Találatok a következő kifejezésre: Az egy hörcsögöm folyamatosan régja (1 db)

Az egy éves hörcsögöm folyamatosan régja a ketrecét, és már nagyon idegesít. Pedig van neki rágófája, meg olyan köve, amit kifejezetten erre adtak az állatboltban. Hogy szoktathatnám le róla?

az még úgy oké, h rágja a házát, az nem olyan hangos, csak lassan nem lesz mibe laknia :)

Legjobb válasz: Az en horcsogom akvariumba van de o is probalkozik a ragassal:D de nem sok sikerrel! Szerintem tobbet foglalkozz vele, beszelj hozza, vedd ki, vagy ha tudod es feltudsz ugyelni ra engedd szabadon a fube. Igaz vigyaznod kell ra nagyon mert nagyon furgek lesznek a szabadban.

Az en horcsogom akvariumba van de o is probalkozik a ragassal:D de nem sok sikerrel! Szerintem tobbet foglalkozz vele, beszelj hozza, vedd ki, vagy ha tudod es feltudsz ugyelni ra engedd szabadon a fube. Igaz vigyaznod kell ra nagyon mert nagyon furgek lesznek a szabadban.
A kérdező hozzászólása: sanos sokat dolgozok, és nem nagyon van idõm foglalkozni vele. amikor megvettem még egyetemre jártam, szóval többet játszottam vele. most, ha tudom, 7végén futtatom, de mivel Bp-n lakok, nem sok olyan tiszta füves rész van, ahova nyugodt szívvel kirakom játszani.... és tudom, nagyon be tud indulni, ha felfedezi a terepet :)
Sose engedd ki fûves részre, szobába lehet, de vigyázz, ne rágja el kábelokat.Helyesebb inkább akváriumban tartani. Egy állatorvosnak tanuló
A hörid valszeg unatkozik, hagyd neki, hagy rágicsája a házat és a rácsot. Vagy adj neki gyümölcsfáról ágat - dió és sárgabarack kivételével - azt általában nagyon szeretik rágicsálni. Lehet kapni a Freshnapf- ban is olyan "labdát", amibe ha belerakod a hörit bejárhatja a szobát anélkül, hogy bajt okozna vagy eltûnne. EZ jó szórakozás neki.
A kérdező hozzászólása: ez labda 5let nagyon tetszik. van iy a közelben is ilyen bót :) majd veszek neki, ha fussa rá :) köszi szépen
Valószínûleg nem azért rágja a rácsot mert rágcsálni szeret, hanem mert ki akar jönni.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Otthoni faforgácsot lehet használni tengerimalacoknál?

3

Melyik házat válasszam a tengerimalacaimnak?

Mind a 2 tetszik és nem tudok dönteni:)
Szerintetek melyik a legalkalmasabb 2 tengerimalac számára?
Akinek van az legyen szíves írja le a tapasztalatait.

9

Mennyi idő alatt lehet észrevenni, hogy terhes a házinyúl? Mik a tünetei? Többet eszik, vagy mi? SEGÍTSÉÉG!

5

Mit csináljak hogy a hörim tudja koptatni a körmét?

A hörim mindig hogyha a házábanvan a körmeit akarja koptatni de nem tudja. Mit vegYek neki körmőr koptni.?

4

Kinek mi vált be köröm koptatás céljából a dzsungáriai törpehörcsögnél?

Nekem van egy dzsungáriai törpehörcsögöm és sajnos nem kopik a körme egy csomó mindent kipróbáltam már pl.:wc-papír guriga(Nem is foglalkozuk vele.), homok(szeret benne lenni kaparja is de nem kopik), cipős doboz stb.
Válaszokat előre is köszönöm!

11

Ha megüti a máját a nyúl (házinyúl, pár hete kölyök) mennyi idő kell ahhoz hogy elpusztuljon? (az ütődéstől)

2

Új hörcsög. (? )

2 napja nálunk van az új hörike, és sajnos nem bírtam megállni, hogy ne nyúljak be hozzá... Elfogadja az ennivalót ujjból és néha tűri a simogatást, de megharap ... Kellett nekem benyúlkálnom... Mondjuk nem csodálom, hogy még harap...

Ugye még nem rontottam el semmit? Nem veszett semmi ezzel ugye? Nem fogok többet benyúlni. De mikor szabad majd újra próbálni? Rácson kívülről attól még szabad adni neki néha szotyit? Aggódom, nem-e marad így azért mert benyúlkáltam hozzá...

4

Mért nyalogatja kezemet a nyulam?

(házinyúl, kölyök-pár hetes lehet)

10

Egy tengerimalac és a hozzá tartozó dolgok mekkora költség?

3

Kaptam a kertben egy sünt a kutyák szinte megölték a testvérét már nem tudtuk megmenteni mert megvolt halva. Soval az a kérdés hogy amig felépül mivel ettesük?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!