Találatok a következő kifejezésre: Az egyik a mellében (975 db)

Lehetséges az első férj vezetéknevét meghagyni és a második vezetéknevét is mellé felvenni? Vagy az egyik vezetéknév mellé egy nekem tetsző vezetéknevet felvenni?

Az els? kérdést úgy gondoltam, hogy pl. Kovács Máriából lett az els? házasságával Németh Mária. Második férje Horváth József, és lehetséges-e, hogy a neve Horváth-Németh Mária legyen?

Legjobb válasz: Nem lehet.

Nem lehet.
Azért ha egy elvált nõt elvennék, felmerülne bennem a kérdés, hogy miért ragaszkodik annyira az elõzõ férje nevéhez. Nekem nem esne jól.
Úgy tudom, hogy ha megözvegyül és utána megy férjhez, akkor utána felveheti ebben a formában... Kérdés, hogy az új férj mit szólna ehhez, mert ez kicsit morbid. :)
Hát én nem engedném ezt.Sõt ha elválnék megkérném a hölgyet, h vegye le a nevem.
Petefészek gyulladástól igen fájhat a melle, de hólyaghuruttól nem!
Nekem, mielõtt megjönne, 2-3nappal már elõtte el kezd fájni a mellem, és csak akkor lesz vége, mikor a menzim is elmúlik.

Nagymellű anyukáktól kérdezném, h hogyan szoptassam 4 hetes babám éjjel fekve, mert sajnos az egyik kezemmel el kell húznom az orrától a mellem, h kapjon levegőt és félek, h bealszok, mert elég sokat van mellen a picim, adnátok tippeket?

Legjobb válasz: Én is nagy mellû vagyok és én nagyon jól tudok fektetve szoptatni, és egy jót alukálni is közben. A lényeg az hogy te egy kicsikét úgy legyél mintha hátra dõlnél, és a baba pedig legyen feljebb mint a mellbimbód úgy rakd a cicire. Nem kell majd eltartani. Ki kell tapasztalni. Nekem az elsõ pillanattól fogva így cicilt, mert császárral született és úgy volt kényelmes! Sok sikert

Én is nagy mellû vagyok és én nagyon jól tudok fektetve szoptatni, és egy jót alukálni is közben. A lényeg az hogy te egy kicsikét úgy legyél mintha hátra dõlnél, és a baba pedig legyen feljebb mint a mellbimbód úgy rakd a cicire. Nem kell majd eltartani. Ki kell tapasztalni. Nekem az elsõ pillanattól fogva így cicilt, mert császárral született és úgy volt kényelmes! Sok sikert
Hát én is egy nagymellû anyuka vok, sajna én csak ülve tudtam szoptatni mert fekve nem volt jó. A mellem beborította a pici fejét, a kezem zsibbadt, kényelmetlen volt, és hát a bealvás. Sajna én éjjel nappal ülve csináltam. Nagyon fárasztó volt. Ez is egy nagy probléma. Sokan nem is gondolják hogy milyen nehézségekkel jár. Én mikor olyan bevásárló központot kerestem ahol van baba mama szoba kioktttak hogy tanuljam meg otthon a rejtett szoptatást hogy közösségben a padon is tudjam szopiztatni. Gondolom egy apró, Csöcs' írhatta. Szóval fel a fejjel és a biztonság kedvéért ülve csináld ha tényleg nagy a melled. Ez van, ilyenkor nem is olyan jó hogy ekkora. :-) Kitartás
Szia! Nekem is nagy a mellem és épp ezért el sem tudom képzelni, hogy fekve , hogy kényelmes. Ülve szoptass, keress egy jó kényelmes fotelt.Meg úgy biztonságosabb is ha a baba bealszik szopi közben az oké, de az anyuci ne aludjon.:) Tudom milyen nehéz én sem tudom elengedni a cicim míg szopizik.
A kérdező hozzászólása: Hát, köszönöm.akkor ez a sorsunk.
Én is a nagymellû csapatban nyomulok, és fekve szoptatok. Annyira pici nózija van, néha picit el kell tartanom tõle, de nem nehéz. A tenyerem a mellem alatt van, és a hüvelykujjam az orra fölött.
Nekem nincs olyan nagy mellem, de én mindig ülve szoptatok. Éjjel-nappal. Nem kényelmes fekve. Ez nem csak mellkérdés ezek szerint. Egy kényelmes fotel kell és párnák. Szoktam én is bólintani szoptatás közben.

Fiúk, ti már mondtátok azt egy csaj mellére már h "aranyos"? Ez most mit is takar pontosan? Tetszik vagy csak. Hmm elmegy, de nem jó? ! Mert a barátom mindig ezt mondja.

18/L

Legjobb válasz: Nem! :) nem szoktam becézgetni a melleket :) De szerintem kb ezt gondolhatta: "kissebbek a melleid de szépek formásak és aranyosak ez által"

Nem! :) nem szoktam becézgetni a melleket :) De szerintem kb ezt gondolhatta: "kissebbek a melleid de szépek formásak és aranyosak ez által"
Sokfajta jelzõt használunk rá :) Nekem majdnem midnefajta bejön kivéve a hatalmas óriási hájas vagy szilikonos meg az apró amit 2 ujjal kell fogni ...
Nem tom, hogy mondtam e már cicire, hogy aranyos. Nem emlékszek minden szóra amit csajoknak mondok. De ha igen, akkor sem bántásként. Én ezt bóknak szánnám. Aranyos, édes, imádni való cicid van drágám.
az a fiú mondja ezt aki gerjed a kis mellekre, ennyi:)
a barátom is ezt mondja az enyémekre, meg hogy játékosak :D amúgy azért, mert elég kicsik, de formásak :)
ezt a szót én olyan cicire használnám amelyik pici, de szép és formás ami pont tenyérbe illik imádom az olyat :)
Vagy csak nem meri nyíltan a szemedbe mondani, hogy annyira kíván, hogy fel tudna falni téged a ciciddel együtt, mert attól tart, hogy azt fogod gondolni, hogy csak arra kellesz neki. :)
Aranyos mell?Hát érdekes, én nem ezt a jelzõt használnám. Viszont ha egy csajra mondjuk, hogy aranyos, az azt jelenti, hogy tetszik, csak egy kicsit burkoltan/nem egybõl nyíltan vállaljuk fel:) Amúgy valószínû, hogy pozitív a jelzõ és nem valami elferdített kritika.
:)
A jóisten tartsa meg ezt a jó tulajdonságodat, drága lányka! :-)
Ezek közül arc és mell
Lábfej itt is.
farhát
hónaját
a köldökének a formáját és mélységét
Ha elölrõl nézem, akkor a seggét, ha hátulról, akkor az arcát. Vagy fordítva? Lehet, hogy hülye a kérdés?
Pénztárcáját
Sorrend: arc, öltözködés (ápoltság), testalkat
a facebook profilját
arc
arcát.
Arc.
könyökét
arc, mell, segg Ebben a sorrendben
A lábfejét.
100 ilyen kérdés van, nehéz rákeresni? Én az agyát nézném meg, de az nem látszik! Nálad már sejtem.
ahogy mondtad ilyen sorrendben, nálam a fontosság is ez: 1 arc 2 mell - hát 3 fenék - lábak
Felülrõl lefelé mindent. :)

Menstruáció előtt ugye fáj a mellem. És pár nappal mielőtt megjön, az egyik/ mindkét mellembe enyhül a fájdalom. Miért lehet ez?

Legjobb válasz: Mivel a ciklus második felében szokot fájni a nõk melle, ezért feltételezem a mellfájdalomnak a progeszteronhoz van köze Ha nem termékenyül meg a petesejt, akkor menzesz elõtt a progeszteron szint leesik, és azért jön meg a vérzés. Tehát véleményem szerint a progeszteron szint csökkenése az oka, hogy elmúlik a fájdalom.

Mivel a ciklus második felében szokot fájni a nõk melle, ezért feltételezem a mellfájdalomnak a progeszteronhoz van köze Ha nem termékenyül meg a petesejt, akkor menzesz elõtt a progeszteron szint leesik, és azért jön meg a vérzés. Tehát véleményem szerint a progeszteron szint csökkenése az oka, hogy elmúlik a fájdalom.
Természetes dolog

Nem kaptam mindkét féle homeopátiás szert, amit ajánlottak, akkor szedhetem csak az egyiket? Ihatom mellé a málnalevél teát?

Amit kaptam: cimicifuga30ch,

Legjobb válasz: 36 héttõl szedhetõ. Szedheted csak az egyiket is, egy nap egyszer 5 golyót. ha megles a másik is, akkor abból is egy nap egyszer 5 golyót. A teát ne idd mellé, mert a teában lévõ menta közömbösti a homeos bogyó hatását!!

36 héttõl szedhetõ. Szedheted csak az egyiket is, egy nap egyszer 5 golyót. ha megles a másik is, akkor abból is egy nap egyszer 5 golyót. A teát ne idd mellé, mert a teában lévõ menta közömbösti a homeos bogyó hatását!!
Én csak akkor szedtem, amikor már a vizsgálatkor mondta a doki, hogy ki van nyílva a külsõ méhszáj, haza sem menjek. Korábban szerintem felesleges. 1 napot voltam a terhespatológián, 3 óránként szedtem a bogyókat felváltva. 4 ujjnyira kitágultam fájások nélkül. Persze lehet, hogy a bogyónak semmi köze hozzá.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Akkor elkezdem, mert nekem is már nyílik a külsõ méhszáj. :-) Viszont a málnalevélben szerintem nincs menta...vagy rosszul tudom? ha a bogyeszt reggel, a teát meg este innám, akkor szerintem az jó lenne...
Ne haragudj, hogy beleoffolok, de ezek a bogyók mire valók pontosan? És mi a pontos nevük? Köszönöm a segítséged! 39 h km
Nagyon aranyos vagy, köszönöm szépen a segítséget! Talán akkor még nem késõ nekem sem elkezdeni. :) )) Könnyû szülést! 39 h km
A kérdező hozzászólása: Szívesen, Neked is hasonlókat kívánok! szió
Szia! Mindhárom homeós szert alkalmazhatod a 37. héttõl! A Szent István Kórház szülész-nõgyógyásza valamint szülésznõje által mondottakat írom!!! A málnalevél tea az málnalevélbõl van, nincs benne menta... És igen, külön-külön is használhatod õket, de együtt a leghatékonyabb.
A kérdező hozzászólása: Köszi, már el is kezdtem, de a másikat azóta sem tudom beszerezni, pedig már 2 gyógyszertárban is megrendelték, de nem jön...hiánycikk. mindegy, mostmár maradok annál amit kaptam, meg a málnalevélnél.

Csütörtökön nekimentem az ajtófélfa élének és beütöttem a mellbimbómat, tegnap meg véletlenül az egyik barátnőm behúzott egyet a mellembe. Ettől lehet mellrákot kapni?

Legjobb válasz: Velem is elõfordult, hogy erõs ütés érte a mellemet, és tályog keletkezett benne, amit mûteni kellett. Engem akkor eléggé megijesztettek, mert szövettanra is szükség volt, de szerencsére komolyabb bajom nem lett.

Velem is elõfordult, hogy erõs ütés érte a mellemet, és tályog keletkezett benne, amit mûteni kellett. Engem akkor eléggé megijesztettek, mert szövettanra is szükség volt, de szerencsére komolyabb bajom nem lett.
Nem lehet, ne aggódj emiatt.

Mitől lehet az h a melleim egyik héten szépen növekszenek a másik héten pedig visszahúzódnak menszesztől függetlenül? A menstruációm is rendszertelen. Lehet h hormonzavar áll a háttérben? L/16

Legjobb válasz: WTF? Mi az, hogy visszahúzódik a mell? Bocs, de ezen csak röhögni tudok. Biológiailag egyszerûen elképzelhetetlen, hogy egy testrész növekedési és csökkenõ periódusokat tegyen.

WTF? Mi az, hogy visszahúzódik a mell? Bocs, de ezen csak röhögni tudok. Biológiailag egyszerûen elképzelhetetlen, hogy egy testrész növekedési és csökkenõ periódusokat tegyen.
lehet. föleg, ha szedsz fogamzàsgàtlòt. az szokott bekutyulnI a hormonrendszerbe. a mellek egyébként szoktak ilyet, de az menzeszhez köthetö àltalàban. ajànlom:www.hormonharmonia.hu
A kérdező hozzászólása: köszi szépen:)

Van egy hörcsőgőm szeretnék mellé egy másikat elfogadja az egyik a másikat?

Van egy hörcs?g?m szeretnék mellé egy màsikat elfogadja az egyik a màsikat?

Legjobb válasz: Csak párzás idején,amúgy soha.

Csak párzás idején, amúgy soha.
Együtt nem szabad tartani õket. A hörcsög nem társas állat. Idegesítik csak egymást és verekednek.
Ha azonos nemûek, akkor megölik egymást. A hörcsög magányos állat, egy ketrecben nem lehet csak egyet tartani. Ha ellenkezõ nemûek, tehát egy fiú egy lány, akkor megtûrhetik egymást, viszont legyártanak egy csomó kishörcsögöt, és nem tudsz majd velük mit kezdeni. Úgyhogy ha szeretnél egy másik hörcsögöt is, külön kell tartanod a mostanitól!
Ha már sok ideje egyedül van, akkor nem fogja elfogadni a másikat. Én már tartottam együtt fiút lánnyal, és egynemûeket is hosszabb ideig. Soha nem volt velük semmi gond, szép kort éltek meg. Nem tudom, miért írják, hogy a hörik magányos állatok. Már hat éve tartok folyamatosan és eddig soha nem volt olyan, hogy az egyik megölte a másikat.
Pedig kicsit sem természetes nekik, ha együtt vannak, magányos állatok!!!
nekem volt egy hörcsögöm az elsõ fialásból született egy idõ után kaptam még egytet de másik ketrecbe és a régi minden nap csak visított és visított majd csak egyszer beraktuk a másikat is hozzá és onnantól kezdve abba hagyta és mind a kettõ fiú

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!