Találatok a következő kifejezésre: Az együttlét hány nappal (10 db)

Legkésőbb hány nappal az együttlét után érdemes még tesztelni? 20 napja voltunk együtt.

Eddigi teszt negatív, de hátha... mensi nincs, émelygés van

Legjobb válasz: Szia. Hány naposak a ciklusaid, és hány napja késik. Szerintem ezek mérvadóbbak, mint hogy hány napja volt az együttlét. Mondjuk 20 nap alatt már be kellett volna ágyazódnia, ha volt megtermékenyülés, de sok minden lehet. Mondjuk a spermák még 3 napig életképesek, és akkorra érik a petéd, megtermékenyülés, azután 12 nap lehet a beágyazódás, és még csak azután mutatják ki a tesztek... Szóval, ha késik a mensid, 2-3 nap múlva próbálhatsz újra tesztelni. Kívánom, hogy olyan eredményt kapj, amilyenre vágysz!

Szia. Hány naposak a ciklusaid, és hány napja késik. Szerintem ezek mérvadóbbak, mint hogy hány napja volt az együttlét. Mondjuk 20 nap alatt már be kellett volna ágyazódnia, ha volt megtermékenyülés, de sok minden lehet. Mondjuk a spermák még 3 napig életképesek, és akkorra érik a petéd, megtermékenyülés, azután 12 nap lehet a beágyazódás, és még csak azután mutatják ki a tesztek... Szóval, ha késik a mensid, 2-3 nap múlva próbálhatsz újra tesztelni. Kívánom, hogy olyan eredményt kapj, amilyenre vágysz!
Hát 20 nap után már szerintem ki kellene mutatni. Nagy átlagban már peteérés után 14.-15. napon kimutatja, még ha halványan is. Nekem együttlét után 11. napon kimutatta!

Az együttlét után a nőnek hány napig kell szedni a fogamzásgátlót?

Legjobb válasz: nem az együttlét után kell elkezdenie, hanem elõtte, a menstruáció elsõ napján az már régen rossz, ha az együttlét után kezd, úgy már nem fog védelmet nyújtani

nem az együttlét után kell elkezdenie, hanem elõtte, a menstruáció elsõ napján az már régen rossz, ha az együttlét után kezd, úgy már nem fog védelmet nyújtani
A kérdező hozzászólása: és ha az megjött akkor hány napig kell szedni ?
21, majd 7 nap szünet és kezdõdik minden elölrõl hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 14 de am fiú vok :)
A kérdező hozzászólása: és te?:)
2, 5x annyi, lány 8-os bioszkönyv nagyban segít tisztázni a részleteket
A kérdező hozzászólása: akkor 35vagy ?:)
A kérdező hozzászólása: jaj és együttlét óta erõs fehérfolyásom van.. :-s
Attól függ, mikor van a beágyazódás. Beágyazódás után 2héttel van ugye az elsõ jel, a menstruáció kimaradása. A beágyazódást néha barnás vérzés jelzi, vagy olyan fájdalmak, mint menstruáció elõtt, esetleg szúrkálós érzés a hasban. De ezek lehetnek az ovuláció jelei is. Tehát csak a menstruáció kimaradása után lehet megállapítani biztosra, hogy terhes vagy-e, elõször tesztelsz, aztán meg doki. Mikor kell megjönnie? Hány napos a ciklusod? Ahogy látom nem igazán szeretnél pozitív tesztet.
Nekem nem várt elõtt, nagyon sokat jártam pisilni, meg volt hogy belenyilalt a szeméremcsontomba, akkor még nem tulajdonítottam neki nagy jelentõséget, de utánna nem jött meg, csak 2 nappal nem várt elõtt volt barna folyásom, de kicsit másabb volt mint ami mensikor szokott lenni, meg pár órán belül elmúlt!!! Szóval aztán pozi teszt!!! 10+6hkm.
A kérdező hozzászólása: ahogy elmúlt a menstruációs vérzésem rá egy napra szeretkeztünk szóval a következõ menziig meg várni kellene vagy 2-3 hetet ezért kérdeztem itt meg, hogy hátha van valami hamarabbi jel rá.kérdésedre válaszolva nem, nem szeretnék még gyereket, mert még 23 éves vagyok...
Nem nyugtatni akarlak, mert védekezni MINDIG kell, de mensi után 1 nappal kevés az esélye, hogy legyen petesejt, ami megtermékenyülhet.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat
2 het mulva a pozitiv terhessegi teszt a biztos. Mert a korai tunetek nagyon megbizhatatlanok. Mikor nem voltam terhes ereztem mindent, hanyingert, folyast, mellfeszulest, de nem voltam terhes. Amikor meg az voltam, az egyuttlet utan 9. napon teszteltem egy jo teszttel es halcany pozitiv lett, el sem hittem, csinaltam neg vagy 10 tesztet, mert gorcsolt a hasam, volt egy csepp barnazas is kesobb, azt hittem, a tesztek tevednek es megjon. Na nekem ez volt a tunet, a menstruacio elotti tunetek.

Az együttlét után hány nappal lehet tesztelni? Mensi 8. és 13. napján voltunk együtt.

Legjobb válasz: csak kétszer? ez nem kevés nagyon? amúgy az együttlét után kb. két héttel mutat ki elvileg a teszt terhességet.

csak kétszer? ez nem kevés nagyon? amúgy az együttlét után kb. két héttel mutat ki elvileg a teszt terhességet.
A nemvárt mensi körül, inkább utána.

Az együttlét után hány napon belül ki a terhesség?

A barátomnál aludtam, és nem védekeztünk. Azt mondta nem élvezett el, és ez még egyszer megismétl?dött. A menstruációm még nem rendszeres, így abból nem tudok következtetni a terhességre. Úgy gondoltam, csinálok tesztet. Hány napnak kell eltelnie hogy megcsinálhassam a tesztet?

Legjobb válasz: "hány napon belül ki" Mivan? :O

"hány napon belül ki" Mivan? :O
szovaa... te egy 12-14 körüli tini kis pics a vagy aki már nem szüz?? sorry de elöbb tanuljá meg rendesen fogalmazni.. mert ne nagyon estt le hogy mi is a kérdès....
2. bocs az nem estt hanem esett :D
Amúgy az elõváladékban is van sperma. Nem valószínû a terhesség, de az esély meg van rá. Mondjuk ezt én 14 évesen is tudtam már, de te 12 éves fejjel is utánanézhettél volna.
minimum 2 hét!
A kérdező hozzászólása: Nem kioktatást kértem, köszönöm. A kérdést elrontottam.. 2 hét?:S
Nem értek hozzá, de reklámozzák az olyan teszteket, ami a beágyazódás után három nappal már mutatja, ha baba van. Viszont ha féltek, akkor miért nem mentek el esemény utáni tablettáért?! Mondjuk ha rendszeresen ezt játsszátok, akkor nem megoldható, de ha csak egyszer fordult elõ... Viszont iszonyatosan felelõtlenek vagytok, te is, és a barátod is... Komolyan mondom, szerencsés vagyok, hogy a pasim még levakar magáról, ha nincs itthon gumi, nehogy még eszünkbe jusson véletlen anélkül csinálni...
7-es! Valóban nem értesz hozzá (és ez csak ténymegállapítás, nem leugatás). A beágyazódástól számított 3 nap múlva pontosan azt jelenti, hogy aktustól számítva kb. 2 hét (sõt egy kicsit több, de a tesztek többsége "már egynaposat is...", így jön ki az ajánlott 2 hét). Hogy miért is? Aktus. - 0. nap Megtermékenyülés - 1-3 nap Beágyazódás kezdete - megtermékenyüléstõl 7 nap és maga a beágyazódás 5 napig tart. ------ Tehát a beágyazódás a 13.-15. napon fejezõdik be. Ekkorra a HCG szintje min. 33 körüli, a tesztek pedig átlag 25-ös érzékenységûek.
Oké, ezesetben bocsi, hogy hülyeséget írtam, jogos a válasz!

A beágyazódási vérzés az együttlét után hány nappal történik?

Legjobb válasz: nekem pont a 7.-en volt. azért tusom, hogy az volt, mert egy barna pötyi volt, soha nem volt még ilyen, aztán rá 4 napra halvány csíkos tesztecském lett:) egy kismama

nekem pont a 7.-en volt. azért tusom, hogy az volt, mert egy barna pötyi volt, soha nem volt még ilyen, aztán rá 4 napra halvány csíkos tesztecském lett:) egy kismama
A kérdező hozzászólása: Értem és ez körülbelül akkor hányadik nap után volt? Tehát mikor voltatok együtt és rá hány napra volt a beágyazodás?
Leírta már :) , az együttléttõl számítva a 7. napon. :)
A kérdező hozzászólása: Ja értem én máshogy értelmeztem köszi...
7-12 közt lehet
szóval, még egyszer?:) 02.01 együttlét (egyben pé. napja), 02.09 beágyazódási pötyi és 02.11 elsõ tesztem (szóval 8 nap végül is) (01.18. meg az utolsó vérzés)
A kérdező hozzászólása: Amúgy gratulálok a babádhoz:)

Az együttlét után hány nappal mutatja ki leghamarabb a terhességi teszt az eredményt?

Legjobb válasz: Nem az együttléttõl függ, hanem a peteéréstõl. Ha a peteérés körüli idõpontban voltatok együtt, akkor rá 12-14 napra már elvileg kimutatható a terhesség.

Nem az együttléttõl függ, hanem a peteéréstõl. Ha a peteérés körüli idõpontban voltatok együtt, akkor rá 12-14 napra már elvileg kimutatható a terhesség.

Az együttlét után hány nappal mutatja ki a teszt hogy terhes vagyok e?

Legjobb válasz: kb kéthét, de lehet több kell, mert akkor már megtörténik a beágyazódas kb aa 7. napon és elkezdd termelõdni a hcg.Addig nem igazán esetleg az ovulációs tesz terhesség esetén peteérést mutat, amikor már nem is arról van szó.

kb kéthét, de lehet több kell, mert akkor már megtörténik a beágyazódas kb aa 7. napon és elkezdd termelõdni a hcg.Addig nem igazán esetleg az ovulációs tesz terhesség esetén peteérést mutat, amikor már nem is arról van szó.
Másnap.
Az együttlét után 2 héttel már aktuális.
Milyen másnap ????? El ne hidd ! Igen , én is úgy tudom hogy 2 hét .

Az együttlét napjától számítva hány napig életképesek a babajelentkezők?

Az várt ovu napján nem tudtunk együtt lenni,csak előtte pár nappal...

Legjobb válasz: 48 óra? már ha jól tudom..

48 óra? már ha jól tudom..
Ha eljutnak a petevezetõbe, ott 2-3 napig életben maradhatnak.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!