Találatok a következő kifejezésre: Az egy hörcsögöm folyamatosan régja (1 db)

Az egy éves hörcsögöm folyamatosan régja a ketrecét, és már nagyon idegesít. Pedig van neki rágófája, meg olyan köve, amit kifejezetten erre adtak az állatboltban. Hogy szoktathatnám le róla?

az még úgy oké, h rágja a házát, az nem olyan hangos, csak lassan nem lesz mibe laknia :)

Legjobb válasz: Az en horcsogom akvariumba van de o is probalkozik a ragassal:D de nem sok sikerrel! Szerintem tobbet foglalkozz vele, beszelj hozza, vedd ki, vagy ha tudod es feltudsz ugyelni ra engedd szabadon a fube. Igaz vigyaznod kell ra nagyon mert nagyon furgek lesznek a szabadban.

Az en horcsogom akvariumba van de o is probalkozik a ragassal:D de nem sok sikerrel! Szerintem tobbet foglalkozz vele, beszelj hozza, vedd ki, vagy ha tudod es feltudsz ugyelni ra engedd szabadon a fube. Igaz vigyaznod kell ra nagyon mert nagyon furgek lesznek a szabadban.
A kérdező hozzászólása: sanos sokat dolgozok, és nem nagyon van idõm foglalkozni vele. amikor megvettem még egyetemre jártam, szóval többet játszottam vele. most, ha tudom, 7végén futtatom, de mivel Bp-n lakok, nem sok olyan tiszta füves rész van, ahova nyugodt szívvel kirakom játszani.... és tudom, nagyon be tud indulni, ha felfedezi a terepet :)
Sose engedd ki fûves részre, szobába lehet, de vigyázz, ne rágja el kábelokat.Helyesebb inkább akváriumban tartani. Egy állatorvosnak tanuló
A hörid valszeg unatkozik, hagyd neki, hagy rágicsája a házat és a rácsot. Vagy adj neki gyümölcsfáról ágat - dió és sárgabarack kivételével - azt általában nagyon szeretik rágicsálni. Lehet kapni a Freshnapf- ban is olyan "labdát", amibe ha belerakod a hörit bejárhatja a szobát anélkül, hogy bajt okozna vagy eltûnne. EZ jó szórakozás neki.
A kérdező hozzászólása: ez labda 5let nagyon tetszik. van iy a közelben is ilyen bót :) majd veszek neki, ha fussa rá :) köszi szépen
Valószínûleg nem azért rágja a rácsot mert rágcsálni szeret, hanem mert ki akar jönni.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Emberek! A patkány okosabb a macskánál? ! Igaz ez?

Olvastam azt is ,hogy a patkány úgy gondolkodik mint az ember!meg stb..Nos kíváncsi lennék,hogy tényleg okosabb e a patkány a macskánál?!Hiszen az elefátnak nagyobb az agya,de mi mégis okosabbak vagyunk,nem igaz?És én nem mondtam azt hogy azt elefántok buták,hiszen nagyon leleményes lények!

5

Milyen színben legszebb az oroszlánfejű törpenyúl?

3

A degúm 5-6 éves, még meddig élhet? (egyedül van tartva és nőstény), sokat van szeredgetve és simogatva

3

Olyankor mit kell csinálni? Ha a hörcsögömnek az egyik szemét nem bírja kinyitni . Segítség!

5

Az lenne hogy a sündisznó eszi -e a paradicsomot is?

efogattunk 1 sünt és nem nagyon tudjuk mit eszik és pont van itthon paradicsom

3

Ez a ketrec jó két tengerimalacnak?

100asat sajn nem tudok venni.. :(
de szinte egésznap kint lehetnének :)

13

Ti milyen zöldségeket adtok a tengerimalacaitoknak?

6

Kistengerimalacokról?

Sziasztok,
Aug. 25-én ( este 7-kor) született négy kis tengerimalacunk. ( Leó, Cortez, Pözsó, Ricsi ) Bennt vannak a házban, tegnap vittem be őt. Azután rá egy órára meg is születtek. Az lenne a kérdésem, hogy mikor simogathatjuk őket, illetve mikor vehetjük ki őket? :)

5

Vadászgörényt ajánlott macskatáppal etetni?

Megjegyzem én már tenyésztői oldalon is láttam kiírva, hogy macskatáppal is eteti őket. De másik tenyésztőnél meg azt olvastam, hogy ne etessük macskatáppal a görényeket.

2

Kinek van csíkos mókusa? Többet szeretnék megtudni róluk. Akinek van, az kérem írjon üzenetet!

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!