Találatok a következő kifejezésre: Az egyes között van különbség (8 db)

Az egyes márkák között van különbség a 100%-os narancsleveknél?

Mert az árukban van, pedig csak 100%-ban narancsnak kéne lennie mindnek, nem?

Legjobb válasz: Van, de a 100%os narancslé csak azt jelenti, h 100% gyümöécsbõl van. Legtöbbször jócskán higítják almalével.

Van, de a 100%os narancslé csak azt jelenti, h 100% gyümöécsbõl van. Legtöbbször jócskán higítják almalével.
nem kéne hogy legyen max a narancs származása miatt, demint tudjuk a 100%-os az mindig úgy készül, hogy lesûrítik, majd a sûritmény vizzel higitják..ezért nem kell bele tartósító. A hohes-c vel nincs gond, a granini pedig finom is... Amit otthon facsarsz az pedig tényleg 100%-ugyanis abban a gyümi saját víztartalma van.

Azonos oktánszámú benzin és benzin között is van különbség, azaz különböznek az egyes benzinkutakon kaphatóak?

Legjobb válasz: Van különbség mert a benzin egy frakcionálással desztillált keverék lehetetlen egyforma vegyi összetételt desztillálni. Az oktánszám meg egy hasonlító adat a kompressziótûrésre de nem az égéshõre és az energiatartalomra.

Van különbség mert a benzin egy frakcionálással desztillált keverék lehetetlen egyforma vegyi összetételt desztillálni. Az oktánszám meg egy hasonlító adat a kompressziótûrésre de nem az égéshõre és az energiatartalomra.

Van valami lényeges különbség a márkás és az egyes drogériák sajátmárkás tejpépjei között?

Eddig Nestlét, Milupát evett a fiam, de valahogy nagyon hó vége van már, nem akarok egy-egy ezrest otthagyni ezekért a boltban, de megint elfogyott egy dobozzal. A rossmannos pl. csak 650 Ft, ugyanolyan jó minõségû, mint a "márkás" tejpépek?

Legjobb válasz: Szerintem sok különbség nincs, bár az íze biztos másabb, de nem feltétlenül rosszabb, de lehet mivel tök más ízû, így nem fog izleni a gyereknek. Lehet a vitamin felszívódása gyenégbb, valamitõl csak olcsóbb. És nem biztos, hogy csak a márkanév miatt. Én is inkább nestlét vettem, de volt, hogy müllerest és azt is megette, így inkább arra tértem át, ha akció volt akkor vettem a nestlét. Egy próbát megér, hátha izlik neki.

Szerintem sok különbség nincs, bár az íze biztos másabb, de nem feltétlenül rosszabb, de lehet mivel tök más ízû, így nem fog izleni a gyereknek. Lehet a vitamin felszívódása gyenégbb, valamitõl csak olcsóbb. És nem biztos, hogy csak a márkanév miatt. Én is inkább nestlét vettem, de volt, hogy müllerest és azt is megette, így inkább arra tértem át, ha akció volt akkor vettem a nestlét. Egy próbát megér, hátha izlik neki.
a vitamin és nyomelem mennyiségében van csak minimális eltérés, de az a "márkás" tejpépek közt is így van. szerintem nyugodtan próbáld ki. a müllerben amúgy olcsóbb a milupa is, de a rossmannossal sincs semmi baj. az én fiam mindegyiket ugyanúgy ette! :)
A lányom jobban szereti a rossmanos tejpépet mint a milupat! Egyszer vettem olyat mert nem találtam azt amit addig evett, azóta nem is váltottunk :) Próbáld ki nyugodtan! Ja viszont a rossmanos tápszert egyáltalán nem eszi meg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Mivel a rossmanós babakártyával csak ~450 Ft volt a tejpép vettem rögtön 4 dobozzal, lesz ami lesz alapon. Egyelõre -szerencsére- ízlik a fiamnak, bár mindig keverek hozzá gyümölcsöt is. :) (Neki amúgy a Hipp-es tejpép nem ízlett.) Szerintem át fogunk térni erre, én sem látok nagy különbséget a Nestlé és e között. :)


Semmi. Ugyanaz a pisztoly, csak az idõk során levették az "N" jelzést róla. (Ne kérdezd miért mert fogalmam sincs :D)

10 hónapos, eddig anyatejes babának milyen tápszert javasoltok? Van minõségbeli különbség az egyes márkák között?

Szoptatni szeretnék még, de a gabonapépet, müzlit stb. kipróbálnám tápszerrel (a tejszaporítást feladom). Nem válogatós, a tejpépeket szereti, de nem tudom van-e a tápszerek között valami különbég, amire figyelnem kell.

Legjobb válasz: A gyerekorvos és a védõnõ is ezt javasolja? Ne érts félre, az enyém tápszeres az elsõ hét óta, de szerintem, ha szoptatsz még akkor felesleges neki a tápszeres étel. Sima forralt vagy babavízzel tudod neki kikeverni. Mindent eszik, ami az életkorának megfelelõ? Korát tekintve amúgy is már csak kiegészítés kell neki és az az anytej :) Remelem segítettem, kérdezd meg mindenképp a gyerekorvost és a védõnõt, hogy õk mit javasolnak.

A gyerekorvos és a védõnõ is ezt javasolja? Ne érts félre, az enyém tápszeres az elsõ hét óta, de szerintem, ha szoptatsz még akkor felesleges neki a tápszeres étel. Sima forralt vagy babavízzel tudod neki kikeverni. Mindent eszik, ami az életkorának megfelelõ? Korát tekintve amúgy is már csak kiegészítés kell neki és az az anytej :) Remelem segítettem, kérdezd meg mindenképp a gyerekorvost és a védõnõt, hogy õk mit javasolnak.
Az én Fiam a sima Babylove-os tápszert nagyon szerette, õ is kb. ennyi idõsen kóstolta elõször (14 hónapos korában saját magát választotta el) :) A pépeket, müzliket pedig zab- vagy rizstejjel is elkészítheted.

Milyen méretbeli illetve eröbeli különbségek vannak az egyes izomrosttípusok között?

Ha az I-es típusú egy egység, akkor hány egység a IIa és IIb típúsú rostok (mindegyik edzetten)?

Van-e lényeges (műszakilag) különbség az egyes pendrive márkák között?

Néztem egyes a pendrive-okat neten és nem tudom mivel tudd többet a néhány ezer forinttal drágább márka. Van rá magyarázat, vagy csak a márkát kell megfizetni ezek esetleg valami sokkal jobb anyagból készülnek.

Legjobb válasz: Szerintem sok nincs.

Szerintem sok nincs.
Esetleg gyorsabb írási és olvasási sebesség, hosszabb élettartam.
gyorsabb, strapabíróbb. Tényleg gyorsabb.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!