Találatok a következő kifejezésre: Az egyik -1-es a másik (160 db)

1-jól néz ki. 2-nem.
Nekem egy komoly kapcsolatom volt , most ö a férjem , és jol benne voltam az idöben amikor megismerkedtünk.De rájöttem hogy miért nem voltak kapcsolataim, egyszerüen mert mindig elutasito voltam.
A kérdező hozzászólása: Utolsó! Hány éves voltál mikor megismerted a férjed? Nem bántad meg utólag, hogy nem volt más rajta kívül? Akár privátban is válaszolhatsz, ha itt nem szeretnél.
24 voltam és nem bántam meg hogy elötte nem volt más.
Nem feltétlenül csak a külsõ miatt van. Aki könnyebben talál párt, az általában jobban fel tudja vállalni önmagát, nyitottabb, többet jár társaságba és összességében sokkal felszabadultabb, kötetlenebb a személyisége (ami nyilván gyerekkori hatásokra is visszavezethetõ).
Szerintem nem feltétlenül a nyitottság miatt van az, ha valaki könnyebben talál párt. Én például elég zárkózott, szégyenlõs vagyok, mégis mindig akad, aki meg szeretne kapni. Talán ez a ''titokzatosság'' felkelti a fiúk érdeklõdését, vagy nem tudom... 17/L, jelenleg egy új, friss kapcsolatban. Hosszútávra tervezünk.

Az baj ha pl edzek egy izmot egyik héten és a másik héten rakok be 1-2 gyakorlatot amit eddig nem végeztem?

pl. mellnél van négy gyakorlat és hétr?l hétre cserélgetek mindig 1-2 gyakorlatot meg a sorrendet? És néha sz ismétlés számot is(általában melegítésnél nagyobb ismétlés a besurranás érdekében)

Legjobb válasz: Pont így jó. Változtatni kell az edzéseken, pl más gyakorlatok, azok sorrendje, pad dõlési szöge, egykezes- és két kezes súlyok használata.

Pont így jó. Változtatni kell az edzéseken, pl más gyakorlatok, azok sorrendje, pad dõlési szöge, egykezes- és két kezes súlyok használata.
A kérdező hozzászólása: akkor jó:D köszi!:D
Tokeletes.
Az Orbán kormány felemelte az árát szóval nyúlj mélyen a zsebedbe.
1000-2000 forint körül lehet.
A kérdező hozzászólása: Már megvan, köszönöm! (:


Egy ember elér egy y elágazáshoz. Ott találkozik egy fivér párral. Az egyik igazat mond a másik hazudik. De csak az egyik válaszolhat a kérdésre, és csak 1 kérdést lehet feltenni, egy választ fog kapni?

Az elágazás egyik végén a boldogság vár rá, a másikon Kannibálok várnak rá, akik felfalják.Milyen kérdést tennétek fel, amivel biztos hogy tudod hogy igaz választ kapsz, és megtudod ezáltal, merre kell menni?

Legjobb válasz: a testvéred azt mondaná, hogy ez a boldogság útja? ha a válasz nem, indulj az övén, ha igen, akkor a másikén

a testvéred azt mondaná, hogy ez a boldogság útja? ha a válasz nem, indulj az övén, ha igen, akkor a másikén
Megkerdezed az egyiket, hogy ha megkerdezi a testveret, hogy hazug-e, akkor mit valaszolna a testver. Ha nem-et mond, akkor akit megkerdeztel, az igazmondo, ha igent mond, akkor o a hazug. Papiron konnyebb lenne levezetni, de igy van :D
elsõ válaszoló: most megtudta, ki melyik testvér.. és hogyan tovább?
A kérdező hozzászólása: Sajnos a válasz nem jó, jól vigyázzatok, mert csak 1 kérdést tehettek fel! Abban az egy kérdésben meg kell tudnod hogy ki mond igazat, és hogy merre kell elindulni! Hiába vannak ketten, csak az egyik adhat választ arra az kérdésre!
ajánlanám figyelmedbe a válaszomat: "A testvéred azt mondaná, hogy ez a boldogság útja?" ez sajnos jó, nem valami bonyolult a feladat, sem a válasz rá kicsit gondolkozhatnál te is, hogy miért, mielõtt odaírod hogy nem jó

A metin2ben lehet azt csinálni, hogy van 2 karakterem az egyik 20-as a másik 1-es, és a 20-as cuccait az 1-essel árulom, közben a 20-assal játszok?

Nem számít csalásnak?

Legjobb válasz: A történet az, hogy duplán regisztrálok (2 e-mail cím).

A kérdező hozzászólása: A történet az, hogy duplán regisztrálok (2 e-mail cím).
2 metin2 klienst kell akkor megnyitnod, egyiken kirakod hogy áruljon, a másikkal játszol addig
A kérdező hozzászólása: Azt tudom, köszi. :) De ez nem szabályzatba ütközõ? :D
Dehogy, szinte mindenki így csinálja.

Ha két 1, 5 éves degu közül, akik testvérek, és mindig együtt voltak, elpusztult az egyik, mi lesz a másikkal?

Az érdekelne, hogy tud-e tovább így élni a másik, vagy ? is hamarosan el fog pusztulni.

Legjobb válasz: Én is jártam már így, csak nekem már 2 évesek voltak a deguim. Mikor a tesó elpusztul egy pár hónap után hoztam neki egy párt,(ugyanolyan nemût)hogy ne unatkozzon. Ha azt akarod, hogy egyedül maradjon, akkor is jó,csak többet kell vele foglalkozni. Az degumnak életében összesen 4 párja volt,minddel jól kijöttek. Most egy új degum van mert Lujzáson 7 év után elment, és most õ is egyedül van,egész jól bírja, mindig kiveszem, ha otthon vagyok, és sokat foglalkozok vele.

Én is jártam már így, csak nekem már 2 évesek voltak a deguim. Mikor a tesó elpusztul egy pár hónap után hoztam neki egy párt, (ugyanolyan nemût)hogy ne unatkozzon. Ha azt akarod, hogy egyedül maradjon, akkor is jó, csak többet kell vele foglalkozni. Az degumnak életében összesen 4 párja volt, minddel jól kijöttek. Most egy új degum van mert Lujzáson 7 év után elment, és most õ is egyedül van, egész jól bírja, mindig kiveszem, ha otthon vagyok, és sokat foglalkozok vele.
Nem fog belepusztulni (valószínûleg).
a deguk ha egyedül vannak depressziósak lesznek és elpusztulnak

Egy gyerekkel lehet csak gyesen az anyuka ugye? Ha az egyik 1 és fél éves a másik 1 hónapos akkor a másodikra nem jár a gyes?

Legjobb válasz: Szia! A második baba után kapod a gyes-t. Az elsõ után csak a családi jár.

Szia! A második baba után kapod a gyes-t. Az elsõ után csak a családi jár.
Nem lesz dupla a gyes, csak családi pótlékot kapsz többet.
Pontosan ahogy az elöttem író írta a második gyerek után mindent megkapsz(TGYÁS, GYED, GYES). Az elsõ után csak a családi pótlék jár ami így 13300.
Annyit írnék még , hogy ha nem csinálsz semmit akkor a most másfél éves gyerekre kapod a gyest , ha betölti a 3-at akkor kérheted a másikra a gyest amíg õ be nem tölti a 3-at . Én így csináltam .Persze most is kérheted , hogy a kisebbikre kapd a gyest , de szerintem felesleges .
ez nem egy hirdetõ oldal próbáld meg mondjuk as háziállat magazin oldalán
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítséged
Itt próbálkozz: http://talaltcica.org/
expressz.hu , macska.hu
vak

Mekkora a különbség 2 Audi A4-es között, ha "1.9 TDI" motor van benne és az egyik 66kW/90Le, a másik 81kW/110Le?

Legjobb válasz: Erre azért nehéz mit mondani... Nem sok. Érezhetõ, de nagy földbedöngölõ különbséget ne várj tõle.

Erre azért nehéz mit mondani... Nem sok. Érezhetõ, de nagy földbedöngölõ különbséget ne várj tõle.
http://cinepyrin.hu/skoda_oldal_referencia/Octavia/octmusz.htm igaz ez egy octavia de az audiban is pontosan ilyen motor van
a 66 kw 210 Nm a 81 kw pedig 235 Nm tehat ha jol szamolom megis csak 25 Nm a kulombseg nezz utana ezek a gyari adatok
33 Nm!
es 25 Nm forgatonyomatek kulombseg van meg a 2 kozott
A kérdező hozzászólása: Használtan melyiket éri megvenni?
110 lóvasban kettõs tömegû lendkerék van így nem remeg annyira az autó cserébe nem olyan tartós mint a standard. Mivel a 110 lovas a fejlettebb ezért érdemes azt venni.
A kérdező hozzászólása: Tehát ha azt akarom, hogy sokáig bírja az autó akkor 90 Le-set vegyek, ha pedig azt hogy érezzem magam alatt az "erõs" autót akkor a 110 Le-s a jobb. Köszönöm!
Szóval a két motor között mi a különbség, vagy hogy érezhetõ e a +20 lóerõ. A 110 lovasban spécibb turbó és adagoló van. A 90 lovas pedig egyszerûbb, valamivel többet kibir. De a 110 lovasban elég jól érzõdik a +20 lóerõ, megéri azt venni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Nagyon minimális, alig lehet észrevenni!
áááh nem mondtam jól, az A3ból indultam ki az enyém 235 alapból. De most néztem a 96-99 es A4 es 90LE 202Nm a 110LE 225Nm-es :D SZAL 23Nm :DD persze ez a késõbb gyártottaknál más lehet, de most nem nézem meg :) Azt hittem, hogy uaz mint az A3ban.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!