Találatok a következő kifejezésre: Az egyik a mellében sok és (17 db)

Valószínûleg az, megér egy nõgyógyászati vizsgálatot.
Lehet rák, vagy vmi daganat , azonnal dokihoz kell menni!!!!
Nekem is olyan, azt jelenti, hogy nagyon tömött a kötõszövet, vagy cisztás képletek vannak benne. Ez általában nem okoz problémát, de rendszeres orvosi ellenõrzést igényel, kizárandó a rosszindulatú elváltozásokat. Fiatal korban ultrahang, késõbb mammográfia. Elõször nõgyógyászhoz kell menni, õ megvizsgálja, és ha szükségesnek tartja, továbbküld a fenti vizsgálatokra.

Nagymellű anyukáktól kérdezném, h hogyan szoptassam 4 hetes babám éjjel fekve, mert sajnos az egyik kezemmel el kell húznom az orrától a mellem, h kapjon levegőt és félek, h bealszok, mert elég sokat van mellen a picim, adnátok tippeket?

Legjobb válasz: Én is nagy mellû vagyok és én nagyon jól tudok fektetve szoptatni, és egy jót alukálni is közben. A lényeg az hogy te egy kicsikét úgy legyél mintha hátra dõlnél, és a baba pedig legyen feljebb mint a mellbimbód úgy rakd a cicire. Nem kell majd eltartani. Ki kell tapasztalni. Nekem az elsõ pillanattól fogva így cicilt, mert császárral született és úgy volt kényelmes! Sok sikert

Én is nagy mellû vagyok és én nagyon jól tudok fektetve szoptatni, és egy jót alukálni is közben. A lényeg az hogy te egy kicsikét úgy legyél mintha hátra dõlnél, és a baba pedig legyen feljebb mint a mellbimbód úgy rakd a cicire. Nem kell majd eltartani. Ki kell tapasztalni. Nekem az elsõ pillanattól fogva így cicilt, mert császárral született és úgy volt kényelmes! Sok sikert
Hát én is egy nagymellû anyuka vok, sajna én csak ülve tudtam szoptatni mert fekve nem volt jó. A mellem beborította a pici fejét, a kezem zsibbadt, kényelmetlen volt, és hát a bealvás. Sajna én éjjel nappal ülve csináltam. Nagyon fárasztó volt. Ez is egy nagy probléma. Sokan nem is gondolják hogy milyen nehézségekkel jár. Én mikor olyan bevásárló központot kerestem ahol van baba mama szoba kioktttak hogy tanuljam meg otthon a rejtett szoptatást hogy közösségben a padon is tudjam szopiztatni. Gondolom egy apró, Csöcs' írhatta. Szóval fel a fejjel és a biztonság kedvéért ülve csináld ha tényleg nagy a melled. Ez van, ilyenkor nem is olyan jó hogy ekkora. :-) Kitartás
Szia! Nekem is nagy a mellem és épp ezért el sem tudom képzelni, hogy fekve , hogy kényelmes. Ülve szoptass, keress egy jó kényelmes fotelt.Meg úgy biztonságosabb is ha a baba bealszik szopi közben az oké, de az anyuci ne aludjon.:) Tudom milyen nehéz én sem tudom elengedni a cicim míg szopizik.
A kérdező hozzászólása: Hát, köszönöm.akkor ez a sorsunk.
Én is a nagymellû csapatban nyomulok, és fekve szoptatok. Annyira pici nózija van, néha picit el kell tartanom tõle, de nem nehéz. A tenyerem a mellem alatt van, és a hüvelykujjam az orra fölött.
Nekem nincs olyan nagy mellem, de én mindig ülve szoptatok. Éjjel-nappal. Nem kényelmes fekve. Ez nem csak mellkérdés ezek szerint. Egy kényelmes fotel kell és párnák. Szoktam én is bólintani szoptatás közben.

Miért van az, hogy a mellem ilyen puha? Megfogom, és nagyon puha, pedig nemrég még keményebb volt. Mi lehet? Meg az egyik sokkal kisebb mint a másik. Nem baj ez? Szégyellema barátom előtt, nem is merek levetkőzni előtte.

Mellizom gyakorlatokat kéne csinálnom?Milyet?Csak azt ismerem,hogy össze kell tenni a két kezet, és er?sen nyomni,de attól már meg tudok ?rülni..

Legjobb válasz: Lehet, hogy fogytál, vagy a havi ciklus különbözõ szakaszaiban figyeltél rá. Ne szégyeld a barátod elõtt, neki biztos nem ez a lényeg.

Lehet, hogy fogytál, vagy a havi ciklus különbözõ szakaszaiban figyeltél rá. Ne szégyeld a barátod elõtt, neki biztos nem ez a lényeg.
Nem lehet , hogy sokat gyúrtál mellizomra és mostanába abbahagytad?Amugy a barátod ellöt semit se szégyelj nekem is kiseb az egyik herém a másiknál mégse zavartatja magát.azért a párod esetleg nem lehet az , hogy régebben feszes melltartót viseltél és mostanába kijeb engeded az ikreket?
A kérdező hozzászólása: más melltartót hordok, de ez pont hogy jobban tartja õket:S
A kérdező hozzászólása: ja és pont most múlt el a menstruációm
Az normális, hogy a ciklus különbözõ idõpontjaiban más a mell. Pl.a vérzés elõtt azt hiszem keményebb, késõbb puhább. Szerintem nincs mit szégyelni ezen.
Egyetértek a többiekkel, tényleg ciklustól is függ! Az emberi test egyáltalán nem szimmetrikus, ezen nincs semmi szégyellnivaló. A nõi mell alapvetõen zsírszövet, ha rádolgozol, inkább még kisebb lesz... Ezért van, hogy fogyókúra (vagy tartós betegség) után a nõnek mindig a melle is lefogy.
A kérdező hozzászólása: de miért ilyen puha? már nincs meg

A barátom a nagymellű nőket szereti. Nekem kis mellem van, és bár azt mondja szeret, mégis úgy érzem a műtét sokat javítana a kapcsolatunkon és az önbizalmamon. Szánjam rá magam egy operációra vagy... ?

Legjobb válasz: Hát szerintem azért mert neki a nagymellû nõk jönnek be azért ne operáltasd meg magadat. Nem éri meg! Ha csak te nem érzel rá vmi rohadt erõs vágyat. Nekem sincs nagy mellem (és az persze evidens h a férfiak a nagy mellû nõket szeretik nem csak a tiéd) de nem operáltatnám meg 1 nem érné meg azt a rizikot amivel jár, nagyon nagy kockázatok vannak vagy csúnya is lehet, vagy betokosodik, vagy pár év múlva rákos is lehet, 2 biztos nem adnék ki ilyenekre 3-4 szúzezreket...pff... boztos nem, sztem felesleges pénzkidobás, mert az életben aki szertni fog és melletted fog maradni, nem azért fogja azt majd tenni mert mekkora a melled (nem is fogja érdekelni) Ha viszont mégis megmûteted max csak annyit nyerhetsz rajta h az életed során egy párszor több alkalmad lesz futó kalandokban részed mert az új melleidnek lesz pár csodáloja aki ezért biztos eggyütt akar majd veled lenni. Te tudod csajszi de sztem annyira naon felesleges...

Hát szerintem azért mert neki a nagymellû nõk jönnek be azért ne operáltasd meg magadat. Nem éri meg! Ha csak te nem érzel rá vmi rohadt erõs vágyat. Nekem sincs nagy mellem (és az persze evidens h a férfiak a nagy mellû nõket szeretik nem csak a tiéd) de nem operáltatnám meg 1 nem érné meg azt a rizikot amivel jár, nagyon nagy kockázatok vannak vagy csúnya is lehet, vagy betokosodik, vagy pár év múlva rákos is lehet, 2 biztos nem adnék ki ilyenekre 3-4 szúzezreket...pff... boztos nem, sztem felesleges pénzkidobás, mert az életben aki szertni fog és melletted fog maradni, nem azért fogja azt majd tenni mert mekkora a melled (nem is fogja érdekelni) Ha viszont mégis megmûteted max csak annyit nyerhetsz rajta h az életed során egy párszor több alkalmad lesz futó kalandokban részed mert az új melleidnek lesz pár csodáloja aki ezért biztos eggyütt akar majd veled lenni. Te tudod csajszi de sztem annyira naon felesleges...
Szia! Mondok valamit. Nekem meg a magas, kék szemû, sportos testalkatú, fekete hajú pasi a zsánerem. Ellenben a férjem alacsony, barna szemû, barna hajú, mackós testalkatú! :) DE! Soha nem cserélném le, soha nem akartam ezért mást! Soha nem akartam megcsalni a zsáneremmel, mert nincs szükségem rá, mert szeretem! Én pedig barna vagyok, és nem szõke! De nem festem szõkére magam, mert az én EGYÉNISÉGEM barna. Ha a párodnak ennyire fontos külsõség, és te a saját melleiddel ennyire kevésnek érzed magad mellette, akkor keress egy olyan kapcsolatot, ahol így ahogy vagy tartanak kívánatosnak, és neked is van elég önbizalmad mellette. Nem éri meg SENKIÉRT átoperáltatni magad. Csak magadért legfeljebb. Ne másért. Mert a végén ráun a nagy cicikre.
Tipifus férfi. Ha csak miatta szeretnéd megoperálni akkor ne csináld csak ha a saját döntésed.
A párod vagy elfogad így, kismellünek, vagy nem. Azért hogy megfelelj másoknak, felesleges pénzt kidobni, magadnak kell elsõsorban megfelelned, ezt sose felejtsd el! JA és azt se hogy pasi miatt megváltozni.. hülyeség!! VAnnak pasik akik szeretik a kismellüeket!
NE!!!! Biztosan ne!!! Teljessen biztos vagyok benne hogy ugy vagy szép ahogy vagy, és a barátodnak is ugykellene elfogadnia téged, ha igazán szeret akkor a kis cickoidat is szereti!!!
szia.Én is ugyanabban a helyzetben vok mint te és nekem is ugyanaz fordult meg a fejemben mint neked. De aztán leültem beszélgetni errõl a barátommal és azt mondta hogy miatta ne csináltassam meg mert az egy dolog hogy tetszik neki a nagy mell de a kicsivel is ugyazt tudja csinálni mint a naggyal és a különbség csak a látványban van.Meg ha zavarná hogy kicsik akkor nem játszana velük meg nem engem választott volna.És még azt is hozzátette hogy az elõzõ barátnõjének szép nagy mellei voltak de már nem bírta hallgatni azt hogy a csaj állandóan arra panaszkodik hogy mennyire fáj a háta.S õ inkább azt akarta hogy kissebbek legyenek.És valahogy ezek a szavak megnyugtattak és elfogadom magam olyannak amilyen vok hiszen nem a melleim miatt van velem a barátom.És lehet ha nagy melled lenne akkor meg az lenne a baj hogy csak a melleidért vannak veled a pasik nem pedig önmagadért. Úgyhogy szerintem te is ferd ki a fejecskédbõl ezt a butaságot és fogadd el magad így.Rem sikerülni fog és rem tudtam segíteni
Hali Nekem az a véleményem errõl hogy a barátod gondolom azért választott mert tetszel neki, az egy dolog hogy tetszenek neki a nagymellû nõk, de az megfordult a fejedben hogy akkor mért téged választott és nem egy olyat, szerintem semmi értelme nem lenne hisz ígyis tetszel neki és gondolj arra is hogy nem biztos hogy mindig együttmaradtok. Persze a döntés a tied de mint elõttem is írták szükségtelen (N)
Pasi miatt nem érdemes, de ha magadnak is úgy tetszenél jobban (szóval már korábban is megfordult a fejedben, hogy nagyobb melleket szeretnél), akkor megteheted, ha olyan szerencsés vagy, hogy ezt megengedheted magadnak.
Csak abban az esetben csináltasd meg ha te saját magadért akarod. Én is azért csináltattam meg. Pasi kedvéért ne feküdj kés alá. Ha késõbb más testrészeddel lesz baja akkor is kés alá feküdnél? Nah hát nem. Ha te szeretnéd azt hogy nagyobb legyen akkor és csak is akkor. Én nem bántam meg, mert mostmár nem érzem cikinek hogy tömködöm a melltartómat hogy látszódjon valami. De arra készülj fel megcsináltatod akkor 10 évente késalá kell feküdni jobbik esetben késõbb, rosszabbik esetben hamarabb. A pénzrõl nem is beszélve, mert nem 300 hanem 500 fölötti összegrõl beszélünk. Abban az esetben olcsóbb ha az OEP fizeti. De ahhoz el kell intézni hogy megkapd a támogatást. Ami nem egyszerû, mert pasik döntik el kinek jár kinek nem. :(
Szerintem NE operáltasd! Egyrészt, nem tudod, milyen lesz. Igen ronda is lehet. Ronda vágásnyom is lesz, akármilyen ügyesek. Vagy az alján (az is ronda) - vagy a bimbód szélén (az meg különösen ronda!) Másrészt késõbb lóghat is emiatt - fõleg, ha gyereked is lesz. Harmadrészt tönkremegy a melled játéka: az a mozgás és a tapintás, amiért rajonganak a férfiak! Az ilyen kitömött mellek inkább a hátsódra hasonlítanak :-( - azt meg nem mindenki kedveli, ráadásul a lány elsõ felén... Negyedrész meg neked is lehet, hogy le fog szakadni a vállad miatta... ha túl nehézre sikerül. Végül: 10 éven belül valószínûleg lesz majd õssejtes kezelés. Talán azt érdemes lesz majd megnézni...
szerintem a kis mellben nincs sok feltûnõség, vagy pláne, és a mell a termékenység nõiesség egyik jele, és a pasit szexuálisan izgatja a nagy mell, mert azt jól össze lehet nyomni, és olyan mint a popsi vagy a punci, a száj is ilyesmit vált ki belõlük, és a farkát oda tudja nyomni, de ettõl ne legyen kevesebb önbizalmad, te nem vagy hiányos, és ez nem szépséghiba, sõt kis mellel is lehet valaki szexi, szerintem sem a logó mell nem szép, sem pedig a szilikon a pasid nem kért ilyesmire, akkor ne tedd, ha magadat utálnád szilikonnal, akkor feszültséget okozna köztetek, mert azt hiszed örülne neki, közbe meg lehet nem is ha szeret akkor nem ez számít neki önmagadat add, ha nem tetszenél neki nem jött volna össze veled, szerelemben nem a kinézet a legfontosabb, inkább a kisugárzás, az összhatás, és inkább az arc, a mell csak szexuális jelkép sok pasi nem szereti ha kihívó a barátnõje, ha mutogatni akarja meg büszkélkedni vele az csak versengés másik faszikkal, úgy mint a pénzzel, a verdával, ez egy értelmes nõnek megalázó ha nem veszik emberszámba, és csak eszköznek kirakati bábunak használják, vagy csicskának, de ha a szemeidbe néznek, az már igazi hatás :) a szem a lélek tükre, az nem hazudik aki szerelmes lesz az neked akar tetszeni, és magát jónak mutatni, nem akarnak a pasik a nõ mellet frusztráltak lenni, meg azt sem akarják h ap árjuk murohassa magát másnak, mert egy határon túl a féltékenykedés nem jó jel, fõleg ha nem szerelembõl fakad, hanem önbizalomhiányból, versengésbõl, mintha csak te eszköz lennél vagy nem bízik benned, esetleg birtokolni akar, büszkesége hajtja sosem voltam irigy a nagy mellû nõkre, már csak azért sem, mert sok gondot jelent nekik a hason fekvés, a kocogás és az h mennyi tejet tudsz adni, vagy milyen vagy az ágyban az sem a melltõl függ neked sem a partnered bicepsze vagy farok mérete am érvadó gondolom nem pornófilm válogatáson keresnek mutatós címlaplányt a pasik nem szeretik ha egy nõnek egy csepp önbizalma sincsen, mert azt hiszik akkor nem tudják mit akarnak, és h a szerelmükben sem biztosak persze nem kell elszállni önmagunktól a kis mellel élni kell tudni, bizonyítsd be hogy igenis nem kell ebbõl divatot csinálni, és senki kedvéért feladni önmagadat, ne ugrálj úgyahogy õ fütyül, ezért visszaélnek vele és sok kapcsi emiatt megy tönkre nem kell mnidig megfelelni, légy makacs, legyen saját véleményed, mutasd meg h a kis mellet tudni kell hordani ahogy a hozzád illõ ruhákat is hogy többet érsz mint egy agyatlan pláza macska egy rendes pasi sem akar magának komoly kapcsolatra üres fejû pénz éhes hûtlen mûanyag babát felesleges pénzkidobás lenne a szilikon meg a pasi zat hinné te olyan csaj vagy akit csak saját maga érdekel, aki csak másoknak akar megfelelni, aki a divatnak hódol be, aki költekezik ne a pasiknak, vagy a nõknek akarj megfelelni, hanem magadnak szal sztem magadért nem akarod megmûttetni magad, bár nem bánnád ha nagyobb lenne páromnak is a bazi nagy szemü csajok, meg japánok jönnek be és hosszú hullámos haj, nekem válig érõ egyenes hajam van nem túl nagy a szemem, szal nem azt nézi bennem, de ettõl még szépnek tart, és tetszik neki ahogy nézek, ahogy mosolygok és az arcom is, és nekem a göndör haj maugysem állna jól, és tépett rövidebb haj is lehet csinos a páromnak kicsit kappós orra van, meg szaklálla voltr, egyik sem olt az esetem, fõleg nem a 24 éves pasik, de õ ilyen és mégis szeretem, mert neki ez áll jól, mert tudja viselni :) megtanított rá hogy adjam fel az egysíkú elveimet de nem önmagamat õ is oskat csiszolódott, de nem kényszerbõl, mert én kértem, hanem mert szeret, tetszeni akart nekem, és ez neki fontos volt :) jobban is áll neki ha nincs szakálla

A szoptatástól az egyik mellem sokkal kisebb, mint a másik és fáj is. Még mindíg szoptatok, de borzasztó kínokkal, de nem is ez lenne a probléma, hanem hogy nagyon csúnyán néz ki. Vissza fog alakulni?

Mindegy lenne, hogy a kicsi lenne nagy vagy a nagy lenne kicsi, csal jó lenne, ha legalább nagyjábból egyformák lennének. Bõ pólón keresztûl is látszik, hiába tömöm ki. Nem tudok felvenni egy normális, nõies felsõt a fürdõrucit meg el is felejthetem. Gátlásosabb is lettem. Járt így valaki? Vissza alakul?

Legjobb válasz: Ne légy gátlásos,aki szeret annak ez nem lényeges. Nekem volt régebben egy ilyen problémákkal küzdõ barátnõm,kifejezetten izgató volt számomra hogy nem voltak egyforma mellei.

Ne légy gátlásos, aki szeret annak ez nem lényeges. Nekem volt régebben egy ilyen problémákkal küzdõ barátnõm, kifejezetten izgató volt számomra hogy nem voltak egyforma mellei.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a bíztatást.A Kedvesem így is szeret nyílván és õt nem zavarja, de engem nagyon.Muszáj valami megoldást találnom, mert ez így nagyon nem jó.

Fiúk, ha mentek az utcán és láttok egy jó bigét hozzá szoktátok hasonlítgatni a barátnőtök, hogy pl. annak sokkal nagyobb melle van és a csajomnak is lehetne akkora?

vagy hasonlók. és hogy dugnám azt mindig gondoljátok?

Legjobb válasz: De tudod ez nem mérvadó. Te is ha meglátnád Los Angelesbe David Hasselhoff-ot 20 évvel fiatalabban te is egybõl arra gondolnál, hogy milyen jó is lehet õ az ágyban. Emiatt nem kell féltékeny légy. Ha szeret a barátod nem fog dobni csak azért mert látott egy jó mellû csajt az utcán :)

De tudod ez nem mérvadó. Te is ha meglátnád Los Angelesbe David Hasselhoff-ot 20 évvel fiatalabban te is egybõl arra gondolnál, hogy milyen jó is lehet õ az ágyban. Emiatt nem kell féltékeny légy. Ha szeret a barátod nem fog dobni csak azért mert látott egy jó mellû csajt az utcán :)
A dugnám az fix, a többi változó, de általába nem hasonlítgatok össze senkit. 20f
A kérdező hozzászólása: mondom, hogy betanult szöveg.csak azért mondod, hogy aranyos fiúnak tûnj..de közben a fél világot tömnéd mellette. szegény
23:31 Minek néz meg valaki másokat ha állítólag a barátnõje a legszebb? Ez logikátlan. Nem minden megalázó, csak az ha lebecsülnek szexuálisan, mint Nõt. Az ha valakinek jobban tetszik más, mint a barátnõje az megalázza, mint Nõt. Tényleg nem érted, hogy ez a Nõi büszkeségrõl szól?
Nem igaz, tényleg õ az, ez nem betanult szöveg :P
A kérdező hozzászólása: legszebb lány..persze..ez is egy jól betanult szöveg nálatok aminek semmi igazságalapja nincs
„Akinek nem elég jó a párja testileg vagy lelkileg az legyen mással és ne csak azért legyen vele, mert nem találna jobbat.” Dehogynem elég jó! A barátnõm a legszebb lány a világon! De vannak más szép lányok is :P „Már az is megalázó ha valaki csak azért kíván, mert szeret.” Na erre mondtam, hogy a lányoknak MINDEN megalázó! Most ez komolyan miért?
A kérdező hozzászólása: utolsó: olyan nem létezik.
Srácok, titeket nem zavarna ha más pasi jobban felizgatná a barátnõtöket, mint ti? Mert szerintem ez elég gáz. Akinek nem elég jó a párja testileg vagy lelkileg az legyen mással és ne csak azért legyen vele, mert nem találna jobbat. Már az is megalázó ha valaki csak azért kíván, mert szeret. Az a férfi akinek kizárólag a barátnõje az egyetlen akire Nõként tud nézni az meg nem degenerált, hanem az a normális, tökéletes férfi.
én örülök ha a pasim reagál a nõkre magában, mert ez azt jelenti hogy rendes férfiból van, nem vmi buzeráns nyálas tag :DD
A kérdező hozzászólása: kár, hogy ez a "rendes":(
"Minek néz meg valaki másokat ha állítólag a barátnõje a legszebb? Ez logikátlan." Én nagyon szeretem a lecsót, de ha egész életemben lecsót kéne ennem, meg is õrülnék! Érted? „mondom, hogy betanult szöveg.csak azért mondod, hogy aranyos fiúnak tûnj..de közben a fél világot tömnéd mellette.” Tömném persze, HA úgy lennének a dolgok, hogy lehetne. Ha meg szárnyam lenne, madár lennék, vagy repülõ! HA… dolgokon tök felesleges gondolkozni, hány éves vagy, 14? Nem tömök senki mást, és ez a lényeg, nem az, hogy mi lenne, HA…
A kérdező hozzászólása: itt az a baj, hogy már azon elgondolkozol, hogy tömnél mást és ezek szerint nem tiszteled. ez van hiába hadakozol ellene.
A kérdező hozzászólása: ja és gondolom ha megengedné neked, hogy mással legyél úgy együtt nem is tiltakoznál, hogy nem, mert téged szeretlek hanem ellenkezés nélkül mennél és végig dugnád a félvárost. ehhez meg gratulálni tudok.
00:06 Nem értem, egy embert nem lehet kajához hasonlítani. Tök más eset... Igen is fontos, mert pont az ilyen elásott dolgok miatt mennek tönkre a kapcsolatok. Ha lenne rá lehetõség akkor a legtöbben megtennék. Ezen nincs mit szépíteni. Az igazság fáj. Ez a valóság. Sajnos.
Kedves kérdezõ! Leszel a barátnõm? :D 20/l
"nem, de ha tehetné megtenné. sõt ha megengedném nem az lenne, hogy nem mert szeretlek vagy valami hanem oké majd elmesélem mi volt. és sztem minden palinál ez van" Az elejéhez nincs hozzáfûzni valóm, de a vége csúnya általánosítás! Én is megnézem a nõket, lehetõleg úgy, hogy ne vegye észre a barátnõm, de ez nem azt jelenti, hogy nem szeretem! Sõt ha szemem sarkából észreveszek egy jó nõt, azért sem fordulok utána (egyszer poénból megdicsért emiatt és jót nevettünk rajta)! Ha a pasid szólna meg érte, hogy más férfit megnézel és elkezdene így hisztizni mint te akkor mit szólnál kedves nagyon érett kérdezõ? Gondolom akkor az a válasz, hogy férfi vagy bírd ki! Nõ vagy bírd ki...majd ha a hátadon reszeli a nõket, vagy bunkóval csapkodja õket félholtra szex elõtt akkor hívhatod annak aminek akarod, de ajánlom, hogy akkor is csak ezt az egy egyedet, mert szerintem minden férfitársam nevében mondom nincs undorítóbb mint a férfigyûlölet! Persze vica versa...
Ha Nõ létemre nem néznék meg más férfit aki nem a szerelmem akkor elvárhatom, hogy õ se nézegessen más csajokat.
Neked nem férfi kell, hanem egy barom.
Ha teheti, akkor meg is teszi, mi akadályozza meg õt ebben? Ha ennyire nem bízol a párodban (akár okkal, akár ok nélkül), akkor ne tartsd fel, engedd el. Mindenesetre a férfiak mind megnézik az utcán a nõket, és a zömük nem csalja a párját ennek ellenére. Neked viszont nem férfi kell, hanem egy eunuch.
"persze nem megalázás. mikor más nõket állandóan..akkor miért nem velük jár?" Talán azért, mert nem õket szereti. Talán azért, mert egy kapcsolat nem csak a dugásból áll. Legalább is én nem azért vagyok a barátnõmmel, hogy a szexuális szükségleteimet kielégítse.
Én a pasikhoz is hasonlitom.Miért ne?Olyan lapos...
A kérdező hozzászólása: és szerintetek ezzel nem alázzátok meg a csajotokat?
Ha csak gondolom, és nem teszem meg, meg ki se mondom, akkor sztem nem igazán. Bár én elvileg nagyképû vagyok szval meg is tehetném, de nem :D
A kérdező hozzászólása: Hát én sosem gondoltam olyanra, hogy milyen lehet mással az ágyban..már bocs, de tudok parancsolni magamnak nem vagyok ennyire ösztönös.
Csak akkor, ha a pasi a barátnõjével van, és ezt el is mondja neki. Ez bunkóság, az ilyet ott kell hagyni. Ha szimplán megnézi a csajokat, és nem mond semmit, az viszont az õ dolga.
Hát néha elképzelem 1-2 csajjal h milyen lehet :D És sztem pont azért nem megalázó mert ösztönös :P Akk lenne megalázó ha tudatos lenne 18/F
Én simán össze szoktam hasonlítani. Ha szembe jön és látom hogy tényleg jó és megér legalább egy utána nézést, a következõ technikát szoktam alkalmazni, amit egyébként ajánlok sorstársaimnak. Meglátod a csajt, de tudod hogy nem szabad pont utána fordulni mert az asszony megsértõdik. Ezért egy picit hamarabb kell leguggolni bekötni a cipõt, (vagy valamit elejtesz pl.), majd megvárni amíg beér a cuna a perifériába és mint aki mit sem sejt odanézni. 100/100 bejön F/23
Szerintem ez minden önérzetes Nõt megaláz. Egy nõ max arra gondol, hogy de jól néz ki. Az ilyen gondolkodás elsõ lépcsõfoka a megcsalás felé. Ilyenkor jön a "mentség", hogy "részeg voltam".
A kérdező hozzászólása: minden pasi ilyen? mert akkor inkább leszbikus leszek. nem fogom hagyni hogy minden gondolatukkal megalázzanak
"minden pasi ilyen? mert akkor inkább leszbikus leszek" Csatlakozom.
A kérdező hozzászólása: igen nem téged aláznak össze-vissza már a létezésük is annyiból áll, hogy végig dugnának minden jó nõt akár van bnõjük akár nincs
Az biztos kérdezõ. Az biztos. F/23
Vannak degenerált pasik is, akikben nincs meg ez a férfi ösztön. Keress olyat, vagy legyél leszbi. Az lesz majd az igazán nagy poén, amikor a leszbi barátnõd is megnéz más nõket az utcán. :D Nem értem mi a baj azzal, ha egy férfi megnézi a nõket! Ez nem megcsalás, az agyaddal van inkább valami.
Jó akkor ezzel az erõvel én is mondhatnám h minden lány hülye, mert minden baromságot megalázásnak vesznek. Most ebben mi a gáz? Õszintén én leszarom ha bnõm lát egy jó pasit és megakad rajta a szeme :P Kit érdekel ha velem van! Rajtam is megakad a szeme épp elégszer :P :P
A kérdező hozzászólása: persze nem megalázás. mikor más nõket állandóan..akkor miért nem velük jár?
Dug is velük?
A kérdező hozzászólása: nem, de ha tehetné megtenné. sõt ha megengedném nem az lenne, hogy nem mert szeretlek vagy valami hanem oké majd elmesélem mi volt. és sztem minden palinál ez van
A kérdező hozzászólása: férfi nem attól férfi, hogy megnézi a barátnõjén kívül az összes csajt, az a férfi aki kibirja enélkül

Az miért van hogy az egyik mellem kisebb sokkal mint a másik és felette ott a hónaljamnál nagyobb a bőr?

Nem tudom hogy magyarázzam el hogy értsétek. Tehát mikor leteszem a kezemet a mellem és a vállam közti rész ott ilyen husi, mintha egy zsírpárna lenne ott. és ugye a kisebb mellemnél ez ez ott sokkal nagyobb. nekem tök ciki mert ha mondjuk felveszek egy pánt nélküli melltartót vagy egy body-t akkor az ott úgy kibuggyan :( és nem elég hogy jóval kisebb a mellem még az is ott van. Utálom a testem emiatt. pedig egyáltalán nem vagyok kövér (csíp?t?l felfelé...) Csak én vagyok ilyen szerencsétlen?

Legjobb válasz: Nem csak te vagy ilyen. A nõk 90 %-ának az egyik melle nagyobb mint a másik.

Nem csak te vagy ilyen. A nõk 90 %-ának az egyik melle nagyobb mint a másik.
A kérdező hozzászólása: Tudom, de itt nem arról van szó, hanem hogy miért van a mellem és a hónaljam között olyan kis zsírpárna? mint ezen a képen: http://egeszseg.origo.hu/res/img/0817/mell_asszimetria_2_500.. hónaljnál neki is látszik mindkettõ képen. csak nekem látványosabb :(
Felesleg oda is tud rakódni, ha fogysz, akkor lemegy onnan is.

Fiúk! Titeket zavar ha egy lányom sok az anyajegy kikéve a mellén hasán nincs meg a fején? De a kezén lábán van? Olyan 1-2mm-es

Legjobb válasz: nem zavarna. és hogy mondod..? nincs anyajegy a melleden? nocsak, eddig csak egyszer találkoztam ilyennel, mindenki másnál volt anyajegy :)

nem zavarna. és hogy mondod..? nincs anyajegy a melleden? nocsak, eddig csak egyszer találkoztam ilyennel, mindenki másnál volt anyajegy :)
Elõttem válaszoló Mert te olyan tökéletes vagy?
szerintem rohatt gusztustalan
Egyáltalán nem zavar. 21F
Áginak hívnak?
Nem zavar. Klassz lehet számolgatni.
A kérdező hozzászólása: 2.?
Mi a 2. neved kérdezõ?
Nekem mindenütt van, plusz szeplõk is, tehát kijutott a jóból. De eddig senkit nem zavart, sõt volt akinek tetszett is. Fogadd el magad így anyajegyestül, ezeket nem külön rendelted a netrõl, nem tehetsz róluk! és akkor nem fog zavarni senkit sem! 30L
engem kifejezetten zavar. 18/F
én nagyon nem szeretem a sok anyajegyet, de zavarni nem zavarna. Ha szeretek egy lányt, akkor felõlem pattanásos, szeplõs, hófehér bõrû, töredezett hajú, mélyhangú is lehet, akkor sem fog érdekelni. Persze ilyen emberrel sokkal nehezebb kapcsolatot létesíteni, mint egy olyannal, aki tökéletes és az ideálomba tartozik. De mondom, engem nem zavarna, pusztán nem tartom vonzónak :) 15/F
Nem zavar, csak az arcán ne legyen, egyébként el lehet mûtéttel tüntetni õket, úgy hogy nem is látszanak. 20f
Szerintem nincs azzal semmi baj. A páromnak is van és szeretem az egészet.Aki szeret az így is szeret, nem kell emiatt paráznod.

Nem ért meg.29 éves, mit akar? ! Mi az, hogy haza jöttünk és nem velem él? Miért hallgat jobban az anyjáékra, hiszen én vok a menyasszonya? Miért nem áll mellém? Sokan udvaronának, de én már félek egy újabb csalódástól! Én már soha nem leszek boldog? !

Lassan 3 éve vok együtt a párommal. Minden happy volt, boldog voltam vele, eljegyeztük egymást. Kimentünk külföldre dolgozni, úgy éltünk, mint férj és feleség, de fél éve hazajöttünk és ? otthon lakik a szüleinél én itthon az enyéméknél. Ezt sem étem miért?! A családjával nem jó a kapcs. (beleszólnak mindenbe, emiatt sokat veszekszünk. ). Mondtam neki, menjünk albérletbe, mert én már ezt nem bírom, hogy ? ott én itt. Gyereket szeretnék, de neki az a válasza ? nem fizet albit, majd gy?jt házra. És míndíg Majd Majd egyszer úgyis együtt lakunk. Elegem van, mióta otthon van, meg van változva! Nem bír az anyjából kibújni! Már nem is nagyon beszélünk, mert ha mégis csak jól összeveszünk.

Legjobb válasz: Hát ülj le vele és próbáld megbeszélni ilyeszd meg hogy így nemmaradtok sokáig együtt.

Hát ülj le vele és próbáld megbeszélni ilyeszd meg hogy így nemmaradtok sokáig együtt.
A kérdező hozzászólása: Szia! Igen csak ezen már túl vagyunk...:( Most mit tegyek?
hát mire összegyûjt egy házra valót addigra lesztek vagy 60 évesek, ez biztos, tehát ebben ne bízz. illetve ha a menyasszonya vagy akkor miért nem vesz el? ezt õ sem gondolhatja komolyan. elõbb utóbb biztos hajlandó lesz az albi megoldásra, mert ez így nem megy, szóval akkor egyértelmû hogy el fogod hagyni, azt meg gondolom õ sem akarja. úgyhogy szépen vázold fel neki a lehetõségeket és érvelj, és szerintem szabj egy határidõt, mondjuk fél évet. ezidõalatt készüljön fel, vegyen könnyes búcsút anyától és költözzön össze veled. ha ezt nem teljesíti akkor elhagyod. ezt hívják úgy hogy kompromisszum, ennyit tehetsz az ügyért hogy neked is megfeleljen.

18 éves leszek és az egyik mellem sokkal kisebb, mint a másik. Mit tegyek?

De sokal kisebb az egyik kb 75 a másik pedig 85!!mit tegyek hogy normális melleim legyenek??

Legjobb válasz: Bocs, hogy ezt mondom, de sztem ez ellen nem sok mindent tudsz tenni (mûtéten kívûl). Amúgy nekem sem teljesen egyforma a kettõ, és gyanítom, hogy ezzel még nagyon sok lány így van. Általában nem egyformák a páros szerveink.

Bocs, hogy ezt mondom, de sztem ez ellen nem sok mindent tudsz tenni (mûtéten kívûl). Amúgy nekem sem teljesen egyforma a kettõ, és gyanítom, hogy ezzel még nagyon sok lány így van. Általában nem egyformák a páros szerveink.
Én is pont az évben töltöm a 18-at és nekem is ez a problémám. olyan cikinek rattom amikor át kell öltözni a suliban. mivan ha észreveszik? de sztem bizti nem marad ennyire ijen, csak hejrejön valahogy. :S remélem...
nyugi, ez nem csak veled van igy!senkinek sem egyforma a melle. Még nekem se.igaz engem ez nagyon zavar, de z ellen nem tudunk tenni.amugy semmi nem egyforma egy embernél.se a lábad hossza, és ez igy van a melleddel is.én nem azon parázok hogy milyen nagy különbség an a kettõ közt hanem hogy nem olyannagyok amilyet én szeretnék:) Szóval ezen ne gondolkozz.
Fogadd el magad úgy ahogy van. Keress egy jó plasztikai sebészt, az majd kiegyenlíti a különbséget.
nekem is az egyik mellem jóval kisebb volt, mint a másik, de aztán nõtt még a kisebb 20-21 éves korom körül, így már nem feltünõ a különbség. Lehet veled is így lesz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!