Találatok a következő kifejezésre: Az egy hörcsögöm folyamatosan régja (1 db)

Az egy éves hörcsögöm folyamatosan régja a ketrecét, és már nagyon idegesít. Pedig van neki rágófája, meg olyan köve, amit kifejezetten erre adtak az állatboltban. Hogy szoktathatnám le róla?

az még úgy oké, h rágja a házát, az nem olyan hangos, csak lassan nem lesz mibe laknia :)

Legjobb válasz: Az en horcsogom akvariumba van de o is probalkozik a ragassal:D de nem sok sikerrel! Szerintem tobbet foglalkozz vele, beszelj hozza, vedd ki, vagy ha tudod es feltudsz ugyelni ra engedd szabadon a fube. Igaz vigyaznod kell ra nagyon mert nagyon furgek lesznek a szabadban.

Az en horcsogom akvariumba van de o is probalkozik a ragassal:D de nem sok sikerrel! Szerintem tobbet foglalkozz vele, beszelj hozza, vedd ki, vagy ha tudod es feltudsz ugyelni ra engedd szabadon a fube. Igaz vigyaznod kell ra nagyon mert nagyon furgek lesznek a szabadban.
A kérdező hozzászólása: sanos sokat dolgozok, és nem nagyon van idõm foglalkozni vele. amikor megvettem még egyetemre jártam, szóval többet játszottam vele. most, ha tudom, 7végén futtatom, de mivel Bp-n lakok, nem sok olyan tiszta füves rész van, ahova nyugodt szívvel kirakom játszani.... és tudom, nagyon be tud indulni, ha felfedezi a terepet :)
Sose engedd ki fûves részre, szobába lehet, de vigyázz, ne rágja el kábelokat.Helyesebb inkább akváriumban tartani. Egy állatorvosnak tanuló
A hörid valszeg unatkozik, hagyd neki, hagy rágicsája a házat és a rácsot. Vagy adj neki gyümölcsfáról ágat - dió és sárgabarack kivételével - azt általában nagyon szeretik rágicsálni. Lehet kapni a Freshnapf- ban is olyan "labdát", amibe ha belerakod a hörit bejárhatja a szobát anélkül, hogy bajt okozna vagy eltûnne. EZ jó szórakozás neki.
A kérdező hozzászólása: ez labda 5let nagyon tetszik. van iy a közelben is ilyen bót :) majd veszek neki, ha fussa rá :) köszi szépen
Valószínûleg nem azért rágja a rácsot mert rágcsálni szeret, hanem mert ki akar jönni.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miben különböz a hollandtörpenyúl tartása az oroszlánfejűénél?

Mert volt egy fiú hollandtörpenyulam!! :)) És már tudom hogy kell egy törpenyullal bánni de mégis miben különbözik?

1

A dzsungáriai törpehörcsögeim verekednek! Miért?

Van egy fiú és egy lány, de sajnos a lány mindig rátámad a fiúra... Miért van ez? Ez normális? Mit csináljak?

2

Tulajdonképp miért musszog a nyúl?

Tudjátok, arra az édes kis mozgásra gondolok, amit az orrával csinál.

1

Milyen tünetekből lehet arra következtetni, hogy férges a kisemlős?

kisemlősök, férgesség, tünet

4

Kisnyuszinak lehet adni káposzta levelet, málna levelet, szeder levelet, karfiol levelet? És karalábét+levelet?

6

Hogy lehet rászoktatni a csuklyás patkányt sarokwc-re?

6

Milyen színű lehet egy magyar óriás nyúl?

Én úgy tudom, hogy csak vadas, fehér és fekete színű lehet... De láttam már eladó foltos egyedeket is. Ezek fajtatiszták vagy már keverékek?

6

Mondanátok olyan kisállat webáruházakat ahol bő választék van játékokban hörcsögöknek?

Konkrétan ezt a játékot szeretném mindenképp megvenni az egyik hörcsögömnek: Csak nem erről a webáruházból szeretném rendelni mert itt előre kell fizetni...stb.stb.

Tehát valami más netes kisállatboltokat tudnátok mondani, minél többet? Hol találom meg ugyanezt a játékot?

Előre is köszönöm a válaszokat!

7

Mikor mehet a másvilágra?

a hörcsögöm beteg, már szép öregkort élt, pár napja gyengélkedik, nem tud inni,se enni, reggel még épphogy tudott menni (csak vánszorgott). Szegényke már csak fekszik, és lélegzik.Fájhat neki ez? mikorra várható a halála ? már azt hittük, hogy reggelre sem fog élni, de még most is él. Nem szenvedés ez neki ? :( Ja és nekik vannak érzéseik? Tudják, hogy szeretjük őket?

7

Miért ferde a feje?

2 éves kopasz tengerimalacomnak egyik napról a másikra "elferdült" a feje, először azt hittük, hogy meghúzódott neki. Aztán elvittük állatorvoshoz aki szteroidot adott neki átmenetileg használt is de utána újra előjött. Most megint kapott, de már nem használ. Valakinek van ötlete, hogy mi lehet a baja mert nem akarom, hogy csak próbálgassanak rajta minden félét hátha használ, vagy esetleg nem tud valaki egy állatorvost aki ért a rágcsálókhoz?
A másik probléma, hogy a pici keze is fel van dagadva. Az orvos szerint a szteroidtól ez is elmúlik, de én ezt nem hiszem. Hidrogénperoxiddal kezeltük eddig és az bevált, de most annyira csúnya neki, hogy az sem használ.

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!