Találatok a következő kifejezésre: Az egyik 13 éves és (191 db)

Menyire normális az ha az embernek 13 éves korában egy évvel az első ejakuláció utáni pénisz mérete van felnőttként is? És ha nem normális miért van ez így?

Menyire normális az ha az embernek 13 éves korában egy (on:Nem öt!) évvel az els? ejakuláció utáni pénisz mérete van feln?ttként is? Te tudod az okát mik az egészségügyi okai, és ez lehet normális is? Ha tudod kérlek mond el! (Off:Nem a mérete zavar!) (Mindig "kívántam" a dolgot, és a korai magömlést is meg tudom már fogni.) Lehet az hogy három germán (két magyar((országi)) sváb és egy idejött német nagyszül?m van, és egy egy kevert magyar. Lehet ez örökletes? Most is akkor is egészséges méret? volt/van (Off:13,5cm/4,5cm) Pasi/F

Legjobb válasz: Ez normális,semmi rendellenes nincs benne. Egyszer Ceizer Endre genetikus is nyilatozott arról,hogy a nemiszervek méretét,és nõknél a mell méretét a szüleinktõl nem örököljük,az örökítés a magasságra,külsõ adottságokra(szem,haj,test alak felépítése stb)vonatkozik,de persze akár más rokonaik adottságait is örökölhetjük,rájuk is hasonlíthatunk.De régen láttam annyira már nem emlékszem. Nézd én úgy tudom hogy ritkán elõfordul hogy akár 13 évesen elérheti valaki a végleges pénisz méretét,ez is normális,nincs benne,semmi,de ritka,valakinek meg a végleges mérete csak 18-20 éves korára alakul ki. De a pénisz méret az nem az õseink/egyéb elõdeink adottságától függ,nem tõlük örököljük. A 13,5 cm meg simán normálsi méretnek számít,átlag méret. De elég fiatal vagyok,de annak hogy valakinek 13 vagy 20 cm nincs egészségügyi oka,valakinek kisebb mérete van,másnak meg nagyobb.

Ez normális, semmi rendellenes nincs benne. Egyszer Ceizer Endre genetikus is nyilatozott arról, hogy a nemiszervek méretét, és nõknél a mell méretét a szüleinktõl nem örököljük, az örökítés a magasságra, külsõ adottságokra(szem, haj, test alak felépítése stb)vonatkozik, de persze akár más rokonaik adottságait is örökölhetjük, rájuk is hasonlíthatunk.De régen láttam annyira már nem emlékszem. Nézd én úgy tudom hogy ritkán elõfordul hogy akár 13 évesen elérheti valaki a végleges pénisz méretét, ez is normális, nincs benne, semmi, de ritka, valakinek meg a végleges mérete csak 18-20 éves korára alakul ki. De a pénisz méret az nem az õseink/egyéb elõdeink adottságától függ, nem tõlük örököljük. A 13, 5 cm meg simán normálsi méretnek számít, átlag méret. De elég fiatal vagyok, de annak hogy valakinek 13 vagy 20 cm nincs egészségügyi oka, valakinek kisebb mérete van, másnak meg nagyobb.
az egész kérdés nagyon zavaros számomra mi van? mi a kérdés? 13 évesen honnét tudod mekkora lesz a péniszed 20 évesen?
Olyan irritáló vagy kérdezõ xD
A kérdező hozzászólása: Na engem pont ezzel lehet kikergetni a világból hogy átlagos. Alsó harmadban van hosszban és a felsõ tíz százalékban vastagságban. Pont nem átlagos, minden csak nem átlagos.
Na engem pont ezzel lehet kikergetni a világból hogy átlagos. Alsó harmadban van hosszban és a felsõ tíz százalékban vastagságban. Pont nem átlagos, minden csak nem átlagos.
nekem is 13 cm 20 évesen. tök átlag méret, panasz nincs rá. fogadd el, hogy átlagos farkad van, ennyi :)
Én pl. nem ettem sokat gyerekkoromban, azért nem nõtt meg nagyra?
A kérdező hozzászólása: Azért ennyire jó memóriám. ;) Amúgy az összes felsõs matek, fizika és kémia jegyemre is emlékszem és hogy mikor hogy kaptam. Ez valami csoda lenne? Nem hiszem. Ráadásul ez egy meghatározó szám pár. Az lenne a furcsa ha elfelejtem volna. És az is benne van hogy több szám párost a témában nem kellet megjegyeznem. Errõl szól a kérdés is.
honnét tudod, hogy 13 évesen mennyi volt? felírtad vhová?
No, miután elolvastam a kérdést, és sikerült is megfejtenem ( központozás legközelebb, légyszi ), azt mondanám, hogy ha orvosnak is felvetetted, és nincs kóros elváltozás a péniszeden, akkor ne spílázd túl. Átlagos méret, oszt kalap.
A kérdező hozzászólása: Én is 13, 5 évesen voltam olyan magas mint apám felnõttként 176cm, ma 179cm vagyok az utolsó egy centit 24 éves koromban nõttem. 13, 5-24 közt 176-179 volt változás.
Szerintem az is normális hogy nem nõtt, tök másképp fejlõdünk.Nekem van rokonom aki 13 évesen, bocs 14 évesen már 180 cm volt és végleges méretû volt neki a pénisze és csak pár cm-t nõt magasságra is.Meg van sok, ebbõl több rokon, ismerõs akik meg tök késõn érõk voltak és igen kicsi volt nekik akár 14-15 évesen is, és alacsonyak is voltak, igen féltek hogy ez normális, aztán hirtelen meg fél év alatta is volt aki 20-30 cm-t is nõtt, csak a testtartásán látszott meg, de azt meg úszással helyrehozták.
A kérdező hozzászólása: Onnét hogy az már több mint egy évtízede volt. Az a kérdés: Hogy miért nem nõt? És az baj hogy nem nõt? Az a baj hogy nem tudom! Hogy ez lehet-e normális hogy nem nõt utána.
A kérdező hozzászólása: Meg mondom õszintén urológusom az mondta passz. (Jó nem az õ szakterülete.) andrológus és genetikus együtt talán rájönne. Addig persze hogy mi lehet, hogy ne ijesszenek meg elhallgatnák. De én is olvasok tudományos könyveket, sõt ajánlottam már ennek a dokimnak is kérésre (antropológiai könyv érdekelte pl.). És hátha itt valaki meg ezt olvasta. Elsõ köszi! Volt benne infó és megnyugtató is! "Nézd én úgy tudom hogy ritkán elõfordul hogy akár 13 évesen elérheti valaki a végleges pénisz méretét, ez is normális, nincs benne, semmi, de ritka, valakinek meg a végleges mérete csak 18-20 éves korára alakul ki. " merre lehetett ez? Igen függ, és nem örököljük, max ha csak nem egy hibás domináns gén az.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Amúgy azért van öröklés, csak nem egy az egyben. Mert mindenrõl az alapot az anyai és apai kromoszóma dönti el, bár van recesszív és domináns én is. És a külsõ és belsõ körülmények hatásra tér csak el az ember. Ha nem eszik eleget nem nõ. (Ez egyszerre külsõ és belsõ.) És a hazai (és szláv) turáni és uráli rassz férfiainak és az ázsiaiaknak ha Xcm az átlagméret Nyugati fehéreknek 2, 5+Xcm átlagméret Fekete afrikaiaknak 5+Xcm átlagméret De egy nagyszülõ domináns öröklött hibás génje felülírhatja az egészet.
Ilyen hülye szórenddel, meg csapnovaló helyesírással nem fogsz a kérdésedre választ kapni... Nem is értem a kérdést.
Elsõ vagyok. Távol álljon tõlem a taplóság, de ki vagy Te, hogy eldöntsd, hogy ki kit tud kielégíteni?
Savanyú a szõlõ vagy mi? Irigykedsz?
elmondom neked h már 13évesen 15, 5 cm volt a farkam és lazán kibírtam volna elégíteni egy nõt és amikor valakinek 30évesen van 12cm és nagy kúrégép mégis hogy elégíti ki szted a nõket ? -.-"
Miért kizárt?
Nem akarok dicsekedni de én nekem 14 éves koromban 18cm farkam volt ugyhogy szerintem simán ki bir elégiteni egy 13 éves fiú egy 16 éves lányt! ;)
A kérdező hozzászólása: Köszi az eddigi véleményeket, igen egy fejlett fiúnak mehet a dolog.várom a további véleményeket LÁNYOKÉT is.
16:10 Az lehet hogy megvan a mérete, de nembiztos hogy tudja használni :D (btw, egyén függõ, lehet a srác sokkal érettebb mint hiszed)
A kérdező hozzászólása: elsõ válaszolónak:szerinted egy 13 éves fiú ki tud elégíteni egy 16 éves vagy egy akármilyen korú nõt? Lehet hogy volt már rá példa a történelemben de azért nehezen hihetõ.
fake
De akkor sem a méret a lényeg!!! :P

22 éves vagyok. Tetszik egy 13 éves lány és nagyon bejön. Mit csináljak? Az szerintetek gáz, hogy egy 13 éves lány tetszik korombeli srácnak?

Legjobb válasz: Hát, amilyenek a mai tizenhárom éves lányok...végül is nem ciki csak büntetik.

Hát, amilyenek a mai tizenhárom éves lányok...végül is nem ciki csak büntetik.
Nem gáz, csak ne dugd meg, mert az büntetendõ! Egyébként a szerelem nincs korhoz kötve. Bár azért ne verd nagydobra!
várd meg, míg 14 lesz, aztán mehet a buli. komolyan... bár, már most is lehet nyomulni, csak szex ne legyen, mert azért levágják a f*rkadat és lehúzzák a klotyón. de amint betölti a 14et, tolhatod is, mint szegénygyerek a trabantot. sok sikert.
Bocsi, de szerintem gáz. És ne csinálj semmit. 22/L
Miért lenne gáz, ha bejön? Azért sok 13 évesrõl már nem az jut az eszünkbe, hogy milyen kislányos...
Lúzer vagy, hogy nem tudsz korodbeli lánnyel kezdeni. Ha nem lúzer, akkor pedig beteg.
Annyira idióta módon áll itt hozzá egy-egy válaszoló...Nem arról szólt a kérdés, hogy az gáz-e, hogy akar tõle valamit, hanem csak az, hogy gáz-e, ha tetszik neki! Ne akarjatok már mindenben rosszat látni! Kérdezõnek, ha csak tetszik, az nem gond, tetszeni tetszhet bárki, csak egyébre nem szabad gondolni ;)
Te atya jó úr Isten!!! Mindenki abberált aki azt írja hogy nem gáz?? 02-52-esnek van igaza és csatlakoznék is!! Ne vicceljetek már!!! 13 éves!! az még gyerek! Kérdezõ te meg egy láma gekkó vagy. Maszatolnál inkább a saját korosztályodban, csak ahhoz meg lúzer vagy. Jól pofán kéne verni, hogy megtanuld...de remélem kikezdesz vele és akkor a faterja kitapossa a beled...
Szerintem , ha a csaj jófej meg tök norma akkor nincs gáz. De ha lehet adj meg róla több infót. Sok sikert nála!
Nem gáz. A mai 13 évesek 80-90 százaléka úgy néz ki és úgy öltözködik, hogy már simán elmegy sokkal idõsebbnek is. http://pedomaci.hu/ Az itt lévõ 16 év alatti lányok sem épp annyi évesnek néznek ki, amennyik valójában.
te már suliba jártál amikor õ a faszban lengedezett, amikor 5éves baba volt te már verted a fäszod. Nem vagy tiszta.... Nekem a 3 évvel fiatalabb is durva volt 20 évesen. Mit akarnál? meg nem dughatod, 15-18 korára annyit változik a gondolkodása és még a teste is hogy rá sem ismersz. Komoly kapcsolat kilõve, dugás kilõve. Tedd azt mint amikor még 5 éves volt... Verd a fäszod
nem kínos mert lehet már felnõtt a teste, és felnõtt a gondolkodása. Csak azt ugye tudod hogy 14 alatt tiprod a liliomot?!
Igen, gáz. Te már felnõtt vagy, õ még nem. Felnõtt meg ne kezdjen gyerekkel. Várj rá kb 4 évet, de te addigra már 26 leszel, õ meg még mindig tini.
Akkor inkább válogass közülük. :D
én vmennyire megtudom érteni, mert énis ismerek olyan lányokat, akik pár éve voltak 13 évesek, de 18nak néztek ki....én el se hittem, amikor megtudtam hány évesek, szóval mai fiatalok nemtudom milyen anyatejen nõnek fel.....
várd meg amíg 17 lesz
A kérdező hozzászólása: Nem azt mondtam, hogy szerelmes vagyok belé, hanem hogy bejön és tetszik. Amúgy nincsen bajom a korombeli csajokkal.
ha nem aza ritka-13 éves, aki még 13 évesnek néz ki, haenm aza tipikus mai-13 éves, akor nem gáz. nekem is van egy-két osztálytársam, akik néznek ki kb 15 évesnek és csak 13 évesek. meg van egy aki télleg egy kis [email protected], és 12 éves, de úgy néz ki mint vmi 20 éves, és kb két naopnta lehet rólla ilyen sztorikat hallani hogy most épp ki dugta meg a sineken, ki ujjazzta meg a mokorban, meg ilyenek ;) 13L

13 éves vagyok és imádom a metál/ rockos dolgokat. Baj az ha nem úgy nézek ki, mint amilyen stílushoz vonzódom? Egyeltalán nem korai ez egy 13 éves lánynak? 13/L

Szeretnék úgy is öltözködni, viszont nem áll jól a bakancs, és a hajam is szörnyû ha megcsinálom "emós"-ra.(de nem vagyok egy divatmajom, semleges, sötét ruhákban járok mindenhova)

Legjobb válasz: Egyáltalán nem gond. Az öltözködés alapján sok emberbõl ki sem néznéd, hogy milyen zenét hallgat. Nem a ruháktól fogod megszeretni a stílust és a zenét. :)

Egyáltalán nem gond. Az öltözködés alapján sok emberbõl ki sem néznéd, hogy milyen zenét hallgat. Nem a ruháktól fogod megszeretni a stílust és a zenét. :)
Nem kell úgy öltözködni, attól nem fogod jobban szeretni a stílust. Ja és ne akarj emós hajat csinálni, ha a rockot/metált szereted ...
Szerintem se baj :-) Én punk zenét hallgattam anno, de ezt meg nem mondták volna rólam öltözködés alapján és azóta sem bántam meg. :-)Másrészt teheted azt is, hogy kevered az öltözködési stílusokat, vagy csak valami kiegészítõ utal rá, hogy belül te egy kis metal babe vagy. :-) 41/F
Hollywood undead-et hallgatok és hercegnõs ruháim vannak...
Én 10 éves korom óta oltozkodom így, 8 éve hallgatok rock illetve metal zenét(ha nem több).Szerintem nem korai. Könyörgöm, kit érdekel, h jól áll-e neked a bakancs?!A rockerek nem a ruhad érdekli, nálunk senki sem nézi h jól áll-e a bakancs vagy nem.Nálunk nem ez a lényeg.Ja, és az emo és rocker stílus teljesen más, ég és föld a kettõ.De persze olyanra csinálod a hajad, amilyen tetszik.Remélem segítettem. 12/l
Nem korai, én is kb ekkor kezdtem metalt hallgatni, késõbb volt egy hosszabb kitérõ, de ez az igazi zene. Öltözködéssel meg ne törõdj, belül kell érezned ezt
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenki :)
Nem korai, én úgy 3 éve hallgatok metált/rockot, most 14 éves vagyok, igaz fiú. :) Mellesleg valóban nem kell úgy öltözködnöd, rólam is csak akkor tudják az emberek, hogy rocker vagyok, ha mondom nekik :D
Én is 13 vagyok....feketébe járok, láncokat hordok, van néhány bandás pólóm.A hajad pedig (igaz nekem alapból nagyon göndör) ha egyenes és lelapul akkor köthetsz fejpántot vagy kendõt.

Én egy 13 éves lány vagyok azon töprengek, illik-e hozzám egy német dog vagy egy svájci fehér juhász vagy a leonbergi? És miért? Melyik? A felsoroltakon kívül és fogadok válaszokat!

Legjobb válasz: az elsõnek és volt még valaki... egy 13 éves lánynál sorsdöntõ is lehet egy kutya felelõség szempontjából... amúgymeg szerintem legyen keverék, sokkal értelmesebb és kisebb az esély betegségekre, meg persze igazi egyéniségek :) és kezdetnek mindenféleképpen kis vagy közepes termetû kutyussal kezdd

az elsõnek és volt még valaki... egy 13 éves lánynál sorsdöntõ is lehet egy kutya felelõség szempontjából... amúgymeg szerintem legyen keverék, sokkal értelmesebb és kisebb az esély betegségekre, meg persze igazi egyéniségek :) és kezdetnek mindenféleképpen kis vagy közepes termetû kutyussal kezdd
Ezek közül a svájci fehér juhász lenne leginkább neked való szerintem. Azért, mert a másik kettõ nagyobb, erõsebb kutyák. A juhászokkal amúgy is könnyebben lehet bánni.
Az a lényeg, hogyha fiút veszel, és sétáltatod, akkor meg kell tudnod fékezni, testi erõvel akár. Gondolkodj el rajta, hogy meg tudsz-e fogni egy csupa izom, megfeszülõ, 60 kilós kutyát, és ha igen, akkor lehet választani. Bár ezek nem feltétlenül agresszív fajták, azt mindenképp el kell tudnod érni, hogy te legyél a falkavezér. Ha elsõ kutyás vagy, akkor mindenképp egy kisebb fajtát ajánlanék.
Így látatlanban nem nagyon lehet ezt megmondani. Ki tudja... lehet hogy 150 cm magas 30 kilós mimóza vagy, de akár lehetsz egy 180 centis 90 kilós amazon is. Én azt mondom menj el tenyésztõkhöz vagy kiállításokra, nézd meg a fajtákat, beszélgess olyanokkal akik tartják, és akkor kiderül melyikhez vonzódsz a legjobban. Ha mások döntenek helyetted könnyen lehet hogy mást választasz mint amit kellene.
21:11! Ezt úgy gondolod, hogy ezen a fórumon meg lehet válaszolni? Semmit nem lehet tudni a kérdezõrõl jellemében, tulajdonságaiban. Milyen alapon ajánlanád pl a vizsát? Mert bárkivel jól kijön? Viszont ha kellõen nincs lefárasztva, nincs ingergazdag környezetben napi szinten, nincs szocializálva, akkor ugyanúgy problémás állat lesz! Nagytestû kutya? oké! Fogja tudni kb 15 évig minõségi táppal etetni? Ami napi szinten kb 4-500ft? És a nagytesû sem fekszik el egész nap a fa tövében. Akkor legyen kistesû? De milyen? Még azt sem tudjuk, hogy esetleg nem volt-e tengerimalaca, amit aztán a szüleinek kellett gondozni! Akkor most mi a helyzet? (a kérdezõ nem értsen félre, nem személyeskedem, de nagyon sokat nem tudunk...)
Tele van ez a fórum 13 éves lányokkal? Ráadásul mindegyik fajtaválasztás elõtt áll? Azt ajnálom, ne szaporítsd/átok a kérdések számát feleslegesen!
Ezt neked kell eldöntened...
jaja.. ma már 3 kérdést láttam ami igy kezdõdik: én egy 13 éves lány vagyok....és mind a háromnál a svájci fehér kutya és a leonbergi van.... a német dog, az kevés ideig él....és nem városi kutya, mégha kertes házban is laksz...nagyon sokat eszik, és a tápnak jó minõségûnek kell lennie, ami persze nem olcsó!!!! többet eszik mint Te! szóval inkább vizslafajtát!
Fakutyát! Aki ilyen hülyeségeket kérdez...
21:11-es vagyok igazad van, de végülis tanácsot kért, attól még lehet akármit írni, szíve joga mit akar, én csak írtam valamit
Ki az a nagyon agyas, aki lepontozott mindenkit? Csak gratulálni tudok.
bólogatós kutyát
Én is 13 vagyok és a boxer mellett döntöttem. Eddig nagyon bejön. Már van egy német dogunk is, de az nem az enyém, hanem a családé. Szerintem te döntsd el: engem is folyton befolyásoltak a szüleim meg az öcsém, végül boxert választottam, ami nekik nem is tetszett, most meg apa azt mondja, hogy milyen jó a jelleme... Te dönts! Juhászt nem ajánlok mert gondolom nincs birkanyájad. A német dog igazi családi kutya, szelíd óriás, a leonberger meg gyönyörû, de rendszeres szõrápolást igényel. Suliba jársz, szóval nincs sok idõd...
Ja és még valami: nagytestû kutya, és sokan írják, hogy milyen drága a táp. Bár kicsit gusztustalanabb és macerásabb, de a kutyának sokkal egészségesebb és olcsóbb is, ha hússal eteted. Pl. farhát, csirkefej, csirkenyak, csirkeszárny, stb.

Én egy 13 éves lány vagyok. A kérdés az hogy minden nap 300 felülés és 30 perc futás elég lesz a fogyáshoz?

Most 68 kg vagyok :S És kb hány nap alatt fogok lefogyni 53 kg-ra?

Legjobb válasz: A felüléstõl nem fogsz fogyni (gondolom hasra próbálsz fogyni). A futástól fogyhatsz, de az étkezés is számít. Hagyd el az édességeket, cukros italokat stb., egyél kevesebb fehér kenyeret, és helyette sok nyers zöldséget, húsokat, szedj vitaminokat, igyál sok vizet. Ne csinálj extrém diétát 13 évesen, amivel mittudomén pár hét alatt akarsz lefogyni 15 kilót. Ez egy lassú átállás lesz, ha jól csinálod, mert a hirtelen fogyások egyrészt egészségtelenek, azaz nem a zsírt fogyod le, hanem a vizet, az izmokat stb., másrészt ha egészséges akarsz lenni, akkor ezt a mozgást innentõl kezdve folyamatosan fogod csinálni. Nem napok alatt fogsz lefogyni, hanem hónapok. Napok alatt akkor se fogsz ennyit lefogyni, ha nem eszel, nem iszol és futsz egész nap. Abba belehalhatsz. Kérdés az is, hogy ezt amit fent írtál, most akarod kezdeni, vagy elõtte mozogtál-e bármit is?

A felüléstõl nem fogsz fogyni (gondolom hasra próbálsz fogyni). A futástól fogyhatsz, de az étkezés is számít. Hagyd el az édességeket, cukros italokat stb., egyél kevesebb fehér kenyeret, és helyette sok nyers zöldséget, húsokat, szedj vitaminokat, igyál sok vizet. Ne csinálj extrém diétát 13 évesen, amivel mittudomén pár hét alatt akarsz lefogyni 15 kilót. Ez egy lassú átállás lesz, ha jól csinálod, mert a hirtelen fogyások egyrészt egészségtelenek, azaz nem a zsírt fogyod le, hanem a vizet, az izmokat stb., másrészt ha egészséges akarsz lenni, akkor ezt a mozgást innentõl kezdve folyamatosan fogod csinálni. Nem napok alatt fogsz lefogyni, hanem hónapok. Napok alatt akkor se fogsz ennyit lefogyni, ha nem eszel, nem iszol és futsz egész nap. Abba belehalhatsz. Kérdés az is, hogy ezt amit fent írtál, most akarod kezdeni, vagy elõtte mozogtál-e bármit is?
Egy gyereknek, aki fejlõdésben van, nem szabad magától mindenféle fogyókúrákba belekezdenie, mert nagyon sokat árthat. Csak akkor kellene fogyókúráznod, ha orvos javasolja. Ha pedig õ javasolja, akkor nyilván azt is õ fogja megmondani, miképpen csináld a fogyókúrát.
A kérdező hozzászólása: köszi De én csak felülést meg futást csinálok. És nem eszek este 20:00-kór. És nem eszek édességet.
a felülésekkel vigyázz. Nekem tönkre ment tõle a gerincoszlopom és ferdülésem lett. Szerintem max 100-at csinálj naponta. 17/L
étkezz emmelett egészségesen és 18:00 után ne egyél és sportolj normálisan

Az IMVU az olyan játék amit egy 13 éves is játszhat? Mert hallottam olyat is h +18 meg olyat is h nem durva. Ha az akkor mondtok a Chit Chat Cityn és a stardollon kívűl online ingyenes játékot?

Legjobb válasz: Szia, nem ismerem ezt a játékot. De ladypopular.hu (mondjuk nekem nem jön be) vagy csábításbóljeles -sel simán játszhat egy 13 éves. =)

Szia, nem ismerem ezt a játékot. De ladypopular.hu (mondjuk nekem nem jön be) vagy csábításbóljeles -sel simán játszhat egy 13 éves. =)
A kérdező hozzászólása: háth ezet is mind ismerem... és már unom is :'D
nyugodtan játszhatsz imvun, normális játék, és nem durva!:) Vannak ilyen nemnormális emberek, de azok mindenhol ott vannak(lehetetlen õket elkerülni).:D
A kérdező hozzászólása: köszi :DD

Az egyik barátnőm 13 éves és masztizik, hogyan lehetne leállítani?

Szval masztizik,én nem és le akarok szoktatni mert az rossz dolog és nem kicsiknek való,mit csináljak?

Legjobb válasz: Az egy dolog, hogy te rossz dolognak tartod, de ez nem feltétlen az. Egyrészt örömet okoz magának ilyenkor a barátnõd, másrészt pedig segít neki alaposabban megismernie a testét, ami segítségére lehet majd a jövõbeli szexuális kapcsolatai során is. Nem tudnám megmondani, hogy 13 évesen korai-e ez, de olyan embert, aki már csinálja, és megtapasztalta milyen örömök forrása lehet ez, lebeszélni errõl, bármit is próbálsz meg, nem fogod tudni, abban biztos lehetsz.

Az egy dolog, hogy te rossz dolognak tartod, de ez nem feltétlen az. Egyrészt örömet okoz magának ilyenkor a barátnõd, másrészt pedig segít neki alaposabban megismernie a testét, ami segítségére lehet majd a jövõbeli szexuális kapcsolatai során is. Nem tudnám megmondani, hogy 13 évesen korai-e ez, de olyan embert, aki már csinálja, és megtapasztalta milyen örömök forrása lehet ez, lebeszélni errõl, bármit is próbálsz meg, nem fogod tudni, abban biztos lehetsz.
a vilag legtermeszetesebb dolga, hazudik aki aztmondja hogy soha nem tette.es ami jo benne:mindig elevezel, es semmilyen betegseget nem szedsz ossze magadtol, na meg terhes se maradsz magadtol
Kiváncsi lennék te hány éves vagy? Te masztiztál már? Volt már orgazmusod?Mert ha nem, akkor hagyd õt békén, és gondolkodj el te is komolyan a masztizáson!H a felnõtt vagy, akkor sokat felejtettél!!!
Az élet túl rövid ahhoz, hogy ne tegyen olyat a barátnõd, amit SZERET CSINÁLNI!!!!!! SENKIT NE ÁLLITS LE , mert jó dolog amit csinál, igy fejlódik rendesen, nkább neked kéne az õ példáját követned, mert te nem csinálod......
Ez egyáltalán nem rossz dolog!!!!!! Eszedbe ne jusson már leszoktatni.. Fogadjunk neked még ne volt orgazmusod, mert ha lett volna biztos nem kérdezel ilyet
A maszturbálás gyakorlás a felnõttkori sexuális életre, ha valaki kihagyja nehézségekkel teli, soxor teljesen sikertelen lesz sexuális téren! A helyzet az, hogy nagyon félretájékoztattak és ha továbbra is így gondolsz a dologra saját életedet teszed sokkal nehezebbé. Mellékesen az emberek 95%-a már korai gyerekkorban felfedezi a testét és játszik is vele. És ez így helyes! Plussz nem lehet "rossz dolog" SEMMI ami sexuális örömszerzéssel kapcsolatos addig amíg minden félnek jó érzést okoz. Az élet rövid így jól gondold át mirõl akarsz lemondani és mielõtt valamirõl véleményt alkotsz nézz jól körül a világban! Üdv Crea
Úgy lehetne leállítani ha levágod egy STILL fûrésszel a kezét!
ha jó neki csinálja !
13 éves csaj? Nem nagy ügy, ha kipróbálnád, akkor te is csinálnád. Nekem van egy 18 éves lány ismerõsöm, aki még csak nem is masztizott soha életében. Így azt sem tudja, hogy milyen érzés.
Mért akarod leszoktatni, áruld már el????!!!!Inkább te is szokj rá és megtudod milyen nagyszerû dolog....Egyébként is....Ez az Õ magánügye hogy mikor mit csinál.Sztem neked ebbe nem kéne bele avatkoznod...ennyi....Most nézem hogy egy kicsit durván adtam elõ :D de nem akartam az lenni.XD
Leszoktatni ? hülyeség....Én azt bírtam egy ídõben hogy 2 csaj elöttem elégitette kimagátXD meg lezbiztek hogy elnyerjék a kegyeimet tehát nem kell le álitani jódolog az sexhez sokat segit inkább kezzd te is el nagyon fogod élvezi!
Figyu, szerintem ez a barátnõd dolga. Leszoktatni? Soha nem tudod és nem is kell. Ez egy egészséges dolog mindenki megpróbálja és ha tetszik neki, hátt akkor egészségére váljék. Csak tudd, hogy ez nem bûn, nem rossz dolog. Nem tudom miért vannak benned ezek a negativ gondolatok, de töröld ki a fejedbõl. Teljesen normális és egészséges dolog.
Leszoktatni?? MINEK?? Azért mert te nem csinálod? Az nem ok arra, hogy valakit leszoktass az örömökrõl. Inkább te is próbáld ki, nem tudod, hogy minrõl maradsz le. És 13 évesen mit csináljon? Hajták õt a suliban, és valahogy le kell vezetnie ezt, és ezt a LEGJOBB MÓDSZERREL TESZI!!! Inkább örülnél neki, hogyhaa kezeit vagdosná, vagy ütné magát a falba, vagy drogozna? Lehet, hogy nem nehezedik rá semmi, de örülj neki, hogy semmi rosszat nem csinál, mert a maszturbálás a világ egyik legtermészetesebb dolga, FÕLEG EBBEN A KORBAN!!! Igy leltérképezhetitek a saját testeteket, és megtudhatjátok mijó, és mi rossz nektek, és utánna he lesz majd barátotok, akkor azt tudjátok, majd hasznosítani... a maszturbálás JÓ DOLOD!!!! és senkit nem kell leszoktatni...
Miért akarod leszoktatni? Hiszen a maszturbálással felfedezi, hogy mi jó neki, és mi nem. Ez nem kor függõ dolog. Mindenki érzi, hogy mikor érett már erre a dologra. Például én is 13 évesen kezdtem el. Amúgyis hiába akarod leszoktatni, nem fog menni, mert ha neki jó érzés amit csinál, minek álljon le vele?
Miért kellene leszoktatni?????
soha budos kurv eletbe ne ted meg

Azt akarom tudni hogy nincs-e olyan lány aki járna egy 13 éves 170 cm-es és úgy kb 65 kilós palival?

Legjobb válasz: Már bocs de aki 13 éves az még nem "pali" hanem gyerek.

Már bocs de aki 13 éves az még nem "pali" hanem gyerek.
A kérdező hozzászólása: És miskolcon lakik
Nincs.
Nincs.
170 centi 65 kiló... Hmm... Kicsit gyúrsz, és abból a kis hájból izom lesz, és jó PALI lesz belõled!;-) Hajrá!
A kérdező hozzászólása: Kössz a kedves emberektõl :(:(:(:(:(:(:(:(
Fiú vagy? Legyél csikós legény.
Én is 13 éves vagyok. Én direkt valami gyerekesnek szeretnék beöltözni (ninja, pikachu, cica stb.):3 Mit szólsz a vámpírhoz? Vagy legyél Alice csodaországból.:) Vagy gésa!^^ Én 9 éves koromban az voltam, és nyertem is. 8 évesen pedig autószerelõ voltam.
muszáj - nem rosszindulatból írom, de nem baj, ha magyarul is tudsz helyesen írni öltözz be boszorkánynak vagy ha fiú vagy, bankrablónak
Jó lenne tudni hogy fiú vagy e vagy lány
A kérdező hozzászólása: Bocsi azt tenylen elfelejtettem irni.lany vagyok. Hat a boszzorkany nem rossz csak halloweenkor is az voltam ... (bocsi a helyesirasi hibakert telorol irok)
hmmmmmm... :DDDDDD http://istenbizony.hu/wp-content/uploads/2012/02/394001_2543.. ezzel tuti nyernél a jelmezversenyen :DDDDDD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!