Találatok a következő kifejezésre: Az egyik 13 éves (355 db)

Az normális, ha egy 17 éves fiú egy 13 éves lánnyal jár?

Már egy hónapja ismerkedünk, egy busszal megyünk suliba, és tetszünk egymásnak. nem tudom, hogy kezdjek-e el vele valamit a korkülömbség miatt, vagy hagyjam?

Legjobb válasz: Te, a Kérdezõ a fiú vagy a lány vagy? Szerintem ez a korkülönbség nagy. Fõleg, minél fiatalabbb emberekrõl van szó, annál inkább számít pár év is!!!!! Ismeretségi körömben láttam hasonlót, 14 éves lány jött össze 22 éves fiúval, ki is volt akadva mindenki, és a srác egy idõ után panaszkododtt, hogy milyen éretlen, nem is törõdik a kiscsaj vele, magányosnak érzi magát mellette, és nem tudja vele megbeszélni a kapcsolatukat. Nahát, nahát... "Mily' meglepõ." De nem sajnáltam a ygereket egy cseppet sem, elve fejjel ment a falnak. Mindez azt mutatja, hogy egy 13 éves még másképp gondolkodik, mint egy 17 éves, vagy idõsebb - bár egyéni különbségel kétségkívûl akadnak. De én akkor is azt mondom, egy 17 éves fiú ne járjon egy 13 éves lánnyal, ha csak nem fog rá a szex terén valóban (!) 3 évet várni, vagy minimum kettõt.

Te, a Kérdezõ a fiú vagy a lány vagy? Szerintem ez a korkülönbség nagy. Fõleg, minél fiatalabbb emberekrõl van szó, annál inkább számít pár év is!!!!! Ismeretségi körömben láttam hasonlót, 14 éves lány jött össze 22 éves fiúval, ki is volt akadva mindenki, és a srác egy idõ után panaszkododtt, hogy milyen éretlen, nem is törõdik a kiscsaj vele, magányosnak érzi magát mellette, és nem tudja vele megbeszélni a kapcsolatukat. Nahát, nahát... "Mily' meglepõ." De nem sajnáltam a ygereket egy cseppet sem, elve fejjel ment a falnak. Mindez azt mutatja, hogy egy 13 éves még másképp gondolkodik, mint egy 17 éves, vagy idõsebb - bár egyéni különbségel kétségkívûl akadnak. De én akkor is azt mondom, egy 17 éves fiú ne járjon egy 13 éves lánnyal, ha csak nem fog rá a szex terén valóban (!) 3 évet várni, vagy minimum kettõt.
én fiú vagyok és igaz egy évvel fiatalabb is és hát rám is furcsán néztek hogy milyen fiatal a barátnõm de beletörõdtek ÉS NEM minden lány egyforma például akivel én együtt vagyok igen is komolyan gondolkodik érettebb a koránál ilyen lány is van szóval ha a tied is ilyen összejöhettek simán... szerintem :) Sok Sikert!
Az ucso válaszoloval értek egyet. Sztem ha a csj érettgondolkodású akkor nem gond. És mivel te ezt így megkérdezted(ebbõl azt látom h komolyan veszed a csajt) így gondolom h nem fektetnéd le csak ugy. Sztem probáljátok meg, ne álljon a boldogságotok utjába az a 4év. Sok boldogságot, és hosszú kapcsot nektek:)
Szerintem még akár lehet is belõle valami, ha a lány érettebb gondolkodású. Csak szex terén nem kell semmit elkapkodni. Nem olyan vészes azért, mintha húszonévessel akarna...
hm...:) én 14 vagyok barátom most 17. mi tökéletesen megvagyunk már egy jó ideje... sok sikert;) és amúgy is ha úgy érzed neked menni fog, akkor miért zavarna a korkülömbség??
13 éves lányban már lehet, hogy ébredeznek a hormonok. Akár úgy is érezheti, hogy szerelmes. De az is lehet, hogy csak a vonzerejét akarja kipróbálni. Nagyon-nagyon kicsi annak az esélye, hogy ilyen fiatalon ekkora korkülönbséggel összeillõ pár legyenek.
Legyen eszed! 13 éves! Egy kislány!!!!
Általános iskolás kislány... Mi történt a Világgal??????
egyáltalán nem normális dolog...keress inkább hozzádvalót!!õ még é áéltalános iskolás kislány..teeeeee!!
Szerintem is meg lehet próbálni. Lehet hogy a lány komoly gondolkodású. A lényeg hogy a szexet szerintem ne siessétek el, mert azért 13 évesen elkezdeni egy kicsit korai. (szerintem) Sok sikert! :)
én 16 és fél éves vagyok, 22 éves barátom van. 15 és fél voltam, amikor összejöttünk, tehát már egy éve együtt vagyunk. mindent meg tudunk beszélni, és jól megvagyunk. ugyanakkor szerintem te pont a szexmániás korszakodba nõsz bele éppen, a lány pedig ha normálisabb fajtából van, akkor csak érdeklõdik, de nem akarja. szóval nem tudom... szerintem ez annyira nem jó párosítás, de ha tényleg érettebb az átlagnál, meg lehet próbálni.
17 éves srác vagyok, a barátnõm 13, nagyon szeretjük egymást, elég felnõttesen gondolkodik, vaank saját gondolatai, persze õ is tud lenni "vihogoós kiscsaj", de nagyon szeretem, mert nagyon jól tudunk beszélgetni :) ) engem pedonak csúfoltak egy ideig, de beletörõdtek, és még "azzal" is várunk minimum 3 évet :) )
mi történt azóta?
Ez abszolút nem egészséges! És igen, ha kikezd egy 13 évessel, az már pedofília!
de
14 év alatt büntetendõ. 14 év és 1 napos az már szabad akaratából bárkivel szexelhet. (Akár tíz 50 éves pasival is egyszerre.) Mi a normális? Kinek mit mond az erkölcse. A jog azt mondja, hogy 14 felett szabad a szex.
De. Én is mindig pedofil akartam lenni, csal a lányoknál ezt nem veszik komolyan, meg én is épp h elmúltam 18 :(
Nem pedofília ez, a 13 éves lányok a már úgy néznek ki, hogy egy egészséges férfinak biztos, hogy feláll a farka tõle. Viszont, ha már 7 éves lapos, alaktalan lányokra is gerjedsz, akkor bizony pedofil vagy. Amúgy meg ez két irányú dolog, sok-sok 14-16 éves lány tapad 20-30 éves pasikra. Nem olyan ártatlanok õk már, mint sokan akarják azt elhitetni velünk és bemocskolni a "gonosz" felnõtt fiúkat.
A kérdező hozzászólása: Szerintem még a 16-17 sem egészséges, nem hogy a 13. Igazából a 18 is nagyon határeset, mert oké, papírforma szerint nagykorú de még akkoris egy tizenéves tinilány, a férfi pedig maholnap 30.. De lehet hogy nekem régimódi a felfogásom.
A kérdező hozzászólása: Én i így tudom, hogy 14 alatt büntetik a szexet, de ismerõseim szerint 18 év alattival sem lehet szexuális kapcsolatba lépni, csak szülõi engedéllyel. Amit manapság melyik tini kér? Vagyis a 18 alatti vagy a szülõ akár fel is jelentheti azt a felnõttet, aki a fiatalkorú kislánnyal szexelt. Nos, nem tudom, melyik verzió igaz.
A kérdező hozzászólása: Sajnos igaz.. más az értékrendük.. Az én idõmben ilyen nem volt, pedig nem vagyok öreg. De 13-14 évesen nem izgultunk 30 évesekre! Nem is voltak ennyire kihívóan öltözködve, sminkelve a lányok... Hiába is próbálkozna szép szavakkal egy férfi, ha a lányban lenne tartás, nem menne bele semmibe egy ilyen korú emberrel. Szóval tény, hogy oda-vissza játék ez.
Lófaxt szülõi engedély! Jóhogy nem már írásos papír anyucitól, hogy engedem, hogy a lányom szopjon, de dungi még nem dughat. Ugyan már! Nem kell semmi papír vagy engedély. 14 év felett azzal szexel akivel csak akar. Lehet az pasi vagy nõ, lehet egy vagy több ember is egyszerre. Az a lényeg, hogy 14 felett legyen (és az is akivel szexel) illetve 14 és 18 között nem lehet róla kép vagy videó felvételt készíteni (még akkor sem ha megengedi vagy ha csak otthoni használatra lesz). 18 évest már fel lehet venni. Ez a jog. Erkölcs meg mindenkinek a normája szerint. http://hu.wikipedia.org/wiki/Beleegyezési_korhatár
szerintem még a 18 is eléggé pedofília gyanús..kell neki a friss hús, ahhoz meg túl hülye és éretlen, hogy a saját korosztályában próbálkozzon. Kb ennyi

Menyire normális az ha az embernek 13 éves korában egy évvel az első ejakuláció utáni pénisz mérete van felnőttként is? És ha nem normális miért van ez így?

Menyire normális az ha az embernek 13 éves korában egy (on:Nem öt!) évvel az els? ejakuláció utáni pénisz mérete van feln?ttként is? Te tudod az okát mik az egészségügyi okai, és ez lehet normális is? Ha tudod kérlek mond el! (Off:Nem a mérete zavar!) (Mindig "kívántam" a dolgot, és a korai magömlést is meg tudom már fogni.) Lehet az hogy három germán (két magyar((országi)) sváb és egy idejött német nagyszül?m van, és egy egy kevert magyar. Lehet ez örökletes? Most is akkor is egészséges méret? volt/van (Off:13,5cm/4,5cm) Pasi/F

Legjobb válasz: Ez normális,semmi rendellenes nincs benne. Egyszer Ceizer Endre genetikus is nyilatozott arról,hogy a nemiszervek méretét,és nõknél a mell méretét a szüleinktõl nem örököljük,az örökítés a magasságra,külsõ adottságokra(szem,haj,test alak felépítése stb)vonatkozik,de persze akár más rokonaik adottságait is örökölhetjük,rájuk is hasonlíthatunk.De régen láttam annyira már nem emlékszem. Nézd én úgy tudom hogy ritkán elõfordul hogy akár 13 évesen elérheti valaki a végleges pénisz méretét,ez is normális,nincs benne,semmi,de ritka,valakinek meg a végleges mérete csak 18-20 éves korára alakul ki. De a pénisz méret az nem az õseink/egyéb elõdeink adottságától függ,nem tõlük örököljük. A 13,5 cm meg simán normálsi méretnek számít,átlag méret. De elég fiatal vagyok,de annak hogy valakinek 13 vagy 20 cm nincs egészségügyi oka,valakinek kisebb mérete van,másnak meg nagyobb.

Ez normális, semmi rendellenes nincs benne. Egyszer Ceizer Endre genetikus is nyilatozott arról, hogy a nemiszervek méretét, és nõknél a mell méretét a szüleinktõl nem örököljük, az örökítés a magasságra, külsõ adottságokra(szem, haj, test alak felépítése stb)vonatkozik, de persze akár más rokonaik adottságait is örökölhetjük, rájuk is hasonlíthatunk.De régen láttam annyira már nem emlékszem. Nézd én úgy tudom hogy ritkán elõfordul hogy akár 13 évesen elérheti valaki a végleges pénisz méretét, ez is normális, nincs benne, semmi, de ritka, valakinek meg a végleges mérete csak 18-20 éves korára alakul ki. De a pénisz méret az nem az õseink/egyéb elõdeink adottságától függ, nem tõlük örököljük. A 13, 5 cm meg simán normálsi méretnek számít, átlag méret. De elég fiatal vagyok, de annak hogy valakinek 13 vagy 20 cm nincs egészségügyi oka, valakinek kisebb mérete van, másnak meg nagyobb.
az egész kérdés nagyon zavaros számomra mi van? mi a kérdés? 13 évesen honnét tudod mekkora lesz a péniszed 20 évesen?
Olyan irritáló vagy kérdezõ xD
A kérdező hozzászólása: Na engem pont ezzel lehet kikergetni a világból hogy átlagos. Alsó harmadban van hosszban és a felsõ tíz százalékban vastagságban. Pont nem átlagos, minden csak nem átlagos.
Na engem pont ezzel lehet kikergetni a világból hogy átlagos. Alsó harmadban van hosszban és a felsõ tíz százalékban vastagságban. Pont nem átlagos, minden csak nem átlagos.
nekem is 13 cm 20 évesen. tök átlag méret, panasz nincs rá. fogadd el, hogy átlagos farkad van, ennyi :)
Én pl. nem ettem sokat gyerekkoromban, azért nem nõtt meg nagyra?
A kérdező hozzászólása: Azért ennyire jó memóriám. ;) Amúgy az összes felsõs matek, fizika és kémia jegyemre is emlékszem és hogy mikor hogy kaptam. Ez valami csoda lenne? Nem hiszem. Ráadásul ez egy meghatározó szám pár. Az lenne a furcsa ha elfelejtem volna. És az is benne van hogy több szám párost a témában nem kellet megjegyeznem. Errõl szól a kérdés is.
honnét tudod, hogy 13 évesen mennyi volt? felírtad vhová?
No, miután elolvastam a kérdést, és sikerült is megfejtenem ( központozás legközelebb, légyszi ), azt mondanám, hogy ha orvosnak is felvetetted, és nincs kóros elváltozás a péniszeden, akkor ne spílázd túl. Átlagos méret, oszt kalap.
A kérdező hozzászólása: Én is 13, 5 évesen voltam olyan magas mint apám felnõttként 176cm, ma 179cm vagyok az utolsó egy centit 24 éves koromban nõttem. 13, 5-24 közt 176-179 volt változás.
Szerintem az is normális hogy nem nõtt, tök másképp fejlõdünk.Nekem van rokonom aki 13 évesen, bocs 14 évesen már 180 cm volt és végleges méretû volt neki a pénisze és csak pár cm-t nõt magasságra is.Meg van sok, ebbõl több rokon, ismerõs akik meg tök késõn érõk voltak és igen kicsi volt nekik akár 14-15 évesen is, és alacsonyak is voltak, igen féltek hogy ez normális, aztán hirtelen meg fél év alatta is volt aki 20-30 cm-t is nõtt, csak a testtartásán látszott meg, de azt meg úszással helyrehozták.
A kérdező hozzászólása: Onnét hogy az már több mint egy évtízede volt. Az a kérdés: Hogy miért nem nõt? És az baj hogy nem nõt? Az a baj hogy nem tudom! Hogy ez lehet-e normális hogy nem nõt utána.
A kérdező hozzászólása: Meg mondom õszintén urológusom az mondta passz. (Jó nem az õ szakterülete.) andrológus és genetikus együtt talán rájönne. Addig persze hogy mi lehet, hogy ne ijesszenek meg elhallgatnák. De én is olvasok tudományos könyveket, sõt ajánlottam már ennek a dokimnak is kérésre (antropológiai könyv érdekelte pl.). És hátha itt valaki meg ezt olvasta. Elsõ köszi! Volt benne infó és megnyugtató is! "Nézd én úgy tudom hogy ritkán elõfordul hogy akár 13 évesen elérheti valaki a végleges pénisz méretét, ez is normális, nincs benne, semmi, de ritka, valakinek meg a végleges mérete csak 18-20 éves korára alakul ki. " merre lehetett ez? Igen függ, és nem örököljük, max ha csak nem egy hibás domináns gén az.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Amúgy azért van öröklés, csak nem egy az egyben. Mert mindenrõl az alapot az anyai és apai kromoszóma dönti el, bár van recesszív és domináns én is. És a külsõ és belsõ körülmények hatásra tér csak el az ember. Ha nem eszik eleget nem nõ. (Ez egyszerre külsõ és belsõ.) És a hazai (és szláv) turáni és uráli rassz férfiainak és az ázsiaiaknak ha Xcm az átlagméret Nyugati fehéreknek 2, 5+Xcm átlagméret Fekete afrikaiaknak 5+Xcm átlagméret De egy nagyszülõ domináns öröklött hibás génje felülírhatja az egészet.
Ilyen hülye szórenddel, meg csapnovaló helyesírással nem fogsz a kérdésedre választ kapni... Nem is értem a kérdést.

Miért engedik meg a szülei egy 13 éves fiúnak, hogy szoknyát vegyen fel az iskolába?

Ennyire agyalágyultak? 14/L

Legjobb válasz: Ennyire.... Most azon mosolygok, hogy ez egy olyan kérdés, hogy hogy engedheti meg a szülõ a 13 éves gyerekének, máskor meg olyanok vannak, hogy mit képzel az a szülõ, aki nem engedi a 13-15 éves gyerekének a tetoválást/piercinget/hajfestést/stb, hiszen az a gyerek teste, mi köze a szülõnek hozzá. Most akkor beleszóljunk vagy se? :-))))

Ennyire.... Most azon mosolygok, hogy ez egy olyan kérdés, hogy hogy engedheti meg a szülõ a 13 éves gyerekének, máskor meg olyanok vannak, hogy mit képzel az a szülõ, aki nem engedi a 13-15 éves gyerekének a tetoválást/piercinget/hajfestést/stb, hiszen az a gyerek teste, mi köze a szülõnek hozzá. Most akkor beleszóljunk vagy se? :-))))
Ezt most komoly? A tanárok nem szólnak érte?!
ez nem igaz... FIÚ ... FIÚ az nem hord szoknyát.. még lány oké... Lehet azért növeszti a haját hogy raszta legyen...
ezt valahogy nehezemre esik elhinni...
Mert nem akarnak meleget nevelni a gyerekükbõl...-.-
az én öcsém hat éves de nyáron õ is szokott szoknyát felvenni
A kérdező hozzászólása: Sajnos a tanárok nem foglalkoznak vele :(, alapból lányos, hosszú hajú.
A kérdező hozzászólása: tuti nem.. a raszták mások
Nem agyalágyultak, ezt kimondani eléggé beszûkült látásmódra vall. Egyébként nem kizárható. Így olvasva, az a fiú lehet, hogy nem érzi fiúnak magát, és igazán szerencsés, ha a szülei támogatják és a tanári kar, osztálytársak sem csesztetik. Vannak emberek akik ilyennek születtek, ezt el kell fogadni és nem a szülõket szellemi sérültnek titulálni. A másik eshetõség meg, a szülõk magasról [email protected]ák, hogy mi van a sráccal, aki emiatt minél látványosabb lázadási formát keres. Õszintén remélem, hogy az elsõ eset áll fent, mert az nem jár súlyos pszichés sérüléssel.
Írjuk ezt is a liberális neveltetés számlájára.
2-es válaszoló vagyok.Bocsi mindenkitõl félre olvastam a kérdést mert siettem.
aztamindenit XDD

Van egy 13 éves barátnőm aki lefeküdt az áprilisban betöltött 13 éves pasijával! Rinac a csaj?

és itt dicsekszik vele hogy leszopta meg a szájába gecizett meg hogy nem védekeztek... szerintetek is ribanc a csaj és kéne még vele lógnom? vagy hanyagoljam és keressek jobb barátn?t xD

Legjobb válasz: Szerintem az már szégyen ha 13 évesen ilyennel dicsekszik... Manapság a legtöbb fiúnak az a célja hogy megdöntön egy lányt hogy legyen mivel dicsekednie... Ha vele lógsz az a félõ hogy téged is olyan csajnak néznek aki könnyen megkapható... _Hidd el a fiúknak nem azok a csajok kellenek akik könnyen megkaphatók... azokat a csajokat sose becsülik meg.. azokat becsülik meg igazánm akik nem adják magukat könnyen...

Szerintem az már szégyen ha 13 évesen ilyennel dicsekszik... Manapság a legtöbb fiúnak az a célja hogy megdöntön egy lányt hogy legyen mivel dicsekednie... Ha vele lógsz az a félõ hogy téged is olyan csajnak néznek aki könnyen megkapható... _Hidd el a fiúknak nem azok a csajok kellenek akik könnyen megkaphatók... azokat a csajokat sose becsülik meg.. azokat becsülik meg igazánm akik nem adják magukat könnyen...
Hát õszintén!! Elég nagy ribanc!!!! 13 évesen jaj de menmõ vagyok hogy leszoptam a pasim meg bla bla amikor más meg az erõszakot éveken keresztül nem tudja feldolgozni 2 éve erõszakoltak meg egyével voltam idõsebb nála de ahoz hogy BARÁTOM LEGYEn még csak annyira is hogy megcsokoljon 1 évnek kelelt eltelnie mert nem bíztam meg senkibe
azért téged is minõsít, ha más nem, a kérdés megfogalmazása.:S
hagyd a francba nem kell vele foglalkozni. olyan barátnõt keress aki olyan, mint te vagy. vagy esetleg normálisabb fiúkkal is haverkodhatsz :) (elõzõ válaszoló voltam)
13 évesen így kezdi és még dicsekszik is... hááát nem mondom ha most még nem "ribanc" de kb 2-3 év múlva akkor nagy k_rva lesz belõle, h az vmi hihetetlen. tapasztalatból mondom, mert az én bnõm is vhogy így kezdte. Mostmár nem is tartom vele úgymond a kapcsolatot, csak annyit dumálunk egymással, h hello azt kész. (igaz az oszt.társam a csaj, de túlzottan nem foglalkozok vele) ^^
Szerintem csak eszméletlenül hülye, sötét és szánalmas.
Az elsõ kérdésre a válasz, igen, elég gáz, ha 13 évesen ilyenekkel dicsekszik. A második kérdésre, hogy lógjál e vele, a te dolgod, te tudod, ha ettõl még jó fej, kijössze vele, akár. Viszont nem hinném, hogy jó hatással lenne rád, lehet, hogy egy olyan barátnõt kéne keresni, aki normális dolgokkal foglalkozik 13 évesen, pl tanulásal.
Hát elég nagy ribanc, ha nem akarod, hogy téged is elõbb-utóbb ennek tituláljanak, akkor nem kellene vele lógnod! 13 évesen azzal kellene foglalkoznia, hogy hová menjen továbbtanulni!!! Szánalmas kis hülye, az ilyenek vagy leányanyaként, vagy az utcán dolgozóként végzik!!!
Egyébként nem értem mért kell ehhez mindenhova xD...... ennyire nem vicces ::
A kislany es te is szanalmasak vagytok.. Ot nem ribancoznam le mert csak egy felelotlen takony, de viszont ha tenyleg a baratnod akkor nem ribancozgatni kene, hanem segiteni neki. Eszhez teriteni, vagy csak egy cinikus gratulaciot kene neki ejteni. Nmem gondolod..?
Megadod a csaj számát? Van egy barátom aki bevállalná.
A kérdező hozzászólása: de egy szánalmas nyomorékvagy :@
Evvel dicsekszik?ez szánalmas...ne lógj vele!!olyan leszel mint õ!!lehet ezt most hihetetlennek tartod de 1 idõ után átveszed majd a szokásait!persze most nagy a szája, és dicsekszik vele hogy nem védekeztek, de majd ha terhes marad és ott hagyja a fiú majd belássa hogy RIBANC volt...
Szeretnél te is ribanc lenni?
A kérdező hozzászólása: kurva anyád :: :$ =)
Nem ribanc, csak annyira éretlen, hogy nem fogja fel a helyzet súlyosságát. biztos vagyok benne, hogy nem szerette a pasiát szívbõl, amikor elvesztette vele a szüzességét, és ezért csak sajnálni tudom. Nem kéne vele lógnod, csak rossz hatással lehet rád.
Ha még smárolni sem smároltak, akkor lehet, hogy csak felvág az egésszel, hogy nagylánynak tünjön... de akkor az meg még gázosabb.. sztem s hanyagold a csajt. te ne legyél ilyen. és amugy tényleg nem ribanc, akkor lenne az ha mindenkivel megtenné.. de végülis ez a a barátja volt... még felelõtlen, biztos önfejû, és azt hitte, hogyjól cselekszik
Kérem, tisztázzuk a fogalmakat. A ribanc az, aki az utcán vagy bármilyen más helyen a testét kínálja pénzért és nem válogatja meg a személyeket. Egyszóval a barátnõd nem csinált ilyet, nem ribanc. Maximum úgy viselkedik, de még azt sem. Egyébként, ha lefeküdt vele, az õ baja. Miért kellene tovább foglalkoznod vele? Kb. ilyen a szitu: Odamegy hozzád: -Képzeld ekkor meg akkor megbaszott a barátom, semmi óvszer, erre most rohadt büszke vagyok jah és erre fel még le is szoptam keményem, tiszta geci lettem. 13 évesen, de nagyon élveztem, hogy ilyen vagyok. Te még ezek után megkérdezed, hogy vele kéne barátkoznod!? Ennyit errõl.
fúúú ...bazz ehez nekem is van hozzáfûzni valóm ...:P én 15 éves vagyok elmondom és én 13 évesen baszki azt nem tudtam hogy mi az a geci...:S már bocsi de lehet én elégé le vagyok maradva nem tom a barátnõdet tekintve NEM ribanc mert amit õ csinált azt nem így hívják csak feltûnési viszketegsége van a gádzsinak...:D ez vagy elmúlik vagy nem ...de szerintem ha magadnak jót akarsz és nem szeretnél te is ilyen fiatalon olyan tapasztalatokat átélni amikrõl gõzöd sincs akkor kerüld a csajt de jó nagy ívbe!!! nah pápá^^
A kérdező hozzászólása: istenvagy elõttemlévõ :D
Baszki ez elég vad. Mármint a tény, hogy nem tudod leírni sem, hogy ribanc, de azért már dobálod szarral. Gratulálok, mindkettõtöknek, menjetek bungee-zni, de ott ne a kötéllel lógjatok, ha lehet.
én 13-évesen azt sem tudtam mi aza faz meg geci.
A kérdező hozzászólása: lol xD amúgy hála istennek már hanyagolom ;) köszönöm amúgy a válaszokat =) és igen rinacot írtam RIBANC helyett..köszönöm-köszönöm ;)
Szerintem tartsd meg, használd, aztán dobd el... :)
Szerintem lógj még vele, használd, aztán dobd el. :)
Csatlakoznék az elõttem 3al szólóhoz.Borzalmas mennyire buták vagytok.Barátnõd és ribancozol? Kibeszéled a háta mögött? És amilyen szavakat használsz szerinted te akkor értelmesebb vagy nála?Felmerül bennem még az, hogy vele lógni??? Kicsi lány nem itt van a te helyed...
Az, hogy mit csinál, az õ dolga. Az hogy dicsekszik vele, az gáz. Az még gázabb, hogy itt kérdezed meg, hogy barátkozz-e még a barátnõddel meg hogy ribanc-e. Ha téged zavar, akkor ne, ha nem zavar, akkor igen. Te tudod, hogy vagy-e annyira nagylány, hogy ezt tudjad kezelni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat....amúgy nemannyira jó barátnõm csak lógok vwele..és bocsi ha megkérdeztem h mitcsináljak..de ha ez nemteccik akkor lehet innen menni és neírj köszi ;) a további válaszokat pedig várom =) és am nekem is elég emgrázó volt hogy az a csaj aki 2 hónapja még smárolni se tuddott a pasijával elémállíto h leszopta meg ilyenek..szal engem békén lehet hagyni köszönöm ^^
Szia én nem bántotalak én írtam azt hogy megerõszakoltak! hát én elbeszélgetnék a csajjal hogy kicsit kurva korai volt a dolog és hogy milyen lelki sérüléseket okozhat az hogy nem is vele akarta volna!! és hogyha Terhes akkro mit csinál? rohan sírva anyuhoz hogy terhes vagypk képes lesz felnevelni a gyereket vagy felálalja azt hogy lehet többet nem lehet gyereke?
Nem ribanc, hanem rettentõen felelõtlen és gyerek. És a fogalmazásodból ítélve még rád is rád fér egy kis érés, úgyhogy olvassgass sokat!!
mi az a rinac?
Nem ribanc, akkor lenne az ha velem feküdt volna le:)
ha nem akarsz a "hatása alá kerülni", akkor sürgösen szakíts meg vele minden kapcsolatot. Jobban jársz, hiszen a barátaidat megválogathatod!
Még cska egy buta kislány, cska a szüleit szabad és lehet hibáztatni...majd 4-5 év múlva, na akkor egy 10est rá h egy büdös ri.anc lesz:) sztem hanyagold a társaságát
Elsõ vagyok. Távol álljon tõlem a taplóság, de ki vagy Te, hogy eldöntsd, hogy ki kit tud kielégíteni?
Savanyú a szõlõ vagy mi? Irigykedsz?
elmondom neked h már 13évesen 15, 5 cm volt a farkam és lazán kibírtam volna elégíteni egy nõt és amikor valakinek 30évesen van 12cm és nagy kúrégép mégis hogy elégíti ki szted a nõket ? -.-"
Miért kizárt?
Nem akarok dicsekedni de én nekem 14 éves koromban 18cm farkam volt ugyhogy szerintem simán ki bir elégiteni egy 13 éves fiú egy 16 éves lányt! ;)
A kérdező hozzászólása: Köszi az eddigi véleményeket, igen egy fejlett fiúnak mehet a dolog.várom a további véleményeket LÁNYOKÉT is.
16:10 Az lehet hogy megvan a mérete, de nembiztos hogy tudja használni :D (btw, egyén függõ, lehet a srác sokkal érettebb mint hiszed)
A kérdező hozzászólása: elsõ válaszolónak:szerinted egy 13 éves fiú ki tud elégíteni egy 16 éves vagy egy akármilyen korú nõt? Lehet hogy volt már rá példa a történelemben de azért nehezen hihetõ.
fake
De akkor sem a méret a lényeg!!! :P

22 éves vagyok. Tetszik egy 13 éves lány és nagyon bejön. Mit csináljak? Az szerintetek gáz, hogy egy 13 éves lány tetszik korombeli srácnak?

Legjobb válasz: Hát, amilyenek a mai tizenhárom éves lányok...végül is nem ciki csak büntetik.

Hát, amilyenek a mai tizenhárom éves lányok...végül is nem ciki csak büntetik.
Nem gáz, csak ne dugd meg, mert az büntetendõ! Egyébként a szerelem nincs korhoz kötve. Bár azért ne verd nagydobra!
várd meg, míg 14 lesz, aztán mehet a buli. komolyan... bár, már most is lehet nyomulni, csak szex ne legyen, mert azért levágják a f*rkadat és lehúzzák a klotyón. de amint betölti a 14et, tolhatod is, mint szegénygyerek a trabantot. sok sikert.
Bocsi, de szerintem gáz. És ne csinálj semmit. 22/L
Miért lenne gáz, ha bejön? Azért sok 13 évesrõl már nem az jut az eszünkbe, hogy milyen kislányos...
Lúzer vagy, hogy nem tudsz korodbeli lánnyel kezdeni. Ha nem lúzer, akkor pedig beteg.
Annyira idióta módon áll itt hozzá egy-egy válaszoló...Nem arról szólt a kérdés, hogy az gáz-e, hogy akar tõle valamit, hanem csak az, hogy gáz-e, ha tetszik neki! Ne akarjatok már mindenben rosszat látni! Kérdezõnek, ha csak tetszik, az nem gond, tetszeni tetszhet bárki, csak egyébre nem szabad gondolni ;)
Te atya jó úr Isten!!! Mindenki abberált aki azt írja hogy nem gáz?? 02-52-esnek van igaza és csatlakoznék is!! Ne vicceljetek már!!! 13 éves!! az még gyerek! Kérdezõ te meg egy láma gekkó vagy. Maszatolnál inkább a saját korosztályodban, csak ahhoz meg lúzer vagy. Jól pofán kéne verni, hogy megtanuld...de remélem kikezdesz vele és akkor a faterja kitapossa a beled...
Szerintem , ha a csaj jófej meg tök norma akkor nincs gáz. De ha lehet adj meg róla több infót. Sok sikert nála!
Nem gáz. A mai 13 évesek 80-90 százaléka úgy néz ki és úgy öltözködik, hogy már simán elmegy sokkal idõsebbnek is. http://pedomaci.hu/ Az itt lévõ 16 év alatti lányok sem épp annyi évesnek néznek ki, amennyik valójában.
te már suliba jártál amikor õ a faszban lengedezett, amikor 5éves baba volt te már verted a fäszod. Nem vagy tiszta.... Nekem a 3 évvel fiatalabb is durva volt 20 évesen. Mit akarnál? meg nem dughatod, 15-18 korára annyit változik a gondolkodása és még a teste is hogy rá sem ismersz. Komoly kapcsolat kilõve, dugás kilõve. Tedd azt mint amikor még 5 éves volt... Verd a fäszod
nem kínos mert lehet már felnõtt a teste, és felnõtt a gondolkodása. Csak azt ugye tudod hogy 14 alatt tiprod a liliomot?!
Igen, gáz. Te már felnõtt vagy, õ még nem. Felnõtt meg ne kezdjen gyerekkel. Várj rá kb 4 évet, de te addigra már 26 leszel, õ meg még mindig tini.
Akkor inkább válogass közülük. :D
én vmennyire megtudom érteni, mert énis ismerek olyan lányokat, akik pár éve voltak 13 évesek, de 18nak néztek ki....én el se hittem, amikor megtudtam hány évesek, szóval mai fiatalok nemtudom milyen anyatejen nõnek fel.....
várd meg amíg 17 lesz
A kérdező hozzászólása: Nem azt mondtam, hogy szerelmes vagyok belé, hanem hogy bejön és tetszik. Amúgy nincsen bajom a korombeli csajokkal.
ha nem aza ritka-13 éves, aki még 13 évesnek néz ki, haenm aza tipikus mai-13 éves, akor nem gáz. nekem is van egy-két osztálytársam, akik néznek ki kb 15 évesnek és csak 13 évesek. meg van egy aki télleg egy kis [email protected], és 12 éves, de úgy néz ki mint vmi 20 éves, és kb két naopnta lehet rólla ilyen sztorikat hallani hogy most épp ki dugta meg a sineken, ki ujjazzta meg a mokorban, meg ilyenek ;) 13L

Miért menõ az, ha egy 13 éves gyerek halálra issza magát? 15/l

Legjobb válasz: Szerintem nem menõ,pedig én is 13 éves vagyok. Sokszor annyira furcsának (talán nem ez a legmegfelelõbb szó)találom azokat a kortársaimat,akik folyton leisszák magukat. A sulimba is jár elég sok,pedig én elég erõs suliba járok. Nem értem mi az okuk rá,de hát mit lehet tenni? Az õ élete,azt csinál amit akar. 13/L

Szerintem nem menõ, pedig én is 13 éves vagyok. Sokszor annyira furcsának (talán nem ez a legmegfelelõbb szó)találom azokat a kortársaimat, akik folyton leisszák magukat. A sulimba is jár elég sok, pedig én elég erõs suliba járok. Nem értem mi az okuk rá, de hát mit lehet tenni? Az õ élete, azt csinál amit akar. 13/L
Egyébként honnan tudod, hogy tényleg úgy volt, azért ebben a korban sokat füllentenek, vagy nem úgy mesélik el... Bár nem lepõdöm meg semmi, el is hiszem, ha igaz.
valószínû azért, mert ettõl olyan érettnek érzik magukat
Én meg szólok, hogy pontosan 30 évvel ezelõtt is bõven voltak ilyenek. Anyukámnak 3 alkoholista és pár drogos osztálytársa is volt 8.-ban és ezek persze cigiztek is rendesen. Gimiben egyik osztálytársa 15 évesen teherbe esett, de a szülei nem engedték hogy megtartsa, az abortusz után a csaj kb fél évvel öngyilkos lett. Talán a tanárok nem voltak ezekkel tisztában meg a szülõk.
Nem menõ, inkább szánalmas és megvetendõ. Legalábbis a részemrõl. Bár amilyen világot élünk, kinézem, hogy valakinek nem.
"Lehet nem a piától jutott oda, de végül a piába menekült és kikerülni nem tud." Szerintem az esetek többségében elmondható, hogy a hajléktalanság vezet az alkoholizmushoz, nem pedig fordítva.
Szeritnem már unalmukba nem tudnak mit kitalálni..... Meg valószínû ezt látják otthon is. Azért te ne kövesd õket, nem kéne nekik sem ilyet csinálni, de felnõtteknek sem. Szerintem bõven elég ránézni egy hajléktalanra aki részeg hogy viselkedik és mire vitte...... szeritnem ez bõven elrettentõ példa kéne hogy legyen. Lehet nem a piától jutott oda, de végül a piába menekült és kikerülni nem tud.
"Csak szólok, hogy ehhez semmi közöd, és saját magadmnak ártasz ha más életével törõdsz." Én is így gondolom, pedig nem én nem vagyok az a fajta:) Nem igazán bírom a piát. (Mármint, ja 13-14 évesen nyilván kóstoltam már de nem jött be)
A kérdező hozzászólása: Én ezt arra alapozva kérdeztem, h tegnap 4 osztálytársamat vitték be a toxi-ra. És mint láthatjátok, nem úgy tettem fel a kérdést, h MINDEN 13 éves gyerek miért issza halálra magát. Nem akarom h bármely 13 éves is magára vegye.
Az a probléma, hogy mint mondták, a Gyakorin végletekben gondolkodnak. Egy kezemen megtudom számolni, hány idióta, semmirekellõ alkoholfogyasztó ismerõsöm van. 13 éves korom óta ûzöm az ipart, mindig olyanok között mozogtam, akik nem vetették meg az alkoholt vagy a dohányzást, mégse lett senkibõl utcagyerek, vagy alkoholista, esetleg tinédzser anyuka. 15 éves koromra két nyelvvizsgám volt, és még két nyelvet beszéltem alapfokon, a barátaim szintén ezen a szinten mozogtak. Arra azért kíváncsi vagyok, kérdezõ, mit jelent neked az, hogy halálra isszák magukat. Az erkölcshuszárok és a hozzád hasonló, "laikus", tapasztalatlan tinédzserek ezzel kapcsolatban is csak a két végletet látják. Az, hogy iszol, nem azt jelenti hogy a seggeden fogsz csúszni egész este. Lehet mértékkel is inni.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Nem menõ, de azért halálra nevettem magam majálison, amikor a kis 7-8 osztályos csírák négykézláb hánytak. Nem tudom õk miért élvezhetik, én 16 évesen kezdtem el ezt a dolgot, most 17 vagyok. 13 évesen még alkoholra gondolni se mertem, 14 évesen se, 15 éves koromban jutottam oda, hogy hívtak buliba, de nagyon nem mentem. (Itthon meg se kérdeztem:D) Igazából itt a gimi volt a 'határ', tehát gimisek lettünk, és kezdõdtek a buliáradatok, alkohol, fû, cigi, nyugtatók, antidepresszánsok, mindenszart elkezdtek használni a népek. (Ez sokkal rosszabb amúgy, mint az, hogy a 13 évesek isznak.) Szerintem a filmek, hollywood hatással van erre, hisz ott az alkohol, és a különbözõ ütõs drogok is bulik. Mindig viccesek, jó oldalukat mutatják... Na most ez után szimpi egy kisgyereknek berúgni, hisz olyan buli lesz mint a filmben...
Utolsónak igaza van. Itt gyiken csak két véglet létezik. Vagy egy részeges lotyó, vagy egyetemet végzett, diplomás boldog nõ, akinek az idejében ez nem volt még divat. Áh, olyan nincs, még olyanról nem olvastam, hogy pl valaki cigizik, néha el megy bulizni, de e-mellett jól tanul. És olyanról sem, hogy valaki aki 16 évesen szexel ne esne teherbe, csakmert gyiken vannak ilyen kérdések, holott ha megnézitek felnõtt nõk több ilyet raknak ki. DE persze 17 évesen már mehet minden, pláne ha fiú mert hogy már mindjárt felnõtt. Kész vicc ez a fórum.
na figyu! sétáljunk egyet az utcán, és szólítsunk meg minden 13 évest, és kérdezzük meg, menõ-e az ilyesmi, ill. mit gondol a témáról. Vagy tudod, mit? Facebookon keress nekem legalább 25-öt az ilyen fajtából, azzal is megelégszem - kíváncsi vagyok, mennyit tudsz felmutatni. Rohadtul elegem van az ilyen marhaságokból, gyökerek mindig is voltak, mindig is lesznek, nem kell velük törõdni, mert csak az agysejtjeid pusztulnak. 14/L, aki szerint ez nagyon gáz, ha valaki halálra issza magát rettenetes, legyen akárki, akárhány éves, nem szabad, helytelen dolog. Csak na, már elegem van ebbõl a sok általánosításból! Több ezer éve ezt csinálja mindenki, hogy lát egy rossz példát, és akkor az az átlag... -.-
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Azért, mert egész egyszerûen ezt érzik menõnek, a többi birka után szaladnak ezek a kisbirkák is. Nálunk akkoriban még nem volt ez a divat, pedig nem vagyok öreg, csak 18 éves vagyok, szóval 5 éves voltam 13 éves.Az pedig 2009-ben volt.2009-ben ritka 13 éves volt, aki ivott, vagy rendszeresen bulizott.A drogról csak egy családban esett szó, mert ott a fiú nõvére is drogozott, meg annak a volt barátai, mind, olyan is volt a környezet. Egyébként ennyire elfajult a világ 5 év alatt.8 éve meg még hihetetlenebb lett volna ez a sztori, meg ráadásul gázabb is.Akkoriban akik cigizni mentek, azok kimentek még a házból is, szó sem volt arról, hogy bármelyik szülõ tudjon a dolgokról.Senki sem köpte be azt a pár lányt és fiút, akik egyszer-egyszer kimentek cigizni, de mindenki tudott róla az osztályban.A másik osztályban még ilyeneket sem csináltak, csak késõbb a bulizósabb fajták(õk már azóta lejárt lemezek, igaz, hogy az egyikõjüknek kapcsolata van, bár azt nem tudom, hogy meddig és hogy milyen komoly). Egyébként én annak idején sem cigiztem, drogoztam, ittam...stb.Ennek ellenére én is kipróbáltam késõbb a cigit, meg az alkoholt, de nem volt jó semelyik.Oké, hogy a sör finom, vagy oké, hogy szép a cigi füstje, de nem éri meg.Nekem legalábbis nem érte meg.Fájt a fejem tõle, szédültem tõle, és ehhez hasonlók.Nem kellett, nem akartam, nem volt rá szükségem. Úgy gondoltam, hogy a stílusommal sem állok be a birkák közé, mert nem érdekelt.1 napra voltam emo, másnapra lettem rocker, harmadnapra végül visszamentem a saját stílusomba. Én nem akartam beszorítani magam egy stílusba, nem akartam, hogy csak olyan zenét hallgassak, ami a stílushoz illik. Így lett egy sokszínû, nyílt, befogadó, kevert stílusom.Meghallgatom a rockot, a rappet, a jazzt, a blues, a lassút, a gyorsat, a régit, a mulatóst, a kiabálósat(néha), a rastát, meg mindenfélét. Amolyan nyugodt, békés ember lettem szerintem ezzel, hogy kibékültem önmagammal, és a saját utamat járom.Nem akarok járni olyan utakon, amik másnak valók, nekem nem.Szerintem jobban tettem, hogy egyedi, önálló gondolkodást alakítottam ki, azzal együtt, hogy semmilyen káros szokásom nincs. Konzervatív sem vagyok, de divatból minek csináljam ezeket? Engem sokszor átvertek, csalódtam...stb., és már vigyázok mindenkivel, nehezen bízok meg az emberekben. Annyi viszont szent, hogy engedem, hogy én önmagam lehessek, és nem kényszerítem magam semmibe bele.:) 18/L
Leginkább a szüleiket nem értem..én 15 éves vagyok, mégsem engednek sehová, 8-kor otthon kell lennem.
A kérdező hozzászólása: tehát, akk kedves utolsó te is ez a fajta vagy
Csak szólok, hogy ehhez semmi közöd, és saját magadmnak ártasz ha más életével törõdsz.
Úgy bírom, mikor a fiatalok osszák a még fiatalabbaknak, hogy "anno" mennyire más volt minden. Én 17 éves vagyok, és hülyeség, hogy 5 éve nem ivott senki. Akkor 12 voltam, és bizony volt már osztálytársam, aki ivott, cigizett, szexelt. 1 évvel késõbb több is volt. Gyakorin amúgy általában tényleg két véglet van, bár én ettõl függetlenül le merem írni, hogy cigizek, a piát sem vetem meg már 14 éves korom óta, de ettõl függetlenül jó tanuló vagyok, és aránylag normális. :) ) És azért néha még belebotlok 1-2 ilyenbe. Pedig élõben nagyon sok ilyet ismerek, túlzás nélkül.

13 éves vagyok és imádom a metál/ rockos dolgokat. Baj az ha nem úgy nézek ki, mint amilyen stílushoz vonzódom? Egyeltalán nem korai ez egy 13 éves lánynak? 13/L

Szeretnék úgy is öltözködni, viszont nem áll jól a bakancs, és a hajam is szörnyû ha megcsinálom "emós"-ra.(de nem vagyok egy divatmajom, semleges, sötét ruhákban járok mindenhova)

Legjobb válasz: Egyáltalán nem gond. Az öltözködés alapján sok emberbõl ki sem néznéd, hogy milyen zenét hallgat. Nem a ruháktól fogod megszeretni a stílust és a zenét. :)

Egyáltalán nem gond. Az öltözködés alapján sok emberbõl ki sem néznéd, hogy milyen zenét hallgat. Nem a ruháktól fogod megszeretni a stílust és a zenét. :)
Nem kell úgy öltözködni, attól nem fogod jobban szeretni a stílust. Ja és ne akarj emós hajat csinálni, ha a rockot/metált szereted ...
Szerintem se baj :-) Én punk zenét hallgattam anno, de ezt meg nem mondták volna rólam öltözködés alapján és azóta sem bántam meg. :-)Másrészt teheted azt is, hogy kevered az öltözködési stílusokat, vagy csak valami kiegészítõ utal rá, hogy belül te egy kis metal babe vagy. :-) 41/F
Hollywood undead-et hallgatok és hercegnõs ruháim vannak...
Én 10 éves korom óta oltozkodom így, 8 éve hallgatok rock illetve metal zenét(ha nem több).Szerintem nem korai. Könyörgöm, kit érdekel, h jól áll-e neked a bakancs?!A rockerek nem a ruhad érdekli, nálunk senki sem nézi h jól áll-e a bakancs vagy nem.Nálunk nem ez a lényeg.Ja, és az emo és rocker stílus teljesen más, ég és föld a kettõ.De persze olyanra csinálod a hajad, amilyen tetszik.Remélem segítettem. 12/l
Nem korai, én is kb ekkor kezdtem metalt hallgatni, késõbb volt egy hosszabb kitérõ, de ez az igazi zene. Öltözködéssel meg ne törõdj, belül kell érezned ezt
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenki :)
Nem korai, én úgy 3 éve hallgatok metált/rockot, most 14 éves vagyok, igaz fiú. :) Mellesleg valóban nem kell úgy öltözködnöd, rólam is csak akkor tudják az emberek, hogy rocker vagyok, ha mondom nekik :D
Én is 13 vagyok....feketébe járok, láncokat hordok, van néhány bandás pólóm.A hajad pedig (igaz nekem alapból nagyon göndör) ha egyenes és lelapul akkor köthetsz fejpántot vagy kendõt.

Szerintetek egy 13 eves lanynak normalis ha 160 cm magas? Ez a magassag soknak szamit ilyen korban? Mennyi az atlag magassag a 13 eveseknel?

Legjobb válasz: az teljesen normális, de az nem, hogy 13 évesen még hajnal kettõkor az internet elõtt ülsz. ha én lennék az apád, akkor nem az lenne a legnagyobb bajod, hogy hány cm vagy, hanem, hogy viselkedj a korodnak megfelelõen...

Szerintem semmi gond nincs azzal, hisz én most vagyok 13 éves és 169 cm vagyok;) [vékony testalkat, de semmi önkritika...mindegy..:D]
egyik osztálytársam 13 és 172 cm, én meg 12 éves vagyok és nem teljesen 150 cm.. nahh akkor sztem te normális magasságu vagy
A kérdező hozzászólása: Hogy erted azt, hogy viselkedjek a koromhoz meg feleloen?? En teljes mertekben ugy viselkedik mint egy 13 eves kislany attol hogy neha 2-ig fent vagyok az meg nem jelent problemat, mas gyerekek is fent vannak olyan koran nem csak en szoval nekem ezzel nincs semmi bajom....
A kérdező hozzászólása: Igazabol nekem nincs bajom a magassagommal csak kivancsi voltam hogy masok velemenyere, mert neha kapok negativ jelzeseket, hogy tul magas vagyok, letra meg ilyesmi bar az ilyen velemenyeket csak el engedem a folem mogot!!
az teljesen normális, de az nem, hogy 13 évesen még hajnal kettõkor az internet elõtt ülsz. ha én lennék az apád, akkor nem az lenne a legnagyobb bajod, hogy hány cm vagy, hanem, hogy viselkedj a korodnak megfelelõen...
A kérdező hozzászólása: Bocsi, de engem itt te ne tanitsal rendben van, mert abban a kommentben nem magamrol irtam, hogy nem olvasok petofit hanem a tobbi gyerekrol olvasd vissza hanem erted!!!!!Es ne legyel igy el tajolodva magadtol teszed itt a nagy okos gyereket engem nem kell tanita tudok magtol nagyon sok mindent....es azt is tudom, hogy milesz belolem ha felnovok!!!!NEM VAGYOK EGY BUTA HULYE LANY!!! NAGYON OKOS VAGYOK ES TUDOM, HOGY MIT CSINALOK!!! NEKEM OTT VANNAK A SZULEIM AKIK TANITNAK ES AKIK PARANCSOLHATNAK NEKEM!!!Amugy meg annyit hozza fuznek, hogy nem magyarszarmazasu vagyok hanem Ukran szoval ne oktassal engem, hogy hanyas tanulo legyek, mert ha itt kapnak egy 4-est akkor rogton meg buknak a vizsgan, mert itt a legnagyobb jegy a 12-es!!!
Bocsi, kislány, de én nem a perverz pedofil kategóriát bõvítem. Ha oda tartoznék, szerintem mást írtam volna ide neked...Amúgy, elég szégyen az, hogyha nem olvastok petõfit, így butul el az ország...Ja, amúgy úgy zárójelben közlöm, ha nem olvasol "régi szarokat" és valami más "modernebbet" olvasol helyette kiváncsi leszek, ha (egyáltalán) eljutsz az érettségiig, és megadják a kettest, hova fognak téged felvenni. Úgyhogy ezen gondolkodj. Amúgy, ha már olvasol valamit, az egy piros pont, mert általában már az edõsebbekre sem jellemzõ, hogy könyveket olvasnának...
A kérdező hozzászólása: huha, a 172 cm az mar tul sok.....
A kérdező hozzászólása: Es honnan tudod te egyaltalan, hogy nem olvasok petofit meg ilyesmit?? Nem tudol rolam semmit ugyhogy nekem ne magyaraz itt füt fát, hogy ezt nem tudom meg azt nem tudom.....
A kérdező hozzászólása: Am miert gondoltam ocsmanysagra? Azert, mert manapsag minden nalunk idosebb fiu a neten csak ilyen dolgokat ir! Mindenfele chaten is csak ez megy semmi hiaba gyerek chatrol van szo ha ki van irva, hogy(10-14 eveseknek)Es gondoltam biztos te is olyan lehetsz ha azt irod, hogy hajnal 2-ig biztos nem meset nezek!!Mese ott az 5-6 eves kis gyerekeknek nem nekunk!! Minden szulo tudja, hogy nevelje gyereket nem kell mas tanacsa hozza!
A kérdező hozzászólása: Eloszor is nekem nincs facebook-om szoval en nem vagyok facebook fuggo!! Egyepkent meg a XXI.szazadban elunk a mai gyerekek nem fognak petofit meg ehez hasonlo dolgokat olvasni, mert szerintuk az teljesen ertelmetlen lenne!Biztos meg van a sajat elkepzelesuk, hogy tovabb menjenek tanulni, a fejlodesnek van mas modja is nem csak a regi irodalmi muvek olvasasa!!
Bocsi, én 13 évesen nem néztem ocsmányságokat este, mert kb lehetetlen volt. Amúgy, igazad van, mindenki magából indul ki, mert én itt nem ocsmányságra gondoltam, hanem a (nem csak 13 évesek) manapság pl erõsen facebook függõk, és egyébb társasági oldalak függõi, és itt pl arra gondoltam, hogy vagy azon van fent egész nap(mert ismerek olyan gyereket, aki ha egy nap nem fb-zhet akkor kb 5 óra elteltével elkezd remegni, és nyugtatót kell neki beadni...) Vagy bármi mást csinál, amit nem neki kéne... Nektek 13 évesen az a dolgotok, hogy szépen csiszolgassátok az agytekervényeiteket, másra rohadtul nincs gondotok, és szerintem épp elég alulképzett hülyével rendelkezik ez az ország, nem kell több...és kedves utolsó, te is ahelyett , hogy itt próbálj meg okosnak tünni, inkább menj, és tanulj négyeztre emelni, vagy olvasgass Petõfit, vagy bármit, amitõl kicsit fejlödik az agyacskád... Tudom, most jön majd a 13 évesek folyamatos oltogatása, de hidd el, ha most meg embereled magad, és tanulsz, késõbb nagy hasznát veszed, amikor hozzátudsz szólni egy beszélgetéshez, vagy a továbbtanulásról lesz szó... És mielõtt jön az hogy ennyit meg annyit tanultok, ha ez igaz lenne, akkor valószinüleg hajnal kettõkor még nem lennétek ébren, mert lefáradna az agyatok és 10-kor már húznátok a lóbõrt...Szóval ennyit errõl.
Mindenki magarol vesz peldat eloszor!!!!Szerinted egy 13 eves kislany mesen meg egyeb filmeken kivul mit nezhetne??? ne celozagassal legyszives semmi ocsmanysagra, mert nekem sincs minden meg engedve!!
Amikor én 13 éves voltam, nekem 8-kor fekvés volt. Nagy ritkaság volt, hogy hétköznap nem volt takarodó... A hétvégén addig voltunk fent amíg akartunk, de hétköznap kötelezõ volt. És nem bánom, és az én gyerekeim is 8kor feküdni fognak. Sokkal kiegyensúlyozottabbak voltunk, mint azok a "szerencsés" osztálytársak, akik éjfélig virrasztottak. Szóval én így értettem. Azt nem tudom, hogy milyen vagy, mert nem ismerlek, de nem hiszem, hogy te hajnal kettõig mesét néztél volna, és igenis szerintem egy 13 évesnek nagyon max 10-kor fekvés!!!
A kérdező hozzászólása: Am koszonom a valaszokat!!!:)
Szia. Szerintem normális, miért ne lenne az? én 21 leszek, és csak 155 cm vagyok...nem hiszem, hogy én már fogok nöni....de ne aggódj, te még nõni fogsz. Én szeretem, hogy alacsony vagyok, mert sok fiú szerint ez aranyos, nekem nem nagyon kell attól tartanom, hogy magasabb vagyok mint a barátom, még magassarkúval sem. Nem mondom, hogy nem örülnék egy pár plusz centinek, mert azért csak jobb lenne, amikor valami magas helyrõl akarok egy tárgyat levenni, de így kinézetileg nekem semmi bajom magammal az alacsonyságom ellenére. Szóval ne aggódj.
Van néhány gond ezekkel az átlagokkal. Például van két ember az egyik 150 a másik 200 cm magas. Mennyi az átlag? És mit fejez ki? Egy nagy büdös semmit! Várnál két 175 cm fazont ...
157, 3cm. Most komolyan. Tehát te az átlagtól eltérsz (ez már nem komoly). Semmi bajod. Ha valaki piszkál itt eléred az adatokat: http://www.gekkonet.hu/fejlodes/GEKKO-kalauz-gyermekek-testm..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!