Találatok a következő kifejezésre: Az egyik a (66012 db)

Intel I5 Sandy Bridge vagyI5 Ivy Bridge processzort érdemesebb venni? É mivel jobb az egyik a másiknál?

Sziasztok! Nemtudom hogy Intel I3 vagy I5 processzort kellene venni...(játszanék is) Bár hajlok az I5 felé.. Azon felül Sandy vagy Ivy Bridge? Vagy érdemesebb lenne még várnom a processzor vétellel???

Legjobb válasz: Az i3 inkább irodai PC-be való, de egy 3220 már egy kisebb gamer gépbe is elmegy. Az i5-ök pedig már gamer gépbe valók. Az i7-ek pedig tervezõi munkára felhasznált gépbe, renderelésre valók.

Az i3 inkább irodai PC-be való, de egy 3220 már egy kisebb gamer gépbe is elmegy. Az i5-ök pedig már gamer gépbe valók. Az i7-ek pedig tervezõi munkára felhasznált gépbe, renderelésre valók.
150 ezres gépbe el is lehet felejteni az i5-t. Miért pont Nvidia? Mire menne játékon kívül?
A kérdező hozzászólása: Mire való az I3 processzor??? Mire való az I5 processzor??? Mire való az I7 proesszor???( I7 szóbasejöhet hisz az nekem drága és nincs akkora igényem )
A kérdező hozzászólása: tehát 150khufos gépbe i3 processzort mondtok?
A kérdező hozzászólása: Szerintem hasznos volt ez a válasz pontoztalak :)
A kérdező hozzászólása: AgentK komám leírnád hogy neked milyen gépedvan? vagy pedig milyent akarsz/fogol venni/összerakni?
Még így belefér i3-al, de így csak 500GB HDD, és az i3 nem tuningolható, ha esetleg ez szempont lenne. Ez a HD7870 gyengébb egy kicsit, mert más a GPU SAMSUNG SH-224BB/BEBE Fekete OEM menny: 1 db + egységár: 4.481 Ft CORSAIR 4GB XMS3 DDR3 1333MHz CL9 CMX4GX3M1A1333C9 menny: 1 db + egységár: 8.725 Ft CORSAIR Builder Series CX430W 80+ Bronze menny: 1 db + egységár: 12.973 Ft SHARKOON Vaya menny: 1 db + egységár: 8.839 Ft TOSHIBA 500GB 7200rpm 32MB SATA3 DT01ACA050 menny: 1 db + egységár: 13.153 Ft ASROCK B75M-DGS menny: 1 db + egységár: 14.958 Ft INTEL Core i3-3220 3.30GHz 3MB 1155 BOX menny: 1 db + egységár: 29.879 Ft XFX FX-787A-CDFC HD7870 2GB GDDR5 PCIE menny: 1 db + egységár: 57.145 Ft Kosárban: 8 tétel Összesen: 150.153 Ft
"AgentK komám leírnád hogy neked milyen gépedvan? vagy pedig milyent akarsz/fogol venni/összerakni?" Én a helyedben nem komáznék, mert annyit értesz a gépekhez mint a 80 éves nagymamám.
A kérdező hozzászólása: nem kell több terrás HDD nemtárolok olyan õrült sok adatot a gépen
A kérdező hozzászólása: nemtuningolnék gépet...egyszer kell összerakni egy jó gépet X évre
A kérdező hozzászólása: "AgentK komám leírnád hogy neked milyen gépedvan? vagy pedig milyent akarsz/fogol venni/összerakni?" Bocsánat ezért a hozzászolásért :(
Bármelyik konfig kielégíti a céljaidat. Az AMD-s konfigba erõsebb a VGA, így játékokban egy kicsivel jobb. Az i3-as gépben pedig egy kicsit gyengébb a kártya, viszont a proci kevesebbet fogyaszt és halkabb a gyári hûtése. Egyikkel se nyúlsz mellé.
A kérdező hozzászólása: a neten próbálgattam összetenni gépeket de igazad van az arányokat is figyelembe kell venni nem csak a "minõséget nézni" jól mondom?
Én aztán nem haragszom. Viszont nem írom le inkább, mert csak rossz irányba terelne.
Nem jó ez a zsákbamacska, eléggé idegesítõ már, hogy mi itt barkóbzunk, és ennyi.
A kérdező hozzászólása: fullra uj gépet tennék össze ujj monitort is venni majd egy FULL HD-s monitort akarok venni kb 45kHUF-ért.... Intel=nVIDIA AMD=AMD (régebben Ati) úgyértettem hogy elvileg úgy párosítsák a processzort és a videókártyákat... De ha van kedved akkor összedobhatsz nekem egy gépet...
Monitorod milyen felbontású?
Mondjuk ehhez kéne egy teljes konfig.
A kérdező hozzászólása: nagy vonalakban leírom h milyen lenne a gép Max 150KHUF csak a gép 8giga 1600MHZ ram Gigabyte vagy Asus alaplap nVIDIA 128 bites 2 gigás videókártya
Attól függ hogy mennyi pénzzel rendelkezel. A Ivy Bridge CPU-t érdemes venni. De hogy mennyi pénzed van, hogy mégis mennyit játszanál és mivel, azt nem tudom kiszopni az ujjamból:)
Bocsesz, nem láttam h írtál már, az elõzõ válasz második felét ne vedd figyelembe;)
A kérdező hozzászólása: azért lenne nVIDIA mert szerintem minõségibb vagy nem is tudom meg szép zöld a logója:) minõségi filmnézésre játékokra netezés zenehallgatás és még egyéb késöbb közbe jövõ feladatokra... csak a gépre maximum 150kHUF és gondoltam i3 vagy i5 processzort kellene beletenni. agentk miért felejtsem el 150khuf-os gépbe az i5-öt????
A kérdező hozzászólása: meg ugytudom hogy Intel=nVIDIA AMD= AMD( régebben Ati)
A kérdező hozzászólása: pl megtettszik egy ujabb játék akkor gond nélkül tudjak vele játszani akadás szaggatás nélkül
Téves.
Na jó ez így mind hülyeség. Miért lenne minõségibb? Amelyik gyártó gyárt AMD és Nvidia kártyát is, mint például az Asus vagy az MSI, az az Nvidia-t halálra teszteli, meg ellenõrzi, az AMD-ek meg csak úgy összegányoltatja a takarító Józsival? Meg mi az hogy szép zöld. Komolyan ezt nézed egy játékos gépbe szánt legfontosabb hardvernél? Ahhoz meg hogy filmezz, meg zenét hallgass, i3 se kell. De 150 ezres gép i5-el meg 8GB RAM-al aránytalan lenne, mert alig maradna zseton VGA-ra.
"meg ugytudom hogy Intel=nVIDIA AMD= AMD( régebben Ati)" Ezt meg nem tudom értelmezni? Mi az hogy Intel=Nvidia? Igen, az Ati AMD lett, miután felvásárolták.
NVIDIA az drágább, gyengébb VGA-t tudsz venni tõlük. Az AMD már jobb kártyákat ad el az NVIDIA árán.
A kérdező hozzászólása: Kérlek írd le így "fejlõdök" érdekelnek a gépek :)
windows movie maker
A kérdező hozzászólása: Probaltam de mindig lefagy:(

Van egy hörcsőgőm szeretnék mellé egy másikat elfogadja az egyik a másikat?

Van egy hörcs?g?m szeretnék mellé egy màsikat elfogadja az egyik a màsikat?

Legjobb válasz: Csak párzás idején,amúgy soha.

Csak párzás idején, amúgy soha.
Együtt nem szabad tartani õket. A hörcsög nem társas állat. Idegesítik csak egymást és verekednek.
Ha azonos nemûek, akkor megölik egymást. A hörcsög magányos állat, egy ketrecben nem lehet csak egyet tartani. Ha ellenkezõ nemûek, tehát egy fiú egy lány, akkor megtûrhetik egymást, viszont legyártanak egy csomó kishörcsögöt, és nem tudsz majd velük mit kezdeni. Úgyhogy ha szeretnél egy másik hörcsögöt is, külön kell tartanod a mostanitól!
Ha már sok ideje egyedül van, akkor nem fogja elfogadni a másikat. Én már tartottam együtt fiút lánnyal, és egynemûeket is hosszabb ideig. Soha nem volt velük semmi gond, szép kort éltek meg. Nem tudom, miért írják, hogy a hörik magányos állatok. Már hat éve tartok folyamatosan és eddig soha nem volt olyan, hogy az egyik megölte a másikat.
Pedig kicsit sem természetes nekik, ha együtt vannak, magányos állatok!!!
nekem volt egy hörcsögöm az elsõ fialásból született egy idõ után kaptam még egytet de másik ketrecbe és a régi minden nap csak visított és visított majd csak egyszer beraktuk a másikat is hozzá és onnantól kezdve abba hagyta és mind a kettõ fiú
nem, vegyél napi lencsét, amíg megtanulod kezelni
Nem.

Mit vegyek egy német (fiatal) tanárnak? (lány) Nincs sok időm rá. Ez lenne az egyik, a másik: nem tudom leírni németül hogy "boldog szülinapot! Mi nem tudtuk hogy akkor volt és szeretnénk bepótólni, és köszönjük, hogy szenved velünk. "

Legjobb válasz: Herzlichen Glückwunsch! Wir wussten nicht, dass ihr Geburtstag schon war, aber wir möchten ihn nachholen, und wir danken ihnen, dass Sie sich mit uns abquälen!

Herzlichen Glückwunsch! Wir wussten nicht, dass ihr Geburtstag schon war, aber wir möchten ihn nachholen, und wir danken ihnen, dass Sie sich mit uns abquälen!
Ich möchte mit dir ficken, aber schnell. Ha lány, akkor csak ilyenekkel nyomulj! Tetszeni fog neki. Ja, tényleg, fiú vagy, vagy lány? Nem mindegy!
Bocs az ajándékot kifelejtettem. A fenti szöveg mellé egy doboz kotont ajánlok.
Az ostoba barátom írta az elõzõ két választ. Hülyeséget írt, ne hidd ell

Lehetséges az, hogy valakivel közel egy súlyunk van mégis sokkal vékonyabb az egyik a másiknál?

Van egy ismer?söm 175 centi én 173 vagyok. ? azt mondja 75 kg és láthatóan nagyobb nálam 48-as ruhákat hord. Én most adtam le 15 kilót 93 kilósan hordtam 44-es ruhát most hordok 78 kilósan 40-est. Nekem a derekam 75cm neki 98. Ennyivel izmosabb lennék? Régebben,balesetem el?tt aktivan sportoltam most is hetente 6szor edzek. Tudom az izom nehezebb de ez akkor is furcsa.

Legjobb válasz: Nincs ebbe semmi furcsa szimplán nagyobb az izomtömeged

Nincs ebbe semmi furcsa szimplán nagyobb az izomtömeged
a csontok is lehetnek mások.
Persze, hogy lehet.Az összetétel a lényeg.A izom, zsír arány a testzsír%.
Remélem belátod, hogy butaságot kérdeztél. Nem csak a zsír / izom tömegaránya miatt, de egyénenként változó a zsírdepók eloszlása is a testen. Az izomtömegrõl annyit: Én 104 kg. vagyok most (férfi) és 91 cm. a derekam. Akkor hol a túlsúly?
A kérdező hozzászólása: Most persze igazad van. a derék különbséget csak példának irtam de arányában mindenhol ekkore a különbség
Izomzat, csontok súlya változó + alkati kérdés.
én 100kg vagyok, 165cm és 44-46-os ruhát hordok, nem mondják meg rólam hogy hány kiló vagyok, olyan 90-re tippelnek.
165/75 vagyok, és akik ezzel a magassággal 65 kg-osak, ugyanakkora ruhát hordanak, mint én...
Két azonos súlyú embernek lehet tök más testfelépítése, pl. szélesebb csipõje stb, hízékonyságra való hajlam stb.

Diszkóban egy nap két pasival is kavartam az egyik a tánctéren majdnem kielégített. Most ez mennyire gáz? Veletek volt már ilyen?

18,5 éves vagyok(egyetemista) nem vagyok "ribanc" és még például le sem feküdtem senkivel(csak petting, úgy gondolom, hogy azt csak az igazival szeretném és azt még nem találtam meg.)A lényeg ,hogy tegnap bulizni voltam a barátn?immel és elég sokat ittunk, ami hatott is rendesen,így mikor lementünk diszkóba odajött egy srác akit nem is is ismertem és fogdosott ott...úgy majdnem kielégített ruhán keresztül, és csókoloztam is vele. Aztán fél óra után rájödtem ,hogy nekem nem kell, és odajött hozzám egy másik srác akit ismertem kb. 2 órája de nem tetszett ,neki a legjobb haverja viszont igen, ezt a haverja gondolom látta és be is próbálkozott, rögtön kavartunk. A kérdés az ,hogy most ez nagyon gáz?

Legjobb válasz: Tipikus szûzk.rva. Mindenkinek húzod az agyát, aztán rájössz, hogy mégsem bocsi.

Tipikus szûzk.rva. Mindenkinek húzod az agyát, aztán rájössz, hogy mégsem bocsi.
az.
velem nem volt még ilyen nem is szeretném magam leégetni! Kérdésedre a válasz igen elég gáz
Velem még sosem történt ilyen, még részegen sem. Mindig megvolt a tartásom. Igaz, nem vagyok kurafi. És igen, ez gáz. Te pedig ribanc vagy, még ha nem is tudsz róla.
És mi gátolta meg abban, hogy a tánctéren kielégítsen észrevettél egy ismerõs arcot?És mér fél óra után jöttél rá, hogy nem kell arra tisztultál kicsit? És hogy kevertél a másik sráccal? Hát elég sok a kérdés az estéddel kapcsolatban. De már megtörtént nem lehet visszacsinálni.
Szerintem gáz, igen. Nem sokkal vagyok nálad dõsebb, én is járok bulizni, én is iszom, de még is mindig tudom, hol a határ. Eleve gusztustalan ha egy lány matt részegre issza magát, errõl a kavarósdiról meg ne is beséljünk. Én nem vagyok szûz, eddig azért még sem szoktam elfajulni. Szóval, igen, nagyon gáz és ribanc is vagy, bár szerencsére nem a legnagyobb. Kicsit kontrollálhatnád magad..
azt írtad h nem vagy ribanc, akkor miért viselkedsz úgy?
istenem..mért kell ennyire lehordani a kérdezõt? 18, 5 éves persze hogy bulizott, és kicsit többet ivott a kelleténél. Lehet hülyeséget csinált, de ki nem csinált hüyleséget már életében? :D .. Inkább most élvezze ki a fiatalságot mint 30évesen kétgyermesek anyukaként... :) Azt bírom hoyg itt gyakorin mindenki az erkölcsiség kis istene :D Kedves kérdezõ én az tszeretném mondani neked hogy legközelebb kicsit fiygelj jobban hogy mennyit iszol ha szeretnéd elkerülni az ilyeneket :) Minden jót kívánok neked :)
Eléggé gáz vagy, és kb ennyire vagy jó!
szerintem itt az a gáz hogy egy lány hullarészegre issza magát ! :) Én is lány vagyok, persze elmegyünk bulizni iszunk.. de nem addig, hogy már menni nem tudok :)
ott a pont
A kérdező hozzászólása: nem voltam hullarészeg:) nem fetrengtem, tudtam menni és hasonlók;) sosem hánytam még pl. piától, és nem üvöltözgettem.Ittam olyan közepes mennyiségben, és ez nekem abban nyilvánul meg, hogy sokkal kevésbé vagyok gátlásos, és mivel hiányzik az életembõl már szex, a csók stb(mert már egy ideje nem volt barátom) így hagytam a srácoknak amit nem kellett volna..
Akkor meg miért kérdezel ilyeneket? Tudatában voltál, hogy mit csinálsz! Ennyi volt. Szerintem ugyan gáz, de ha Te ettõl jól érezted magad, hát ennyivel is több élményed volt. Ez a saját életed, úgy [email protected] el, ahogy Te akarod. Nem attól fogsz kelleni egy férfinak komoly kapcsolatra, ha idegen pasikkal ilyet csinálsz. Ezt azért hidd el!
18, 5 évesen már nyilván hiányzik a szex. Ráadásul most kinyílt a világ, meg bulizós lett az élet még jobban az egyetemen, új arcok, megannyi lehetõség. Ma szabadosabbak a fiatalok, mint az én tinédzserkoromban, több mindent bevállalnak, jobban elengedik magukat szexuális téren, a flört ma tovább megy, mint régen. Én ezt nem akarom minõsíteni, mert nincs hozzá jogom, és azt se akarom, hogy rám süssék: savanyú a szõlõ, mert az én koromban nem volt ilyen. Azt gondolom, hogy ha komoly párkapcsolatos lesz, akkor már gáz ez a fajta "nagyon elengedem magam" viselkedés. De azt is gondolom, hogy akkor már nyilván nem is fogod igényelni. Addig viszont éppenséggel szabadabban kiélheted a szexuális vágyaidat. Csak arra kell vigyázni, hogy mások elõtt ne érezd kínosan magad másnap, és hogy nehogy a fiúban, akivel flörtölsz, kárt tegyél, mert õ esetleg többet akart (volna), nem csak egy kis kézimunkát csókolózással, aztán bye.
méghogy nem vagy [email protected] vagy, méghozzá nem is mindennapi, hanem részeg [email protected] 18 évesen azért ennél érettebben is tudnál viselkedni, nem úgy mint egy 14 éves. de azért egy jó dolog van az ilyen kérdésekben: remélem nem hat beképzelten, de ilyenkor mindig olyan büszke vagyok magamra, hogy tartós párkapcsolatban, józanul és normálisan élek:) 20L
Igen, én is csináltam hasonlókat, bár ezt így konkrétan nem meg fiatalabb is voltam. (én "csak" egyszerre hülyítettem több fiút a dizsiben..) Igen, kérdésedre felelve nagyon gáz amit csináltál (én is az voltam). Tudod te jól, hogy gáz, különben nem feszegetnéd ezt a kérdést. Szedd össze magad, máskor ne igyál annyit, hogy ilyeneket mûvelj, legyen tartásod, nem egy útszéli lotyó vagy, hanem egy egyetemista értelmiségi nõ, viselkedj is úgy. Hidd el, az ilyeneknek már másnap híre szokott menni. Múltkor is hallottam egy csapat agrárhallgató srácot hangosan röhögni, xy mekkora büdös k.rva volt a tegnapi szakos buliban.
miért írod ki ..tényleg gáz ha ezt mások is látták...persze fiatal vagy.én is 18 éves vagyok valahogy mégsem csinálnék ilyet soha.
De szánalmas emberek vannal. Teljesen normális ez a viselkedés, mivel egyrészt nem a kortól függ az érettség, másrészt még nem feküdt le senkivel, és természetes, hogy vágyik rá. Oké nem ott kellett volna, na nagy dolog, ha csak ez a legnagyobb hiba amit elkövetett az már jó. Sokkal de sokkal durvább lányok vannak és szerintem ez még nem emberiségellenes bûntett volt, szóval nem kéne úgy tenni, mintha itt mindenki maga lenne az erkölcs és tisztesség. Különben is amíg nem bánt senkit és másnap tükörbe tud nézni akkor az Õ dolga! Félre ne értsetek mert boldog párkacsolatban élek, de ez nem a világ vége és nem kéne szarrá osztani..
hogy felvannak pontozva az erkölcsös válaszok xD
A kérdés az, hogy jól érezted-e magad. Feltételezem jó volt. Ne törõdj másokkal. fiatal vagy bulizz, csak ne tégy kárt magadban és másokban. Az estét meg nem kell reklámozni. Egy élménnyel több. Üdv 23f
A kérdező hozzászólása: de veletek nem is volt még ilyen? bár én sem tudom feldolgozni , hogy mit csináltam..:S
A kérdező hozzászólása: bevoltam rugva..és már 2 hónapja nem pettingeltem..soha nem volt még velem sem ilyen! sose csókoloztam még discoban(így elsõre)..
Szerintem gáz - mert nem velem csináltad.
Ha ezt mások szeme láttára csináltátok (a majdnem kielégítést) akkor nagyon is gáz!! Ha egy sötét sarokban ahol csak ti voltatok úgy annyira nem az! Én is csináltam "hasonlókat" (buliban kavarászás ismeretlenül) 17-19 évesen, de na bummm nem nagy cucc amíg fiatal az ember belefér az ilyesmi, csak ne vidd túlzásba!
"de hát részeg voltam" Úgy érzed ezzel meg van magyarázva az egész?Ez abszolút nem szépíti a helyzetet, csak egyre szánalmasabb lesz a történet.Felnõtt vagy, viselkedj is úgy! Hogy a kérdésre s válaszoljak:igen, gáz és nem, velem még nem történt ilyen, pedig én is jártam diszkóba és én is ittam!
"rájödtem" Hé, ezt most így tanítják az EGYETEMEN, vagy [email protected]épzõbe jársz?
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 14:00 és A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 14:00 Velük értek egyet. Itt tényleg mindenki olyan "erkölcsös", meg mindenki "tökéletes", itt még senki nem csinált ilyet.. Na persze:D Az a gáz, ha a disco közepén megdugnak, de gondolom, ti nem a táncparkett közepén csináltátok.. Én is láttam már discoban pár jelenetet, ami durvább volt mint a tiétek, aztán nem nagyon foglalkoztatott.. Én még nem kavartam discoban, mert amióta járok, szóval már régóta van barátom, és õt meg nem csalnám meg. De ha nem lenne barátom, és akadna rá lehetõségem, biztos nem hagynék ki egy-két csókot.. Egy csók szerintem bõven belefér.. Szóval ne foglalkozz vele, kell egy kis élvezet :) Hozzáteszem, nem vagyok ribanc, meg stb, mint írtam van barátom régóta. De tudom hogy jönnek a ribancozások most rám, de lesz*rom;)
Bocs kétszer másoltam be egy válaszolót. Szóval a másik: A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 12:49 Elõzõ voltam.:)
14:48 : Gondolom nem magyar szakra jár ;)
Nincs ebben semmi, velem olyan volt, hogy egy éjszaka öttel, hasonlóképpen tánc közben kielégítettük egymást, én vertem neki, õ újazott, még csak el se húzódtunk, ott voltunk a táncparketten. És nem eggyel, öttel. Nem vagyok büszke rá, de nem is érdekel különösebben. Aki emiatt megítél valakit az ostoba, errõl ennyit. Én azt se tudom már kik voltak ezek a srácok, mert nem emlékszem rájuk, és szerintem õk se emlékeznek rám.
13.36 neked sincs meg a magadhoz való eszed, mi az hogy nem kéne úgy csinálni mintha mi lennénk az erkölcs és a tisztesség? örülni kéne neki hogy még azért viszonylag sok ember van akinek számítanak valamit az értékek. tök jó hogy vannak még olyanok akiket felháborít ez a viselkedés. nem akar mindenki addig fajulni mint te meg a kérdezõ meg még egyketten hogy ezt a fajta viselkedést normálisnak tartsuk. mi lenne úgy ebben az amúgy is elvtelen és elfajult világban? az a szégyen, hogy értelmes (????) nõ létedre képes vagy így ondolkozni. gartulálok az értalmi színvonaladhoz, a párod biztos nem emiatt szeretett beléd. (kb 3 válasszal ezelõtti, 76%os voltam)
Az ilyen biszexuális.
létezik
A kérdező hozzászólása: Ha valaki ilyen helyzetben volt/van, leírná, hogy mi és hogy történt?
Szerintem létezik. Az a személy biztos különleges.
ELVILEG nem létezik. A gyakorlatban viszont elõfordul, hogy valaki õszintén így érzi. Akkor szokott ilyen lenni, ha valaki teljesen kezdõ a biszexuális kapcsolatok terén. Illetve a másik lehetõség az, hogy az adott, vele azonos nemû ember nem egy tipikus férfi/nõ, hanem mondjuk egy nagyon-nagyon lányos fiú, vagy egy nagyon férfias nõ.
Igen.Panszexualitasnak hivjak.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!