Találatok a következő kifejezésre: Az egerek zöldségeket (3 db)

Az egerek milyen zöldségeket esznek?

Van otthon két kis japán táncolóegerem és nem tudom hogy milyen zöldséget adjak nekik!

Legjobb válasz: Nekem nem táncolóegerem volt, hanem ugróegerem (most pedig selyemegerem van) de zöldséget soha nem adtam/adok nekik. Elég nekik az a kevert, szárított zöldségekbõl készült táp, amit így lehet készen venni. Amit éna dok még nekik rendszeresen, az a Vitakraft- féle vitaminfalatok, lehet kapni mindenféle ízben, van joghurtos, gyümölcsös, stb. 300 ft körül van, de elég sokáig elég nekik. Ja, és persze víz- itatóból.

Nekem nem táncolóegerem volt, hanem ugróegerem (most pedig selyemegerem van) de zöldséget soha nem adtam/adok nekik. Elég nekik az a kevert, szárított zöldségekbõl készült táp, amit így lehet készen venni. Amit éna dok még nekik rendszeresen, az a Vitakraft- féle vitaminfalatok, lehet kapni mindenféle ízben, van joghurtos, gyümölcsös, stb. 300 ft körül van, de elég sokáig elég nekik. Ja, és persze víz- itatóból.
Jó régi kérdés, lehet már messze nem aktuális, de azért válaszolok. :D Én adtam a japán egeremnek paprikát, és paradicsomot is, és imádta õket. Illetve a salátát, karfiollevelet szintén.

Na most akkor hogy van ez: ha valaki hörcsögnek nem ad enni magot és zöldséget pár napig, az állatkínzó, mert éhezteti szerencsétlent. Viszont aki kígyónak ad enni egeret, az meg bunkó?

Legjobb válasz: elég hülye kérdés,mert a hörcsög nem ehet egeret a kígyónak meg az a kaja...kínzás nem kínzás, de ez van... Én is sajnálom az egereket vagy épp bármilyen állatot amit adnak neki

elég hülye kérdés, mert a hörcsög nem ehet egeret a kígyónak meg az a kaja...kínzás nem kínzás, de ez van... Én is sajnálom az egereket vagy épp bármilyen állatot amit adnak neki
A kérdező hozzászólása: a kérdés az hogyha olyan állattól ami nem másik állatot eszik attól megvonjuk a kaját az szemétség de ha olyan állatnak pl mint a kigyó adunk enni ami igen másik állatot eszik, akkor meg az a kinzás... sokak szerint
A legtöbb kígyó elfogadja a humánusan leölt, fagyasztott-felmelegített egeret is. Az állatkertekben is csak ilyennel etetnek, és remekül mûködik a rendszer. Aki azért eteti élõ egérrel a kígyóját, mert szereti nézni, ahogy megdöglik a szerencsétlen, és még videókat is rak fel róla mindenhova, na az bunkó. Meg az is, aki azt állítja, hogy az egerek nem szenvednek és boldog életet élnek elõtte egy cipõsdoboz méretû tenyészládában. Személy szerint elfogadom, ha valaki élõ rágcsálóval etet, ez a természet rendje, meg van néhány kígyó ami csak ezt fogadja el, de aki büszke is erre arról megvan a véleményem. Személy szerint rágcsálópárti vagyok. Még egy hülye 150Ft-os eleségegér is okosabb és szociálisabb egy kígyónál. A hüllõk tényleg gyönyörûek, de azért nem azok a kifejezetten interaktív háziállatok.
Most nem azért de kiakarna éheztetni egy hörcsögöt vagy egy kígyót? Vagy egyáltalán bármilyen állatot?! Am kimondta h aki egeret ad a kígyónak az búnkó? Ez a kajája. Nem ehet mást. Nem tudják befolyásolni h mit egyenek. Válogathatnak az egér a hörcsög és a patkány között.(De ez mind szopós.)Nekem volt kígyóm és gyorsan végzett velük. Bár eleinte nem néztem, ahogy felfalja szegény védteleneket.:S
A kérdező hozzászólása: énis igy gondolom csak sokan aneszteziológust hivnának az egérhez elötte

Az egyiptomi tüskés egér ehet zöldségeket? PL. : paradicsom, uborka?

Legjobb válasz: dazolyát az biztos! Egyiptomi vagy nem?

dazolyát az biztos! Egyiptomi vagy nem?
A kérdező hozzászólása: az! De ehet vagy nem ? UBit meg paradicsomot?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!