Találatok a következő kifejezésre: Az egyik a (69336 db)

Ti erõltetnétek, hogy azt egye a gyerek amit elé tesztek?

Kisfiammal elég lassan jutottunk el egyáltalán a darabos ételek elfogadásáig is, így örülök hogy már legalább eszik. 16 hónapos és tudom, hogy már simán ehetné azt amit mi de neki az nem kell. Egyszerûen nem fogadja el sem a darabosabbat sem a levest, csak a fõzelék kell neki. Én úgy vagyok vele, hogy eddig ha nagyon lassan is de eljutottunk mindennel egyrõl a kettõre és ha majd úgy érzi a gyerek akkor meg fogja enni a normális kaját is. A párom szerint túlkomplikálom ezt a dolgot és ha hagynám, hogy éhezzen ha nem eszi meg amit adok neki akkor késõbb biztosan megenné. De nekem errõl az jut eszembe, hogy marhára nem tetszene nekem sem ha olyat akarnának lenyomni a torkomon amibõl nem kérek. Nektek mi a véleményetek? A páromnak van igaza és túl engedékeny vagyok?

Legjobb válasz: Azert mas az, ha egy felnõttet akarnak be szabályozni es mas az, ha egy gyereket akarnak normalis étkezésre szoktatni. Ha 10 évesen is csak fõzeléket enne, azt is megértenéd? Tessék neki azt adni, amit ti esztek.

Azert mas az, ha egy felnõttet akarnak be szabályozni es mas az, ha egy gyereket akarnak normalis étkezésre szoktatni. Ha 10 évesen is csak fõzeléket enne, azt is megértenéd? Tessék neki azt adni, amit ti esztek.
8-as! Te meg legyél büszke magadra amiért megtömöd a gyerekedet mint egy libát! Miért kell leszólni a másikat? Olvasd el még egyszer a kérdést, és próbáld meg elfogadni, hogy nincs mindenki ugyanazon a véleményen. Lepontozhattok megint, én akkor sem fogom megtömni a gyerekemet azért, hogy utána kihányja.
13 hónapos a kisfiam és mi nagyon sokat kínlódtunk az evéssel. Nagy evõ a fiam viszont eleinte nem volt hajlandó tápszeren kívül semmit megenni. Majd lassan eljutottunk oda hogy végre megette az üveges bébiételt, aztán besztrájkolt és nem volt hajlandó kanállal enni. 2 hónap után végre újra hajlandó kanalasat is befogadni de változó hogy mit enne és mennyit. Van hogy egyik nap falja az adott ételt 3 nap múlva meg egy kanállal sem fogad el belõle. Én rájöttem a hónapok alatt hogy nem szabad erõltetni semmit. Más gyereke már rendeset vacsizik míg az én kisfiam még mindig tápszerezik. Én úgy gondolom hogy így sincs semmirõl sem lemaradva, ahogy a te kisfiam sem. Hagyd, had alakuljanak magától a dolgok. Kínáld meg mindig azzal is amit ti esztek, lehet hogy holnap már el is fogadja. Ne aggódj, jó ez így is, kár erõltetni.
Volt, hogy napokig nem ettek semmit, vagy csak édességet, vagy csak gyümölcsöt... Szerintem tudja a szervezetük, hogy mire van szükségük. Azért ezt nem mondod komolyan??? Tudja a szervezete, hogy napokig csak édességre van szükságe? Jesszusom...
Volt ilyen gond, tanácstalan voltam. Aztán jött anyám, elmondtam neki, hogy mi a helyzet. Ó, semmi gond, õ megoldja. Pepecselt egy kicsit a konyhában, visszajött kész ételszobrokkal (csibe, maci stb alakú ételek). A kölyök úgy tolta be, hogy öröm volt nézni. Nálunk ez volt a megoldás :)
re8. Én sem erõltettem és az én fiam se evett nagyon darabos dolgokat ennyi idõsen. Aztán szépen hozzászokott, mert látta (és kíváncsi volt), hogy mi miket eszünk. 4, 5 éves és szinte mindent megeszik. Najó, a spenótot hanyagolja, de kevésbé válogatós, mint sok felnõtt.
Ja, hajra, okos anyukák, aztán ne csodálkozz átok majd, ha 5-10-13 évesen se eszik normalis ételt, mert igy szoktattátok.
az én lányom egy éves. nem kifejezetten válogatós, de vn h bedurcázik. semmi nem erõltetek. ha nem kéri, nem eszi, mehet. majd legközelebb éhes lesz. persze vannak kaják, amiket látom, h. sosem eszik meg, azokat próbálom kihagyni, pl a zöldborsó bébiételben. de amikor tegnap megette a húslevest, ma meg fintorog rá, akkor nem kínálok mást helyette.
Nálunk a hozzátáplálásnál sajnos bármennyire is szerettem volna, nem ette meg azt, amit én készítettem neki, tehát sem pürét, sem fõzeléket, sem gyümölcsbõl készült dolgokat, így maradt a bébiétel. Mert azokat megette. De õ amúgy ha éheztettem volna, sem ette volna meg a hozzátáplált ételek közül az általam vagy éppen a nagymama által készített dolgokat. Egyszerûen az õ ízlésének a bébiétel jobban megfelelt, így mivel ennie meg kellett, így kapta a bébiételt. Meg tejpépet, illetve szerencsére azért kenyeret is bizonyos idõ után a belét csipegette és ahhoz felvágottat, sajtot, egyéb dolgokat evett. Az egyetlen, ami nem bébiétel volt és megette az az volt, amikor is kivettük a húslevesbõl a zöldségeket és a húsleves levével összeturmixoltam. Azt megette, de mást tényleg nem. Így én nem is erõltettem. Aztán másfél évesen szerencsére önmagától egyre több mindent megkóstolt, így el is maradt a bébiételezés és azóta már azt eszi, amit mi is eszünk. Olyankor értem meg a férjed hozzáállását, mert nálunk is szokott olyan lenni, hogy tudom, hogy x y dolgot megeszik, csak az adott helyzetben nem akarja megenni, mert mondjuk õ joghurtot vagy ilyesmit enne inkább laktatóbb étkezés helyett, akkor van az, hogy jó, akkor majd megeszed késõbb. Tehát akkor nincs engedékenység. Mert azt nem akarásból csinálja és nem nem szeretésbõl. De ha a gyerek abszolút nem szereti a borsót, akkor nincs az az isten, hogy megegye, mert nem szereti, nem ízlik neki. És olyankor biztos nem erõltetném. Tehát azért ki lehet tapasztalni, hogy nem akar enni vagy tényleg nem kell neki az adott étel.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Nem erõltetem. Nem tettem egyikkel sem. Volt, hogy napokig nem ettek semmit, vagy csak édességet, vagy csak gyümölcsöt... Szerintem tudja a szervezetük, hogy mire van szükségük. Néha válogatósak, néha megesznek mindent. Igyekszem változatosan fõzni, mindig van otthon zöldség-gyümölcs, az édesség meg nem áll otthon elraktározva, csak akkor veszek, ha kifejezetten kérik. Igyekszem egészséges alapanyagokból fõzni. Mindkét gyerkõcöm egészséges, nagyon keveset betegek, a járványokból is legtöbbször kimaradnak. Nem erõltetem soha a mennyiséget sem, mert úgy gondolom, ezzel elrontom a viszonyukat az étkezéshez, és ettõl lesznek étkezési zavaraik... Azt elvárom, hogy ha családi ebéd van, akkor mind asztalhoz üljünk, de nem muszáj enni mindenbõl. Aki nem eszi meg, ami van, az mást nem kap helyette, de ehhez az kell, hogy olyat fõzzek, amit szeretnek. Vacsorázni akkor kell, mikor ott az ideje, utólag nincs vacsora, lefekvés után nasizás, meg ilyesmi. De vacsira azt ehetnek, amit akarnak, ki mit kér. Sosem próbálnék olyat megetetni velük, amit nem szeretnek, és soha nem éheztetném õket, nevelési célzattal sem.
Én nem erõltetném és nem éheztetném. MOndjuk az én kisfiam meg pont olyan volt, hogy mindig az kellett volna neki amit mi eszünk. Most 17 hónapos, de õ sem eszik meg mindig mindent. Idõszakos, hogy mikor mit eszik. Egy idõben bármikor megette a kenyeret, most nem. Ette a joghurtot, most az sem. Én nem fogok semmit lenyomni a torkán azért, hogy megutálja az evést. Amúgy szerintem ha éhezteted akkor sem fog bármit megenni. Úgy vagyok vele, hogy amíg a normális ételek közül van amit megeszik, addig egye azt(csipsszel, csokival pl. biztos nem fogom tömni, üdítõt sem adok neki).
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Hû már elõre látom milyen osztásokat fog kapni itt a párod az önérzetes anyukáktól :D. Amúgy nagyobb korában már erõltetném, de ott se mindent. 16 hónaposan most ismerkedik még egy csomó kajával, ízekkel stb. Próbáld meg a kevésbé "szép" kajákat is viccesen tálalni neki. Sokszor gyerekeknél inkább az van hogy nem tetszik neki a kaja kinézete és azért nem eszi meg. Nem is tudja milyen ízû, de azért õ azt már nem szereti. Próbálj meg olyan kajákat kitalálni amit õ is szeret és ti is és fokozatosan add neki a többit, de ne erõltesd szerintem az neki se jó meg neked se. Abból viszont ne engedj hogy semmi zöldséget, húst ne egyen, mert ilyen gyereket is ismerek aki semmi zöldséget nem eszik meg szinte és ráhagyják a szülõk. Nehéz alapból változats kajákat csinálni de biztos van olyan amit mindenki megeszik. Én amúgy megkóstoltatni mindent megkóstoltatnék vele, m ilyen szempontból erõltetném de ha nem ízlik neki azért nem tömném bele. Más a helyzet mikor már 5-6 éves és elkezd finnyáskodni. Na ilyenkor én nem hagyom rá. Szedjen õ magának, de azt egye is meg. Vagy ha kér valami kaját 2 perc múlva ne gondolja meg magát. Ilyenkor igenis erõltetem, addig nem kel fel míg meg nem eszi amit kiszed magának.
En nem eroltetnem. En sem eszem meg azt, amit nem akarok.
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm a válaszokat. Úgy néz ki korábban kellett volna feltennem a kérdést mert ma megtört a jég és krumplival meg fõtt tojással ette a spenótot. Hurrá! Ezért gondoltam, hogy majd megeszi ha gondolja. Erõltetni semmit nem fogok ezután sem mert félek, hogy akkor megutálja az evéseket. Attól azért nem féltem, hogy még 4 évesen is csak fõzeléket lesz hajlandó megenni :-) Még egyszer köszönöm mindenkinek, hogy leírta a véleményét és zöld kezeket nyomtam. További szép napot! :-D

Lányok, hölgyek valakinek volt már része 3-as szexben 2 férfi 1 nõ és az egyik a pasija volt vagy esetleg 2 idegen srác? Milyen volt?

Legjobb válasz: volt benne részem egyszer kétlányal, csak nem az igazi mert egyszere csak az egyikel tudsz foglalkozni , barátnök voltak folyton dumált nevetek meg hülyéskettek, szerintem egy lány nak izgalmasabb ha két pasi tolja neki

volt benne részem egyszer kétlányal, csak nem az igazi mert egyszere csak az egyikel tudsz foglalkozni , barátnök voltak folyton dumált nevetek meg hülyéskettek, szerintem egy lány nak izgalmasabb ha két pasi tolja neki
igen volt benne részem 2 pasival
Ez csak álom. :D Nekem jó lenne 2 csaj, egy srác és 2 srác egy csajos is. 00/L

Intel I5 Sandy Bridge vagyI5 Ivy Bridge processzort érdemesebb venni? É mivel jobb az egyik a másiknál?

Sziasztok! Nemtudom hogy Intel I3 vagy I5 processzort kellene venni...(játszanék is) Bár hajlok az I5 felé.. Azon felül Sandy vagy Ivy Bridge? Vagy érdemesebb lenne még várnom a processzor vétellel???

Legjobb válasz: Az i3 inkább irodai PC-be való, de egy 3220 már egy kisebb gamer gépbe is elmegy. Az i5-ök pedig már gamer gépbe valók. Az i7-ek pedig tervezõi munkára felhasznált gépbe, renderelésre valók.

Az i3 inkább irodai PC-be való, de egy 3220 már egy kisebb gamer gépbe is elmegy. Az i5-ök pedig már gamer gépbe valók. Az i7-ek pedig tervezõi munkára felhasznált gépbe, renderelésre valók.
150 ezres gépbe el is lehet felejteni az i5-t. Miért pont Nvidia? Mire menne játékon kívül?
A kérdező hozzászólása: Mire való az I3 processzor??? Mire való az I5 processzor??? Mire való az I7 proesszor???( I7 szóbasejöhet hisz az nekem drága és nincs akkora igényem )
A kérdező hozzászólása: tehát 150khufos gépbe i3 processzort mondtok?
A kérdező hozzászólása: Szerintem hasznos volt ez a válasz pontoztalak :)
A kérdező hozzászólása: AgentK komám leírnád hogy neked milyen gépedvan? vagy pedig milyent akarsz/fogol venni/összerakni?
Még így belefér i3-al, de így csak 500GB HDD, és az i3 nem tuningolható, ha esetleg ez szempont lenne. Ez a HD7870 gyengébb egy kicsit, mert más a GPU SAMSUNG SH-224BB/BEBE Fekete OEM menny: 1 db + egységár: 4.481 Ft CORSAIR 4GB XMS3 DDR3 1333MHz CL9 CMX4GX3M1A1333C9 menny: 1 db + egységár: 8.725 Ft CORSAIR Builder Series CX430W 80+ Bronze menny: 1 db + egységár: 12.973 Ft SHARKOON Vaya menny: 1 db + egységár: 8.839 Ft TOSHIBA 500GB 7200rpm 32MB SATA3 DT01ACA050 menny: 1 db + egységár: 13.153 Ft ASROCK B75M-DGS menny: 1 db + egységár: 14.958 Ft INTEL Core i3-3220 3.30GHz 3MB 1155 BOX menny: 1 db + egységár: 29.879 Ft XFX FX-787A-CDFC HD7870 2GB GDDR5 PCIE menny: 1 db + egységár: 57.145 Ft Kosárban: 8 tétel Összesen: 150.153 Ft
"AgentK komám leírnád hogy neked milyen gépedvan? vagy pedig milyent akarsz/fogol venni/összerakni?" Én a helyedben nem komáznék, mert annyit értesz a gépekhez mint a 80 éves nagymamám.
A kérdező hozzászólása: nem kell több terrás HDD nemtárolok olyan õrült sok adatot a gépen
A kérdező hozzászólása: nemtuningolnék gépet...egyszer kell összerakni egy jó gépet X évre
A kérdező hozzászólása: "AgentK komám leírnád hogy neked milyen gépedvan? vagy pedig milyent akarsz/fogol venni/összerakni?" Bocsánat ezért a hozzászolásért :(
Bármelyik konfig kielégíti a céljaidat. Az AMD-s konfigba erõsebb a VGA, így játékokban egy kicsivel jobb. Az i3-as gépben pedig egy kicsit gyengébb a kártya, viszont a proci kevesebbet fogyaszt és halkabb a gyári hûtése. Egyikkel se nyúlsz mellé.
A kérdező hozzászólása: a neten próbálgattam összetenni gépeket de igazad van az arányokat is figyelembe kell venni nem csak a "minõséget nézni" jól mondom?
Én aztán nem haragszom. Viszont nem írom le inkább, mert csak rossz irányba terelne.
Nem jó ez a zsákbamacska, eléggé idegesítõ már, hogy mi itt barkóbzunk, és ennyi.
A kérdező hozzászólása: fullra uj gépet tennék össze ujj monitort is venni majd egy FULL HD-s monitort akarok venni kb 45kHUF-ért.... Intel=nVIDIA AMD=AMD (régebben Ati) úgyértettem hogy elvileg úgy párosítsák a processzort és a videókártyákat... De ha van kedved akkor összedobhatsz nekem egy gépet...
Monitorod milyen felbontású?
Mondjuk ehhez kéne egy teljes konfig.
A kérdező hozzászólása: nagy vonalakban leírom h milyen lenne a gép Max 150KHUF csak a gép 8giga 1600MHZ ram Gigabyte vagy Asus alaplap nVIDIA 128 bites 2 gigás videókártya
Attól függ hogy mennyi pénzzel rendelkezel. A Ivy Bridge CPU-t érdemes venni. De hogy mennyi pénzed van, hogy mégis mennyit játszanál és mivel, azt nem tudom kiszopni az ujjamból:)
Bocsesz, nem láttam h írtál már, az elõzõ válasz második felét ne vedd figyelembe;)
A kérdező hozzászólása: azért lenne nVIDIA mert szerintem minõségibb vagy nem is tudom meg szép zöld a logója:) minõségi filmnézésre játékokra netezés zenehallgatás és még egyéb késöbb közbe jövõ feladatokra... csak a gépre maximum 150kHUF és gondoltam i3 vagy i5 processzort kellene beletenni. agentk miért felejtsem el 150khuf-os gépbe az i5-öt????
A kérdező hozzászólása: meg ugytudom hogy Intel=nVIDIA AMD= AMD( régebben Ati)
A kérdező hozzászólása: pl megtettszik egy ujabb játék akkor gond nélkül tudjak vele játszani akadás szaggatás nélkül
Téves.
Na jó ez így mind hülyeség. Miért lenne minõségibb? Amelyik gyártó gyárt AMD és Nvidia kártyát is, mint például az Asus vagy az MSI, az az Nvidia-t halálra teszteli, meg ellenõrzi, az AMD-ek meg csak úgy összegányoltatja a takarító Józsival? Meg mi az hogy szép zöld. Komolyan ezt nézed egy játékos gépbe szánt legfontosabb hardvernél? Ahhoz meg hogy filmezz, meg zenét hallgass, i3 se kell. De 150 ezres gép i5-el meg 8GB RAM-al aránytalan lenne, mert alig maradna zseton VGA-ra.
"meg ugytudom hogy Intel=nVIDIA AMD= AMD( régebben Ati)" Ezt meg nem tudom értelmezni? Mi az hogy Intel=Nvidia? Igen, az Ati AMD lett, miután felvásárolták.
NVIDIA az drágább, gyengébb VGA-t tudsz venni tõlük. Az AMD már jobb kártyákat ad el az NVIDIA árán.
A kérdező hozzászólása: Kérlek írd le így "fejlõdök" érdekelnek a gépek :)


windows movie maker
A kérdező hozzászólása: Probaltam de mindig lefagy:(

Van egy hörcsőgőm szeretnék mellé egy másikat elfogadja az egyik a másikat?

Van egy hörcs?g?m szeretnék mellé egy màsikat elfogadja az egyik a màsikat?

Legjobb válasz: Csak párzás idején,amúgy soha.

Csak párzás idején, amúgy soha.
Együtt nem szabad tartani õket. A hörcsög nem társas állat. Idegesítik csak egymást és verekednek.
Ha azonos nemûek, akkor megölik egymást. A hörcsög magányos állat, egy ketrecben nem lehet csak egyet tartani. Ha ellenkezõ nemûek, tehát egy fiú egy lány, akkor megtûrhetik egymást, viszont legyártanak egy csomó kishörcsögöt, és nem tudsz majd velük mit kezdeni. Úgyhogy ha szeretnél egy másik hörcsögöt is, külön kell tartanod a mostanitól!
Ha már sok ideje egyedül van, akkor nem fogja elfogadni a másikat. Én már tartottam együtt fiút lánnyal, és egynemûeket is hosszabb ideig. Soha nem volt velük semmi gond, szép kort éltek meg. Nem tudom, miért írják, hogy a hörik magányos állatok. Már hat éve tartok folyamatosan és eddig soha nem volt olyan, hogy az egyik megölte a másikat.
Pedig kicsit sem természetes nekik, ha együtt vannak, magányos állatok!!!
nekem volt egy hörcsögöm az elsõ fialásból született egy idõ után kaptam még egytet de másik ketrecbe és a régi minden nap csak visított és visított majd csak egyszer beraktuk a másikat is hozzá és onnantól kezdve abba hagyta és mind a kettõ fiú

Lehetséges az, hogy valakivel közel egy súlyunk van mégis sokkal vékonyabb az egyik a másiknál?

Van egy ismer?söm 175 centi én 173 vagyok. ? azt mondja 75 kg és láthatóan nagyobb nálam 48-as ruhákat hord. Én most adtam le 15 kilót 93 kilósan hordtam 44-es ruhát most hordok 78 kilósan 40-est. Nekem a derekam 75cm neki 98. Ennyivel izmosabb lennék? Régebben,balesetem el?tt aktivan sportoltam most is hetente 6szor edzek. Tudom az izom nehezebb de ez akkor is furcsa.

Legjobb válasz: Nincs ebbe semmi furcsa szimplán nagyobb az izomtömeged

Nincs ebbe semmi furcsa szimplán nagyobb az izomtömeged
a csontok is lehetnek mások.
Persze, hogy lehet.Az összetétel a lényeg.A izom, zsír arány a testzsír%.
Remélem belátod, hogy butaságot kérdeztél. Nem csak a zsír / izom tömegaránya miatt, de egyénenként változó a zsírdepók eloszlása is a testen. Az izomtömegrõl annyit: Én 104 kg. vagyok most (férfi) és 91 cm. a derekam. Akkor hol a túlsúly?
A kérdező hozzászólása: Most persze igazad van. a derék különbséget csak példának irtam de arányában mindenhol ekkore a különbség
Izomzat, csontok súlya változó + alkati kérdés.
én 100kg vagyok, 165cm és 44-46-os ruhát hordok, nem mondják meg rólam hogy hány kiló vagyok, olyan 90-re tippelnek.
165/75 vagyok, és akik ezzel a magassággal 65 kg-osak, ugyanakkora ruhát hordanak, mint én...
Két azonos súlyú embernek lehet tök más testfelépítése, pl. szélesebb csipõje stb, hízékonyságra való hajlam stb.
nem, vegyél napi lencsét, amíg megtanulod kezelni
Nem.

Mit vegyek egy német (fiatal) tanárnak? (lány) Nincs sok időm rá. Ez lenne az egyik, a másik: nem tudom leírni németül hogy "boldog szülinapot! Mi nem tudtuk hogy akkor volt és szeretnénk bepótólni, és köszönjük, hogy szenved velünk. "

Legjobb válasz: Herzlichen Glückwunsch! Wir wussten nicht, dass ihr Geburtstag schon war, aber wir möchten ihn nachholen, und wir danken ihnen, dass Sie sich mit uns abquälen!

Herzlichen Glückwunsch! Wir wussten nicht, dass ihr Geburtstag schon war, aber wir möchten ihn nachholen, und wir danken ihnen, dass Sie sich mit uns abquälen!
Ich möchte mit dir ficken, aber schnell. Ha lány, akkor csak ilyenekkel nyomulj! Tetszeni fog neki. Ja, tényleg, fiú vagy, vagy lány? Nem mindegy!
Bocs az ajándékot kifelejtettem. A fenti szöveg mellé egy doboz kotont ajánlok.
Az ostoba barátom írta az elõzõ két választ. Hülyeséget írt, ne hidd ell


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!