Találatok a következő kifejezésre: Az együttlét mikortól (2 db)

Az együttlét után mikortól lehet észlelni a terhesség tüneteit és mikortól mutatja ki a teszt a terhességet?

1,5 hete voltam együtt a barátommal védekezés nélkül.2-3 napja terhességi tüneteim vannak.terhes vagyok, vagy valami más bajom van?a mensimnek hónap végén kell megjönnie

Legjobb válasz: Mindenkinél más, van aki már másnap állítja, hogy tüneteket érez, de 10 nap a beágyazódás, állítólag ez alatt nem jellemzõ. Sokan csak a mensi elmaradását észlelik, néhányan mensi elõtt 1 héttel már produkálnak tüneteket. EGyéni. TEsztet csinálhatsz, már mensi elõtt is lehet +, de inkább a mensi elmaradása után 4-5 nappal, a reggeli vizeletbõl. Ha együtt voltatok és nem védekeztetek, miért ne lehetnél terhes? Ha nem akarsz babát, védekezz!! Ha nem jön meg, menj orvoshoz.

Mindenkinél más, van aki már másnap állítja, hogy tüneteket érez, de 10 nap a beágyazódás, állítólag ez alatt nem jellemzõ. Sokan csak a mensi elmaradását észlelik, néhányan mensi elõtt 1 héttel már produkálnak tüneteket. EGyéni. TEsztet csinálhatsz, már mensi elõtt is lehet +, de inkább a mensi elmaradása után 4-5 nappal, a reggeli vizeletbõl. Ha együtt voltatok és nem védekeztetek, miért ne lehetnél terhes? Ha nem akarsz babát, védekezz!! Ha nem jön meg, menj orvoshoz.
Még korai lenne a terhességi tünet.Hiszen még a beágyazodás folyamata sem zárult le, pedig csak utána jöhetnek a tünetek, de akkor sem mind.Várj még a mensi elsõ napjáig, akkor tesztelj, lehet már kimutatja h + vagy, ha tényleg az vagy!sok sikert!
Szia, ha nem védekezel és szexelsz, terhes bármikor lehetsz.Nem mindenki ovulál hónap közepén, a nõk 35 %a mensi közben, mensi elõtt közvetlenül, lehet ilyen.Terhességi tünetek még nagyon nagyon koraiak nálad, sztem inkább csak bebeszéled magadnak.A teszttel én is legalább 4-5 napot várnék mensi kimaradás után, mert más is okozhatja a kimaradást, és meg is jöhet közben.Én voltam terhes is, úgy hogy megvolt a mensim, de már voltam álterhes, és közben kimaradt pár napra.De a te döntésed.Egy (24 éves)öreg róka
14 napot kell várni, és reggeli elsõ pisilésnél kell elvégezni....
nem a tabletta a legjobb megoldás
Mikortól kell elvégezni? Ha nem jött meg. Akár már a késés elsõ napján elsõ reggeli pisibõl. 99%-ban kimutatja ha terhes. De csak akkor ha nem jött meg neki. Elõtte is kimutathatja (elõtte pár nappal, nem együttlét után rögtön), de utána biztosabb. Csináljatok még egyet ha féltek, vagy irány az orvos és ha már ott vagytok gyógyszert is írassatok ki, biztos ami biztos.
A kérdező hozzászólása: Bocsánat a hülye fogalmazásért :/ õ végezte el...
most akkor te végzed, vagy a barátnõd? :D mert azt irtad, h "megjött neki"..
A kérdező hozzászólása: Köszi erre vagyok kíváncsi hogy lehet e más oka. De tuti legyen elvégzek egy terhességi tesztet megint
nem értek semmit.. az együttlét után 7 nappal NEM mutat megfelelõ eredményt a teszt.. az meg h kevesebb volt neki arra is utalhat, h stresszelt.. nekem pl. vizsgaidõszak után is megjött, de kevesebb volt, aztán a következõ meg normálisan megjött..
A kérdező hozzászólása: De az a szitu hogy 7nap után elvégeztük de negatív lett (ami utóbbiakban kiderült nem biztos) de ez hó elején volt... Meg jött neki hóvégén de kevesebb volt a váladék és nem görcsölt a hasa most mi lehet szerintetek??
nem
A kérdező hozzászólása: Akkor nem tuti??
+3-4 nap múlva megint biztos ami biztos alapon
Akkor mi? Kasztráltassa magát? Tabletta. Persze nem véd a fertõzésektõl és viszonylag sok mellékhatása lehet, DE még mindig jobb mint felelõtlenül 15-16 évesen összehozni egy gyereket (gondolom kérdezõ és párja nem lehet több). Van még nagyon sok megoldás, hüvelykúp, hüvelytabletta, injekció, óvszer, pesszárium stb. Mondjuk egy pesszárium felhelyezése sem lehet könnyû, még egy velem egykorú nõnek sem (24) nemhogy egy fiatalabbnak. Hüvelykúp és társai sem túl megbízhatóak és nekem mondjuk kicsi illúzió és vágyromboló az idõzített sex, felhelyezem és utána 10 perc malmozás és na...akkor gyerünk. Idegenkedek tõle. Inkább gyógyszer. Ha normális az orvos, kivizsgál rendesen, tuti olyan gyógyszert ír ki ami nem csökkenti a libidót és nem okoz mellékhatásokat. (utolsó elõtti voltam)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!