Találatok a következő kifejezésre: Az egyik 13 (678 db)

Õszinte részvétem!!! fehérbe, max sötét nadrág a nagyobbnak, de leginkább nem vinném a kicsit fõleg nem.
szerintem valamilyen elegáns (szándékosan nem írom, hogy ünneplõ, de gyerekruhánál így hívják) nadrág és fehér rövidujjú ingecske, vagy világoskék. Lehet rajtuk kis bermuda is (sötétkék) szerintem... fehér zokni, szandi. Szóval olyan ruhába, amiben nem lesz melegük, de nem hétköznapi, hanem elegánsabb. Õszinte részvétem.
Gyerekeknek mindegy, hogy miben vannak... Mondjuk en ekkorakat nem vinnek temetesre. Reszvetem.
Ha teheted, ne vidd el õket... Amúgy nem kell õket feketébe öltöztetni. Akár fehér ing is lehet, vagy más, egyszínû, kimenõs ruha. Ha nagyon tûz a nap, nyári sapka is lehet rajtuk, nincs ebben semmi. Részvétem!
A kérdező hozzászólása: A lelki trauma rész nem értem. Talán önfelet tajtékzó visítozó zokogó szitura gondolsz??? Nem vagyok az a típus.
A kérdező hozzászólása: Emlék???? Hát tutira marad! Ez már most biztos. Gyakran emlegeti a Mamát. Meg kérdezõsködik felõle. Meg mesél róla.
nehari de gyereket nem jo dolog ilyenek kiteni marad benne tutira emlék ..és ne hogy lelki trauma érjen ha értesz ne vidd .
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hozzá szólásokat! Mindenféle képen viszem Õket. A nagy fiam folyamatosan részese volt édesanyám betegségében (csak a kórházba nem jött be, az ott már túl durva volt). Már jó egy éve elkezdtem felkészíteni a halál szó megértésére. Az oviban van hittan, ez még jobban megérteti vele. Temettünk el halott madarakat (kertemben voltak elpusztulva, és sajnos a mi papagájunk is meghalt már 3 éve; öreg volt és beteg). Anyukámnak szórásos temetése lesz, fiam nagyon várja. Elmeséltem, hogy milyen lesz. És a hamvai így közelebb kerülnek az angyalokhoz. A fiam rengeteget segít anyukám halálának feldolgozásában, pillanatok alatt megvigasztal. A pici igaz, nagyon pici, de nem tudom kire bízni. A temetés alatt viszont ott lesz anyósom, aki ott el tudja tologatni babakocsivak a környékben.
Utolsó ez sajnos szörnyû, hogy ilyen fiatalon hunyt el a keresztanyukája, de hát mi történt, beteg volt? Ne haragudj, ha túl indiszkrét.
Részvétem. A picit nem is lehet feketébe öltöztetni, ekkora méretben nem véletlenül nem lehet kapni fekete ruhákat. Neki egy szimpla ünneplô szerelés is tökéletes. A nagynak fekete póló, sötét nadrág. A kicsit nem feltétlenül vinném a temetésre, de a nagyot szerintem semmiképp nem szerencsés kihagyni a gyászból, hiszen ô már érti+ látja mi történt, neki is lehetôséget kell adni, hogy elbúcsúzzon, lássa, megértse a dolog véglegességét. Az én fiam is 5 éves, a 20 éves keresztanyját temettük. Ott volt, megsimogatta a kezét, mellé tette az egyik plüssállatát, hogy az vigyázzon rá odalent... Elôtte pszichológussal átbeszéltük. Így jobban megértette, segített neki elfogadni. Én az akkor fél éves lányomat viszont nem vittem.
A kicsit bármilyen csinos ruhába, mindegy a színe, a nagyot sötét nadrágba (ha meleg van, nyugodtan lehet rövid is) és fehér ingbe vagy pólóba, gondolom, van ünneplõ ruhája az ovi miatt. Részvétem.
A gyerekeket (mármint a nagyobbakat, nem a csecsemôkre gondolok) nem szerencsés kihagyni a gyászból. Hiszen ôk is látják, érzékelik, hogy valami változás történt, a felnôttek szomorúak, sírnak, és valaki, akir ôk is szerettek, soha többé nem fog már jelen lenni az életükben. A temetés lezárja, véglegesíti a búcsút a szeretett személytôl, segít megérteni, elfogadni a halál tényét. A mi kultúránkban elég bután kezeljük a halált, ami pedig az élet része. A gyerekben akkor nem fognak rossz érzések maradni, ha hagyjuk, hogy velünk élje meg a búcsút. Ezt nem én mondom, hanem a szakemberek. Mi nem zártuk ki a fiamat a búcsúból. Nem bántuk meg. Ha kérdezett, válaszoltunk+ ha közben sétálni akart, vagy a háttérbe húzódni, mentünk vele. Utána sokat beszélgettünk errôl. Eljátszotta. Lerajzolta. Végül tovább lépett. Pedig imádta a keresztanyját. Most az ô hangján beszél a lelkiismerete... :( :')

Van 13 darab érménk. Ezek közül az egyik eltérő súlyú, könnyebb vagy nehezebb a többinél. Adott egy kétkarú mérleg. Hogyan állapíthatjuk meg, hogy melyik a "hamis" érme, legfeljebb 3 méréssel?

Legjobb válasz: Megoldható úgy is, ha nem tudjuk könnyebb vagy nehezebb a hamis érme. Számozzuk az érméket 1-tõl 13-ig 1. mérés: 1,2,3,4 <----> 5,6,7,8 Három eset lehetséges. I. Az elsõ, amikor az 1,2,3,4 csoport nehezebb. Ekkor a következõ 2. mérés legyen 1,2,5 <----> 3,4,6 Ha ez a mérés EGYENLÕ a hamis érme a 7. vagy a 8. A harmadik méréssel ez eldönthetõ: pl. 1 <---> 7 Ha az elõzõ mérésnél 1,2,5 nehezebb volt, akkor vagy az 1,2 nehezebb, vagy a 6 könnyebb. Ilyenkor a 3. mérés: 1 <---> 2. Ha ezek egyenlõek a 6. a könnyebb (hamis), ha nem egyenlõek a nehezebb érme a hamis. Ha az 1,2,5 könnyebb volt, akkor vagy a 3,4 a nehezebb, vagy az 5 könnyebb. Ekkor a 3. mérés: 3 <---> 4 Itt a nehezebb a hamis, ha egyformák az 5. a hamis. II. eset Amikor az 5,6,7,8 érme volt a nehezebb. Ilyenkor az eset ugyanaz mint az elõbbi (I.) Csak az érméket kell átszámozni és úgy végigjátszani az elõbb leírtakat. III. eset Amikor az alapmérés egyenlõ. Ilyenkor a hamis érme a 9,10,11,12,13 érmék valamelyike. Ilyenkor a 2. mérés: 8,9 <--->10,11 (igen, a 8. érme a már mért csoportból van, és azért fontos mert viszonyíthatunk hozzá). Ha egyforma a két oldal, a hamis a 12,13 érmék valamelyike. A 3. mérés ilyenkor egyszerû, pl: bármelyiket feltesszük szemben az egyenlõnek mért csoportból vett érmével. Ha nem egyenlõek, akkor mondjuk a 8,9 nehezebb. Ilyenkor a 3. mérés: 10 <---> 11. Ha ezek egyenlõek a 9. a nehezebb és hamis, ha nem egyenlõek, a könnyebbik a hamis érme. Ha a 8,9 könyebb volt, akkor a 3. mérés szintén 10 <---> 11. Ha ezek egyenlõek a 9. a könnyebb és hamis, ha nem egyenlõek, a nehezebbik a hamis érme. Kb. ennyi, remélem nem írtam el sehol ... maci

Megoldható úgy is, ha nem tudjuk könnyebb vagy nehezebb a hamis érme. Számozzuk az érméket 1-tõl 13-ig 1. mérés: 1, 2, 3, 4 <----> 5, 6, 7, 8 Három eset lehetséges. I. Az elsõ, amikor az 1, 2, 3, 4 csoport nehezebb. Ekkor a következõ 2. mérés legyen 1, 2, 5 <----> 3, 4, 6 Ha ez a mérés EGYENLÕ a hamis érme a 7. vagy a 8. A harmadik méréssel ez eldönthetõ: pl. 1 <---> 7 Ha az elõzõ mérésnél 1, 2, 5 nehezebb volt, akkor vagy az 1, 2 nehezebb, vagy a 6 könnyebb. Ilyenkor a 3. mérés: 1 <---> 2. Ha ezek egyenlõek a 6. a könnyebb (hamis), ha nem egyenlõek a nehezebb érme a hamis. Ha az 1, 2, 5 könnyebb volt, akkor vagy a 3, 4 a nehezebb, vagy az 5 könnyebb. Ekkor a 3. mérés: 3 <---> 4 Itt a nehezebb a hamis, ha egyformák az 5. a hamis. II. eset Amikor az 5, 6, 7, 8 érme volt a nehezebb. Ilyenkor az eset ugyanaz mint az elõbbi (I.) Csak az érméket kell átszámozni és úgy végigjátszani az elõbb leírtakat. III. eset Amikor az alapmérés egyenlõ. Ilyenkor a hamis érme a 9, 10, 11, 12, 13 érmék valamelyike. Ilyenkor a 2. mérés: 8, 9 <--->10, 11 (igen, a 8. érme a már mért csoportból van, és azért fontos mert viszonyíthatunk hozzá). Ha egyforma a két oldal, a hamis a 12, 13 érmék valamelyike. A 3. mérés ilyenkor egyszerû, pl: bármelyiket feltesszük szemben az egyenlõnek mért csoportból vett érmével. Ha nem egyenlõek, akkor mondjuk a 8, 9 nehezebb. Ilyenkor a 3. mérés: 10 <---> 11. Ha ezek egyenlõek a 9. a nehezebb és hamis, ha nem egyenlõek, a könnyebbik a hamis érme. Ha a 8, 9 könyebb volt, akkor a 3. mérés szintén 10 <---> 11. Ha ezek egyenlõek a 9. a könnyebb és hamis, ha nem egyenlõek, a nehezebbik a hamis érme. Kb. ennyi, remélem nem írtam el sehol ... maci
Én csak úgy tudom, hogy ha elõre tudjuk, nehezebbet vagy könnyebbet keresünk. Nézzük könnyebbel: 1. mérés: 6-6 érme a két karba, egyet nem mérünk. Ha a mérleg egyenlõ tömeget mutat, akkor az a kimaradt érme a "hamis". Ha valamelyik 6-os csoport könnyebb a másiknál, akkor a könnyebbet megtartjuk. 2. mérés: a könnyebb 6-osból 3-3 érmét a mérleg két karjára helyezünk. A könnyebbikben lesz a keresett érme. 3. mérés: a megmaradó 3 érmébõl 1-1 kerül a mérleg két karjára. Ha azonos tömegûek, akkor a nem mért érme a "hamis", ha valamelyik könnyebb, akkor az. Ugyanígy végigjátszható a nehezebbek kiválasztásával, akkor a nagyobb tömegû hamisat találjuk meg.
A kérdező hozzászólása: Maci! Tökéletes a válasz. Gratulálok!

Az normális, ha egy 17 éves fiú egy 13 éves lánnyal jár?

Már egy hónapja ismerkedünk, egy busszal megyünk suliba, és tetszünk egymásnak. nem tudom, hogy kezdjek-e el vele valamit a korkülömbség miatt, vagy hagyjam?

Legjobb válasz: Te, a Kérdezõ a fiú vagy a lány vagy? Szerintem ez a korkülönbség nagy. Fõleg, minél fiatalabbb emberekrõl van szó, annál inkább számít pár év is!!!!! Ismeretségi körömben láttam hasonlót, 14 éves lány jött össze 22 éves fiúval, ki is volt akadva mindenki, és a srác egy idõ után panaszkododtt, hogy milyen éretlen, nem is törõdik a kiscsaj vele, magányosnak érzi magát mellette, és nem tudja vele megbeszélni a kapcsolatukat. Nahát, nahát... "Mily' meglepõ." De nem sajnáltam a ygereket egy cseppet sem, elve fejjel ment a falnak. Mindez azt mutatja, hogy egy 13 éves még másképp gondolkodik, mint egy 17 éves, vagy idõsebb - bár egyéni különbségel kétségkívûl akadnak. De én akkor is azt mondom, egy 17 éves fiú ne járjon egy 13 éves lánnyal, ha csak nem fog rá a szex terén valóban (!) 3 évet várni, vagy minimum kettõt.

Te, a Kérdezõ a fiú vagy a lány vagy? Szerintem ez a korkülönbség nagy. Fõleg, minél fiatalabbb emberekrõl van szó, annál inkább számít pár év is!!!!! Ismeretségi körömben láttam hasonlót, 14 éves lány jött össze 22 éves fiúval, ki is volt akadva mindenki, és a srác egy idõ után panaszkododtt, hogy milyen éretlen, nem is törõdik a kiscsaj vele, magányosnak érzi magát mellette, és nem tudja vele megbeszélni a kapcsolatukat. Nahát, nahát... "Mily' meglepõ." De nem sajnáltam a ygereket egy cseppet sem, elve fejjel ment a falnak. Mindez azt mutatja, hogy egy 13 éves még másképp gondolkodik, mint egy 17 éves, vagy idõsebb - bár egyéni különbségel kétségkívûl akadnak. De én akkor is azt mondom, egy 17 éves fiú ne járjon egy 13 éves lánnyal, ha csak nem fog rá a szex terén valóban (!) 3 évet várni, vagy minimum kettõt.
én fiú vagyok és igaz egy évvel fiatalabb is és hát rám is furcsán néztek hogy milyen fiatal a barátnõm de beletörõdtek ÉS NEM minden lány egyforma például akivel én együtt vagyok igen is komolyan gondolkodik érettebb a koránál ilyen lány is van szóval ha a tied is ilyen összejöhettek simán... szerintem :) Sok Sikert!
Az ucso válaszoloval értek egyet. Sztem ha a csj érettgondolkodású akkor nem gond. És mivel te ezt így megkérdezted(ebbõl azt látom h komolyan veszed a csajt) így gondolom h nem fektetnéd le csak ugy. Sztem probáljátok meg, ne álljon a boldogságotok utjába az a 4év. Sok boldogságot, és hosszú kapcsot nektek:)
Szerintem még akár lehet is belõle valami, ha a lány érettebb gondolkodású. Csak szex terén nem kell semmit elkapkodni. Nem olyan vészes azért, mintha húszonévessel akarna...
hm...:) én 14 vagyok barátom most 17. mi tökéletesen megvagyunk már egy jó ideje... sok sikert;) és amúgy is ha úgy érzed neked menni fog, akkor miért zavarna a korkülömbség??
13 éves lányban már lehet, hogy ébredeznek a hormonok. Akár úgy is érezheti, hogy szerelmes. De az is lehet, hogy csak a vonzerejét akarja kipróbálni. Nagyon-nagyon kicsi annak az esélye, hogy ilyen fiatalon ekkora korkülönbséggel összeillõ pár legyenek.
Legyen eszed! 13 éves! Egy kislány!!!!
Általános iskolás kislány... Mi történt a Világgal??????
egyáltalán nem normális dolog...keress inkább hozzádvalót!!õ még é áéltalános iskolás kislány..teeeeee!!
Szerintem is meg lehet próbálni. Lehet hogy a lány komoly gondolkodású. A lényeg hogy a szexet szerintem ne siessétek el, mert azért 13 évesen elkezdeni egy kicsit korai. (szerintem) Sok sikert! :)
én 16 és fél éves vagyok, 22 éves barátom van. 15 és fél voltam, amikor összejöttünk, tehát már egy éve együtt vagyunk. mindent meg tudunk beszélni, és jól megvagyunk. ugyanakkor szerintem te pont a szexmániás korszakodba nõsz bele éppen, a lány pedig ha normálisabb fajtából van, akkor csak érdeklõdik, de nem akarja. szóval nem tudom... szerintem ez annyira nem jó párosítás, de ha tényleg érettebb az átlagnál, meg lehet próbálni.
17 éves srác vagyok, a barátnõm 13, nagyon szeretjük egymást, elég felnõttesen gondolkodik, vaank saját gondolatai, persze õ is tud lenni "vihogoós kiscsaj", de nagyon szeretem, mert nagyon jól tudunk beszélgetni :) ) engem pedonak csúfoltak egy ideig, de beletörõdtek, és még "azzal" is várunk minimum 3 évet :) )
mi történt azóta?
Ez abszolút nem egészséges! És igen, ha kikezd egy 13 évessel, az már pedofília!
de
14 év alatt büntetendõ. 14 év és 1 napos az már szabad akaratából bárkivel szexelhet. (Akár tíz 50 éves pasival is egyszerre.) Mi a normális? Kinek mit mond az erkölcse. A jog azt mondja, hogy 14 felett szabad a szex.
De. Én is mindig pedofil akartam lenni, csal a lányoknál ezt nem veszik komolyan, meg én is épp h elmúltam 18 :(
Nem pedofília ez, a 13 éves lányok a már úgy néznek ki, hogy egy egészséges férfinak biztos, hogy feláll a farka tõle. Viszont, ha már 7 éves lapos, alaktalan lányokra is gerjedsz, akkor bizony pedofil vagy. Amúgy meg ez két irányú dolog, sok-sok 14-16 éves lány tapad 20-30 éves pasikra. Nem olyan ártatlanok õk már, mint sokan akarják azt elhitetni velünk és bemocskolni a "gonosz" felnõtt fiúkat.
A kérdező hozzászólása: Szerintem még a 16-17 sem egészséges, nem hogy a 13. Igazából a 18 is nagyon határeset, mert oké, papírforma szerint nagykorú de még akkoris egy tizenéves tinilány, a férfi pedig maholnap 30.. De lehet hogy nekem régimódi a felfogásom.
A kérdező hozzászólása: Én i így tudom, hogy 14 alatt büntetik a szexet, de ismerõseim szerint 18 év alattival sem lehet szexuális kapcsolatba lépni, csak szülõi engedéllyel. Amit manapság melyik tini kér? Vagyis a 18 alatti vagy a szülõ akár fel is jelentheti azt a felnõttet, aki a fiatalkorú kislánnyal szexelt. Nos, nem tudom, melyik verzió igaz.
A kérdező hozzászólása: Sajnos igaz.. más az értékrendük.. Az én idõmben ilyen nem volt, pedig nem vagyok öreg. De 13-14 évesen nem izgultunk 30 évesekre! Nem is voltak ennyire kihívóan öltözködve, sminkelve a lányok... Hiába is próbálkozna szép szavakkal egy férfi, ha a lányban lenne tartás, nem menne bele semmibe egy ilyen korú emberrel. Szóval tény, hogy oda-vissza játék ez.
Lófaxt szülõi engedély! Jóhogy nem már írásos papír anyucitól, hogy engedem, hogy a lányom szopjon, de dungi még nem dughat. Ugyan már! Nem kell semmi papír vagy engedély. 14 év felett azzal szexel akivel csak akar. Lehet az pasi vagy nõ, lehet egy vagy több ember is egyszerre. Az a lényeg, hogy 14 felett legyen (és az is akivel szexel) illetve 14 és 18 között nem lehet róla kép vagy videó felvételt készíteni (még akkor sem ha megengedi vagy ha csak otthoni használatra lesz). 18 évest már fel lehet venni. Ez a jog. Erkölcs meg mindenkinek a normája szerint. http://hu.wikipedia.org/wiki/Beleegyezési_korhatár
szerintem még a 18 is eléggé pedofília gyanús..kell neki a friss hús, ahhoz meg túl hülye és éretlen, hogy a saját korosztályában próbálkozzon. Kb ennyi

Lehetséges lenne egy 18-19 éves fiú és egy 13-14 éves lány között bármi is? Erről mi a véleményetek? Most nem pont az én esetemben. Csak úgy általánosságban! 14/L

Legjobb válasz: elsõ:azért az durva, akkor 25 éves srác szedett össze egy 13 évest, leégne a bõr a képemrõl kb még az ismerõsök elött is, nem hogy a családja elõtt például. És szerintem a 13-14 éves és fiatal még a 18-19-hez,mondjuk 14 az még talán határeset...de inkább legyen már közelebb a 15höz.

elsõ:azért az durva, akkor 25 éves srác szedett össze egy 13 évest, leégne a bõr a képemrõl kb még az ismerõsök elött is, nem hogy a családja elõtt például. És szerintem a 13-14 éves és fiatal még a 18-19-hez, mondjuk 14 az még talán határeset...de inkább legyen már közelebb a 15höz.
õszintén megmondom hogy helyzettõl függ. nagyon ritkán de olyanok is léteznek, mint ismerõsömék. 28 éves fiú, 16 éves lány. kb 50 km távolság. 3 éve együtt.
Én 13-14 éves lány vagyok, és tetszettem egy 18-19 éves fiúnak, de komolyabb dolog nem lett belõle:)
Hát így gondolom..:D nem hiszem hogy ez pedofília lenne, (14 év után semmiképp), meg a fiú sem annyira öreg, én csak azt gondolom, hogy nem valami jó párosítás inkább szellemileg:D de meg kell próbálni, aztán majd rájönnek:D
A kérdező hozzászólása: szerintem ez nem az.. mert ha nemtörténik meg akkor nem pedofil..
Ha a fiú pedofil, akkor lenne, bármi!
A kérdező hozzászólása: hát utolsó:D ahogy gondolod.
a 16 és a 21 már nem ugyanott van, mint a 13-18 szerintem. Még a legérettebb 13 éves, akit ismerek is túl éretlen egy normális kapcsolathoz lelkileg és szellemileg, fõleg 5 évvel idõsebb fiúval. (És mondom, nem a hülyébb fajtából van pedig.) Pár év múlva egészen megváltozik egy mostani 13 éves érdeklõdési köre, több közös lesz benne egy huszonévessel, mint egy 12-14 évessel:D De mindig vannak kivételek, sajnos én még nem láttam erre példát. 17/L
A kérdező hozzászólása: nem rólam van szó!:) odaírtam, hogy nem az én esetemben.. és tök mind1 h ha vár a lány 2 évet akkor a fiú már 21 lesz õmeeg 16! ugyanott vagyunk.. hát ezzel viszont egyet értek .. 25évesen egy 13éveessel elég ciki.. még ha 18-14 lenne akkor segáz..
Ha rólad van szó, akkor szerintem inkább várj még 2-3évet.
A kérdező hozzászólása: de ha nem történik semmi olyan. vagy úgy történik h a csaj is szeretné és nem mondják el senkinek akkor nyugivan nem?
pedofilizmusnak mondanám inkább.
A kérdező hozzászólása: Na az széép:|:D tehát végülis szerintem minden lehetséges csak az a fontos, hogy szeressék egymást.. de viszont sztem egy 14éves lány még nemáll készen másraa....mint amik a fiú igényei:|
A kérdező hozzászólása: 22: 54 :) adom ! utolsóó. hát akkor ez ilyen kb.

Menyire normális az ha az embernek 13 éves korában egy évvel az első ejakuláció utáni pénisz mérete van felnőttként is? És ha nem normális miért van ez így?

Menyire normális az ha az embernek 13 éves korában egy (on:Nem öt!) évvel az els? ejakuláció utáni pénisz mérete van feln?ttként is? Te tudod az okát mik az egészségügyi okai, és ez lehet normális is? Ha tudod kérlek mond el! (Off:Nem a mérete zavar!) (Mindig "kívántam" a dolgot, és a korai magömlést is meg tudom már fogni.) Lehet az hogy három germán (két magyar((országi)) sváb és egy idejött német nagyszül?m van, és egy egy kevert magyar. Lehet ez örökletes? Most is akkor is egészséges méret? volt/van (Off:13,5cm/4,5cm) Pasi/F

Legjobb válasz: Ez normális,semmi rendellenes nincs benne. Egyszer Ceizer Endre genetikus is nyilatozott arról,hogy a nemiszervek méretét,és nõknél a mell méretét a szüleinktõl nem örököljük,az örökítés a magasságra,külsõ adottságokra(szem,haj,test alak felépítése stb)vonatkozik,de persze akár más rokonaik adottságait is örökölhetjük,rájuk is hasonlíthatunk.De régen láttam annyira már nem emlékszem. Nézd én úgy tudom hogy ritkán elõfordul hogy akár 13 évesen elérheti valaki a végleges pénisz méretét,ez is normális,nincs benne,semmi,de ritka,valakinek meg a végleges mérete csak 18-20 éves korára alakul ki. De a pénisz méret az nem az õseink/egyéb elõdeink adottságától függ,nem tõlük örököljük. A 13,5 cm meg simán normálsi méretnek számít,átlag méret. De elég fiatal vagyok,de annak hogy valakinek 13 vagy 20 cm nincs egészségügyi oka,valakinek kisebb mérete van,másnak meg nagyobb.

Ez normális, semmi rendellenes nincs benne. Egyszer Ceizer Endre genetikus is nyilatozott arról, hogy a nemiszervek méretét, és nõknél a mell méretét a szüleinktõl nem örököljük, az örökítés a magasságra, külsõ adottságokra(szem, haj, test alak felépítése stb)vonatkozik, de persze akár más rokonaik adottságait is örökölhetjük, rájuk is hasonlíthatunk.De régen láttam annyira már nem emlékszem. Nézd én úgy tudom hogy ritkán elõfordul hogy akár 13 évesen elérheti valaki a végleges pénisz méretét, ez is normális, nincs benne, semmi, de ritka, valakinek meg a végleges mérete csak 18-20 éves korára alakul ki. De a pénisz méret az nem az õseink/egyéb elõdeink adottságától függ, nem tõlük örököljük. A 13, 5 cm meg simán normálsi méretnek számít, átlag méret. De elég fiatal vagyok, de annak hogy valakinek 13 vagy 20 cm nincs egészségügyi oka, valakinek kisebb mérete van, másnak meg nagyobb.
az egész kérdés nagyon zavaros számomra mi van? mi a kérdés? 13 évesen honnét tudod mekkora lesz a péniszed 20 évesen?
Olyan irritáló vagy kérdezõ xD
A kérdező hozzászólása: Na engem pont ezzel lehet kikergetni a világból hogy átlagos. Alsó harmadban van hosszban és a felsõ tíz százalékban vastagságban. Pont nem átlagos, minden csak nem átlagos.
Na engem pont ezzel lehet kikergetni a világból hogy átlagos. Alsó harmadban van hosszban és a felsõ tíz százalékban vastagságban. Pont nem átlagos, minden csak nem átlagos.
nekem is 13 cm 20 évesen. tök átlag méret, panasz nincs rá. fogadd el, hogy átlagos farkad van, ennyi :)
Én pl. nem ettem sokat gyerekkoromban, azért nem nõtt meg nagyra?
A kérdező hozzászólása: Azért ennyire jó memóriám. ;) Amúgy az összes felsõs matek, fizika és kémia jegyemre is emlékszem és hogy mikor hogy kaptam. Ez valami csoda lenne? Nem hiszem. Ráadásul ez egy meghatározó szám pár. Az lenne a furcsa ha elfelejtem volna. És az is benne van hogy több szám párost a témában nem kellet megjegyeznem. Errõl szól a kérdés is.
honnét tudod, hogy 13 évesen mennyi volt? felírtad vhová?
No, miután elolvastam a kérdést, és sikerült is megfejtenem ( központozás legközelebb, légyszi ), azt mondanám, hogy ha orvosnak is felvetetted, és nincs kóros elváltozás a péniszeden, akkor ne spílázd túl. Átlagos méret, oszt kalap.
A kérdező hozzászólása: Én is 13, 5 évesen voltam olyan magas mint apám felnõttként 176cm, ma 179cm vagyok az utolsó egy centit 24 éves koromban nõttem. 13, 5-24 közt 176-179 volt változás.
Szerintem az is normális hogy nem nõtt, tök másképp fejlõdünk.Nekem van rokonom aki 13 évesen, bocs 14 évesen már 180 cm volt és végleges méretû volt neki a pénisze és csak pár cm-t nõt magasságra is.Meg van sok, ebbõl több rokon, ismerõs akik meg tök késõn érõk voltak és igen kicsi volt nekik akár 14-15 évesen is, és alacsonyak is voltak, igen féltek hogy ez normális, aztán hirtelen meg fél év alatta is volt aki 20-30 cm-t is nõtt, csak a testtartásán látszott meg, de azt meg úszással helyrehozták.
A kérdező hozzászólása: Onnét hogy az már több mint egy évtízede volt. Az a kérdés: Hogy miért nem nõt? És az baj hogy nem nõt? Az a baj hogy nem tudom! Hogy ez lehet-e normális hogy nem nõt utána.
A kérdező hozzászólása: Meg mondom õszintén urológusom az mondta passz. (Jó nem az õ szakterülete.) andrológus és genetikus együtt talán rájönne. Addig persze hogy mi lehet, hogy ne ijesszenek meg elhallgatnák. De én is olvasok tudományos könyveket, sõt ajánlottam már ennek a dokimnak is kérésre (antropológiai könyv érdekelte pl.). És hátha itt valaki meg ezt olvasta. Elsõ köszi! Volt benne infó és megnyugtató is! "Nézd én úgy tudom hogy ritkán elõfordul hogy akár 13 évesen elérheti valaki a végleges pénisz méretét, ez is normális, nincs benne, semmi, de ritka, valakinek meg a végleges mérete csak 18-20 éves korára alakul ki. " merre lehetett ez? Igen függ, és nem örököljük, max ha csak nem egy hibás domináns gén az.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Amúgy azért van öröklés, csak nem egy az egyben. Mert mindenrõl az alapot az anyai és apai kromoszóma dönti el, bár van recesszív és domináns én is. És a külsõ és belsõ körülmények hatásra tér csak el az ember. Ha nem eszik eleget nem nõ. (Ez egyszerre külsõ és belsõ.) És a hazai (és szláv) turáni és uráli rassz férfiainak és az ázsiaiaknak ha Xcm az átlagméret Nyugati fehéreknek 2, 5+Xcm átlagméret Fekete afrikaiaknak 5+Xcm átlagméret De egy nagyszülõ domináns öröklött hibás génje felülírhatja az egészet.
Ilyen hülye szórenddel, meg csapnovaló helyesírással nem fogsz a kérdésedre választ kapni... Nem is értem a kérdést.

Miért engedik meg a szülei egy 13 éves fiúnak, hogy szoknyát vegyen fel az iskolába?

Ennyire agyalágyultak? 14/L

Legjobb válasz: Ennyire.... Most azon mosolygok, hogy ez egy olyan kérdés, hogy hogy engedheti meg a szülõ a 13 éves gyerekének, máskor meg olyanok vannak, hogy mit képzel az a szülõ, aki nem engedi a 13-15 éves gyerekének a tetoválást/piercinget/hajfestést/stb, hiszen az a gyerek teste, mi köze a szülõnek hozzá. Most akkor beleszóljunk vagy se? :-))))

Ennyire.... Most azon mosolygok, hogy ez egy olyan kérdés, hogy hogy engedheti meg a szülõ a 13 éves gyerekének, máskor meg olyanok vannak, hogy mit képzel az a szülõ, aki nem engedi a 13-15 éves gyerekének a tetoválást/piercinget/hajfestést/stb, hiszen az a gyerek teste, mi köze a szülõnek hozzá. Most akkor beleszóljunk vagy se? :-))))
Ezt most komoly? A tanárok nem szólnak érte?!
ez nem igaz... FIÚ ... FIÚ az nem hord szoknyát.. még lány oké... Lehet azért növeszti a haját hogy raszta legyen...
ezt valahogy nehezemre esik elhinni...
Mert nem akarnak meleget nevelni a gyerekükbõl...-.-
az én öcsém hat éves de nyáron õ is szokott szoknyát felvenni
A kérdező hozzászólása: Sajnos a tanárok nem foglalkoznak vele :(, alapból lányos, hosszú hajú.
A kérdező hozzászólása: tuti nem.. a raszták mások
Nem agyalágyultak, ezt kimondani eléggé beszûkült látásmódra vall. Egyébként nem kizárható. Így olvasva, az a fiú lehet, hogy nem érzi fiúnak magát, és igazán szerencsés, ha a szülei támogatják és a tanári kar, osztálytársak sem csesztetik. Vannak emberek akik ilyennek születtek, ezt el kell fogadni és nem a szülõket szellemi sérültnek titulálni. A másik eshetõség meg, a szülõk magasról [email protected]ák, hogy mi van a sráccal, aki emiatt minél látványosabb lázadási formát keres. Õszintén remélem, hogy az elsõ eset áll fent, mert az nem jár súlyos pszichés sérüléssel.
Írjuk ezt is a liberális neveltetés számlájára.
2-es válaszoló vagyok.Bocsi mindenkitõl félre olvastam a kérdést mert siettem.
aztamindenit XDD

Szerintetek az gond ha egy 13/L -nak nagyon pici a melle?

Legjobb válasz: Nem. 13 éves kor körül kezd el nõni, addig szinte minden lány lapos, kivéve, akik elõbb érnek. Meg amúgy is mekkora mell kéne szerinted egy 13 éves kislánynak? Akkora csak nem lehet, hogy orra essen, kicsit gondolkodjál. Esetleg azért gondolhatod picinek, mert ebben a korban mindenki szeret vele dicsekedni, hogy neki már mekkora van. És ha érdekel, én 18 múltam, de majdnem hogy teljesen lapos vagyok, szinte észre se venni, hogy van-e egyáltalán mellem, még a legkisebb melltartó is nagy rám, de nem hogy nem zavar, még örülök is neki, hogy én ilyen alkatú vagyok. És az sem foglalkoztatott, hogy mások szóvá teszik, mert én jól érzem magam így. Majd megnõ neked is, nyugi.

Nem. 13 éves kor körül kezd el nõni, addig szinte minden lány lapos, kivéve, akik elõbb érnek. Meg amúgy is mekkora mell kéne szerinted egy 13 éves kislánynak? Akkora csak nem lehet, hogy orra essen, kicsit gondolkodjál. Esetleg azért gondolhatod picinek, mert ebben a korban mindenki szeret vele dicsekedni, hogy neki már mekkora van. És ha érdekel, én 18 múltam, de majdnem hogy teljesen lapos vagyok, szinte észre se venni, hogy van-e egyáltalán mellem, még a legkisebb melltartó is nagy rám, de nem hogy nem zavar, még örülök is neki, hogy én ilyen alkatú vagyok. És az sem foglalkoztatott, hogy mások szóvá teszik, mert én jól érzem magam így. Majd megnõ neked is, nyugi.
Az se lenne baj, ha 31 lennél, és úgy lenne kicsi! Teljesen jó az, de ettõl neked még lehetnek óriásiak is, hisz még alig kezdtél fejlõdni ilyen téren.
A tegnapi 10:41-es vagyok. Ne azt nézd, hogy az osztálytársaid már fejlettebbek, mert õk attól nem lesznek értékesebbek, és Te sem vagy kevésbé jó attól, hogy kicsik a melleid. Mindenki más ütemben fejlõdik. Senkit nem szabad az alapján megítélni, hogy mennyire fejlett, és Te se ez alapján ítéld meg Magad!
Még ha felnõtt lennél, akkor se lenne gond a kicsi mell, de Te még csak mostanában kezdtél fejlõdni, ami évekig eltart. Mindenki más ütemben fejlõdik. Egy nagy mellû se lány értékesebb, és Te sem vagy kevésbé jó attól, hogy kicsi a melled. Senkit nem szabad az alapján megítélni, hogy mennyire fejlett!!!
Hogy lenne már gond? Ez a normális. Persze akadnak olyan lányok akiknek már ilyen korban is fejlettebb mellei vannak. De igazából még csak eztán kezd majd el nõni. Nem vagyunk egyformák, ez teszi változatossá az embert, így a nõknél is van akinek egészen pici a melle, más valakinek meg jó nagy. De nyilván nem csak méretben különböznek. Légy türelmes majd eljön az ideje annak is, ha el kell jönnie.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kommenteket, csak az osztálytársaim már elég fejlettek és ez zavaró tud lenni!
Simán el tudom képzelni, hogy sokkal nagyobb melleid lesznek mint az osztálytársaidnak. Ez nagyon lehetséges is. Csak éppen késõbb következik be.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszotokat ! :)

Az gáz ha egy 13 és fél éves csaj meg 16 éves pasi jár? Van ilyen?

Legjobb válasz: Egy 13 éven még nem csaj. Amúgy mi értelme vkivel járni 13 évesen?? mégcsak nem is dughatsz vele.

Egy 13 éven még nem csaj. Amúgy mi értelme vkivel járni 13 évesen?? mégcsak nem is dughatsz vele.
Igazándiból nem. Ha nem történik több köztetek egyenlõre. Ez nem egy nagy korkülönbség. 23/L
Van ilyen.
dehogy az :)
Csak akkor gáz, ha túl felnõttnek képzelitek magatokat és olyat tesztek, amit késõbb megbánnátok.
utso az tényleg gáz:D de szerintem elõször legyél 16 és járt egy 19 évas pasival.minjdárt jobban néz ki, nem?
Amíg nincs köztük nemi kapcsolat, addig semmi gond!
A kérdező hozzászólása: azért érdemes mert szép és úgy néz ki mint egy 17 éves :)
van ilyen. a nyilvántartásban pedofília néven ismertetik és terjed :)

13 éves csaj vok és naon bejön az egyik fiatal tanárom! Most vok 8as ő 25 éves. Ha elballagok ráhajthatok?

Legjobb válasz: 13 évesen én is oda voltam minden fiatal tanárért, de ezeknek egy 13 éves lány még gyereknek számít. Ha nem pedofil akkor esélyed sincs. xD

13 évesen én is oda voltam minden fiatal tanárért, de ezeknek egy 13 éves lány még gyereknek számít. Ha nem pedofil akkor esélyed sincs. xD
esélyed sincs
:D igen, de semmi értelme , egy 25 éves srácot nem fog érdekelni egy 13 éves kiscsaj . bocs .
Persze megpróbálhatod, de a pofádba fog röhögni.
NEM!!! Majd ha a Gimnáziumból ballagtál el, na akkor majd IGEN!!!
vok naon ez milyen nyelven van?
pfff majd biztos a 13 éves kiscsajra bukik aki vajaskenyérnek számít a 25 éves csjokhoz akik már bélszínek:D
Esélyed: NADA
Én 10-es koromban jöttem össze az angol tanárommal :) Tanított is engem, de nem volt ebbõl semmi gáz, senki nem tudott senkit, órákon nem tettünk semmi félreérthetõt, ha tudtam az anyagot persze 5öst kaptam ha nem ugyanúgy beírta nekem az 1est mint bárki másnak :) Azóta szétmentünk tanított még kb 3 hónapig, de évvége lett, most meg új suli, na de elég ennyi off. Ha bejön, miért ne?Bár 14 évesen ráhajtani, nem tudom mennyi esélyed van.Nálam más volt.16 voltam és 23 a "tanárbácsi" :)
Megpróbálni meglehet. Van felesége vagy barátnõje? Ha nincs, akkor ballagás után miért ne. Semmit nem veszthetsz.
Nincs esélyed, gyerek vagy még, õ pedig felnõtt. Az én barátaim nagy része 25 éves, de még a 16-17 éves lányokat sem veszik komolyan, nemhogy egy 13 évest.
én 15 vagyok inkább velem próbálkozz... írj privit
jah és fiú
Ki tudja mit hoz az idõ. Fiatal tánárként én is tanítottam ma meg a volt nyolcadikosaim már érettségiznek.
13 éves 25 évessel xD
Viccelsz ha elballag akkor is kiskorú maradsz !!!!!! Söt ugy sem lenne esélyed és ha lenne is akkor törvénysértés lenne !
Akkor akaszd fel magad te is te kis k*rva!
Szerintem sincs esélyed. Mivel õ most a tanárod általános iskolában, nagy valószínûséggel csak a gyereket látja benned (attól, hogy elballagsz, ez hirtelen nem fog változni), gyerekbe meg a felnõttek nem szoktak beleszeretni.
Küldd a képet, és elmondom, van-e. ;) Egészalakost!!
Inkább 14-15 éves fiúkkal ismerkedj...
A kérdező hozzászólása: Köszi :( Szóval szerintetek nincs eséjem?
megpróbálhatod, de el fog hajtani...esetleg majd akkor, ha már olyan 16-17 éves kis nõci vagy :) akkor már szoktak foglalkozni az idõsebb pasik a lányokkal, mert a lányoknak ilyentájt kezd benõni a fejük lágya
13 éves csaj? Inkább az még kislány, nem? Majd 14-tõl fiatalkorú. Kinek nem tetszett, hogy megjegyeztem a vok és a naon szavak helytelenségét? Melyik az a gyökérbunkó, aki szerint igy kell írni? 10 évesen is le lehet írni helyesen, de ha 13 évesen már be tud jönni egy férfi, akkor használjuk a nagyon és a vagyok szavakat. Megjegyzem, 13 éves kislánnyal még talán pedofília, nem?
Szerintem egy 25 éves férfi nem a 13-14 éveseket nézegetik..inkább kacsingat a 17-18 évesek felé, vagyis ha végzõs leszel, akkor próbálkozz :-)
Küldj egy képet magadról, eldöntöm, mennyire vagy nõies. Az se baj, ha fürdõruhás. :P
Esélyed sincs.
hát ez NAON nem jó ötlet:) :( sajnos nem izgatják a 25 éveseket a 13 évesek, még a 15 évesek se:( Tudod ez náluk erkölcsi kérdés is. gondolj a helyzetébe: te leállnál 25 évesen egy 13 éves kisfiúval?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!