Találatok a következő kifejezésre: Az egyik -5 dioptriás (3 db)

Kisfiamnak 5-én felírt az orvos -1.5 dioptriás szemüveget -0.5 dioptriájú cilinderrel. Viszont nem voltam megelégedve a vizsgálattal és elvittem egy másik orvoshoz is ma aki -1.75 dioptriásat írt neki cilinder nélkül. Melyik szemüveget váltsam ki?

Viszont most elbizonytalanodtam,ekkora különbségre nem számítottam.Vagy ez nem is nagy különbség?

Legjobb válasz: nincs sok különbség köztük ezek egymás után vannak nincs köztük másik. szerintem vidd egy harmadikhoz és mond mit tapasztaltál és õ mit mond

nincs sok különbség köztük ezek egymás után vannak nincs köztük másik. szerintem vidd egy harmadikhoz és mond mit tapasztaltál és õ mit mond

Egy -8, 5 dioptriás lencsét lehet szépen vékonyítani vagy az már a legjobb vékonyítással is vastag lesz?

Legjobb válasz: Kisfiamnak -18 van.ÉS csodalkoztam nem is annyira vastag.Na azert nem olvaso szemüveg vèkonysagu,de nem feltünö.

Kisfiamnak -18 van.ÉS csodalkoztam nem is annyira vastag.Na azert nem olvaso szemüveg vèkonysagu, de nem feltünö.
Az is számít , milyen keretet választasz. Egy jó magánoptikát keress, ott ellátnak jótanácsokkal. Amúgy célszerû minél kisebb, és oválisabb keretet választani . És magas törésmutatójú lencsét. De ezt az optikábvan mind elmondják neked és meg is tudják mutatni kb miylen vastag lesz.
Egyik számot elírtam 47 mm széles lencséjû szemüvegre számoltam a fenti példa adatait.
és a -8.5 dioptriára számoltam.

Az egyik szemem -5 dioptriás. Számíthatok rá hogy császár lesz?

Legjobb válasz: Hello,szülés elõtt el kell majd menned a szemorvosodhoz,aki valamiféle nyomást mér majd a szemedben ,és ennek a vizsgálatnak az eredményétõl függ ,hogy császárod lesz-e.Mindeképp emlitsd meg a dokidnak a dolgot õ majd megmondja mikor vizsgáltasd meg a szemed.

Hello, szülés elõtt el kell majd menned a szemorvosodhoz, aki valamiféle nyomást mér majd a szemedben , és ennek a vizsgálatnak az eredményétõl függ , hogy császárod lesz-e.Mindeképp emlitsd meg a dokidnak a dolgot õ majd megmondja mikor vizsgáltasd meg a szemed.
Én is rövidlátó vagyok, nekem a szemfenekem nézték meg. Ennek az állapota határozza meg, hogy hogy szülhetsz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!