Találatok a következő kifejezésre: Az együttlét mennyi (60 db)

Terhes sex-nél használtok gumit? Nem fájdalmas az együttlét? Mennyire kell óvatosnak lenni és mennyire kell óvatosan csinálni?

Legjobb válasz: lehet kézzel is, de nem csak a higiéniára kell odafigyelni, hanem arra is, hogy ne túl mélyen csinálja , nehogy méhszájsebet okozzon; plusz nagyon sikamlósnak kell lennie a terepnek. Ejakulálnia is lehet , a babának nem lesz baja tõle. Maximum akkor lehet gond, ha érzékeny vagy a spermiumra , de ez már a terhesség elõtt is egy ritka, de elõforduló probléma (volt) akkor.

11.51-es vagyok. Persze, a Férjed kézzel is kielégíthet, mi is szoktuk :) A higiénia gondolom eddig is megvolt, amikor Hozzád ért a Párod, nem lesz gond. Extra rákészülés nem kell, csak azért, mert babát vársz. És igen, a Párom mindig bennem élvez el, mi így szeretjük a legjobban. És a baba is teljesen rendben van. Ne aggódj, Nálatok is rendben lesz :)
lehet kézzel is, de nem csak a higiéniára kell odafigyelni, hanem arra is, hogy ne túl mélyen csinálja , nehogy méhszájsebet okozzon; plusz nagyon sikamlósnak kell lennie a terepnek. Ejakulálnia is lehet , a babának nem lesz baja tõle. Maximum akkor lehet gond, ha érzékeny vagy a spermiumra , de ez már a terhesség elõtt is egy ritka, de elõforduló probléma (volt) akkor.
még vmi, ami eszembe jutott : 36. hét után is lehet csinálni, még ejakulálhat is a párod, csak arra kell vigyázni, hogy a szex elindíthatja a szülést, illetve a hímivarsejtek hordoznak van egy prosztagladin (asszem így írják) nevezetû anyagot is, ami meg méhösszehúzódásokat okoz(hat). De ha semmi ilyet nem érzel, akkor hajrá!:) )
Én 31 hetes vagyok jelenleg. A mai napig szinte naponta együtt vagyunk a Párommal. Nem használunk óvszert. Zárva van a méhszáj, így nem jelenhet fertõzés-veszélyt. Ha kinyílik esetleg a méhszáj, akkor szokták javasolni az óvszer használatát. Az együttlétek nekem egyáltalán nem fájdalmasak, sosem voltak azok a terhesség alatt sem. Óvatosság azért nem árt. Értem ezt arra, hogy pl a durvább szexet kerüljétek. Mi szerettük picit durvábban a szexet, mármint semmi perverzió, csak erõsen, keményen. Ezt hagytuk el a baba óta. Kicsit óvatosabb a Párom behatolásnál, de ennyi. Ja, és terhesség alatt nem használunk segédeszközöket sem. De ezt leszámítva nálunk minden maradt a régiben. Boldog babavárást!
Nem , gumit soha nem használtunk, egyikünk se szereti. Az együttlét nem fájdalmas, esetleg hosszabb elõjátékra van szükség (de ez se mindig és ez is egyénfüggõ). az óvatosságot meg nem kell túlzásba vinni, hisz nem vagy beteg, a bab odabent jó helyen van, megsérülni nem tud :) )) Pesze, ne most akarjatok vadulni se :D
Terhesen megváltozik a hüvely ph-ja, ezért sokkal fogékonyabb vagy a fertõzésekre, mindenképp használjatok óvszert! Fájni nem hiszem, hogy fog, mert általában eleve bõvebb a hüvelyváladék!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Most már nyugodtabb vagyok!
A kérdező hozzászólása: köszi!!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi! Lenne még két kérdésem... Lehet azt csinálni, hogy a férjem kézzel is kielégítsen? Gondolom itt a higiénia rettentõen fontos. Ti hagyjátok hogy a férjetek bent elélvezzen?
A kérdező hozzászólása: köszi

Mennyi ideig tartott az 1 együttlét? Mennyi idősen történt?

Legjobb válasz: 15 évesen , mivel nem szûz lánnyal történt meg az eset és próbáltam nem hamar elmenni úgy kb 45 percig de az mennyei 45 perc volt ;DDD F/22

15 évesen , mivel nem szûz lánnyal történt meg az eset és próbáltam nem hamar elmenni úgy kb 45 percig de az mennyei 45 perc volt ;DDD F/22
14 évesen, 1, 5 percig :D
16 évesen, 10perc. Óriási volt, egyszerre mentünk el, õ belém élvezett én meg a szõnyegre... 21/F
16 évesen, 1 óráig kb.. 22N
14 évesen 5mp lol
14 évesen kb. 1 óra
Nekem 19 évesen volt az elsõ és kb fél óráig tartott.Hú borzalmas volt:S
nekem 15 évesen 30 perc, de mivel a pasi tapasztaltabb , idõsebb (akkor 32) gyengéd volt és nagyon szeretett (ahogy most is, még együtt vagyunk)szóval nagyon jó volt, persze a behatolás kicsit fáj, de az 1. szexnél normális. Életem egyik legjobb 30 perce volt. 18/L
csak az elsõ menet hosszára emlékszem 11 évesen kezdtem és egy év 12/F tegnap fejeztem be
Szia!Nekem ovu után már 9.nap pozit jelzett.Amilyen neve sincs annyira jó.
elmaradt után egy héttel azonnal erõs pozitiv
Nemvárt elõtt 4 nappal erõs pozi lett a teszt. :) )

Titeket nőket akik HASZNÁLJÁK/HASZNÁLTÁK MÁR szeretnélek kérdezni, hogy mennyire vált be a FOGAMZÁSGÁTLÓ GYŰRŰ? (kényelem;biztonság)? És mennyire híztatok tőle ha híztatok? Az együttlét során nem-e zavaró vagy esetleg nem-e jön ki?

Sziasztok! Várom a válaszokat, el?re is köszönöm! Már több mint 1 éve szedek fogamzásgátló tablettát, nagyon bevált napra pontosak a havi ciklusaim; féltem t?le hogy elfogok hízni de szerencsére nem, picit er?sebb lett a testalkatom ami még tetszik is! Egészségügyi okok miatt nem szedhetek tovább tablettát. Ajánlották a FOGAMZÁSGÁTLÓ GY?R?T.

Legjobb válasz: A gyûrû is hormonos. Ki ajánlotta,? A nõgyógyász vagy vmi barát? Szerintem ha eü okokból nem szedhetsz tabut, akkor gyûrût sem használhatsz.

A gyûrû is hormonos. Ki ajánlotta, ? A nõgyógyász vagy vmi barát? Szerintem ha eü okokból nem szedhetsz tabut, akkor gyûrût sem használhatsz.
A kérdező hozzászólása: Én vagyok a kérdés feltevõje: Orvos mondta mert sûrû a vérem és azért nem szedhetek tablettát.

Mennyi ideig ajánlatos feküdni (esetleg kispárnázni) az együttlét után, ha teherbe szeretnénk esni? Mennyi idő kell a kiskatonáknak, hogy feljussanak a megfelelő helyre?

És ha utána kifolyik valamennyi, az nem gond? Már elég régóta próbálkozunk, de sehogyan sem akar összejönni. Tudnátok tanácsot adni?

Legjobb válasz: Én egyszer azt olvastam, hogy 15-20 perc elég. Nem baj, ha ki is folyik valamennyi...

Én egyszer azt olvastam, hogy 15-20 perc elég. Nem baj, ha ki is folyik valamennyi...
Mi már 1, 5 éve próbálkozunk sikertelenül.Én már szeretkezés után fel sem kelek, reggel tusolok.Próbáld ki, nem vesztessz semmit.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítségeteket! Annyi a problémám, hogy nekem muszáj fel kelnem, mert alvás elõtt mindig ki kell mennem pisilni.
Én fél órát tudok.
Úgyis mindenféleképpen kifolyik a nagy része, ha a fejed tetejére állsz is. Szerintem is elég a 20 perc.
Én azt olvastam, hogy szeretkezés után párnával felpolcolva egy órát, utána még egy órát csak úgy, háton fekve. Zuhany meg másnap reggel.

Az együttlét után mennyi idõvel lehet érezni a terhesség jeleit?

Legjobb válasz: Kb. 6-8.hettol. Van aki mar a nem várt korul érez émelygést, derekfajast, stb, de ez a nem várt jele is lehet.

Kb. 6-8.hettol. Van aki mar a nem várt korul érez émelygést, derekfajast, stb, de ez a nem várt jele is lehet.
elsõ, ne viccel, 6-8 hét??? azért ennyire ne túlozzunk! :) kérdezõ, az együttlét után 2 héttel, a "nemvárt" környékén azért lesz pozitív a teszt (mint ha terhes), mert addigra termelõdik annyit HCG hormon, ami a tüneteket okozza, tehát ekkor már, vagy ezután pár nappal lehet érezni az elsõ tüneteket (pl. mellfeszülés, reggeli émelygés)
az együttlét után 2héttel azaz a Várt/nem várt mensi idõpontja körül lehet a legkorábban érezni. én már ekkor émelyegtem.
nekem az együttlét után kb. 7-8 nappal hasmenésem, hányingerem és alhasi fájdalmaim voltak. Pecsételõ vérzés is kísérte, egy napig tartott. Ez volt a beágyazódás. Ezt követõen 2 hétig semmi bajom nem volt. Ennél elõbb szerintem nem lehet érezni.

Szeretném megkérdezni, mennyibe kerül a hüvelyszárazság elleni kúp? Két éve volt egy 1112 grammos petefészek daganatom. Szerencsére jóindulatú. Eltávolították mindkét petefészkemet. Azóta viszont fájdalmas az együttlét a párommal, és nem is igazán érzek v

Szeretném megkérdezni, mennyibe kerül a hüvelyszárazság elleni kúp? Két éve volt egy 1112 grammos petefészek daganatom. Szerencsére jóindulatú. Eltávolították mindkét petefészkemet. Azóta viszont fájdalmas az együttlét a párommal, és nem is igazán érzek vágyat. Hogy lehetne ezen változtatni? Kérem, ha tud jó megoldást, segítsen. 53 éves vagyok és szeretném, ha változna a helyzet.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A petefészkek eltávolításával járó hormonális változások magyarázzák a leírt problémákat. A hormonhiányos panaszokra az Ön esetében – mivel elmondása szerint a daganat jóindulatú volt –  a hormonpótló kezelés is szóba jöhetne. Javaslom, ezt beszélje meg operáló nőgyógyászával! A hüvelyszárazság tüneteit Cikatridina kúp használatával is enyhítheti. A készítmény árára vonatkozólag nem tudok információval szolgálni, …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! A petefészkek eltávolításával járó hormonális változások magyarázzák a leírt problémákat. A hormonhiányos panaszokra az Ön esetében – mivel elmondása szerint a daganat jóindulatú volt –  a hormonpótló kezelés is szóba jöhetne. Javaslom, ezt beszélje meg operáló nőgyógyászával! A hüvelyszárazság tüneteit Cikatridina kúp használatával is enyhítheti. A készítmény árára vonatkozólag nem tudok információval szolgálni, … Olvass tovább »

Szeretném megkérdezni, mennyibe kerül a hüvelyszárazság elleni kúp? Két éve volt egy 1112 grammos petefészek daganatom. Szerencsére jóindulatú. Eltávolították mindkét petefészkemet. Azóta viszont fájdalmas az együttlét a párommal, és nem is igazán érzek v

Szeretném megkérdezni, mennyibe kerül a hüvelyszárazság elleni kúp? Két éve volt egy 1112 grammos petefészek daganatom. Szerencsére jóindulatú. Eltávolították mindkét petefészkemet. Azóta viszont fájdalmas az együttlét a párommal, és nem is igazán érzek vágyat. Hogy lehetne ezen változtatni? Kérem, ha tud jó megoldást, segítsen. 53 éves vagyok és szeretném, ha változna a helyzet.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A petefészkek eltávolításával járó hormonális változások magyarázzák a leírt problémákat. A hormonhiányos panaszokra az Ön esetében – mivel elmondása szerint a daganat jóindulatú volt –  a hormonpótló kezelés is szóba jöhetne. Javaslom, ezt beszélje meg operáló nőgyógyászával! A hüvelyszárazság tüneteit Cikatridina kúp használatával is enyhítheti. A készítmény árára vonatkozólag nem tudok információval szolgálni, …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! A petefészkek eltávolításával járó hormonális változások magyarázzák a leírt problémákat. A hormonhiányos panaszokra az Ön esetében – mivel elmondása szerint a daganat jóindulatú volt –  a hormonpótló kezelés is szóba jöhetne. Javaslom, ezt beszélje meg operáló nőgyógyászával! A hüvelyszárazság tüneteit Cikatridina kúp használatával is enyhítheti. A készítmény árára vonatkozólag nem tudok információval szolgálni, … Olvass tovább »

Az együttlét után, ha megfogant a magzat, kb mennyi idõ mulva jelentkeznek a terhesség elsõ tünetei?

Na és mik az elsõ tünetek? Tapasztalatok érdekelnek! Köszi!

Legjobb válasz: - Elnézést, kérem, átadná a helyét? Terhes vagyok. - Tessék. Ön terhes, hölgyem, nem is látszik, mióta? - Jaj, hát még mindig remeg a lábam... :-DD

- Elnézést, kérem, átadná a helyét? Terhes vagyok. - Tessék. Ön terhes, hölgyem, nem is látszik, mióta? - Jaj, hát még mindig remeg a lábam... :-DD
6-7 hét múlva
Hát akkor drukkolok Nektek!!! :D
A kérdező hozzászólása: értem. én nem lehetek terhes, de a szerelmem remélem az lett.... :)
Lehet az zavart meg Kérdezõ, hogy igazából mikor teherbe esel már gyakorlatilag 2 hetes terhes vagy (mensitõl számolva kb 2 hét múlva van ovuláció)...+ 2 hét kimarad a mensi és ezután már van akinél kezdõdnek a tünetek
Mivel a tested még nem teljesen veszi a lapot, úgy csinál, mintha megjönne. Szóval a mensi kimaradásáig nagyjából ugyanazt érzed, mint mikor nem estél teherbe. Aztán érzékeled, hogy nem jött meg, már ekkor lehet tesztelni, esetleg kiderül, jelezheti az is, hogy a mellfeszülés nem múlik el, hanem inkább erõsödik. De konkrét tüneteket én is csak 6-7 hetesen kezdtem érezni, mint például az émelygés, gyakoribb vizelési inger, stb. Amúgy ha méred a hõd, akkor 14 nap emelkedett hõmérséklet után gyanakodhatsz, 20 után örülhetsz.
A kérdező hozzászólása: aranyos vicc. kérlek, válaszokat írjatok, komolyakat. köszi! :D
:D:D:D:D
mensitõl számitott 6-7 hét igen
nekem 6 -7 hetesen volt melfeszülés, aztán 8 héttõl hányinger.
A kérdező hozzászólása: hat héttel késõbb?
A kérdező hozzászólása: remélem sikerül. ez minden vágyam hogy ettõl a lánytól babám legyen. mindegy milyen nemû, csak egyben legyen! :)

Helene S spirál felhelyezése után mennyit kell várni az együttléttel?

Október 17.-én tették fel, de a párom már piszkál.

Legjobb válasz: már másnap szexelhetsz tökmindegy milyen spirál

már másnap szexelhetsz tökmindegy milyen spirál
Ahelyett, hogy megkérdeznél egy orvost, esetleg gyógyszerészt, inkább egy anonim forum válaszolóira hivatkozol, ami hemzseg az éretlen trolloktól?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!