Találatok a következő kifejezésre: Az együttlét hány (17 db)

Legkésőbb hány nappal az együttlét után érdemes még tesztelni? 20 napja voltunk együtt.

Eddigi teszt negatív, de hátha... mensi nincs, émelygés van

Legjobb válasz: Szia. Hány naposak a ciklusaid, és hány napja késik. Szerintem ezek mérvadóbbak, mint hogy hány napja volt az együttlét. Mondjuk 20 nap alatt már be kellett volna ágyazódnia, ha volt megtermékenyülés, de sok minden lehet. Mondjuk a spermák még 3 napig életképesek, és akkorra érik a petéd, megtermékenyülés, azután 12 nap lehet a beágyazódás, és még csak azután mutatják ki a tesztek... Szóval, ha késik a mensid, 2-3 nap múlva próbálhatsz újra tesztelni. Kívánom, hogy olyan eredményt kapj, amilyenre vágysz!

Szia. Hány naposak a ciklusaid, és hány napja késik. Szerintem ezek mérvadóbbak, mint hogy hány napja volt az együttlét. Mondjuk 20 nap alatt már be kellett volna ágyazódnia, ha volt megtermékenyülés, de sok minden lehet. Mondjuk a spermák még 3 napig életképesek, és akkorra érik a petéd, megtermékenyülés, azután 12 nap lehet a beágyazódás, és még csak azután mutatják ki a tesztek... Szóval, ha késik a mensid, 2-3 nap múlva próbálhatsz újra tesztelni. Kívánom, hogy olyan eredményt kapj, amilyenre vágysz!
Hát 20 nap után már szerintem ki kellene mutatni. Nagy átlagban már peteérés után 14.-15. napon kimutatja, még ha halványan is. Nekem együttlét után 11. napon kimutatta!

Az együttlét után a nőnek hány napig kell szedni a fogamzásgátlót?

Legjobb válasz: nem az együttlét után kell elkezdenie, hanem elõtte, a menstruáció elsõ napján az már régen rossz, ha az együttlét után kezd, úgy már nem fog védelmet nyújtani

nem az együttlét után kell elkezdenie, hanem elõtte, a menstruáció elsõ napján az már régen rossz, ha az együttlét után kezd, úgy már nem fog védelmet nyújtani
A kérdező hozzászólása: és ha az megjött akkor hány napig kell szedni ?
21, majd 7 nap szünet és kezdõdik minden elölrõl hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 14 de am fiú vok :)
A kérdező hozzászólása: és te?:)
2, 5x annyi, lány 8-os bioszkönyv nagyban segít tisztázni a részleteket
A kérdező hozzászólása: akkor 35vagy ?:)

Az együttlét után hány nappal lehet tesztelni? Mensi 8. és 13. napján voltunk együtt.

Legjobb válasz: csak kétszer? ez nem kevés nagyon? amúgy az együttlét után kb. két héttel mutat ki elvileg a teszt terhességet.

csak kétszer? ez nem kevés nagyon? amúgy az együttlét után kb. két héttel mutat ki elvileg a teszt terhességet.
A nemvárt mensi körül, inkább utána.

Az együttlét után hány napon belül ki a terhesség?

A barátomnál aludtam, és nem védekeztünk. Azt mondta nem élvezett el, és ez még egyszer megismétl?dött. A menstruációm még nem rendszeres, így abból nem tudok következtetni a terhességre. Úgy gondoltam, csinálok tesztet. Hány napnak kell eltelnie hogy megcsinálhassam a tesztet?

Legjobb válasz: "hány napon belül ki" Mivan? :O

"hány napon belül ki" Mivan? :O
szovaa... te egy 12-14 körüli tini kis pics a vagy aki már nem szüz?? sorry de elöbb tanuljá meg rendesen fogalmazni.. mert ne nagyon estt le hogy mi is a kérdès....
2. bocs az nem estt hanem esett :D
Amúgy az elõváladékban is van sperma. Nem valószínû a terhesség, de az esély meg van rá. Mondjuk ezt én 14 évesen is tudtam már, de te 12 éves fejjel is utánanézhettél volna.
minimum 2 hét!
A kérdező hozzászólása: Nem kioktatást kértem, köszönöm. A kérdést elrontottam.. 2 hét?:S
Nem értek hozzá, de reklámozzák az olyan teszteket, ami a beágyazódás után három nappal már mutatja, ha baba van. Viszont ha féltek, akkor miért nem mentek el esemény utáni tablettáért?! Mondjuk ha rendszeresen ezt játsszátok, akkor nem megoldható, de ha csak egyszer fordult elõ... Viszont iszonyatosan felelõtlenek vagytok, te is, és a barátod is... Komolyan mondom, szerencsés vagyok, hogy a pasim még levakar magáról, ha nincs itthon gumi, nehogy még eszünkbe jusson véletlen anélkül csinálni...
7-es! Valóban nem értesz hozzá (és ez csak ténymegállapítás, nem leugatás). A beágyazódástól számított 3 nap múlva pontosan azt jelenti, hogy aktustól számítva kb. 2 hét (sõt egy kicsit több, de a tesztek többsége "már egynaposat is...", így jön ki az ajánlott 2 hét). Hogy miért is? Aktus. - 0. nap Megtermékenyülés - 1-3 nap Beágyazódás kezdete - megtermékenyüléstõl 7 nap és maga a beágyazódás 5 napig tart. ------ Tehát a beágyazódás a 13.-15. napon fejezõdik be. Ekkorra a HCG szintje min. 33 körüli, a tesztek pedig átlag 25-ös érzékenységûek.
Oké, ezesetben bocsi, hogy hülyeséget írtam, jogos a válasz!
Másnap.
Az együttlét után 2 héttel már aktuális.
Milyen másnap ????? El ne hidd ! Igen , én is úgy tudom hogy 2 hét .

Az együttlét napjától számítva hány napig életképesek a babajelentkezők?

Az várt ovu napján nem tudtunk együtt lenni,csak előtte pár nappal...

Legjobb válasz: 48 óra? már ha jól tudom..

48 óra? már ha jól tudom..
Ha eljutnak a petevezetõbe, ott 2-3 napig életben maradhatnak.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:)

A beágyazódási vérzés az együttlét után hány nappal történik?

Legjobb válasz: nekem pont a 7.-en volt. azért tusom, hogy az volt, mert egy barna pötyi volt, soha nem volt még ilyen, aztán rá 4 napra halvány csíkos tesztecském lett:) egy kismama

nekem pont a 7.-en volt. azért tusom, hogy az volt, mert egy barna pötyi volt, soha nem volt még ilyen, aztán rá 4 napra halvány csíkos tesztecském lett:) egy kismama
A kérdező hozzászólása: Értem és ez körülbelül akkor hányadik nap után volt? Tehát mikor voltatok együtt és rá hány napra volt a beágyazodás?
Leírta már :) , az együttléttõl számítva a 7. napon. :)
A kérdező hozzászólása: Ja értem én máshogy értelmeztem köszi...
7-12 közt lehet
szóval, még egyszer?:) 02.01 együttlét (egyben pé. napja), 02.09 beágyazódási pötyi és 02.11 elsõ tesztem (szóval 8 nap végül is) (01.18. meg az utolsó vérzés)
A kérdező hozzászólása: Amúgy gratulálok a babádhoz:)

Az együttlét után hány nappal mutatja ki leghamarabb a terhességi teszt az eredményt?

Legjobb válasz: Nem az együttléttõl függ, hanem a peteéréstõl. Ha a peteérés körüli idõpontban voltatok együtt, akkor rá 12-14 napra már elvileg kimutatható a terhesség.

Nem az együttléttõl függ, hanem a peteéréstõl. Ha a peteérés körüli idõpontban voltatok együtt, akkor rá 12-14 napra már elvileg kimutatható a terhesség.

Az együttlét után kb hány percig kell fekve maradni, hogy tuti feljusson a petéhez a hímivarsejt?

Tegnap együtt voltam a párommal,és k 5 percig feküdtem,és amikor felálltam sok visszafolyt,meg pisilni is kimentem.Ugye a pisivel nem tud távozni bel?lem a ... ?Legközelebb tovább fekszem majd.Melyik a legbiztosabb póz?Én a hátamon feküdtem és úgy volt rajtam a párom,és úgy sült el.

Legjobb válasz: Én is mindig felálltam utána,vagy pisiltem,de valóban kifolyik sok.Most az utolsó 2 alkalommal egyáltalán nem álltam fel,úgy aludtam el,és csak éjszaka ha nagyon pisilés volt rajtam csak akkor mentem,e már akkor alig jött,sõt szinte semmi.Lehet így a jó,vagyis remélem!Mióta próbálkoztok?

Én is mindig felálltam utána, vagy pisiltem, de valóban kifolyik sok.Most az utolsó 2 alkalommal egyáltalán nem álltam fel, úgy aludtam el, és csak éjszaka ha nagyon pisilés volt rajtam csak akkor mentem, e már akkor alig jött, sõt szinte semmi.Lehet így a jó, vagyis remélem!Mióta próbálkoztok?
A gyorsabb katonáknak nincs szükségük "fekvési idõre". Én szinte egybõl felálltam, és valóban sok kifolyt, de a nagy része meg úton volt már odabent a cél felé, és lányunk elsõre meg is fogant. :) Ja, amúgy misszionárius póz, popsi felemelve egy kispárnával, így megvolt a mély behatolás és nálunk bejött. Tudom szerencse is, de a lényeg, hogy nem vártam fekve perceket, órákat meg végképp nem aktus után.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm a válaszokat.Kedves 1. :tegnap volt az elsõ , , célzott, , együttlétünk :) )
A mi lányunk az elsõ hónapban fogant. Abban a hónapban 3 alkalommal voltunk együtt, szerencsére peteéréskor. Mind 3szor lovagló pózban, azonnal visszafolyt minden. Nem feküdtem egy percet sem. Ha a baba megakar foganni, nem kell neki segítség.
A fiam elsõre megfogant. Nagyon emlékszem mikor csináltuk, mert abban a hónapban annyira beteg voltam, hogy nem sokszor voltunk együtt. De akkor éppen a postás csöngetett ajánlott levéllel, szóval egybõl felugrottunk!:)

Az együttlét után hány nappal mutatja ki a teszt hogy terhes vagyok e?

Legjobb válasz: kb kéthét, de lehet több kell, mert akkor már megtörténik a beágyazódas kb aa 7. napon és elkezdd termelõdni a hcg.Addig nem igazán esetleg az ovulációs tesz terhesség esetén peteérést mutat, amikor már nem is arról van szó.

kb kéthét, de lehet több kell, mert akkor már megtörténik a beágyazódas kb aa 7. napon és elkezdd termelõdni a hcg.Addig nem igazán esetleg az ovulációs tesz terhesség esetén peteérést mutat, amikor már nem is arról van szó.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!