,csak az egyik fülembe v mind2 be vegyek? és ha csak az egyikbe jobb szerintetek,akkor a másikba mit tegyek? csak egy pici fülit?

Legjobb válasz: Nekem is van ál fültágítóm és mindkét fülembe az van. Szerintem így jól néz ki. Úgy nem valami jó, hogy az egyikbe van fültágító vagy ál fültágító a másikba meg valamilyen másféle fülbevaló. :D Ha csak az egyikbe füledbe teszel akkor a másikat hagyd szabadon.

Nekem is van ál fültágítóm és mindkét fülembe az van. Szerintem így jól néz ki. Úgy nem valami jó, hogy az egyikbe van fültágító vagy ál fültágító a másikba meg valamilyen másféle fülbevaló. :D Ha csak az egyikbe füledbe teszel akkor a másikat hagyd szabadon.
off : az milyen? és hol lehet olcsón beszerezni?:D
nekem egyik fülemben fültágító van, másikban meg két lyuk, és szerintem egyáltalán nem néz ki sz*rul.:D

Szerintetek mit jelent ez az álom? Az új iskolámban az 1. órán ott volt az egyik lány ismerősöm és az uncsitesóm. Õk csináltak vmi"csínytevést"és utána magukra vállalták az egészet pedig én is benne voltam. (ők máshova jártak miattam jöttek be órára)

Majd változott hirtelen egy strandon találtam magam és jött az uncsitesóm aki már nem ? volt hanem vmi helyes srác egy csómó gyerek lógott rajta és úszni tanította ?ket majd amikor odamentem ?k elt?ntek és engem tanított lebegni aztán felültem és rám d?lt és amikor majdnem megcsókoltuk egymást, felkeltem!

Legjobb válasz: Ez csak egy egyszerû álom volt... Biztos sok idõt töltöttél uncsiddal, és ezért történt ez. Ha ezt egyszer megálmodtad, akk nem jelent semmit, csak egy egyszerû álom. Ha másodjára is akk írd ki újra! :) :)

Ez csak egy egyszerû álom volt... Biztos sok idõt töltöttél uncsiddal, és ezért történt ez. Ha ezt egyszer megálmodtad, akk nem jelent semmit, csak egy egyszerû álom. Ha másodjára is akk írd ki újra! :) :)
A kérdező hozzászólása: Igazából az unokatestvéremmel nem szoktunk sûrûn találkozni, de szeretjük egymást (barátilag). És nem hiszem h még1szer ezt álmodom mert még soha nem álmodtam semmit többször!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!