Találatok a következő kifejezésre: Az egy hörcsögöm folyamatosan régja (1 db)

Az egy éves hörcsögöm folyamatosan régja a ketrecét, és már nagyon idegesít. Pedig van neki rágófája, meg olyan köve, amit kifejezetten erre adtak az állatboltban. Hogy szoktathatnám le róla?

az még úgy oké, h rágja a házát, az nem olyan hangos, csak lassan nem lesz mibe laknia :)

Legjobb válasz: Az en horcsogom akvariumba van de o is probalkozik a ragassal:D de nem sok sikerrel! Szerintem tobbet foglalkozz vele, beszelj hozza, vedd ki, vagy ha tudod es feltudsz ugyelni ra engedd szabadon a fube. Igaz vigyaznod kell ra nagyon mert nagyon furgek lesznek a szabadban.

Az en horcsogom akvariumba van de o is probalkozik a ragassal:D de nem sok sikerrel! Szerintem tobbet foglalkozz vele, beszelj hozza, vedd ki, vagy ha tudod es feltudsz ugyelni ra engedd szabadon a fube. Igaz vigyaznod kell ra nagyon mert nagyon furgek lesznek a szabadban.
A kérdező hozzászólása: sanos sokat dolgozok, és nem nagyon van idõm foglalkozni vele. amikor megvettem még egyetemre jártam, szóval többet játszottam vele. most, ha tudom, 7végén futtatom, de mivel Bp-n lakok, nem sok olyan tiszta füves rész van, ahova nyugodt szívvel kirakom játszani.... és tudom, nagyon be tud indulni, ha felfedezi a terepet :)
Sose engedd ki fûves részre, szobába lehet, de vigyázz, ne rágja el kábelokat.Helyesebb inkább akváriumban tartani. Egy állatorvosnak tanuló
A hörid valszeg unatkozik, hagyd neki, hagy rágicsája a házat és a rácsot. Vagy adj neki gyümölcsfáról ágat - dió és sárgabarack kivételével - azt általában nagyon szeretik rágicsálni. Lehet kapni a Freshnapf- ban is olyan "labdát", amibe ha belerakod a hörit bejárhatja a szobát anélkül, hogy bajt okozna vagy eltûnne. EZ jó szórakozás neki.
A kérdező hozzászólása: ez labda 5let nagyon tetszik. van iy a közelben is ilyen bót :) majd veszek neki, ha fussa rá :) köszi szépen
Valószínûleg nem azért rágja a rácsot mert rágcsálni szeret, hanem mert ki akar jönni.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Valaki tud olyan helyet Szeged környékén ahol afrikai csíkos fűegeret lehet venni?

2

Hogyan tudom megkülönböztetni a dzsungiknál a hímet és a nőstényt?

5

Nnnoo xd vennék egy tengerimalacot és anyám ugymond engedné de apám nem nagyon aztmondja h büdösek es este visitani fog ugye mint mar olvastam h nem büdösek csak nem visitanak éjszaka?

Es aztmondjak h erre költenem el a penzem de nemertik meg h nekem most telik ra h gyözzem meg őket

11

Hogy győzzem meg apát hogy vegyen egy nagyobb ketrecet?

Két tengerimalacom 80*45-ösben van, de kifutós a ketrec, csak macerás takarítani. Hogy győzzem meg apukámat, hogy vegyen egy 100*50-eset? Használtakat keresek, de félek, hogy még 5000 Ft-ot se hajlandó rá költeni:( Hogy vegyem rá? Hogyan kérdezzem meg? Segítsetek!

14

Oroszlánfejű törpenyulaknál ez természetes?

Sziasztok!
Lefialt az oroszlánfejű törpenyulam! Az volt a 2. alomja. Rá egy hónappal mikor le akartuk őket választani, fészket rakott és lefialt még 1x. Pedig nem volt összezárva kannal. Hogy lehet ez??

5

A törpenyúl lakásban való tartásához mik a feltételek?

a szobában szeretném őket tartani, de hallottam olyat, hogy a nyulat be kell oltani, meg is kell szelidíteni és, hogy a kertbe se vihetem le a fűbe, mert meg fog halni pár héten belül. Ez tényleg ennyire bonyolult lenne...? Várom a tapasztalatokat :)

4

A törpe nyuszi kb. mekkorára nő?

vennénk egy kisnyuuszit csaak nem tudjuk hogy kb. mekkorára nőne..

8

Mi a baja a nyulamnak?

nem iszik nem eszik hevesen szuszog es egy helyben ul?!
mit csinaljak vele?

3

Tegnapelőtt fialt le a hörcsögöm. De mind elpusztult, mi lehetett az oka?

8

A tengerimalac ehet szárazkenyeret?

Leszt őle vmi baja,lehet neki adni??

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!