Találatok a következő kifejezésre: Az egyes között van különbség a (3 db)

Az egyes márkák között van különbség a 100%-os narancsleveknél?

Mert az árukban van, pedig csak 100%-ban narancsnak kéne lennie mindnek, nem?

Legjobb válasz: Van, de a 100%os narancslé csak azt jelenti, h 100% gyümöécsbõl van. Legtöbbször jócskán higítják almalével.

Van, de a 100%os narancslé csak azt jelenti, h 100% gyümöécsbõl van. Legtöbbször jócskán higítják almalével.
nem kéne hogy legyen max a narancs származása miatt, demint tudjuk a 100%-os az mindig úgy készül, hogy lesûrítik, majd a sûritmény vizzel higitják..ezért nem kell bele tartósító. A hohes-c vel nincs gond, a granini pedig finom is... Amit otthon facsarsz az pedig tényleg 100%-ugyanis abban a gyümi saját víztartalma van.

Van valami lényeges különbség a márkás és az egyes drogériák sajátmárkás tejpépjei között?

Eddig Nestlét, Milupát evett a fiam, de valahogy nagyon hó vége van már, nem akarok egy-egy ezrest otthagyni ezekért a boltban, de megint elfogyott egy dobozzal. A rossmannos pl. csak 650 Ft, ugyanolyan jó minõségû, mint a "márkás" tejpépek?

Legjobb válasz: Szerintem sok különbség nincs, bár az íze biztos másabb, de nem feltétlenül rosszabb, de lehet mivel tök más ízû, így nem fog izleni a gyereknek. Lehet a vitamin felszívódása gyenégbb, valamitõl csak olcsóbb. És nem biztos, hogy csak a márkanév miatt. Én is inkább nestlét vettem, de volt, hogy müllerest és azt is megette, így inkább arra tértem át, ha akció volt akkor vettem a nestlét. Egy próbát megér, hátha izlik neki.

Szerintem sok különbség nincs, bár az íze biztos másabb, de nem feltétlenül rosszabb, de lehet mivel tök más ízû, így nem fog izleni a gyereknek. Lehet a vitamin felszívódása gyenégbb, valamitõl csak olcsóbb. És nem biztos, hogy csak a márkanév miatt. Én is inkább nestlét vettem, de volt, hogy müllerest és azt is megette, így inkább arra tértem át, ha akció volt akkor vettem a nestlét. Egy próbát megér, hátha izlik neki.
a vitamin és nyomelem mennyiségében van csak minimális eltérés, de az a "márkás" tejpépek közt is így van. szerintem nyugodtan próbáld ki. a müllerben amúgy olcsóbb a milupa is, de a rossmannossal sincs semmi baj. az én fiam mindegyiket ugyanúgy ette! :)
A lányom jobban szereti a rossmanos tejpépet mint a milupat! Egyszer vettem olyat mert nem találtam azt amit addig evett, azóta nem is váltottunk :) Próbáld ki nyugodtan! Ja viszont a rossmanos tápszert egyáltalán nem eszi meg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Mivel a rossmanós babakártyával csak ~450 Ft volt a tejpép vettem rögtön 4 dobozzal, lesz ami lesz alapon. Egyelõre -szerencsére- ízlik a fiamnak, bár mindig keverek hozzá gyümölcsöt is. :) (Neki amúgy a Hipp-es tejpép nem ízlett.) Szerintem át fogunk térni erre, én sem látok nagy különbséget a Nestlé és e között. :)
Semmi. Ugyanaz a pisztoly, csak az idõk során levették az "N" jelzést róla. (Ne kérdezd miért mert fogalmam sincs :D)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!