Találatok a következő kifejezésre: Az együttlét rozsaszines (2 db)

Az együttlét okozhat rozsaszines folyást?

már volt az 5.héten ilyen.sex után roszaszin lett a wc papir ahogy kitöröltem.tegnap együtt voltam párommal nagyon ovatosan,és utána kicsit sötétebb de még mindig rozsaszin folyást töröltem ki..nem folyt belölem,nem fájt semmim..kb 5 orán át tartot hogy amig wc re mentem mindig volt egy kicsi.de már nincs..jol sejtem hogy a sextöl?ovatosak voltunk,.de ha ennél is jobban azok lennénk akkor be se kéne dugnia:Dnem értem..hétfön megyek orvoshoz..kell aggodnom..amugy voltunk együtt ezeken kivül többször is..csak most meglepedt..8 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Sajnos okozhat, mert ott bennt most mindedn olyan vérbõ és sérülékeny, most nem szabad sexelnetek, addig míg minden satbilabb lesz (12 hét), de beszéld meg a dokiddal, szerintem õ is ezt ajánlja majd.

Sajnos okozhat, mert ott bennt most mindedn olyan vérbõ és sérülékeny, most nem szabad sexelnetek, addig míg minden satbilabb lesz (12 hét), de beszéld meg a dokiddal, szerintem õ is ezt ajánlja majd.
Szia igen a szextõl volt.Nekem most jelentkezett ilyen rózsaszives folyás, voltam orvosnál rögtön eltiltott a szextõl.Mond meg az orvosodnak.Boldog babavárást.üdv 34 hetes kismama.
Szerintem a közösülés során felsértõdött a hámréteg és azért lett rózsaszínes nyálka.
valamint azt, hogy meg fog jönni.Nálam mindig ezt jelentette, sajnos...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!