Találatok a következő kifejezésre: Az egyéni lehetnek alkalmazottjai (1 db)

Az egyéni vállalkozónak lehetnek alkalmazottjai?

Legjobb válasz: Persze. Én is így vagyok.

Persze. Én is így vagyok.
ugyan úgy lehet alkalmazottja mint pl egy kft-nek, bt-nek. de az is megoldható, hogy az adott személy saját magát jelenti be alkalmazottnak.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Lángosos büfékocsi. Minden engedélye megvan. Céggel együtt venném meg. Zártkerti részen lakok. önkormányzat mennyit kérne kb?

tehát kitenném önkormányzati részre.

8

Saját tőke nélkül vállalkozást indítani lehet? Hitel, stb mik jöhetnek szóba?

Nincsen saját tőkém. Viszont halottam arról, hogy most nagyon támogatják a vállalkozásokat, és főként fiataloknak adnak efféle hiteleket, hogy jelentős hányada vissza nem téritendő stb.
Lenne pár ötletem, csak az a baj, hogy pénzem nincsen.
Ezért kérdezném, ohgy érdemes e ilyesfajta dolgot elkezdeni, vagy sem.

Akinek van tapasztalata, esetleg vállalkozó, írjon pár sort legyenszíves.
köszönöm.

3

Hogyan tudok használtruha nagykerből ruhát rendelni? Milyen papírok kellenek hozzá? Megéri használtruha üzletbe fektetni? Luxusmárkákkal és kiegészítőkkel foglalkoznék. Kö5z1!

0

Bizományiban dolgozók, vagy ott tárgyakat leadók, válaszolnátok?

Ingóságokat örököltem és akartam beadni a helyi bizományiba. A tulaj semmiféle papírt nem akart adni róla, csak egy sorszámot, hogy ezen a számon vannak az én eladni kívánt tárgyaim. Jól van ez így? Milyen elismervényt, vagy papírt kéne adni? Mit kellene annak tartalmaznia? Mert én egy fecniért cserébe nem mertem otthagyni Nagyim bundáját, óráit, porcelánjait.

5

Ha pl egy lángosost szeretnék. Mik a költségei? Az épület és a berendezésen kivül. Tehát papírok? Párom eladó és üzletvezető is. Aki süti a lángost neki milyen végzettség kéne? Ugy ámblokk ez mind mennyi?

0

Mit árulhat egy őstermelő és decemberi igazolvány kiváltása esetén milyen költségekkel kell számolnia a következő évben?

Fő kérdésem a fenti kettő.

Plusz kérdés (erre kevés esélyt látok,hogy választ kapok),hogy a 22.800 Ft önkormányzati támogatást (régen RÁT,most azt hiszem FHT) kapható-e őstermelői csekély bevétel mellett?
Itt azt írják alul,hogy az egyszerűsített foglalkoztatás nem minősül kereső tevékenységnek (tehát mondjuk meghatározott alkalmi munka mellett még nem vonják meg a 22.800Ft-ot,de rákerestem erre a EF-re,és ezt találtam:
De nem értem pontosan,hogy az őstermelőség bele tartozik-e valamelyik idénymunka kategóriába!?
Köszönöm!!!!

18

Utalvány elfogadók, ti pontosan hogyan szoktátok elküldeni az Erzsébet utalványaitokat?

Most küldenék először. Azt értem, hogy a 6.sz mellékletet az "összesítő kísérőjegyzéket" értelemszerűen kitöltöm, és mellékelem. No, de hogyan küldjem el? Posta inverz plusz csomagot ajánlanak, de az mennyibe kerülhet? Nem akarnék egy vagyont költeni. 150 ezer az utalvány értéke amúgy. Szóval, kicsit túl óvatosnak tűnök, de még is csak 150 ezerről van szó.

1

Mennyibe kerülhet vajon egy festék bolt nyitása?

1

Webáruház tulajdonosnak kötelező e az online pénztárgép?

Nem túl egyértelmű, hogy mi van akkor, ha eladótérrel nem rendelkezem, csak csomagolom az árut és postázom az ország különböző pontján?

2

Tudtok pénztárca forgalmazót?

Olyat keresek aki állvánnyal együtt kihelyezi a készletet(Láttam több helyen,de 20 év tapasztalat sem segít rájönni honnan van),elegem van a kínai olcsó,és a horroráras "olasz"ból.Szeretnék újítani

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!