Találatok a következő kifejezésre: Az egy hörcsögöm folyamatosan (2 db)

Az egy éves hörcsögöm folyamatosan régja a ketrecét, és már nagyon idegesít. Pedig van neki rágófája, meg olyan köve, amit kifejezetten erre adtak az állatboltban. Hogy szoktathatnám le róla?

az még úgy oké, h rágja a házát, az nem olyan hangos, csak lassan nem lesz mibe laknia :)

Legjobb válasz: Az en horcsogom akvariumba van de o is probalkozik a ragassal:D de nem sok sikerrel! Szerintem tobbet foglalkozz vele, beszelj hozza, vedd ki, vagy ha tudod es feltudsz ugyelni ra engedd szabadon a fube. Igaz vigyaznod kell ra nagyon mert nagyon furgek lesznek a szabadban.

Az en horcsogom akvariumba van de o is probalkozik a ragassal:D de nem sok sikerrel! Szerintem tobbet foglalkozz vele, beszelj hozza, vedd ki, vagy ha tudod es feltudsz ugyelni ra engedd szabadon a fube. Igaz vigyaznod kell ra nagyon mert nagyon furgek lesznek a szabadban.
A kérdező hozzászólása: sanos sokat dolgozok, és nem nagyon van idõm foglalkozni vele. amikor megvettem még egyetemre jártam, szóval többet játszottam vele. most, ha tudom, 7végén futtatom, de mivel Bp-n lakok, nem sok olyan tiszta füves rész van, ahova nyugodt szívvel kirakom játszani.... és tudom, nagyon be tud indulni, ha felfedezi a terepet :)
Sose engedd ki fûves részre, szobába lehet, de vigyázz, ne rágja el kábelokat.Helyesebb inkább akváriumban tartani. Egy állatorvosnak tanuló
A hörid valszeg unatkozik, hagyd neki, hagy rágicsája a házat és a rácsot. Vagy adj neki gyümölcsfáról ágat - dió és sárgabarack kivételével - azt általában nagyon szeretik rágicsálni. Lehet kapni a Freshnapf- ban is olyan "labdát", amibe ha belerakod a hörit bejárhatja a szobát anélkül, hogy bajt okozna vagy eltûnne. EZ jó szórakozás neki.
A kérdező hozzászólása: ez labda 5let nagyon tetszik. van iy a közelben is ilyen bót :) majd veszek neki, ha fussa rá :) köszi szépen
Valószínûleg nem azért rágja a rácsot mert rágcsálni szeret, hanem mert ki akar jönni.
Ezért már adhatnának legalább egy kutyát.
Szeretnék, hogy minden rendben legyen veled :) Ha ezek után nem adnak hörcsögöt neked, akkor elég butus szülõk :) Húzz bele a suliban, és akkor lesz hörcsögöd. Bár szerintem nem annyira jó ötlet a hörcsögtartás... Én a helyedben jobb hobbit keresnék. :)
egyszerûen nem akarnak hörcsögöt a házban (vagy bármilyen háziállatot), bár tisztességesebb lenne nyíltan megmondani. Hörcsögöt én se engednék. Barátnõmnek volt régen, mindig betegek voltak, megették a saját lábukat, elpusztultak.....pedig nagyon lelkiismeretesen gondozta õket.
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm a kommenteket
Vegyél titokban.Mondd, hogy rend van, 5-ös tanuló vagy, és kész!:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!