Találatok a következő kifejezésre: Az egri fogok (3 db)

Az egri kórházban fogok szülni. Szeretnék szülésznőt fogadni. Tudtok valakit ajánlani?

Legjobb válasz: szia! Én is ott fogok majd szülni, igaz, addig még van idõm. Sajna én sem ismerek még egyet sem. A dokimat fogom megkérdezni, õ kivel dolgozik szívesen. Aztán az általa jelölt személyt/-eket lekáderezem és úgy döntök. Én így próbálkozok. Ha Te megtudsz valamit, értesíts kérlek!

szia! Én is ott fogok majd szülni, igaz, addig még van idõm. Sajna én sem ismerek még egyet sem. A dokimat fogom megkérdezni, õ kivel dolgozik szívesen. Aztán az általa jelölt személyt/-eket lekáderezem és úgy döntök. Én így próbálkozok. Ha Te megtudsz valamit, értesíts kérlek!

Milyen az egri strand? 16 hónapos babám élvezni fogja?

Legjobb válasz: azt honnan tudjuk hogy élvezni fogja vagy sem??:O egyébként jó strand,sok medence van,én tavaly voltam egy 4és egy 6honapossal és jol éreztük magunkat

azt honnan tudjuk hogy élvezni fogja vagy sem??:O egyébként jó strand, sok medence van, én tavaly voltam egy 4és egy 6honapossal és jol éreztük magunkat
A kérdező hozzászólása: köszi
Szia! Idén mégmi sem voltunk (bár mi folyamatosan járunk babauszira) de tavaly a fél éves lányom nagyon élvezte! A kimondottan babamedencében kicsi a víz, de ott semmi nincs, bementek pancsoltok és ennyi!Úgy értem nem olyan mint gyulán a gyerekmedence, hogy tele van játékkal, gömbök csúzda... De mi tavaly is már vittük másik medencébe is!Biztos találtok olyat ami megfelelõ!Az meg rajtatok múlik mennyire élvezi! :)
A kérdező hozzászólása: köszi

Az Egri Csillagokból mit fognak kérdezni? Melyik fejezetet olvassam át töbször?

Legjobb válasz: Mindet! Akkor bármit kérdezhetnek!

Mindet! Akkor bármit kérdezhetnek!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!