Találatok a következő kifejezésre: Az egyik a mellében sok (47 db)

Nagymellű anyukáktól kérdezném, h hogyan szoptassam 4 hetes babám éjjel fekve, mert sajnos az egyik kezemmel el kell húznom az orrától a mellem, h kapjon levegőt és félek, h bealszok, mert elég sokat van mellen a picim, adnátok tippeket?

Legjobb válasz: Én is nagy mellû vagyok és én nagyon jól tudok fektetve szoptatni, és egy jót alukálni is közben. A lényeg az hogy te egy kicsikét úgy legyél mintha hátra dõlnél, és a baba pedig legyen feljebb mint a mellbimbód úgy rakd a cicire. Nem kell majd eltartani. Ki kell tapasztalni. Nekem az elsõ pillanattól fogva így cicilt, mert császárral született és úgy volt kényelmes! Sok sikert

Én is nagy mellû vagyok és én nagyon jól tudok fektetve szoptatni, és egy jót alukálni is közben. A lényeg az hogy te egy kicsikét úgy legyél mintha hátra dõlnél, és a baba pedig legyen feljebb mint a mellbimbód úgy rakd a cicire. Nem kell majd eltartani. Ki kell tapasztalni. Nekem az elsõ pillanattól fogva így cicilt, mert császárral született és úgy volt kényelmes! Sok sikert
Hát én is egy nagymellû anyuka vok, sajna én csak ülve tudtam szoptatni mert fekve nem volt jó. A mellem beborította a pici fejét, a kezem zsibbadt, kényelmetlen volt, és hát a bealvás. Sajna én éjjel nappal ülve csináltam. Nagyon fárasztó volt. Ez is egy nagy probléma. Sokan nem is gondolják hogy milyen nehézségekkel jár. Én mikor olyan bevásárló központot kerestem ahol van baba mama szoba kioktttak hogy tanuljam meg otthon a rejtett szoptatást hogy közösségben a padon is tudjam szopiztatni. Gondolom egy apró, Csöcs' írhatta. Szóval fel a fejjel és a biztonság kedvéért ülve csináld ha tényleg nagy a melled. Ez van, ilyenkor nem is olyan jó hogy ekkora. :-) Kitartás
Szia! Nekem is nagy a mellem és épp ezért el sem tudom képzelni, hogy fekve , hogy kényelmes. Ülve szoptass, keress egy jó kényelmes fotelt.Meg úgy biztonságosabb is ha a baba bealszik szopi közben az oké, de az anyuci ne aludjon.:) Tudom milyen nehéz én sem tudom elengedni a cicim míg szopizik.
A kérdező hozzászólása: Hát, köszönöm.akkor ez a sorsunk.
Én is a nagymellû csapatban nyomulok, és fekve szoptatok. Annyira pici nózija van, néha picit el kell tartanom tõle, de nem nehéz. A tenyerem a mellem alatt van, és a hüvelykujjam az orra fölött.
Nekem nincs olyan nagy mellem, de én mindig ülve szoptatok. Éjjel-nappal. Nem kényelmes fekve. Ez nem csak mellkérdés ezek szerint. Egy kényelmes fotel kell és párnák. Szoktam én is bólintani szoptatás közben.
Valószínûleg az, megér egy nõgyógyászati vizsgálatot.
Lehet rák, vagy vmi daganat , azonnal dokihoz kell menni!!!!
Nekem is olyan, azt jelenti, hogy nagyon tömött a kötõszövet, vagy cisztás képletek vannak benne. Ez általában nem okoz problémát, de rendszeres orvosi ellenõrzést igényel, kizárandó a rosszindulatú elváltozásokat. Fiatal korban ultrahang, késõbb mammográfia. Elõször nõgyógyászhoz kell menni, õ megvizsgálja, és ha szükségesnek tartja, továbbküld a fenti vizsgálatokra.

Miért van az, hogy a mellem ilyen puha? Megfogom, és nagyon puha, pedig nemrég még keményebb volt. Mi lehet? Meg az egyik sokkal kisebb mint a másik. Nem baj ez? Szégyellema barátom előtt, nem is merek levetkőzni előtte.

Mellizom gyakorlatokat kéne csinálnom?Milyet?Csak azt ismerem,hogy össze kell tenni a két kezet, és er?sen nyomni,de attól már meg tudok ?rülni..

Legjobb válasz: Lehet, hogy fogytál, vagy a havi ciklus különbözõ szakaszaiban figyeltél rá. Ne szégyeld a barátod elõtt, neki biztos nem ez a lényeg.

Lehet, hogy fogytál, vagy a havi ciklus különbözõ szakaszaiban figyeltél rá. Ne szégyeld a barátod elõtt, neki biztos nem ez a lényeg.
Nem lehet , hogy sokat gyúrtál mellizomra és mostanába abbahagytad?Amugy a barátod ellöt semit se szégyelj nekem is kiseb az egyik herém a másiknál mégse zavartatja magát.azért a párod esetleg nem lehet az , hogy régebben feszes melltartót viseltél és mostanába kijeb engeded az ikreket?
A kérdező hozzászólása: más melltartót hordok, de ez pont hogy jobban tartja õket:S
A kérdező hozzászólása: ja és pont most múlt el a menstruációm
Az normális, hogy a ciklus különbözõ idõpontjaiban más a mell. Pl.a vérzés elõtt azt hiszem keményebb, késõbb puhább. Szerintem nincs mit szégyelni ezen.
Egyetértek a többiekkel, tényleg ciklustól is függ! Az emberi test egyáltalán nem szimmetrikus, ezen nincs semmi szégyellnivaló. A nõi mell alapvetõen zsírszövet, ha rádolgozol, inkább még kisebb lesz... Ezért van, hogy fogyókúra (vagy tartós betegség) után a nõnek mindig a melle is lefogy.
A kérdező hozzászólása: de miért ilyen puha? már nincs meg

A barátom a nagymellű nőket szereti. Nekem kis mellem van, és bár azt mondja szeret, mégis úgy érzem a műtét sokat javítana a kapcsolatunkon és az önbizalmamon. Szánjam rá magam egy operációra vagy... ?

Legjobb válasz: Hát szerintem azért mert neki a nagymellû nõk jönnek be azért ne operáltasd meg magadat. Nem éri meg! Ha csak te nem érzel rá vmi rohadt erõs vágyat. Nekem sincs nagy mellem (és az persze evidens h a férfiak a nagy mellû nõket szeretik nem csak a tiéd) de nem operáltatnám meg 1 nem érné meg azt a rizikot amivel jár, nagyon nagy kockázatok vannak vagy csúnya is lehet, vagy betokosodik, vagy pár év múlva rákos is lehet, 2 biztos nem adnék ki ilyenekre 3-4 szúzezreket...pff... boztos nem, sztem felesleges pénzkidobás, mert az életben aki szertni fog és melletted fog maradni, nem azért fogja azt majd tenni mert mekkora a melled (nem is fogja érdekelni) Ha viszont mégis megmûteted max csak annyit nyerhetsz rajta h az életed során egy párszor több alkalmad lesz futó kalandokban részed mert az új melleidnek lesz pár csodáloja aki ezért biztos eggyütt akar majd veled lenni. Te tudod csajszi de sztem annyira naon felesleges...

Hát szerintem azért mert neki a nagymellû nõk jönnek be azért ne operáltasd meg magadat. Nem éri meg! Ha csak te nem érzel rá vmi rohadt erõs vágyat. Nekem sincs nagy mellem (és az persze evidens h a férfiak a nagy mellû nõket szeretik nem csak a tiéd) de nem operáltatnám meg 1 nem érné meg azt a rizikot amivel jár, nagyon nagy kockázatok vannak vagy csúnya is lehet, vagy betokosodik, vagy pár év múlva rákos is lehet, 2 biztos nem adnék ki ilyenekre 3-4 szúzezreket...pff... boztos nem, sztem felesleges pénzkidobás, mert az életben aki szertni fog és melletted fog maradni, nem azért fogja azt majd tenni mert mekkora a melled (nem is fogja érdekelni) Ha viszont mégis megmûteted max csak annyit nyerhetsz rajta h az életed során egy párszor több alkalmad lesz futó kalandokban részed mert az új melleidnek lesz pár csodáloja aki ezért biztos eggyütt akar majd veled lenni. Te tudod csajszi de sztem annyira naon felesleges...
Szia! Mondok valamit. Nekem meg a magas, kék szemû, sportos testalkatú, fekete hajú pasi a zsánerem. Ellenben a férjem alacsony, barna szemû, barna hajú, mackós testalkatú! :) DE! Soha nem cserélném le, soha nem akartam ezért mást! Soha nem akartam megcsalni a zsáneremmel, mert nincs szükségem rá, mert szeretem! Én pedig barna vagyok, és nem szõke! De nem festem szõkére magam, mert az én EGYÉNISÉGEM barna. Ha a párodnak ennyire fontos külsõség, és te a saját melleiddel ennyire kevésnek érzed magad mellette, akkor keress egy olyan kapcsolatot, ahol így ahogy vagy tartanak kívánatosnak, és neked is van elég önbizalmad mellette. Nem éri meg SENKIÉRT átoperáltatni magad. Csak magadért legfeljebb. Ne másért. Mert a végén ráun a nagy cicikre.
Tipifus férfi. Ha csak miatta szeretnéd megoperálni akkor ne csináld csak ha a saját döntésed.
A párod vagy elfogad így, kismellünek, vagy nem. Azért hogy megfelelj másoknak, felesleges pénzt kidobni, magadnak kell elsõsorban megfelelned, ezt sose felejtsd el! JA és azt se hogy pasi miatt megváltozni.. hülyeség!! VAnnak pasik akik szeretik a kismellüeket!
NE!!!! Biztosan ne!!! Teljessen biztos vagyok benne hogy ugy vagy szép ahogy vagy, és a barátodnak is ugykellene elfogadnia téged, ha igazán szeret akkor a kis cickoidat is szereti!!!
szia.Én is ugyanabban a helyzetben vok mint te és nekem is ugyanaz fordult meg a fejemben mint neked. De aztán leültem beszélgetni errõl a barátommal és azt mondta hogy miatta ne csináltassam meg mert az egy dolog hogy tetszik neki a nagy mell de a kicsivel is ugyazt tudja csinálni mint a naggyal és a különbség csak a látványban van.Meg ha zavarná hogy kicsik akkor nem játszana velük meg nem engem választott volna.És még azt is hozzátette hogy az elõzõ barátnõjének szép nagy mellei voltak de már nem bírta hallgatni azt hogy a csaj állandóan arra panaszkodik hogy mennyire fáj a háta.S õ inkább azt akarta hogy kissebbek legyenek.És valahogy ezek a szavak megnyugtattak és elfogadom magam olyannak amilyen vok hiszen nem a melleim miatt van velem a barátom.És lehet ha nagy melled lenne akkor meg az lenne a baj hogy csak a melleidért vannak veled a pasik nem pedig önmagadért. Úgyhogy szerintem te is ferd ki a fejecskédbõl ezt a butaságot és fogadd el magad így.Rem sikerülni fog és rem tudtam segíteni
Hali Nekem az a véleményem errõl hogy a barátod gondolom azért választott mert tetszel neki, az egy dolog hogy tetszenek neki a nagymellû nõk, de az megfordult a fejedben hogy akkor mért téged választott és nem egy olyat, szerintem semmi értelme nem lenne hisz ígyis tetszel neki és gondolj arra is hogy nem biztos hogy mindig együttmaradtok. Persze a döntés a tied de mint elõttem is írták szükségtelen (N)
Pasi miatt nem érdemes, de ha magadnak is úgy tetszenél jobban (szóval már korábban is megfordult a fejedben, hogy nagyobb melleket szeretnél), akkor megteheted, ha olyan szerencsés vagy, hogy ezt megengedheted magadnak.
Csak abban az esetben csináltasd meg ha te saját magadért akarod. Én is azért csináltattam meg. Pasi kedvéért ne feküdj kés alá. Ha késõbb más testrészeddel lesz baja akkor is kés alá feküdnél? Nah hát nem. Ha te szeretnéd azt hogy nagyobb legyen akkor és csak is akkor. Én nem bántam meg, mert mostmár nem érzem cikinek hogy tömködöm a melltartómat hogy látszódjon valami. De arra készülj fel megcsináltatod akkor 10 évente késalá kell feküdni jobbik esetben késõbb, rosszabbik esetben hamarabb. A pénzrõl nem is beszélve, mert nem 300 hanem 500 fölötti összegrõl beszélünk. Abban az esetben olcsóbb ha az OEP fizeti. De ahhoz el kell intézni hogy megkapd a támogatást. Ami nem egyszerû, mert pasik döntik el kinek jár kinek nem. :(
Szerintem NE operáltasd! Egyrészt, nem tudod, milyen lesz. Igen ronda is lehet. Ronda vágásnyom is lesz, akármilyen ügyesek. Vagy az alján (az is ronda) - vagy a bimbód szélén (az meg különösen ronda!) Másrészt késõbb lóghat is emiatt - fõleg, ha gyereked is lesz. Harmadrészt tönkremegy a melled játéka: az a mozgás és a tapintás, amiért rajonganak a férfiak! Az ilyen kitömött mellek inkább a hátsódra hasonlítanak :-( - azt meg nem mindenki kedveli, ráadásul a lány elsõ felén... Negyedrész meg neked is lehet, hogy le fog szakadni a vállad miatta... ha túl nehézre sikerül. Végül: 10 éven belül valószínûleg lesz majd õssejtes kezelés. Talán azt érdemes lesz majd megnézni...
szerintem a kis mellben nincs sok feltûnõség, vagy pláne, és a mell a termékenység nõiesség egyik jele, és a pasit szexuálisan izgatja a nagy mell, mert azt jól össze lehet nyomni, és olyan mint a popsi vagy a punci, a száj is ilyesmit vált ki belõlük, és a farkát oda tudja nyomni, de ettõl ne legyen kevesebb önbizalmad, te nem vagy hiányos, és ez nem szépséghiba, sõt kis mellel is lehet valaki szexi, szerintem sem a logó mell nem szép, sem pedig a szilikon a pasid nem kért ilyesmire, akkor ne tedd, ha magadat utálnád szilikonnal, akkor feszültséget okozna köztetek, mert azt hiszed örülne neki, közbe meg lehet nem is ha szeret akkor nem ez számít neki önmagadat add, ha nem tetszenél neki nem jött volna össze veled, szerelemben nem a kinézet a legfontosabb, inkább a kisugárzás, az összhatás, és inkább az arc, a mell csak szexuális jelkép sok pasi nem szereti ha kihívó a barátnõje, ha mutogatni akarja meg büszkélkedni vele az csak versengés másik faszikkal, úgy mint a pénzzel, a verdával, ez egy értelmes nõnek megalázó ha nem veszik emberszámba, és csak eszköznek kirakati bábunak használják, vagy csicskának, de ha a szemeidbe néznek, az már igazi hatás :) a szem a lélek tükre, az nem hazudik aki szerelmes lesz az neked akar tetszeni, és magát jónak mutatni, nem akarnak a pasik a nõ mellet frusztráltak lenni, meg azt sem akarják h ap árjuk murohassa magát másnak, mert egy határon túl a féltékenykedés nem jó jel, fõleg ha nem szerelembõl fakad, hanem önbizalomhiányból, versengésbõl, mintha csak te eszköz lennél vagy nem bízik benned, esetleg birtokolni akar, büszkesége hajtja sosem voltam irigy a nagy mellû nõkre, már csak azért sem, mert sok gondot jelent nekik a hason fekvés, a kocogás és az h mennyi tejet tudsz adni, vagy milyen vagy az ágyban az sem a melltõl függ neked sem a partnered bicepsze vagy farok mérete am érvadó gondolom nem pornófilm válogatáson keresnek mutatós címlaplányt a pasik nem szeretik ha egy nõnek egy csepp önbizalma sincsen, mert azt hiszik akkor nem tudják mit akarnak, és h a szerelmükben sem biztosak persze nem kell elszállni önmagunktól a kis mellel élni kell tudni, bizonyítsd be hogy igenis nem kell ebbõl divatot csinálni, és senki kedvéért feladni önmagadat, ne ugrálj úgyahogy õ fütyül, ezért visszaélnek vele és sok kapcsi emiatt megy tönkre nem kell mnidig megfelelni, légy makacs, legyen saját véleményed, mutasd meg h a kis mellet tudni kell hordani ahogy a hozzád illõ ruhákat is hogy többet érsz mint egy agyatlan pláza macska egy rendes pasi sem akar magának komoly kapcsolatra üres fejû pénz éhes hûtlen mûanyag babát felesleges pénzkidobás lenne a szilikon meg a pasi zat hinné te olyan csaj vagy akit csak saját maga érdekel, aki csak másoknak akar megfelelni, aki a divatnak hódol be, aki költekezik ne a pasiknak, vagy a nõknek akarj megfelelni, hanem magadnak szal sztem magadért nem akarod megmûttetni magad, bár nem bánnád ha nagyobb lenne páromnak is a bazi nagy szemü csajok, meg japánok jönnek be és hosszú hullámos haj, nekem válig érõ egyenes hajam van nem túl nagy a szemem, szal nem azt nézi bennem, de ettõl még szépnek tart, és tetszik neki ahogy nézek, ahogy mosolygok és az arcom is, és nekem a göndör haj maugysem állna jól, és tépett rövidebb haj is lehet csinos a páromnak kicsit kappós orra van, meg szaklálla voltr, egyik sem olt az esetem, fõleg nem a 24 éves pasik, de õ ilyen és mégis szeretem, mert neki ez áll jól, mert tudja viselni :) megtanított rá hogy adjam fel az egysíkú elveimet de nem önmagamat õ is oskat csiszolódott, de nem kényszerbõl, mert én kértem, hanem mert szeret, tetszeni akart nekem, és ez neki fontos volt :) jobban is áll neki ha nincs szakálla

Az egyik mellem sokkal nagyobb mint a másik, mit tudok vele csinálni? Tudom, hogy kicsit mindenkinek, de nekem nagyon!

lehet ezzel valamit kezdeni? hiába hordok melltartót, mert abban is nagyon látszik... :(

Legjobb válasz: nos... ha tényleg nagyon eltér, szóval több méret különbség van akkor lehet, hogy megmûtenek. Én is hasonló cipõben jártam, nekem azt mondta az orvos, hogy az ilyen eseteket megbeszélik, és megítélik, hogy kinek jár TB-sen, mert vannak akik az egyik mellüket elveszítették, mert rákosak lettek stb. Szóval õket mûtik fõleg TBsen, de attól te is esélyes lehetsz ha lelkileg nagyon rosszul érint. De! még akkor is várnod kell fél-1 évet, hogy megítéljék és még akkor se biztos hogy megkapod... :( tudom milyen rossz... ://

nos... ha tényleg nagyon eltér, szóval több méret különbség van akkor lehet, hogy megmûtenek. Én is hasonló cipõben jártam, nekem azt mondta az orvos, hogy az ilyen eseteket megbeszélik, és megítélik, hogy kinek jár TB-sen, mert vannak akik az egyik mellüket elveszítették, mert rákosak lettek stb. Szóval õket mûtik fõleg TBsen, de attól te is esélyes lehetsz ha lelkileg nagyon rosszul érint. De! még akkor is várnod kell fél-1 évet, hogy megítéljék és még akkor se biztos hogy megkapod... :( tudom milyen rossz... ://
A kérdező hozzászólása: te megkaptad? mekkora a különbséged?
én nem kaptam meg, lehet hogy megkaptam volna de nem tudtam várni 1 évet ezért saját magam finanszíroztam.
A kérdező hozzászólása: hú, és elárulod, mennyi volt és mikor? köszi!!

Igaz, hogy ha sokat gyúrogatják egy nőnek a melleit, akkor azok a mellek hamar ellágyulnak, elvesztik a feszességüket, "elomlóvá" válnak?

Legjobb válasz: Láttál már biológiakönyvet?? Mellizom van, mellkason, ami fölött a nõi mell, melyet zsírszövet alkot nagyrészt....ha lenne a mellben, magában izom, akkor tudnád mozgatni..vagyis egy csaj...mint a bicepszét...

Láttál már biológiakönyvet?? Mellizom van, mellkason, ami fölött a nõi mell, melyet zsírszövet alkot nagyrészt....ha lenne a mellben, magában izom, akkor tudnád mozgatni..vagyis egy csaj...mint a bicepszét...
Így van, az izmokat szétzúzza..Ezért is kell melltartót hordani a nõknek (fõleg amikor futnak), hogy ne rázza szét az izmokat.Fõleg hogy ezeket az izmokat nem is lehet erõsíteni, hogy feszes maradjon.
A nõi mell zsírszövetbõl áll. Az izom alatta van a mellkason. A fogyás-hízá, szülés-szoptatás, kötõszövet gyengülése miatt veszti el a feszességét nem a gyúrogatás miatt. Ekkora hülyeséget. Én 10 éve élek szexuális életet, de még mindig állnak a melleim mint a cövek, semmi bajuk nem lett a "gyúrogatástól"
Úgy látszik h az elõzõ válaszoló még nem hallott a mellizmokról.
a mellekben nincs is izom...

Az egyik mellem sokkal nagyobb a másiknál. Küzd még valaki ilyen problémával? Te elfogadtad magad így?

Legjobb válasz: Amikor nõtt a mellem, nekem is nagyobb volt az egyik a másiknál, de sikeresen behozták egymást. :) Ha nem is látványosan, de senkinek sem egyforma méretûek a mellei. Ha még növésben vagy, ne aggódj, valószínûleg hasonló méretûek lesznek.

Amikor nõtt a mellem, nekem is nagyobb volt az egyik a másiknál, de sikeresen behozták egymást. :) Ha nem is látványosan, de senkinek sem egyforma méretûek a mellei. Ha még növésben vagy, ne aggódj, valószínûleg hasonló méretûek lesznek.
Egy lánynak sem egyforma a melle.
Én utálom az enyémet. Kb ilyen: http://kepfeltoltes.hu/view/110428/csecs_xd_www.kepfeltoltes.. És az egyik kisebb. Sokkal. :((( 17/L
A kérdező hozzászólása: én sem vagyok magammal még kibékülve, bár kezdem elfogadni, mert a párom így szeret :) csak kellemetlen melltartó választásnál..:S

Hogy lehet, hogy az egyik mellemben sok tej termelődik, a másikban meg olyan kevés, hogy nem lakik jól a babám?

Jobb cici: de. kb. 200-240 ml (estére kevesebb), bal cickó: 100-110ml. Mit tegyek, hogy kiegyenlít?djön? Sokat fejek, most a balt többet, de mégsem változik a helyzet...

Legjobb válasz: Senkinek se egyforma a két melle. Nekem a jobb-ba volt kevesebb,sokat tettem inkább arra a babát, amikor még kisebb volt és hosszabban szopizott vagy amikor csak anya kellett neki meg egy kis cumizás akkor is arra tettem.másfél hónap múlva beállt az is. Elég volt a babának.Estére idõzítettem azt a cicit amelyikbe több volt. Szerintem szuper, hogy ennyi tejed van!

Senkinek se egyforma a két melle. Nekem a jobb-ba volt kevesebb, sokat tettem inkább arra a babát, amikor még kisebb volt és hosszabban szopizott vagy amikor csak anya kellett neki meg egy kis cumizás akkor is arra tettem.másfél hónap múlva beállt az is. Elég volt a babának.Estére idõzítettem azt a cicit amelyikbe több volt. Szerintem szuper, hogy ennyi tejed van!
Ha nem lakik jól add oda neki nyugodtan a másikat is!!!! Csak utána azt is fejd ki rendesen! Nekem sokszor csak így lakik jól!
A kérdező hozzászólása: Kedves Lányok, mindannyiótoknak nagyon köszönöm a megnyugtató válaszokat! Sikerült megnyugodnom! :-)))
szia ez van nem baj az nem??nekem balba termelõdött jóval több sztem azt jobban szívta baba, mondjuk gyakrabban is evett abból mert jobbat nem nagyon szerette

Ma észrevettem, hogy az egyik mellem sokkal nagyobb a másiknál! 16éves vagyok, változhat ez még? Fiúk, titeket nagyon zavarna?

Legjobb válasz: Teljesen természetes, hogy az egyik melled nagyobb, mint a másik. Mindenkinél így van. Elõször is azért, mert nem vagyunk szimmetrikusak, tehát a két szemed, a két füled, a két kezed és a két lábad sem egyforma:) Másodszor pedig azért, mert bal oldalon a szívünk, ezért a bal mellünk nagyobb. Egyébként, ha ma vetted észre, akkor nem hiszem, hogy olyan óriási a különbség. Ha olyan nagy lenne, már észrevetted volna :) Ne parázz:):):)

Teljesen természetes, hogy az egyik melled nagyobb, mint a másik. Mindenkinél így van. Elõször is azért, mert nem vagyunk szimmetrikusak, tehát a két szemed, a két füled, a két kezed és a két lábad sem egyforma:) Másodszor pedig azért, mert bal oldalon a szívünk, ezért a bal mellünk nagyobb. Egyébként, ha ma vetted észre, akkor nem hiszem, hogy olyan óriási a különbség. Ha olyan nagy lenne, már észrevetted volna :) Ne parázz:) :) :)
képet esetleg csinálnál? :)
a kollekciómba kell.
ffi Csak megjegyzem, hogy melyik cici nagyobb nincs összefüggésben a szív elhelyezkedésével....véletlenszerû aszimmetria... A fiuk így is úgy is imádni fogják...majd meglátod...de azért ne kapkodj el semmit...
Szia! Nem tudom zavarna-e. Tegyél fel képet, majd megmondjuk.
Privát üzenet ment.
Nekem meg a bal heréééém kisebb mint a jobb, tehááááát a jobb NAGYOBB :D (by tesitanárom) f17 aki szerint tuti szép vagy xD
A kérdező hozzászólása: Aranyosak vagytok :D Hát hogy mondjam, még most is alig tudom magamon elfogadni ezt a hibát, mivel eddig tényleg nem vettem észre... remélem változik :D
A kérdező hozzászólása: És tükörben egyáltalán nem volt annyira feltûnõ, viszont fényképen durván:D
Ne szarjál be csajszi :D Nekem is nagyobb az egyik, nincs olyan nõ a világon akinek full egyforma max, hogy kevésbé látszik az eltérés.
Nekem is a bal a nagyobb, de azért mert van némi gerincferdülésem sajnos :(
Valószínûleg a térlátásoddal van gond, engem nem zavar, ha az ennyimmel nincs.
És mit csinálsz a fényképekkel, gyökér? Rávered?
minden 16 éves lány mutassa meg a mellét, most!
nekemis.:D sõõt mindenkinél.16 évesen ezt tudhatnád. :D
A kérdező hozzászólása: Nem szeretnék képet csinálni, de most annyira megijedtem, soha nem vettem még észre.. az egyik sokkal nõiesebb és nagyobb a másik meg .. mintha 13 éves lennék:D
a második válaszolónak teljes mértékben igaza van, nekem is nagyobb a bal mellem..:) én is 16 éves vagyok, és fura is mert ha választok egy melltartót a bal mellemre teljesen illik viszont a jobbra egy picit lezserebb, de nem vészes. nyugodj meg nincs semmi gond:)
A kérdező hozzászólása: nekem a jobb oldali a nagyobb, meg régóta észrevettem, de akkor még csak kis különbség volt, mostmeg elég durva! Bár mindig szembõl néztem és akkor nem is nagyon tûnt föl, csak így elõttem volt két tükör és abban, valami borzalmasan eltérõ volt.
Nekem is a jobb nagyobb. De ne izgulj, 16 évesen ez még bõven változhat!
A második vagyok :) A fiúkat ez nem érdekli:) Észre sem fogják venni:)
az ember nem szimmetrikus..
nekem a jobb cicim nagyobb mint a bal engem is kicsit zavart de a barátomat egyáltalán nem 16/L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy ennyire biztattok :) de azért remélem még változik!
A természet kárpótol mindenért: Mivel az egyik kisebb, cserébe a másik nagyobb! 34/F
Az kimaradt innen, hogy egy normális férfit nem zavar az ilyesmi. Egy normál kapcsolatban ez fel sem tûnik. 25/F
Még bõven nõni fog, és valószínûleg a kisebbik többet. lehet, hogy marad különbség, de valószínûleg nem lesz feltûnõ. Kép alapján tényleg többet lehetne mondani - de ha körülnézel, elõbb-utóbb találsz ilyen képet is. Csak ott az van, hogy a felnõtt nõ mellét kitömték egyformára, aztán gyógyulás közben, vagy utána az egyik jobban megnõtt.

Létezik, hogy az egyik mellemben sokkal kevesebb tej van, mint a másikban?

Az egyik mellemb?l akár fél órán át is szopizik baba, de alig hízik valamit (mérem folyamatosan), míg a másikból, akár 10 perc alatt dupla annyit eszik, mint a másikból. Szerintetek nincs annyi tej az egyikben, vagy nem jön ki? nem értem

Legjobb válasz: szia! én 11,5 hónapig szoptattam a fiamat szinte egy mellbõl.a bal mellemben mindig nagyon kevés volt.igyekeztem sûrûn a balra tenni,de azon csak nyammogott.szerencsére lég volt neki a jobb.miután elkezdtem a hozzátáplálást,úgy csinálta,hogy a jobból ette a csak tejes étkezést, a balból meg szilárd étkezés után kapott.így is elég sokáig húztam.

szia! én 11, 5 hónapig szoptattam a fiamat szinte egy mellbõl.a bal mellemben mindig nagyon kevés volt.igyekeztem sûrûn a balra tenni, de azon csak nyammogott.szerencsére lég volt neki a jobb.miután elkezdtem a hozzátáplálást, úgy csinálta, hogy a jobból ette a csak tejes étkezést, a balból meg szilárd étkezés után kapott.így is elég sokáig húztam.
Igen létezik, nekem is így volt az elején.
Igen lehetséges.
Igen lehetséges általában az egyik mell mindig töbet termel mint a másik meg ez mulik a babán is hogy melyik melledbõl szeret jobban enni az mivel ingerlést kap igy a tej is több lesz brobáld meg sürön rá rakni arra melledre amelyikben kevesebb tej van hátha egy kicsit ott is megnövekszik a mennyiség.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!